τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 571 through 585 (of 946 total)
  • Author
    VitaKapa
    Participant

@garif » Τρί Οκτ 28, 2014 11:12 am wrote:

@VitaKapa » Δευτ Οκτ 27, 2014 7:29 pm wrote:

αυτά είναι, άντε να ανεβαίνει η ομάδα σιγά σιγά 😀
    εμείς παίξαμε τα παρακάτω:

Παιχνιδαρες Βαγγελη μου!Το lancaster ειν εξαιρετικο παιχνιδι,το amerigo θελω να το παιξω καθως δεν εχει τυχει δυστυχως και εχω ακουσει καλα λογια(αληθεια εσυ τι γνωμη εχεις?)ενω το 5 tribes και μονο επειδη ειν Βruno ανυπομονω να πεσει στα χερια μου!!!Επισης και το Μπριζ πολυ καλο!εξαιρετικες επιλογες φιλε μπραβο!!!

Thanks Αχιλλέα 🙂 ακριβώς όπως τα λές, το Lancaster καταπληκτικό μας άφησε τρομερές εντυπώσεις! Το Bruges από τα πολύ ωραία του Feld χωρίς δύσκολους κανόνες και παίζει και γρήγορα! Τo amerigo επίσης πολύ ωραίο γιατί έχει λίγο και την εξερεύνηση στο χάρτη με τα πλοία σου, έχει έναν κεντρικό μηχανισμό με το action cubes tower που είναι όσο ισορροποιμένος πάει και πρέπει κάθε φορά να κάνεις σοφές αποφάσεις για το ποιες ενέργειες θα διαλέξεις, με πολλές στρατηγικές για τη νίκη! Μου έχει αρέσει πολύ και είναι και εύκολο στην εξήγηση και σε κανόνες. To δε Five Tribes τι να πω, με όποιον το έχω παίξει του έχει αρέσει, καταπληκτικό παιχνίδι, πολύ φρέσκο σε ιδέες και μηχανισμό και με τρομερά components αξίζει με τα χίλια!!! :meeple:

matsas
    Participant

κι ομως ειχαμε και σημερα παιχνιδι(οχι πρωταθλημα.Αχιλλεα εκανα τις νικες μου αλλα κερδισε και ο πρωτος οποτε στα ιδια ειμαστε)
    Εχουμε και λεμε!!!!

Να πω και γω την γνωμη μου για το AVALON.καταρχας κατι πολυ βασικο που το εγραψε και ο παναγιωτης παιζει πολυ καλα και με 5 ατομα πραγμα που σε αλλα παιχνιδια οπως παλερμο λυκους δεν γινετε.θεωρω οτι ειναι πιο τακτικο απο πλευρας παιξιματος σε σχεση με τα αλλαπρεπει να δωσεις βαση αρκετα στον τροπο που παιζουν οι αλλοι.Υπαρχει και η απλη εκδοση αλλα νομιζω οτι το AVALON ειναι καλυτερο και αξιζει πραγματικα….δυστυχως δεν το εχω παιξει οσο θα ηθελα.ΒΑΣΙΚΟ ολα αυτα τα παιχνιδια τετοιου ειδος βασιζονται και στο απο τι ατομα αποτελειται το γκουπ αν πεσεις σε παιδια που δεν μιλανε πολυ και απλα παρακολουθουν νομιζω οτι η εμπειρια θα ειναι ασχημη!!!

Σας ευχαριστω ολους σας παιδια για την ενημερωση στο αβαλον!να στε καλα!αυτο ειν το προβλημα μου με το πολυ καλο κατα τ αλλα παλερμο!αν δεν εχεις 9 ατομα απλως δε παιζεται και ενας απο τους 9 δεν παιζει γιαν να γινει αφηγητης…Εκει κολλαει και δε παιζεται σχεδον ποτε…Οποτε το αβαλον(παναγιωτη βγηκε σε ελληνικο πλεον αρα ουτε τ αγγλικα ειν προβλημα)θα ναι μεσα στις επομενες αγορες μου!!!!Ευχαριστω και παλι!!!

@VitaKapa » Τετ Οκτ 29, 2014 12:32 am wrote:

@garif » Τρί Οκτ 28, 2014 11:12 am wrote:

@VitaKapa » Δευτ Οκτ 27, 2014 7:29 pm wrote:

αυτά είναι, άντε να ανεβαίνει η ομάδα σιγά σιγά 😀
    εμείς παίξαμε τα παρακάτω:

Παιχνιδαρες Βαγγελη μου!Το lancaster ειν εξαιρετικο παιχνιδι,το amerigo θελω να το παιξω καθως δεν εχει τυχει δυστυχως και εχω ακουσει καλα λογια(αληθεια εσυ τι γνωμη εχεις?)ενω το 5 tribes και μονο επειδη ειν Βruno ανυπομονω να πεσει στα χερια μου!!!Επισης και το Μπριζ πολυ καλο!εξαιρετικες επιλογες φιλε μπραβο!!!

Thanks Αχιλλέα 🙂 ακριβώς όπως τα λές, το Lancaster καταπληκτικό μας άφησε τρομερές εντυπώσεις! Το Bruges από τα πολύ ωραία του Feld χωρίς δύσκολους κανόνες και παίζει και γρήγορα! Τo amerigo επίσης πολύ ωραίο γιατί έχει λίγο και την εξερεύνηση στο χάρτη με τα πλοία σου, έχει έναν κεντρικό μηχανισμό με το action cubes tower που είναι όσο ισορροποιμένος πάει και πρέπει κάθε φορά να κάνεις σοφές αποφάσεις για το ποιες ενέργειες θα διαλέξεις, με πολλές στρατηγικές για τη νίκη! Μου έχει αρέσει πολύ και είναι και εύκολο στην εξήγηση και σε κανόνες. To δε Five Tribes τι να πω, με όποιον το έχω παίξει του έχει αρέσει, καταπληκτικό παιχνίδι, πολύ φρέσκο σε ιδέες και μηχανισμό και με τρομερά components αξίζει με τα χίλια!!! :meeple:

Βαγγελη μου τοσο καλο το 5 tribes ε??Γαμωτο δεν το χω δει καθολου…Πρεπει κατι να κανω να το δω…Το κολτ express ρε φιλε ειν αυτο με το τρενο και τη ληστεια???Ελεος τι βγαζουνε πια…Λεει τπτ η ειν τελειως χαβαλες???

VitaKapa
    Participant

To Five Tribes με κλειστά τα μάτια Αχιλλέα είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει, θα με θυμηθείς :meeple:
    To Colt Express ειναι χαριτομενια, ευκολο programming game αλλά απλό και λιγο χαβαλετζίδικο! Ευχαριστο αλλά όχι με ιδιαίτερο βάθος, χωρίς αυτό να είναι κακό, για ένα γρήγορο μισάωρο με 6 παίκτες είναι ότι πρέπει πολύ μπαμ μπάμ και δείχνει και όμορφο με το τρισδιάστατο τρένο

@VitaKapa » Τετ Οκτ 29, 2014 11:24 pm wrote:

To Five Tribes με κλειστά τα μάτια Αχιλλέα είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει, θα με θυμηθείς :meeple:
    To Colt Express ειναι χαριτομενια, ευκολο programming game αλλά απλό και λιγο χαβαλετζίδικο! Ευχαριστο αλλά όχι με ιδιαίτερο βάθος, χωρίς αυτό να είναι κακό, για ένα γρήγορο μισάωρο με 6 παίκτες είναι ότι πρέπει πολύ μπαμ μπάμ και δείχνει και όμορφο με το τρισδιάστατο τρένο

Ευχαριστω βαγγελη μου για τις πληροφοριες!ετσι ακριβως το φανταζομουνα κι εγω καλο παιχνιδι για χαβαλε κι ως εκει γι αυτο δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερως…Ε το 5 tribes μολις βρω λεφτα θα το χτυπησω…Μπηκε wish list

Σχετικα λιγα πραγματα αυτο το σαβκο…
    Ξεκινησαμε με 2 ατομα τα εξης:

Συνεχισαμε πιο δυναμικα με τα:

Kαι κλεισαμε με το ελληνικο κι αρκετα εντυπωσιακο στο ματι αλλα και στο παιξιμο:

VitaKapa
    Participant

κάθε φορά μας κάνεις και ζηλεύουμε με αυτά που παίζεις :meeple:
    Μπράβο Αχιλλέα!!! Ωραίος όπως πάντα!!!

Αυτό το σαβ/κο είχαμε παρτίδες από τα κάτωθι:

Ενώ πολεμήσαμε πάλι μερικούς υπερ κακούς στο νέο “χιτάκι” της παρέας το υπέροχο…

@VitaKapa » Δευτ Νοέμ 03, 2014 9:39 pm wrote:

κάθε φορά μας κάνεις και ζηλεύουμε με αυτά που παίζεις :meeple:
    Μπράβο Αχιλλέα!!! Ωραίος όπως πάντα!!!

Εγω Βαγγελή μου???Για σενα τοτε τι να πουμε???Οντως παραδεχομαι αυτη τη βδομαδα ειχα 2 νεα παιχνιδια που τα επαιξα για 1η φορα το spells of doom kai to dungeon twister…Εσυ καθε βδομαδα βαζεις κι απο κανα 2 παιχνιδια που δεν τα εχω παιξει ποτε…Αρα ποιος κανει να ζηλευει ποιον??? tongue tongue tongue xaxaxaxa

@Anakin » Τρί Νοέμ 04, 2014 4:57 pm wrote:

Αυτό το σαβ/κο είχαμε παρτίδες από τα κάτωθι:

Ενώ πολεμήσαμε πάλι μερικούς υπερ κακούς στο νέο “χιτάκι” της παρέας το υπέροχο…

Μια χαρα σας κοβω παναγιωτη!Το hive βλεπω δε λειπει ποτε…Μπραβο φιλε μου παντα τετοια!!!

Anonymous
    Inactive

Ο καθενας εχει τα δικα του objectives γαι να κερδισει κι υπαρχουν πολλων ειδων μοναδες.Ολα ακουγονται ωραια ομως το συστημα κατ εμε καπου σκαλωνει καθως το πιο πολυ κοιτας τις ιδιοτητες της καθε μοναδας και ψαχνεις να βρεις τις καρτες σου παρα παιζεις…Αυτα εν συντομια θα υπαρξει σιγουρα κι αναλυση στο μελλον!Καλο artwork εξυπνη ιδεα κατι με χαλαει στο συνολο δυστυχως…???

Λιγα παιχνιδακια μονο αυτο το σαβκο λογω υποχρεωσεων…κι ασθενειας…Καλα να μαστε την αλλη βδομαδα να ρεφαρουμε…Παιξαμε λοιπον τα:

VitaKapa
    Participant

και εμείς πέξαμε το Betrayal at House on the Hill χθές :meeple:

petros papitsis
    Participant

Καλημέρα σε όλους. Βαγγέλη απο οτι βλεπω σου ήρθε το versailles. τι λέει το παιχνίδι? πρέπει να τα σπάει ε? αν προλάβεις γράψε δυο λόγια. smileee εμείς λίγα πράγματα αυτο το ΣΚ.

Viewing 15 posts - 571 through 585 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.