τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 511 through 525 (of 946 total)
  • Author
    matsas
    Participant

χθες λοιπον ημερα παρασκευη και μετα απο πολλες μερες βρηκαμε χρονο και παιξαμε!!!!!!

petros papitsis
    Participant

ααααα φιλε βλέπω καλή προσπάθεια χθες εεεε???? πες μου για το motus novous. ψήνομαι πολύ. μια καλή κουβέντα πες μου και το παράγγειλα!!!!! αχ αυτό το lord το αγαπημένο μου… σου προτείνω να πάρεις και το expansion ξεφεύγει το παιχνίδι

matsas
    Participant

@petros papitsis » Σάβ Οκτ 04, 2014 2:28 pm wrote:

ααααα φιλε βλέπω καλή προσπάθεια χθες εεεε???? πες μου για το motus novous. ψήνομαι πολύ. μια καλή κουβέντα πες μου και το παράγγειλα!!!!! αχ αυτό το lord το αγαπημένο μου… σου προτείνω να πάρεις και το expansion ξεφεύγει το παιχνίδι

πετρο πολυ ωραιο καρτοπαιχνιδο και στο ματι και σαν gameplay!προσπαθεις να κανεις η ζευγαρια 3δες και πανω με ομοια η’ 4δα και πανω με διαφορετικα νουμερα!!!με ομοια αγοραζεις καρτες οι οποιες σου δινουν καποιες ιδιοτητες(πχ αποθηκη για να μπορεις να κρατας παραπανω καρτες στο χερι σου .πλοιο για να τραβας παραπανω καρτες στο χερι σου κτλ) και με διαφορετικες περνεις λεφτα.το παιχνιδι τελειωνει αν καταφερεις να εχεις 9διαφορετικες καρτες +μπαλαντερ στο χερι σου η’ αν καποιος φτασει τα 75 χρυσα.θα γραψω παραπανω στο λοιπον πως σας φανηκε!!!!!
    η επεκταση για το waterdeep ναι το εχω ακουσει οτι ειναι σουπερ!!!!!!!!

@petros papitsis » Σάβ Οκτ 04, 2014 2:28 pm wrote:

Η επεκταση του waterdeep ειναι must have παιδια οπως και το παιχνιδι αλλα με το expansion απογειωνεται οντως

@matsas » Σάβ Οκτ 04, 2014 2:14 pm wrote:

χθες λοιπον ημερα παρασκευη και μετα απο πολλες μερες βρηκαμε χρονο και παιξαμε!!!!!!

Lords of waterdeep ε??Nτροπη σου φιλε εσυ lords κι εγω να παιζω τσακ…Θελω κι εγω Lord αντε μας… tongue tongue
    Ρε βαγγελη αυτο το κινγκς του bruno faiduti τι στυλ ειναι??Χαβαλετζιδικο,πολεμικο τι παιζει??Καλο ειναι πως σου φανηκε??Ωραιο εξωφυλλο!!!

petros papitsis
    Participant

Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη :thumbsup: χθες απολαύσαμε πολλά παιχνίδια. Όπως μου το ειχατε πει το tschak δεν παίζεται. Θελω να μου πείτε το indrigue city με 5 άτομα πόση ωρα κρατάει? ?????? Δεν λεω πολύ ωραίος και πρωτότυπος μηχανισμός αλλά το παίξαμε με 5 άτομα και φτάσαμε στην μέση του παιχνιδιού κάνοντας περίπου 2 ωρες… φυσικά το σταματήσαμε. Μήπως κάνουμε κάτι λάθος???? 😮 whattt

matsas
    Participant

Αχιλλέα για το κινγκ.
    ειναι ενα παιχνιδι στο οποίο μαζεύεις μπαζες.μεχρι εδω καλά οκ? με τον εξης ιδιαίτερο μηχανισμό. σε καθε γυρω μπαίνει μια διαφορετική καρτα με μια ιδιότητα και στην αρχη του καθε γύρου ανοίγει ενα πλακάκι στο οποίο υπάρχουν 2 συνθήκες συγκομιδης πόντων. αν και δεν μπορώ να πω οτι με τρελαίνουν τα παιχνίδια αυτά. το συγκεκριμένο ειναι διαφορετικό! θα γραψω και γι αυτο λεπτομέρειες

@matsas » Κυρ Οκτ 05, 2014 5:37 pm wrote:

Αχιλλέα για το κινγκ.
    ειναι ενα παιχνιδι στο οποίο μαζεύεις μπαζες.μεχρι εδω καλά οκ? με τον εξης ιδιαίτερο μηχανισμό. σε καθε γυρω μπαίνει μια διαφορετική καρτα με μια ιδιότητα και στην αρχη του καθε γύρου ανοίγει ενα πλακάκι στο οποίο υπάρχουν 2 συνθήκες συγκομιδης πόντων. αν και δεν μπορώ να πω οτι με τρελαίνουν τα παιχνίδια αυτά. το συγκεκριμένο ειναι διαφορετικό! θα γραψω και γι αυτο λεπτομέρειες

Εισαι δυναμιτης…

@petros papitsis » Κυρ Οκτ 05, 2014 11:18 am wrote:

Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη :thumbsup: χθες απολαύσαμε πολλά παιχνίδια. Όπως μου το ειχατε πει το tschak δεν παίζεται. Θελω να μου πείτε το indrigue city με 5 άτομα πόση ωρα κρατάει? ?????? Δεν λεω πολύ ωραίος και πρωτότυπος μηχανισμός αλλά το παίξαμε με 5 άτομα και φτάσαμε στην μέση του παιχνιδιού κάνοντας περίπου 2 ωρες… φυσικά το σταματήσαμε. Μήπως κάνουμε κάτι λάθος???? 😮 whattt

Λατρεψα τσακ με το πρωτο review…Ερωτας με την 1η ματια…Οσο για το ιντριγκ σιτι που λες με 4 το χω παιξει μονο και καπου στο 2ωρο κραταει…Με 5 κανα 2,5 ωρο το χει στανταρ…Αν το μαθετε και παιζετε πιο συντομα ισως παρει λιγοτερο αλλα αν σκεφτεστε πολυ την καθε κινηση στανταρ το χετε το 2ωρο…Αλλα 2 κινησεις ο παιχτης εχει ρε συ ποση ωρα να τη σκεφτεις???

VitaKapa
    Participant

Αυτό το ΣK λίγα παιχνίδια και καλά :meeple:

petros papitsis
    Participant

Καλημέρα σε όλους. .. Ευχαριστώ Αχιλλέα. σχετικα δεν αργούσαμε να παιξουμε σίγουρα με 5 παίκτες βγαίνει πανω απο 3 ώρες και πολυ φοβάμαι οτι ΔΕΝ θα το ευχαριστηθουμε αυτό το παιχνίδι. ΧΘΕΣ παιξαμε για πρώτη φορά το Istanbul το παιχνίδι δεν παίζεται :thumbsup:

matsas
    Participant

@petros papitsis » Δευτ Οκτ 06, 2014 7:53 am wrote:

Καλημέρα σε όλους. .. Ευχαριστώ Αχιλλέα. σχετικα δεν αργούσαμε να παιξουμε σίγουρα με 5 παίκτες βγαίνει πανω απο 3 ώρες και πολυ φοβάμαι οτι ΔΕΝ θα το ευχαριστηθουμε αυτό το παιχνίδι. ΧΘΕΣ παιξαμε για πρώτη φορά το Istanbul το παιχνίδι δεν παίζεται :thumbsup:

ισχυει οτι λενε δηλαδη πετρο??οτι ειναι σουπερ???

petros papitsis
    Participant

ναιιιιιιι φιλε το παιχνίδι τα σπάει. θα σου αρέσει σίγουρα :thumbsup:

petros papitsis
    Participant

εμεις σαββατοκυριακο παιξαμε τα παρακάτω παιχνίδια :

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Καιρό είχα να πεταχτώ κι εγώ να γράψω κάτι εδώ! :meeple:

Βασικά Βαγγέλη για κάποιο λόγο δεν μου έστελνε ειδοποιήσεις στο gmail μου οπότε είδα πόσα δημοσιεύματα έχετε κάνει τόσον καιρό και φρίκαρα! :what”

Εμείς παίξαμε τα κάτωθι:

Viewing 15 posts - 511 through 525 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.