τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 526 through 540 (of 946 total)
  • Author
    matsas
    Participant

ελα ρε φιλε πανο που εισαι τοσο καιρο!!!!!!!!!!!σε χασαμε
    Εμεις χθες ημερα κυριακη λιγα πραγματα

@matsas » 06 Οκτ 2014, 13:58 wrote:

ελα ρε φιλε πανο που εισαι τοσο καιρο!!!!!!!!!!!σε χασαμε
    Εμεις χθες ημερα κυριακη λιγα πραγματα

Άσε Βαγγέλη! Χαχαχαχα… 😀

Χαλαρά πράγματα λόγω καλοκαιριού κι υποχρεώσεων. Πολλά καρτοπαίχνιδα από την μεριά μας το τελευταίο εξάμηνο.

@petros papitsis » Δευτ Οκτ 06, 2014 7:53 am wrote:

Καλημέρα σε όλους. .. Ευχαριστώ Αχιλλέα. σχετικα δεν αργούσαμε να παιξουμε σίγουρα με 5 παίκτες βγαίνει πανω απο 3 ώρες και πολυ φοβάμαι οτι ΔΕΝ θα το ευχαριστηθουμε αυτό το παιχνίδι. ΧΘΕΣ παιξαμε για πρώτη φορά το Istanbul το παιχνίδι δεν παίζεται :thumbsup:

Eιναι αληθεια οτι ειναι ιδιαιτερο παιχνιδι και ειναι και ψιλομπερδεμενο οχι σε κανονες αλλα σε τροπο παιχνιδιου αλλα με 5 ατομα πανω απο 3 ωρες μου φαινεται λιγο υπερβολικο…Βεβαια ετσι δε μπορω να σε βοηθησω για δεν ξερω τι ακριβως κανατε και αν παιζατε κατι λαθος(δεν νομιζω παντως δεν εχει κατι να κανεις λαθος που να καθυστεριε το παιχνιδι)…Εχει 10 γυρους απο 2 κινησεις ο παιχτης αρα 10 κινησεις ο γυρος…αρα 100 κινησεις συνολικα…Κανατε 3 ωρες plus για 100 κινησεις χωρις να αργειτε??Λιγο υπερβολικο μου φαινεται…

petros papitsis
    Participant

Καλημέρα. Αχιλλέα φαντάσου αν με 100 κινήσεις για ολο το παιχνίδι ο καθένας μας εκανε 1 λεπτο για το πιόνι του βγαίνει 100 λεπτά στο σύνολο. που κάναμε και λίγο παραπάνω. άλλες φορές ρωτούσαμε τι κάνει η κάρτα άλλες πάλι καναμε λάθος και ξανα παίζαμε ταυτόχρονα βλέπαμε και λίγο της οδηγίες. πως να μην κάνουμε πάνω απο 3 ωρες :what” . γενικά δεν το ευχαριστηθηκαμε το παιχνίδι. ενώ έχει εναν έξυπνο μηχανισμό.

matsas
    Participant

παιδια με βαση τα παιχνιδια που βγαινουν στο τραπεζι σας εχω να προτεινω για οποιον δεν το εχει

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

VitaKapa
    Participant

Εξαιρετικο και πολύ καινοτομο!!!
    Και εμας μας αρεσε πολύ!
    Απλά ας το δοκιμασετε πριν το αγορασετε
    μιας και ειναι ιδιαίτερο!!!
    Για εμένα προς το καλύτερο :meeple:

@petros papitsis » Τετ Οκτ 08, 2014 9:04 am wrote:

Καλημέρα. Αχιλλέα φαντάσου αν με 100 κινήσεις για ολο το παιχνίδι ο καθένας μας εκανε 1 λεπτο για το πιόνι του βγαίνει 100 λεπτά στο σύνολο. που κάναμε και λίγο παραπάνω. άλλες φορές ρωτούσαμε τι κάνει η κάρτα άλλες πάλι καναμε λάθος και ξανα παίζαμε ταυτόχρονα βλέπαμε και λίγο της οδηγίες. πως να μην κάνουμε πάνω απο 3 ωρες :what” . γενικά δεν το ευχαριστηθηκαμε το παιχνίδι. ενώ έχει εναν έξυπνο μηχανισμό.

Θα συμφωνησω οτι οπως σας κοβω δεν ειν το στυλ παιχνιδιου που θα σας ξετρελανει καθως δεν παιζεται πολλα παιχνιδια με interaction απλως επειδη ειν οντως καλοσχεδιασμενο σε μηχανισμο μη το σταυρωσετε πριν του δωσετε μια ευκαιρια και διαβαστε μονο τις καρτες που θα βγουν να παιξετε κι οχι ολες.Δεν εχει την πλακα του τσακ η του isla dorada αλλα ειν ιδιαιτερο παιχνιδι..

Καλησπερα στην παρεα…Θα ηθελα να ευχαριστησω καταρχας ολα τα παιδια που παροτι ημουν χαλια αυτο το διαστημα ηρθαν εκεινοι σπιτι μου να μου κανουν παρεα και να παιξουμε τπτ να ξεχαστω…Ετσι λοιπον στο θεμα μας αυτο το σαβκο παιξαμε λιγα αλλα πολυ καλα…Ο λογος για τα:

Μαζι με το expansion:

To απιθανο:

Tελος σημερα κλεισαμε με το επικο:

ennoeitai me to:

VitaKapa
    Participant

Περαστικά Αχιλλέα :meeple:
    Ωραία παιχνιδια παίξατε :thumbsup:

petros papitsis
    Participant

Περαστικά Αχιλλέα :thumbsup: Αφού παίξατε ολα αυτά δεν εχεις τίποτα 😀 σύντομα θα σας πω και εγω τι παίξαμε το ΣΚ smileee

Περαστικά κι από εδώ στον φίλο Αχιλλέα! Πάντα σιδερένιος σαν τον Iron Man εύχομαι! 2thumbsup

Εμείς παίξαμε τα εξής:

+
    +

@petros papitsis » Δευτ Οκτ 13, 2014 11:20 am wrote:

Περαστικά Αχιλλέα :thumbsup: Αφού παίξατε ολα αυτά δεν εχεις τίποτα 😀 σύντομα θα σας πω και εγω τι παίξαμε το ΣΚ smileee

Ευχαριστω πολυ Πετραν…Αντε αναμενουμε…

@VitaKapa » Κυρ Οκτ 12, 2014 10:24 pm wrote:

Περαστικά Αχιλλέα :meeple:
    Ωραία παιχνιδια παίξατε :thumbsup:

Ευχαριστω πολυ να σαι καλα βαγγελη μου!

@Anakin » Δευτ Οκτ 13, 2014 8:21 pm wrote:

Περαστικά κι από εδώ στον φίλο Αχιλλέα! Πάντα σιδερένιος σαν τον Iron Man εύχομαι! 2thumbsup

Εμείς παίξαμε τα εξής:

+
    +

Καταρχας σ ευχαριστω πολυ Παναγιωτη μου!Να σαι καλα κι εσυ!Ωραιες επιλογες πολυ καλα παιχνιδια(πλην του καταν δεν το μπορω βγαζω σπυρακια 😈 )
    Ρε φιλε αυτο lewis and clark τι λεει?Το χω δει με τραβηξε,λενε ολοι παααρα πολυ καλα λογια αλλα τι ειναι?Κατι σαν αγωνας μου φανηκε αλλα τι ακριβως παιζει δεν εχω καταλαβει…

VitaKapa
    Participant

πολύ ωραία παιχνίδια για άλλη μια φορά!!!! :meeple:
    εμείς παίξαμε τα παρακάτω:

πολύ ευχάριστα και τα 2, αξίζει να τα δοκιμάσετε!!!

Το Concordia είναι η πεμπτη φορά που το παιζω και συνεχίζει να είναι εξαιρετικό!!!

Viewing 15 posts - 526 through 540 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.