τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 616 through 630 (of 946 total)
  • Author

Αν και καθυστερημενος αρκετα αυτο το σαβκο παιξαμε μετα απο αρκετο καιρο λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων μια παρτιδα Runewars!!!Ο κυριος ομως λογος που το ποσταρα τωρα ειν για να σας ευχηθω σε ολους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ φιλοι μου με υγεια αγαπη ευτυχια και πολυ παιχνιδι(ε και κανα φραγκο να παιρνουμε κανα παιχνιδι δεν θα ταν ασχημο καθως εχει πεσει ξεραιλα παλι)…Τις καλυτερες ευχες μου!!!!

VitaKapa
    Participant

Καλά χριστούγεννα παιδιά με υγεία και ευτυχία
    Και φυσικά με πολλές πολλές παρτίδες 🙂

matsas
    Participant

είναι τόσο καλό ρε Βαγγέλη? Το εχω δει καιρό τώρα πες δυο λογάκια αντε σαν καλό παιδί που είσαι!!!!!!!

VitaKapa
    Participant

@matsas » Παρ Δεκ 26, 2014 12:24 pm wrote:

είναι τόσο καλό ρε Βαγγέλη? Το εχω δει καιρό τώρα πες δυο λογάκια αντε σαν καλό παιδί που είσαι!!!!!!!

Παραπάνω από καλό, για μένα απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει γενικότερα (και έχψ παίξει παραπάνω από αρκετά) :meeple:
    Σκέφτομαι να το παρουσιάσω σε Review στην στήλη μου What’s New στο Επιτραπαίζουμε Magazine στο επόμενο τεύχος, οπότε stay tuned 🙂

@VitaKapa » Σάβ Δεκ 27, 2014 2:02 am wrote:

@matsas » Παρ Δεκ 26, 2014 12:24 pm wrote:

Παραπάνω από καλό, για μένα απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει γενικότερα (και έχψ παίξει παραπάνω από αρκετά) :meeple:
    Σκέφτομαι να το παρουσιάσω σε Review στην στήλη μου What’s New στο Επιτραπαίζουμε Magazine στο επόμενο τεύχος, οπότε stay tuned 🙂

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και παλι παιδια με υγεια παν απ ολα!Αναμενουμε λοιπον την παρουσιαση Βαγγελη μου να μαθουμε την πληρη αποψη σου.Φιλε Matsa θα συμφωνησω κι εγω με τον Βαγγελη οτι ειν καλο παιχνιδι το hyperborea(ενα paly εχω ομως μονο ως τωρα δε μπορω να πω πολλα)εχει πολλα να κανεις πολλες επιλογες απλως θα το ηθελα εγω λιγο πιο πολεμικο κι οχι τοσο euro…Βεβαια ειν εξαιρετικο παιχνιδι που αφησε σ ολους μας καλες εντυπωσεις απλως οπως ειδα το κουτι περιμενα το νεο…runewars αλλα απογοητευτηκα οταν ειδα οτι δεν εχει καμμια σχεση αλλα ευτυχως ειν πολυ καλο παιχνιδι οποτε χαλαλι!!!

Σημερα λοιπον και μεσα στις γιορτες παιξαμε τα εξης:

Ηyperborea

WIZ-WAR

RUNEAGE

MICE AND MYSTICS

NEXUS OPS

BETRAYAL AT HOUSE ON THE HILL

VitaKapa
    Participant

όπως τα λές Αχιλλέα για το Hyperborea, εγω το ξαναέπαιξα το ΣΚ με τον φίλο μου τον Αντρέα και διπλό (μέχρι τώρα είχα παίξει, τριπλό και πενταπλό)
    και έχω να προσθέσω ότι κάνει εξαιρετικό scale ακόμα και με 2 το παιχνίδι, αφού παίζεις σε ειδικό χάρτη φια 2 άτομα (πιο μικρό και πιο κοντά).
    Εμείς παίξαμε αρκετά αυτό το ΣΚ, μερικά από τα οποία τα παρακάτω:

petros papitsis
    Participant

Καλημέρα. . απίστευτες επιλογές. deus. hyperburea Για πες για το deus δυο λόγια. ειμαι ενα κλικ να το πάρω. αλλά περιμένω το versailles να το φέρουν για να πάρω αυτό πρώτο. Δεν ξέρω πιο να πρώτο αγοράσω. …. χαχαχα 😀 smileee εμείς παιξαμε αρκετά αυτές της μέρες. 7 wonder το λιωσαμε. 7 tribes. το κόλπο.

VitaKapa
    Participant

Πέτρο, σε εσάς που αρέσει το 7 wonders να πάρετε και το Deus θα σας αρέσει 100%
    είναι πάρα πολύ ωραίο, καλοσχεδιασμένο και έηυπνο παιχνίδι με φρέσκους μηχανισμούς και γρήγορη ροή!
    Εχει γίνει μαζί με το Hyperborea από τα 2 αγαπημένα μου παιχνίδια τον τελευταίο καιρό! Με όσους δοκιμάσαμε το
    Deus έπαθαν πλάκα και τους άρεσε πάρα, πάρα πολύ!!! Δωστου προτεραιότητα για αγορά και θα με θυμηθείς :meeple:
    σκέφτομαι να το κάνω ωιδεο παρουσίαση μέσα στην εβδομάδα, αν θές για να δεις πως παίζει!!!
    :dice:

petros papitsis
    Participant

Ευχαριστούμε Βαγγέλη… Ερώτηση τωρα. Πιο απο τα τρία πιστεύεις οτι θα ταίριαζε στην παρεα μας για να το αγοράσω? DEUS, versailles η Hyperborea?

VitaKapa
    Participant

Καλησπέρα Πέτρο :meeple:
    Με βαση τις φωτο που εχω δει και τα παιχνίδια που εχω καταλάβει οτι σας αρέσουν θα έλεγα να πατε πρώτα για το Deus απλά να ξέρεις οτι παιζει μεχρι 4, το hyoerboria μεχρι 6 και το τελευταιο μεχρι 5 🙂
    Καλες αγορές

petros papitsis
    Participant

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ο καινούργιος χρόνος να ειναι γεμάτος αγάπη και πολλά πολλά παιχνίδια. ….. smileee

matsas
    Participant

πολυ ευχαριστη εκπληξη
    Yahtzee στυλ με 5 ζαρια .σκοπος να εχεις στην κατοχη σου το περισσοτερο χρυσο
    Τρομερη ποιοτητα στα περιεχομενα.
    Πανευκολοι κανονες και αρκετα γρηγορο!
    καθε παικτης εχει δικαιωμα να ριξει μεχρι κ 3 φορες τα ζαρια, μεσα σ αυτες τις 3 φορες μπορει να κρατησει να ξαναριξει η να σταματησει και να εκτελεσει τις ενεργεις που του δινει η τελευταια του ζαρια.Το διαφορετικο στο παιχνιδι ειναι οτι μπορει να γινει πανω απο μια ενεργεια συνδιαζοντας τα ζαρια.Τα συμβολα που εχει πανω ενα ζαρι ειναι κανονι-νεκροκεφαλη-νομισματα και τελος ενα Χ απο κοκκινα κοκαλα.
    Το παιχνιδι εχει πολυ δυνατο interaction μιας και μπορεις να κλεψεις νομισματα απ οποιον παικτη θες (αν φυσικα εχεις την ενεγρεια αυτη) ειναι πολυ γρηγορο και γενικα πεφτει αρκεετο γελιο
    Τελικα υπαρχουν μικρα παιχνιδια οχι και τοσο γνωστα που πραγματικα μπορουν να κανουν την διαφορα!!!!!!!!!

Καλησσπερα βαγγελη μου!εχει διαφορα δηλαδη το kings gold απο το νησι των πειρατων οπου κι εκει απλως ριχνεις ζαρια και κανεις ενεργειες η ειν το ιδιο στο περιπου??

Καλησπερα κι απο μενα!!!Επιτελους σαπισαμε αυτο το σαβκο…Παιξαμε τα εξης:

CASH & GUNS

CARGO NOIR

COYOTE

REX

LEWIS & CLARK

CATAN

LEVEL 7 OMEGA PROTOCOL(Εξαιρετικο παιχνιδι κατ εμε)

ΤO ΝΗΣΙ

SAMURAI BATTLES

Viewing 15 posts - 616 through 630 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.