Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?
- This topic has 945 replies, 12 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
matsas.
-
AuthorPosts
-
05/01/2015 at 7:05 pm #19962
petros papitsisParticipantΚαλησπέρα σε όλους.. matsa ενδιαφέρον βλέπω το King gold από που το αγόρασες? ? Και τι τιμή εχει αυτό? :dice:
05/01/2015 at 7:16 pm #19963
matsasParticipantαχιλλεα προσωπικα μου αφησε διαφορετικη γευση απο το νησι των πειρατων .Εχει περισσοτερο interaction δεν εχει καρτες και μπορεις να κανεις συνδιασμους με τα ζαρια και να εκτελεσεις περισσοτερες ενεργειες…..τι θελω να πω
το καθε ζαρι(5 συνολο) εχει τα εξης συμβολα κανονι νεκροκεφαλι νομισματα κ ενα κοκκινο χ
οι συνδιασμοι ειναι
1.κανονι+νομισμαρα=παιρνεις απο το κεντρικο αποθεμα τοσα νομισματα οσα ειναι στο ζαρι και δινεις τον ιδιο αριθμο και στον βασιλια(απο το κεντρικο αποθεμα)
2.νεκροκεφαλι+νομισματα=κλεβεις τοσα νομισματα οσα ειναι στο ζαρι απο οποιν παικτη θες
3. 5 νεκροκεφαλες=κλεβεις ολα τα νομισματα απο οποιιον παικτη θες
4. 5 κανονια=παιρνεις ολα τα νομισματα απο το κεντρικο αποθεμα(τελος παιχνιδιου)
Και τα 5 ζαρια νομισματα=παιρνεις τολα τα νομισματα απο το αποθεμα του βασιλια
5. 3Χ + = χανεις την σειρα σ δεν μπορεις να ριξεις ζαρια και πρεπει να πληρωσεις 3 νομισματα στον βασιλια
Ο συνδιασμος 1 και 2 μπορει να γινει ταυτοχρονα δηλ η τελικη σ ζαρια να ειναι πχ κανονι νομισματα νεκροκεφαλι νομισματα και ενα κοκκινο Χ αρα θα παρεις απο το κεντρικο αποθεμα και θα κλεψεις κι εναν παικτη
στα 13 ευρω το βρηκα απο εξωτερικο δεν ξερω αν υπαρχει εδω πετρο
Τρομερη ποιοτητα παιδια06/01/2015 at 8:47 am #19964
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Δευτ Ιαν 05, 2015 10:16 pm wrote:
αχιλλεα προσωπικα μου αφησε διαφορετικη γευση απο το νησι των πειρατων .Εχει περισσοτερο interaction δεν εχει καρτες και μπορεις να κανεις συνδιασμους με τα ζαρια και να εκτελεσεις περισσοτερες ενεργειες…..τι θελω να πω
το καθε ζαρι(5 συνολο) εχει τα εξης συμβολα κανονι νεκροκεφαλι νομισματα κ ενα κοκκινο χ
οι συνδιασμοι ειναι
1.κανονι+νομισμαρα=παιρνεις απο το κεντρικο αποθεμα τοσα νομισματα οσα ειναι στο ζαρι και δινεις τον ιδιο αριθμο και στον βασιλια(απο το κεντρικο αποθεμα)
2.νεκροκεφαλι+νομισματα=κλεβεις τοσα νομισματα οσα ειναι στο ζαρι απο οποιν παικτη θες
3. 5 νεκροκεφαλες=κλεβεις ολα τα νομισματα απο οποιιον παικτη θες
4. 5 κανονια=παιρνεις ολα τα νομισματα απο το κεντρικο αποθεμα(τελος παιχνιδιου)
Και τα 5 ζαρια νομισματα=παιρνεις τολα τα νομισματα απο το αποθεμα του βασιλια
5. 3Χ + = χανεις την σειρα σ δεν μπορεις να ριξεις ζαρια και πρεπει να πληρωσεις 3 νομισματα στον βασιλια
Ο συνδιασμος 1 και 2 μπορει να γινει ταυτοχρονα δηλ η τελικη σ ζαρια να ειναι πχ κανονι νομισματα νεκροκεφαλι νομισματα και ενα κοκκινο Χ αρα θα παρεις απο το κεντρικο αποθεμα και θα κλεψεις κι εναν παικτη
στα 13 ευρω το βρηκα απο εξωτερικο δεν ξερω αν υπαρχει εδω πετρο
Τρομερη ποιοτητα παιδιαΜαλιστα!!!Ευχαριστουμε Βαγγελη πολυ για τις πληροφοριες να σαι καλα!!!Θα το κοιταξω γιατι σ εμπιστευομαι!!!!
06/01/2015 at 10:38 am #19965
petros papitsisParticipantΕυχαριστούμε matsa!!!! :thumbsup:
06/01/2015 at 11:19 am #19966
petros papitsisParticipantΚαλημερα! Εμεις παιξαμε τα εξης παιχνιδια: Five Tribes, Camel Cup, 7 Wonders, La Isla, Lord of Waterdeep, Splendor και Dixit. Ανοιβαζουμε μερικες φωτογραφιες
06/01/2015 at 6:58 pm #19967
VitaKapaParticipantΠολύ ωραίες φωτό Πέτρο!!! και τρομερό κλίμα πρέπει να περάσατε super :meeple:
Εμείς παίξαμε το New Dawn τη θεματική συνέχεια του Among the Stars, πολύ όμορφο παιχνιδάκι
http://epitrapaizoume.gr/games/new-dawn-2014/

smiless08/01/2015 at 9:17 am #19968
matsasParticipantεχουμε και λεμε

Απο τα παραξενα της βραδιας μας οτι επαιξε και η μανα της γυναικας μου(μαλιστα μπηκε για τα καλα στον ρολο του γιατρου στο pandemic) και στα + ειναι οτι αλλο ενα ατομο κολλησε το μικροβιο των επιτραπεζιων ο αδελφος της γυναικας………. εχω πιασει ολο το σοι!!!!!!!08/01/2015 at 1:35 pm #19969
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΧαχα σωστος ο Μatsas!!!Και πολυ καλα κανεις φιλε!Βαγγελη ευχαριστω και παλι για την προσκληση στο κελι να παιξουμε το dawn δυστυχως δεν τα καταφερα αλλα απ οτι βλεπω απ τη φωτο εχει πολυ πραμα το παιχνιδι!!!Keep playing guys!!!
12/01/2015 at 4:33 pm #19970
VitaKapaParticipant

όχι άσχημα για 2 μέρες :meeple:12/01/2015 at 6:09 pm #19971
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Δευτ Ιαν 12, 2015 7:33 pm wrote:

όχι άσχημα για 2 μέρες :meeple:Ασχημα???Πλακα κανεις μια χαρα σε βρισκω!Ρε Βαγγελη μου το imperial settlers που γινεται χαμος ειν τοοοσο καλο οντως??Πως σου φανηκε εσενα??Το amerigo ειδα ανεβασες και βιντεο!Το χα στα υπ οψιν αλλα δεν ασχοληθηκα παραπανω τελικα.Εσενα σ αρεσε?Το βιντεο θα το δωψ με ηρεμια απλως αλλο το βιντεο αλλο η γνωμη του ειδικου!!!Αρα θελω εν ταχει(γνωμη οχι review)για settlers kai amerigo…Ευχαριστωωωω
12/01/2015 at 6:14 pm #19972
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΕμεις αυτο το σαβκο παιξαμε καλα!Αυτο εχει σημασια χαρηκαμε οσα παιξαμε κι ηταν ολα ντερμπυ!!!To αναφερω γιατι αλλες φορες η καποιος θα χαλασει το παιχνιδι η καποιος θα κερδισει πανηγυρικα…Παιξαμε λοιπον τα εξης:

13/01/2015 at 4:39 pm #19973
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΚαλή χρονιά στην παρέα με υγεία, ευτυχία, τύχη, αγάπη κι ότι καλύτερο σας εύχομαι! :meeple:
Για κάποιο λόγο δε μου στέλνει ειδοποιήσεις στο mail μου για το συγκεκριμένο νήμα κι όλο ξεχνιέμαι πάντως… pirate
Γενικά στις γιορτές που μπορούσαν πάρα πολλοί-ές να βρεθούμε και να παίξουμε του δώσαμε και κατάλαβε! Φυσικά δεν έλειψαν τα κλασσικά παιχνίδια με τράπουλα “για το καλό” που λέμε. Διαφωνώ λίγο σ’ αυτό αλλά δεν χαλάω χατήρι για λίγες παρτίδες.Από τα πιο “βαριά” παιχνίδια δεν γράψαμε πολλά παιχνίδια αλλά τιμήσαμε τα: Luna, Tzolkin, Agricola + Farmers of the Moor, Tigris & Euphrates.
Από τα πιο χαλαρά είχαμε πάρα πολλά και πολλαπλές παρτίδες από τα κάτωθι: Ra, Blue Moon City, Through the Desert, King of Tokyo + Power Up + Halloween, Sentinels of the Multiverse + Rook City & Infernal Relics, Elder Sign, Yggdrasil, Ghost Stories + White Moon, Tsuro, Black Stories, For Sale, San Juan, Little Devils, Bottle Imp, The Boss + Expansion, Settlers of Catan, Citadels, Biblios, Category 5 (6 Nimmt!).
:dice:
19/01/2015 at 8:49 pm #19318
VitaKapaParticipantΑυτό το ΣΚ παίξαμε λίγα και καλά:

το τελυταίο το γυρίσαμε και σε video:[youtube:33l0lsz4]https://www.youtube.com/watch?v=Wz3kXgrJZQ4[/youtube:33l0lsz4]
20/01/2015 at 6:57 am #19974
matsasParticipantκαλημερα στην πιο ωραια διαδικτυακη παρεα
αυτο το ΣΚ ειχαμε

21/01/2015 at 1:46 pm #19975
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΚαλησπερα παιδια!Matsas αρχικα πως σου φανηκε το αρχαιολοτζι??Ελεγε τπτ??Επισης θελω τη γνωμη σου για το μασκες φιλε.Το εχω κι εγω απλως θελω να μου πεις εσυ την γνωμη σου…Εγω αυτο το σαβκο λογω εορτων επαιξα μονο μια παρτιδα Helvetia cup
Μια παρτιδα Polis fight for hegemony και
Για 1η φορα το Le havre το οποιο ομως με ψιλοαπογοητευσε καθως το περιμενα αρκετα καλυτερο κι οχι τοσο απλο…Αυτα και μονο αυτα!!!! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια