Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?
- This topic has 945 replies, 12 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
matsas.
-
AuthorPosts
-
21/09/2014 at 8:40 am #19827
VitaKapaParticipant@matsas » Κυρ Σεπ 21, 2014 11:29 am wrote:
Γεια σας ειμαι ο βαγγελης κι εχω να παιξω απο τις 13 σεπτεμβριου 2014!!!!!!! waiting
Κουράγιο φίλε Βαγγέλη, είμαστε εδώ για σένα :meeple:
καλή ανάρωση 😀21/09/2014 at 5:29 pm #19828
petros papitsisParticipantΚαλή δύναμη στον φιλο μας τον matsa. Καλο κουράγιο σύντομα θα έρθει το φάρμακο σου και όλα θα ειναι όπως παλιά. laughing smileee xaxaxaxaxa
21/09/2014 at 5:46 pm #19829
matsasParticipantευχαριστώ παιδιά γιατην συμπαράσταση. ειναι δύσκολες ώρες…….θα πνίξω τον πόνο μου με την αγορά του splendor αύριο μπας και νιώσω καλύτερα
21/09/2014 at 9:05 pm #19830
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Κυρ Σεπ 21, 2014 11:29 am wrote:
Γεια σας ειμαι ο βαγγελης κι εχω να παιξω απο τις 13 σεπτεμβριου 2014!!!!!!! waiting
Πες μας καλο παιδι τι σε βασανιζει??Γιατι δεν παιζεις???Μιλα σε εμας ημαστε εδω να σε βοηθησουμε…Πιστευω τωρα που θα ερθει το titans θα γιατρευτεις και ολα θα φτιαξουν…Θα παρεις τηλ τους φιλους σου αυριο κι ολας και θα κανονισεις κατι για το παρασκευοσαβκο…Οποια μερα μπορουν οι περισσοτεροι.Περιμενω να μου πεις αν επιασε η συνταγη…Αλλα μην αργεις…Αυριο κι ολας!!!
21/09/2014 at 9:07 pm #19831
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Κυρ Σεπ 21, 2014 8:46 pm wrote:
ευχαριστώ παιδιά γιατην συμπαράσταση. ειναι δύσκολες ώρες…….θα πνίξω τον πόνο μου με την αγορά του splendor αύριο μπας και νιώσω καλύτερα
Ρε φιλε λενε οτι ειν καλο αλλα…25 ευρω μονο για ενα πακετο καρτες???Δεν ειν λιγο κλεψια οταν με τα ιδια λεφτα παιρνεις πχ το camel up που εχει ενα σκασμο components???Η με 30 το τακενοκο>???Το θεωρω κοροιδια και γι αυτο το μποικοταρω και δεν το χω αγορασει…Το ιδιο και το for sale…
21/09/2014 at 10:41 pm #19832
matsasParticipant@garif » Δευτ Σεπ 22, 2014 12:05 am wrote:
@matsas » Κυρ Σεπ 21, 2014 11:29 am wrote:
Πες μας καλο παιδι τι σε βασανιζει??Γιατι δεν παιζεις???Μιλα σε εμας ημαστε εδω να σε βοηθησουμε…Πιστευω τωρα που θα ερθει το titans θα γιατρευτεις και ολα θα φτιαξουν…Θα παρεις τηλ τους φιλους σου αυριο κι ολας και θα κανονισεις κατι για το παρασκευοσαβκο…Οποια μερα μπορουν οι περισσοτεροι.Περιμενω να μου πεις αν επιασε η συνταγη…Αλλα μην αργεις…Αυριο κι ολας!!!
εισαι μεγαλος γιατρος φιλε!!!!!!!!!αυτο θα κανω!!!!
Οσο για το splendor συμφωνω και ο μοναδικος λογος που δεν το εχω παρει μεχρι τωρα ειναι αυτος που γραφεις αχιλλεα(ασχετα αν το παιχνιδι ειναι σουπερ ετσι?)μου κανει λιγο augustus απο πλευρας περιεχομενο τιμη.πολυ καλη ποιοτητα και τα 2 αλλα απλες καρτες μονο!!!!
25???που το εχεις δει αχιλλεα εγω καισσα 32 ειδα η εχει πεσει?
Αυτο το camel up δεν μ εχει κατσει καθολου καλα δεν ξερω γιατι(και σκεψου πριν 2 ωρες στην βολτα με την γυναικα μ ελεγε γιατι δεν εχεις παρει ακομα τις καμηλες??)!!!!!καλα το τακενοκο ειναι τρομερο παιχνιδι.(τα επιασα ολα μαζι)
και για το for sale συμφωνω
Το σπλεντορ ομως …….κατι με τραβαει ρε γαμωτο22/09/2014 at 4:54 am #19833
petros papitsisParticipantφιλε Βαγγέλη το splendor το εχω το παιχνίδι τα σπάει. αξίζει. οσο για το camel up εεεε αυτό είναι που αξίζει. πολυ γέλιο. δες στο redmeeple έχει πολύ καλές τιμές. και τα είχε και τα δυο. έχει και τους κανόνες και για τα δύο παιχνίδια στα ελληνικά αυτό το site
22/09/2014 at 6:50 pm #19834
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΦιλε βαγγελη το red meeple εχει καλες τιμες κι ο Μιχαλης ειν εξαιρετικο παιδι.Δοκιμασε το σιτε του εχει τα παντα…Απλως απ οτι ειδα δεν εχει διαθεσιμο ουτε το camel up ουτε το σπλενδορ…32 στην καισσα???Ποσο???Ουτε με σφαιρες φιλε για καρτες μονο 32 ευρω…Οσο και ν αξιζει ουτε καν…Με 80 παιρνεις runewars…Ελεος δηλαδη…Τεσπα το camel up εχει τρελο γελιθο φιλε…Το πηρα το εχω λιωσει…Ειδικα με τους καφρους φιλους μου αρχιζουμε να τζογαρουμε με real money και πεφτει και ξυλο μπινελικια και εκει να δεις χαβαλε…Βεβαια μιλαμε για ποσα αξιας 5 ευτρω το πολυ ετσι???Τα σουβλακια μας…Λοιπν κανονισε κατι για το σαβκο ηδη αργησες κι εχεις κι ενα πρωταθλημα σε εξελιξη…
22/09/2014 at 9:59 pm #19835
matsasParticipant@garif » Δευτ Σεπ 22, 2014 9:50 pm wrote:
Φιλε βαγγελη το red meeple εχει καλες τιμες κι ο Μιχαλης ειν εξαιρετικο παιδι.Δοκιμασε το σιτε του εχει τα παντα…Απλως απ οτι ειδα δεν εχει διαθεσιμο ουτε το camel up ουτε το σπλενδορ…32 στην καισσα???Ποσο???Ουτε με σφαιρες φιλε για καρτες μονο 32 ευρω…Οσο και ν αξιζει ουτε καν…Με 80 παιρνεις runewars…Ελεος δηλαδη…Τεσπα το camel up εχει τρελο γελιθο φιλε…Το πηρα το εχω λιωσει…Ειδικα με τους καφρους φιλους μου αρχιζουμε να τζογαρουμε με real money και πεφτει και ξυλο μπινελικια και εκει να δεις χαβαλε…Βεβαια μιλαμε για ποσα αξιας 5 ευτρω το πολυ ετσι???Τα σουβλακια μας…Λοιπν κανονισε κατι για το σαβκο ηδη αργησες κι εχεις κι ενα πρωταθλημα σε εξελιξη…
Για καλη μου τυχη πηγα στην καισσα και δεν τα ειχε….βασικα ειχε το camel up αλλα απο 25 που το ειχε το πηγε 30….εφυγα με αδεια χερια αλλα στο δρομο σκεφτηκα οτι μου βγηκε σε καλο!!!!!Οντως το red meeple τα εχει σε καλη τιμη (το slendor και 25 για να ειμαι ειλικρινης δεν χωνευετε οταν εχει 20 το citadels που κατα την αποψη μου ειναι παιχνιδαρα) αλλα δυστυχως τωρα αουτ οφ στοκ smileee
οι καμηλες εχουν κατσει στην γυναικα παρα πολυ και γι αυτο το σκεφτομαι.βεβαια το οτι μου λεει και ο αχιλλεας οτι ειναι καλο κερδιζει ποντους!!!23/09/2014 at 7:40 pm #19836
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Τρί Σεπ 23, 2014 12:59 am wrote:
@garif » Δευτ Σεπ 22, 2014 9:50 pm wrote:
Φιλε βαγγελη το red meeple εχει καλες τιμες κι ο Μιχαλης ειν εξαιρετικο παιδι.Δοκιμασε το σιτε του εχει τα παντα…Απλως απ οτι ειδα δεν εχει διαθεσιμο ουτε το camel up ουτε το σπλενδορ…32 στην καισσα???Ποσο???Ουτε με σφαιρες φιλε για καρτες μονο 32 ευρω…Οσο και ν αξιζει ουτε καν…Με 80 παιρνεις runewars…Ελεος δηλαδη…Τεσπα το camel up εχει τρελο γελιθο φιλε…Το πηρα το εχω λιωσει…Ειδικα με τους καφρους φιλους μου αρχιζουμε να τζογαρουμε με real money και πεφτει και ξυλο μπινελικια και εκει να δεις χαβαλε…Βεβαια μιλαμε για ποσα αξιας 5 ευτρω το πολυ ετσι???Τα σουβλακια μας…Λοιπν κανονισε κατι για το σαβκο ηδη αργησες κι εχεις κι ενα πρωταθλημα σε εξελιξη…
Για καλη μου τυχη πηγα στην καισσα και δεν τα ειχε….βασικα ειχε το camel up αλλα απο 25 που το ειχε το πηγε 30….εφυγα με αδεια χερια αλλα στο δρομο σκεφτηκα οτι μου βγηκε σε καλο!!!!!Οντως το red meeple τα εχει σε καλη τιμη (το slendor και 25 για να ειμαι ειλικρινης δεν χωνευετε οταν εχει 20 το citadels που κατα την αποψη μου ειναι παιχνιδαρα) αλλα δυστυχως τωρα αουτ οφ στοκ smileee
οι καμηλες εχουν κατσει στην γυναικα παρα πολυ και γι αυτο το σκεφτομαι.βεβαια το οτι μου λεει και ο αχιλλεας οτι ειναι καλο κερδιζει ποντους!!!Παιζεται πολυ ευχαριστα το camel up…Πιστευω θα του δωσεις τις ευκαιριες του!οντως παντως η τιμη του σπλεντορ δε χωνευεται με τπτ…στο λαιμο μου καθεται…
28/09/2014 at 7:49 pm #19837
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantαλλο ενα σαβκο εφτασε δυστυχως στο τελος του…Αυτη την εβδομαδα καηκαμε κυριολεκτικα μιας και ψιλοσυναχωμενος δεν το κουνησα απ το σπιτι…
Ξεκιναμε λοιπον:

VS

μαζι με το expansion:

και για το τελος αφησα το καλυτερο…Καταρχας ενα τεραστιο ευχαριστω στον φιλο Matsa για την εξυπηρετηση που μου εκανε και ηρθε το παρασκευοβραδο μικρολιμανο να μου παραδωσει το παιχνιδι ωστε να το χω το σαβκο…Ο λογος για το επικο:
28/09/2014 at 10:09 pm #19838
matsasParticipantξεκινα και γραφε για το titans αχιλλεα!!!!!!
εγω κυριακη σημερα και μετα απο πααααααααααρα πολυ καιρο εκατσα στο τραπεζι και παιξαμε

παιδια το παιχνιδι απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!
ισως απο τα καλυτερα παιχνιδια απο πλευρας ποιοτητας και απο πλευρας gameplay πολυ δυνατο.με 15 ευρω παρακαλω ακους augustus και splendor???και τελος το………

υ.γ. αχιλλεα ακομα να γραψεις???πωωωωω ρε θηριο δεν περιμενα να το δοκιμαζες τοσο γρηγορα .πραγματικα χαρηκα που στο εδωσα εγκαιρα!!!!!!!!
29/09/2014 at 4:03 pm #19839
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΕπειδη σ εμπιστευομαι κι ας εχω λιγο πιο Heavy group(μαλλον εγω τους τραβω προς τα εκει)θα τα δοκιμασω και τα 3 που επαιξες και προτεινεις μιας κι ειν και σχετικα οικονομικα ολα…Οντως αυτο με την τιμη εχει παραγινει…32 το σπλεντορ και 4ο το τιτανες που χει τεραστιο ταμπλο(2 κι ολας)καρτες φιγουρες τοκενς…Ελεος…Ετσι βαγγελη να παιζεις οσο δε παει ειχες καιρο στη στερηση το αξιζεις…
Υ.Γ Επειδη σκεφτομαι να κρατησω το τιτανες για ενα μελλοντικο κι αμμεσο review(μαλλον στο τευχος νοεμβριου ωστε να εχω γραψει plays) θα σου απαντησω σε pm…29/09/2014 at 4:58 pm #19840
matsasParticipantθα περιμενω και το review φιλε . σ ευχαριστω αχιλλεα!!!
04/10/2014 at 11:13 am #19843
petros papitsisParticipantΚαλημέρα παιδιά. ΧΘΕΣ παιξαμε για πρώτη φορά το intrigu city. πολυ ωραίος και πρωτότυπος μηχανισμός. bravo….χθες παιξαμε τα παρακάτω παιχνίδια
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια