Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?
- This topic has 945 replies, 12 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
matsas.
-
AuthorPosts
-
20/10/2014 at 7:43 pm #19887
VitaKapaParticipant@VitaKapa » Δευτ Οκτ 20, 2014 10:49 am wrote:
Και εμείς παίξαμε τα παρακάτω:

Το Carrara απλά εξαιρετικό, εύκολο και με τόσο όμορφο gameplay με κεντρικό μηχανισμό που θυμίζει vikings, πραγματικά παιδιά αν το βρείτε κάπου πάρτε το με τυφλά μάτια!
Το Cinque Terre πολύ ωαραίο, απλό σε επίπεδο Ticket to Ride και είμαι σίγουρος ότι σε όσους αρέσει το τελευταίο θα αρέσει και αυτό! Εύκολο για νέους και εισαγωγή νέων και non gamer στο χομπι μας!23/10/2014 at 11:21 am #19888
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΜια χαρα παιχνιδια βαγγελη μου κι οντως τα πιο πολλα δεν τα εχω παιξει ποτε και θα θελα…Ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε μου!
23/10/2014 at 4:13 pm #19889
matsasParticipant@garif » Πέμ Οκτ 23, 2014 2:21 pm wrote:
Μια χαρα παιχνιδια βαγγελη μου κι οντως τα πιο πολλα δεν τα εχω παιξει ποτε και θα θελα…Ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε μου!
μου δινεις δυναμη φιλε…………ενα 3λο θελω και ειμαι μεσα στο παιχνιδι ξανα!!!!εσεις εχετε ξεκινησει η οχι?
24/10/2014 at 12:36 pm #19890
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΛεγαμε να ξεκινησουμε αυριο αλλα δε θα χουμε απαρτια αρα παιρνει αναβολη 1-2 βδομαδες παλι…Σουπερ-λικ γιναμε!!!
27/10/2014 at 9:27 am #19891
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΚαλημέρα κ καλή βδομάδα…επειδή είχα άδεια κι έπαιξα ενα σκασμό θα τα γράψω επιγραμματικά μη γεμίσω 2 σελίδες…
Απο πέμπτη μέχρι Κυριακή λοιπόν παίξαμε τα:
Space hulk
Blue moon legends
Hera and Zeus
Claustrophobia
Warhammer invasion
Wiz-war bestial forces
Kemet
Merchant and marauders
Ticket to ride
Yedo
Galaxy trucker anniversary
Neurosima hex
27/10/2014 at 9:31 am #19892
petros papitsisParticipantΚαλημέρα. Μέτρια πράγματα αυτο το σαββατοκυριακο. Ενώ είμαστε μια μεγάλη ομάδα απο καλούς παίχτες δεν παιξαμε κατι σοβαρό. Μερικες παρτίδες ΑΒΑΛΟΝ, CAMEL UP, BLOOD MOUND. GRANADA. 😥 Δείξαμε και σε μερικά καινούργια άτομα στην παρεα το tschak. το οποίο πήρε πολύ καλές κριτικές.
27/10/2014 at 12:35 pm #19893
matsasParticipantεχουμε και λεμε!!!

27/10/2014 at 3:42 pm #19894
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΜπράβο παιδιά! Πολύ καλά κινήθηκε και σε μας το σαβ/κο με τα ακόλουθα:

27/10/2014 at 4:29 pm #19895
VitaKapaParticipantαυτά είναι, άντε να ανεβαίνει η ομάδα σιγά σιγά 😀
εμείς παίξαμε τα παρακάτω:

28/10/2014 at 7:56 am #19896
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Δευτ Οκτ 27, 2014 3:35 pm wrote:
εχουμε και λεμε!!!

Ωραιος Βαγγελη!!!Μειωσες τη διαφορα στο πρωταθλημα ρε??Η παλι κουβα με εστειλες??? tongue xaxaxaxa xaxaxaxa
28/10/2014 at 7:59 am #19897
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@petros papitsis » Δευτ Οκτ 27, 2014 12:31 pm wrote:
Καλημέρα. Μέτρια πράγματα αυτο το σαββατοκυριακο. Ενώ είμαστε μια μεγάλη ομάδα απο καλούς παίχτες δεν παιξαμε κατι σοβαρό. Μερικες παρτίδες ΑΒΑΛΟΝ, CAMEL UP, BLOOD MOUND. GRANADA. 😥 Δείξαμε και σε μερικά καινούργια άτομα στην παρεα το tschak. το οποίο πήρε πολύ καλές κριτικές.
Πετραν μου μια χαρα ειν ολα αυτα που παιξατε κι αν οπως λες ειστε μεγαλη παρεα ειν πιο δυσκολο να παιξετε κατι πιο βαρυ…Τουλαχιστον σε μας αυτο συμβαινει…
Φιλε θελω 2 ερωτησεις…1ον τι λεει το blood bound??Ολο λεω να το παρω αλλα τα αγγλικα στο κειμενο αυτοματως το βγαζουν εκτος απο παιχτες οπως πχ η μανα μου ο πατερας μου που τους αρεσει το παλερμο αρα μενουμε στο κλασσικο παλερμο η στη νεα εκδοση παλερμο το παλιο ξεκαθαρισμα.
2ον το αβαλον(κι αυτο στυλ παλερμο)ειν καλο?Η μαλλον καλο ειναι σιγουρα εχει κατι διαφορετικο να προσφερει απο το παλερμο?Ρωταω γιατι να χω παρομοια παιχνιδια σε εποχη κρισης δεν ειν οτι καλυτερο!Ευχαριστωωω28/10/2014 at 8:09 am #19898
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@Anakin » Δευτ Οκτ 27, 2014 6:42 pm wrote:
Μπράβο παιδιά! Πολύ καλά κινήθηκε και σε μας το σαβ/κο με τα ακόλουθα:

Ωραιος Παναγιωτη μου!!!Το hive ειν οντως τοσο καλο ρε φιλε??εμε να το παρουμε με ενα φιλαρακι…Η γνωμη σου?
28/10/2014 at 8:12 am #19899
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Δευτ Οκτ 27, 2014 7:29 pm wrote:
αυτά είναι, άντε να ανεβαίνει η ομάδα σιγά σιγά 😀
εμείς παίξαμε τα παρακάτω:

Παιχνιδαρες Βαγγελη μου!Το lancaster ειν εξαιρετικο παιχνιδι,το amerigo θελω να το παιξω καθως δεν εχει τυχει δυστυχως και εχω ακουσει καλα λογια(αληθεια εσυ τι γνωμη εχεις?)ενω το 5 tribes και μονο επειδη ειν Βruno ανυπομονω να πεσει στα χερια μου!!!Επισης και το Μπριζ πολυ καλο!εξαιρετικες επιλογες φιλε μπραβο!!!
28/10/2014 at 2:19 pm #19900
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΤο Hive αξίζει με τα χίλια! Καθαρή στρατηγική, σίγουρα σε όποιον αρέσουν παιχνίδια όπως το πολυαγαπημένο για μένα σκάκι θα το λατρέψουν! Φυσικά παίζει πιο γρήγορα κι είναι πιο απλό στην εκμάθησή του πράγμα θετικό, χωρίς να χάνει ουσία όμως.
Να σου πω και μια γνώμη για το Avalon που το έχουμε κι εμείς στην παρέα. Ενώ δε μου αρέσει καθόλου το Παλέρμο ή Werewolf το Avalon μ’ αρέσει πολύ για τους εξής λόγους: α) Παίζει πολύ πιο γρήγορα και παίζει ωραία από 5 εως 10 που λέει (σαφώς με 7 και πάνω είναι ακόμα καλύτερο), β) Δεν έχει εξολόθρευση παίκτη. οπότε όλοι συμμετέχουν και δεν πάνε δεξιά κι αριστερά από την αρχή και γ) Υπάρχει το απλό παιχνίδι που ακόμα κι αγγλικά να μην ξέρουν κάποιοι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά με τις έξτρα προσωπικότητες που περιλαμβάνονται μπορείς να το κάνεις ακόμα πιο δύσκολο και χαβαλετζίδικο!
28/10/2014 at 8:13 pm #19901
petros papitsisParticipantΚαλησπέρα στην παρέα. Πιστεύω να σε καλύψε ο anakin φιλε Αχιλλέα. Έτσι ακριβώς είναι το παιχνιδι. Πέφτει πολύ γέλιο. για εμένα ειναι καλύτερο απο 6 παίκτες και πανω να το παίζει κάποιος.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια