Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?
- This topic has 945 replies, 12 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
matsas.
-
AuthorPosts
-
10/11/2014 at 10:54 pm #19917
VitaKapaParticipantετοιμάζω ενα μικρό review στο τεύχος Νοεμβρίου του Epitrapaizoume Magazine
που βγαίνει το Σάββατο :meeple:Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, σύντομα και το review
http://epitrapaizoume.gr/epitrapaizoume-magazine/16/11/2014 at 3:24 pm #19918
VitaKapaParticipantΠαίξαμε τα εξης:

ειδικά για το Versailles μπορείτε να διαβάσετε το Review του στο τεύχος Νοεμβρίου του Επιτραπαίζουμε Magazine ΕΔΩ
19/11/2014 at 9:47 am #19919
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΩραία παιχνίδια Βαγγέλη και τα 3 θα ήθελα να τα δω κάποια στιγμή δυστυχώς δεν έχω παίξει κανένα…εμείς λίγα πράγματα αυτο το σαβκο…Παίξαμε μόνο τα εξής:
21 mutinies το οποίο για την τιμή που το πήρα είν πολύ τίμιο κι αρκετά διασκεδαστικό.
Το επικό mice and mysticks
To χαβαλετζιδικο: Tschak
Το Mr jack
To neuroshima hex και τέλος το αρκετά καλό:
Cave troll
24/11/2014 at 11:06 am #19920
matsasParticipantμετα απο απουσια 2 βδομαδων την παρασκευη που μας περασε επιτελους κατσαμε σε τραπεζι…………
ποσο ευκολο ειναι αυτο το παιχνιδι ρε παιδι μου………………………
πειρατες πλοια επιθεσεις χαμος
μμμμμ οχι κατι το ιδιαιτερο
απλο γρηγορο οτι πρεπει για καρτοπαιχνιδο
και κατι καινουριο για την παρεα………..24/11/2014 at 4:45 pm #19921
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΩραιες επιλογες Βαγγελη μου!Οντως σε χασαμε εσενα τι εγινε ρε που ησουν??Α/Α σε εβγαλα να το ξερεις… tongue
Εμεις αυτο το σαβκο ειχαμε σχετικα λιγα παιχνιδια αλλα πιο βαρια καθως η παρεα τα σηκωνε…Ξεκινησαμε λοιπον με το:
πειρατικα κι εμεις φιλε Βαγγελη…Μονο που πιο πολυ σαν εμποροι παιξαμε…Συνεχισμαε με μια δραματικη αλλα απολαυστικη παρτιδα:
Πολυ καλο γρηγορο ευκολο διασκεδαστικο must have για ολους τους λατρεις των πολεμικων παιχνιδιων!!!Κυριακη τωρα παιξαμε τα εξης:
mazi me to expansion:

Συνεχισαμε με 2 παρτιδες απο το πλεον μονιμο παιχνιδι μας το:

Πολεμησαμε σκληρα με την βοηθεια των ολυμπιων θεων στο:

Kαι κλεισαμε θεματικα με το καταπληκτικο:
25/11/2014 at 12:41 am #19922
matsasParticipantαστα αχιλλεα νομιζω οτι πρεπει να παιρνω την δοση μου σε καθημερινη βαση…………τελικα γινετε εξαρτηση το επιτραπεζιο??????
26/11/2014 at 5:19 pm #19923
petros papitsisParticipantΚαλησπέρα. 😉 vitakapa το la isla τι λέει σαν παιχνίδι? Ειναι καλό? Το εχω τσεκάρει και εγω αλλά δεν ξερω αν αξίζει. Πες δυο λόγια αν βρεις μια ευκαιρία. smiless 7
26/11/2014 at 8:57 pm #19924
VitaKapaParticipant@petros papitsis » Τετ Νοέμ 26, 2014 8:19 pm wrote:
Καλησπέρα. 😉 vitakapa το la isla τι λέει σαν παιχνίδι? Ειναι καλό? Το εχω τσεκάρει και εγω αλλά δεν ξερω αν αξίζει. Πες δυο λόγια αν βρεις μια ευκαιρία. smiless 7
Καλησπέρα Πέτρο,είναι εύκολο παιχνίδι με κάρτες όπου προσπαθείς να μαζέψεις ζωάκια σπάνια από κάτω από το νησί για να κάνεις set collection! Όχι κάτι καινοτόμο ή επαναστατικό, αλλά παρόλο αυτά παίζει ωραία και έχει και το κλασσικό χαρακτηριστικό του σχεδιαστή Feld να χρησημοποιείς τις κάρτες σου με πολλούς τρόπους, εύκολο απο άποψη δυσκολίας και απιτήσεων με μικρό χρόνο διάρκεις και παίζει καλά τόσο με 2 όσο και με περισσότερους παίκτες. Μην ψάχνετε για θέμα, εξάλλου ο σχεδιαστή δεν φημίζεται για αυτό. Ωστόσο τα μαθηματικά δένουν ευχάριστα με τους μηχανισμούς. Εγώ το κρατάω στην συλλογή μου και το προτείνω, ωστόσο ίσως αν δεν έχει παίξει κανείς Feld να το δοκίμαζε πρώτα. επίπεδο πολύ πιο Light από ότι μας έει συνηθίσει ο συγκεκριμένος σχεδιαστής, χωρίς αυτό να είναι κακό βέβαια :meeple:

26/11/2014 at 10:34 pm #19926
petros papitsisParticipantΣε ευχαριστώ Βαγγέλη παντα με βοηθάς με το παραπάνω!!! 😀 thanks you :salute:
27/11/2014 at 6:06 am #19925
VitaKapaParticipantΣιγα το πράγμα, μην το συζητάς καν. Αυτο κάνουμε εξάλλου εδώ, βοηθάμε ο ένας υον άλλον με τις εμπειρίες του και τις απόψεις του αο συτά που παίξαμε :meeple:
30/11/2014 at 6:02 pm #19927
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΚαλησπερα παιδια!!!Λιγα πραγματα αυτην την εβδομαδα αλλα τα καταχαρηκα καθως ειν αγαπημενα παιχνιδια ολα οσα παιξαμε!!!Χτες λοιπον παιξαμε το εξαιρετικο,το καταπληκτικο το πραγματικα απιστευτο παιχνιδι:

Και μια παρτιδα απολυτης σφαγης στο:

μαζι με τα expansions:

Τελος σημερα παιξαμε μια παρτιδα απο το επισης παρα πολυ καλο:
30/11/2014 at 8:25 pm #19928
VitaKapaParticipantΛΟιπόν Αχιλλέα μίλαγα με τον Γιώργο από την παρέα που παίζετε και του έλεγα να στήσουμε ένα Exodus :meeple:
τώρα που είδα ότι το έπαιξες πάλι το ζήλεψα!!! Τι λές έχεις όρεξη? Ο Γιώργος θα μας έθει την Τρίτη το απόγευμα,
εσύ θ αμπορούσες ή έχεις δουλειές-υποχρεώσεις?01/12/2014 at 4:27 pm #19929
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΒαγγελη μου δυστυχως ειδικα αυτην την περιοδο απο σημερα μεχρι και τις 20 δεκεμβριου εχουμε απογραφες οποτε θα χαθω εντελως…Σιγουρα δεν μπορω γι αυριο δυστυχως ποσο μαλλον για παιχνιδι που παιρνει ωρα…Ελπιζω να βρω κανα 2ωρο κενο να παιξω τπτ αλλα και παλι θα ναι εντελως εκτακτο και της τελευταιας στιγμης…Σορυ ρε φιλε…
Υ.Γ Θελω να τελειωσω κατι λεπτομερειες και σου στελνω το review δε σ εχω ξεχασει…01/12/2014 at 4:52 pm #19930
VitaKapaParticipantΈγινε Αχιλλέα 🙂 θα το κανονίσουμε άλλη φορά όταν θα χεις χρόνο καλά ξεμπερδέματα με τις δουλειές
01/12/2014 at 6:41 pm #19931
petros papitsisParticipantΚαλησπέρα σε όλους. Χθες επιτέλους βρήκαμε χρονο και παίξαμε το φοβερό five tribes. Πολυ δυνατό ππαιχνίδι. Τωρα ομως Εχω δυο ερωτήσεις για το παιχνιδι και θα ήθελα την βοήθεια σας αφου βλέπω οτι το παίζετε πολυ: 1.Οταν παίρνεις τα λευκά meeples στο χέρι τα κρατάς για Πόντους Νίκης ή τα ξοδέβεις για να πάρεις Djinns. Μπορείς να πάρεις πάνω απο ένα Djinn στον γύρο σου αν στο χέρι έχει π.χ. τρία λευκά meeples?
2.Η ειδική δύναμη του Djinn KUMARBI που σου δίνει την δυνατότητα να ξεσκαρτάρεις 1 Σκλάβο και το κόστος της προσφοράς σου μειώνετε κατα μία θέση. Αν πχ στην θέση με κόστος 3 βρίσκεται ένας δείκτης αντιπάλου κι εγω εχω το Kumarbi θα πληρώσω 1 και θα πάω στο 5 ή θα πληρώσω 3 και θα πάω στο 5 ή δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω καθόλου σε αυτή την περίπτωση? -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια