τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 661 through 675 (of 946 total)
  • Author

@Anakin » Δευτ Φεβ 02, 2015 10:30 pm wrote:

Επίσης να ευχηθούμε χρόνια πολλά τον φίλο μας τον Αχιλλέα! Υγεία, ευτυχία, αγάπη, τύχη και καλές παρτίδες! :meeple:

Ευχαριστω πολυ Παναγιωτη μου και ολα τα παιδια για τις υχες σας!να μαστε ολοι καλα να παιζουμε!Οσο για το κελι που λες ολοι εχετε παει εκτος απο εμενα… 🙁
    Ολο λεω να παω κι ολο καποιος με παιρνει τηλ και κανονιζω για το σαβδο και τελικα δεν παω…Αντε να δουμε ποτε θ αξιωθω.Επισης να ευχαριστησω τον βαγγελη και τ αλλα παιδια του κελιου οπου με η ληξη της τραδε υποδεχτηκαν τα παιχνιδια μας εκει.Να ναι καλα.

@Anakin » Δευτ Φεβ 02, 2015 1:13 am wrote:

Εμείς παίξαμε τα κάτωθι:

Ακόμα στο κελί που δυστυχώς δεν έκατσα πολύ διότι με περίμεναν πίσω όπως καταλάβατε παίξαμε την παρακάτω “φλότσα”…

Παναγιωτη μου τα 4 κατω παιχνιδια της φωτο τα ξερω,τα χω κα δεν θελουν πολλα λογια.Παιχνιδαρες με μονη επιφυλλαξη στο lewis and clark καθοτι το χω παιξει μονο μια φορα.Θα ηθελα να δω την επαναληψιμοτητα του…Η φλοτσα ηταν οντως τοσο φλοτσα??
    Τωρα για τα 3 πανω…Το 1ο δεν το ξερω ωραιο εξωφυλλο παντως…
    Το ασεσιον θελω παρα πολυ να το δοκιμασω…Λενε ολοι οτι αξιζει κι απο deck building εχω παιξει το runeage που με εχει τελανει.Αρα λογικα κι αυτο θα λεει!
    Το 3ο αυτο το mage was καπως ετσι πως και το επαιξες???Αυτο το ασχημο,απαισιο,τραγικο παιχνιδι???Αυτο που μ εχει κανει να αγορασω οτι εχει βγει ως τωρα και να χω σκασει πανω απο 200ευρω???
    Παιζεις τετοια???Οτι καλυτερο στο ειδος του φιλε ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Στο Lewis & Clark πιστεύω πως η επαναληψιμότητα θα είναι αρκετά καλή αν σκεφτείς πως δεν βλέπεις ούτε τις μισές κάρτες σε κάθε παιχνίδι, οπότε κι οι συνδυασμοί τους θα είναι πάντα διαφορετικοί. Απλά πιστεύω πως με μάξιμουμ 3 παίκτες είναι καλύτερο… Άσχετο, απλά το αναφέρω.

Το Star Realms μου θύμισε αρκετά το Ascension, όμως με PvP. Αν σε κάποιον αρέσουν οι επιθέσεις στο ταμπλό του αντιπάλου τότε αξίζει, αν όχι τότε Ascension. Ίσως για μένα για καθαρό deck building να θεωρώ καλύτερο το Ascension για την ώρα. Τι με χαλάει; Το ότι όλα αυτά του είδους ξεζουμίζουν τον καταναλωτή με απανωτές επεκτάσεις. Τι 5 να κάνουν, τι 50, πιστεύω πως είναι κλεψιά και διαφωνώ κάθετα.

Όσον αφορά το Mage Wars, έπαιξα μόνο μία φορά και θα δοκιμάσω να παίξω ξανά αν μου δοθεί η ευκαιρία, αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Ξέρεις φίλε μου Αχιλλέα πως δεν το έχω με τα αμερικάνικα. Καλή προσπάθεια, πολλοί κανόνες όμως, πολύ ώρα κρατάει ειδικά άμα είσαι και καινούριος και πάλι εδώ βλέπω “άρμεγμα” με νέα βιβλία και κάρτες πράγμα που είμαι πάντα κατά. Για όσους παίζουν αμερικανιές όμως μπορώ να δω ότι θα είναι όνειρο να το παίζουν και να είναι μάγοι μ’ ένα βιβλίο στα χέρια τους!

Ξέχασα να σχολιάσω για την φλότσα! Με το που σκάω μύτη είναι έτοιμοι για 4πλο Infarkt. Με ρωτάει ο darmion αν παίζω φλότσες, πόσο φλότσες ρωτάω κι εγώ με την σειρά μου… Παιχνίδι που δεν είναι ούτε παιχνίδι για πάρτυ, ούτε γιούρο, ούτε το θέμα σε έλκει και μπορεί μερικοί να είναι ευαίσθητοι περί αυτού. Το να είσαι ο μόνος επιζών ενώ οι φίλοι σου θα πεθαίνουν από τις καταχρήσεις από καρδιά, καρκίνο, πίεση κτλ. δεν είναι κι ότι καλύτερο. Πολύ τύχη και περιορισμένες επιλογές, από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει, αλλά τα παιδιά είχαν πολύ φάση γενικά όποτε καλά περάσαμε.

Κι εδώ θέλω να σχολιάσω, μιας και ξέχασα, πως στο Κελί ναι μεν έχει κόσμο για να παίξεις, να γνωρίσεις άτομα κτλ.αλλά πραγματικά γίνεται τόσος χαμός που δε νομίζω πως μπορείς να παίξεις! Βέβαια έτυχε να πάω λόγω της math trade οπότε θα είχε κι έξτρα κόσμο αλλά και πάλι θα είναι πολλοί πιστεύω. Ένα αρνητικό είναι ότι λόγω του ότι με περίμεναν για παιχνίδι πίσω έπρεπε να φύγω και δεν πρόλαβα να δω τον Βαγγέλη και να παίξουμε καμία παρτίδα.

VitaKapa
    Participant

Κριμα που δεν προλάβαμε να τα πούμε απο κοντά Παναγιώτη 🙂 θα το κανονισουμε σιγουρα, για αλλη φορά

Γενικά τα Σαββατα εχει πολυ κοσμο αλλα αυτο ειδικά ήταν εξαιρεση και ειχε παραπανω 🙂 εμεις μαζευομαστε συνηθως και αλλες μερες που ειναι πιο χαλαρα 2-3 τραπεζια

Θα κανονισουμε και παρεα μια τετοια συναντηση καποια στιγμη – ισως και για ολα τα μελη του περιοδικού
    smiless

matsas
    Participant

αχιλλεα χρονια πολλα ρε φιλε !!!!!τωρα το ειδα!!!!!οτι επιθυμεις με υγεια και πολυ παιχνιδι….αντε και κανα φραγκο για αγορες
    λοιπον εμεις

το εκπληκτικο 3η παρτιδα που παιζω και πραγματικα ειναι σκετη απολαυση!!!!!

τελικα σ αυτο το κελι μονο εγω δεν εχω ερθει ποτε????μαλλον πρεπει να κανω την βολτα μου

Πολύ καλή ιδέα Βαγγέλη (VitaKapa)! 2thumbsup

Για τον άλλο Βαγγέλη τώρα, χαίρομαι που σ’ αρέσει το Troyes! Είναι παιχνιδάρα! Επίσης Coloretto εγγύηση πάντα κι αν το Port Royal θυμίζει λίγο Biblios και PAX τότε σίγουρα είναι καλό κι αυτό! :meeple:

Χρήματα διαθέσιμα γι’ αγορές και παραγγελία από philiber ή milan-spiele εύχομαι γρήγορα! :dice:

matsas
    Participant

xaxaxaxaxa παναγιωτη λεφτα υπαρχουν………………………
    το port royal ειναι αρκετα κοντα στο biblios μονο που εδω υπαρχουν καρτες με ιδιοτητες.ειναι αρκετα καλο παιχνιδι φιλερακι με πολυ ευκολους κανονες!!!!!
    παναγιωτη εχεις αποψη για την επεκταση του troyes?

Ξέρω ότι προσθέτει 3 κάρτες ανά εποχή, σύνολο 27 κι αυξάνει την ποικιλία, 3 κάρτες χαρακτήρων γυναίκες, ένα έξτρα ζάρι μωβ που δεν μπορούν να στο αγοράσουν και το κάνεις ότι θες και κάτι πλακίδια που μπορείς να βάλεις δίπλα στο ταμπλό και να μετακινείς τους φρουρούς που είναι κάτι καινούρια meeples. Από αρνητικές γνώμες έχω δει πως το ζάρι κάνει το παιχνίδι εύκολο, αυξάνει αρκετά τον χρόνο της παρτίδας, κάποιοι συνδυασμοί καρτών ίσως είναι unbalanced κι είναι ακριβό γι’ αυτά που προσφέρει. Αν το βρεις από κανέναν γύρω στο 20ρικο τσίμπησέ το,αλλιώς έχω δει τρελές τιμές, δε νομίζω να αξίζει για τόσο.

Δυστυχως Παναγιωτη μου αυτο ισχυει(οχι για το κελι μονο μιας και δεν εχω παει ουτε εγω)αλλα γενικως!Για να παιξεις κατ εμε το καλυτερο ειν 4αδα αλλα επειδη καποια παιχνιδια θελουν στανταρ αριθμο πχ game of thrones-rex-dominant species κτλ καλο ειν να ξερεις απο πριν τι θα παιξεις και να φωναξεις τοσα ατομα!Προσωπικα το προσπαθω να το εφαρμοσω αυτο και σε γενικες γραμμες τα καταφερνω!Γιατι ειλικρινα δε λεει να παιξειs dominant species με 3 ουτε hyperborea με 6.

Εχει οντως αρμεγμα αλλα πραγματικα ειναι με ετη φωτος μπροστα απο το δευτερο το καλυτερο του ειδους του!Πολλες-παρα πολλες-παρα παρα πολλες επιλογες!Και που να φτιαξεις δικο σου deck…Εκει ειν η αποθεωση…Εχω χασει το μετρημα στις καρτες παντως τα χω παρει ολα συν τα core spells και ομολογω οτι δεν ειμαι καλος παιχτης καθως ποτε δεν μπορω ν ακολουθησω ενα πλανο.Παντως αναμενω τους νεους μαγους στο νεο expansion…

Αλλο ενα σαβκο δυστυχως περασε…Τουλαχιστον παιξαμε λιγο…Αυτο το σαβκο λοιπον παιξαμε τα εξης:

Κατω του μετριου deck building παιχνιδι…Πολλα λαθη,παροτι το θεμα του με εξιταρει καθως fan του resident.Λες και δεν εγινε ουτε playtest πριν το βγαλουν…Παραμενει κατ εμε το καλυτερο deck building το runeage(με μια επιφυλαξη καθως δεν εχω δει το ascencion)

Εξαιρετικο φιλερακι.Το πηρα απο την trade πακετο με το resident evil και το tichu…Τελικα μου φαινεται θα παιχτει αυτο πιο πολυ απο το βασικο παιχνιδι που ταν το resident…

Τι κλασσικο ποδοσφαιρακι.Ομαδες να βγαλουν καθως δεν εχει βγει τπτ κι εχει ενα εξαιρετο championship mode που ομως δεν υποστηριζεται καθολου…

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ παιχνιδι!Εχει τα παντα ολα πρωτη εντυπωση μ αφησε πληρως ικανοποιημενο!Θα το ξαναπαιξω συντομα!!!

Τελος σημερα κλεισαμε με μια επικη παρτιδα 6 ατομων:

Το κορυφαιο στρατηγικο παιχνιδι της συλλογης μας!!!Οτι καλυτερο εχω παιξει πολυ σκεψη καθολου τυχη!!!

VitaKapa
    Participant

ωραία παιχνίδια Αχιλλέα :meeple:
    εμείς παίξαμε τα παρακάτω:

Ωραιος βαγγελη μου!Rif raf πολυ γελιο οτι πρεπει για παρεα.Spells of doom προσωπικα μ αρεσε αρκετα.Ισως οτι ειν κι ελληνικη παραγωγη μ εκανε να το αγαπησω απο το 1ο play…Το σπλεντορ θα το ηθελα αλλα 32 ευρω η 26 που το βρισκω για καρτες το χω ξαναπει δεν τα δινω…Το chinatown δεν το γνωριζω αλλα απο ασιατικη ηπειρο ειμαι καλυμμενος με το yedo δε θελω αλλα… 😛 tongue

matsas
    Participant

αχιλλεα για να σε προλαβω .αν σας αρεσει η διαπραγματευση σαν μηχανισμος στην παρεα το chinatown ειναι must!!!!!!!!!πολυ δυνατο παιχνιδι !!!

Viewing 15 posts - 661 through 675 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.