τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 481 through 495 (of 946 total)
  • Author

Ευχαριστω πολυ Βαγγελή μου για τις πληροφοριες και ναι ελπιζω καταρχας να βρεθουμε απο κοντα συντομα κι επειτα να παιξουμε και τπτ!Ενα χρονο τωρα λεω να περασω απο το στεκι σας αλλα μια εχω γαμο μια βαφτιση μια κανονιζω και δν προλαβαινω δυστυχως καθως κι εγω ενα σαβδο εχω να βγω και μια πεμπτη απογευμα να παιξω τπτ με την παρεα…Αλλα θα το κανονισω γιατι θελω κι εγω να ρθω!!!Λογικα θα μ αρεσει αφου ειναι και bruno… tongue

petros papitsis
    Participant

εμεις χθες μετα απο καιρο γουστάραμε για ακόμη μια φορά. αναφερω τα παιχνίδια που παίξαμε.

Ωραιες επιλογες πετραν ωραια παιχνιδια με χαβαλε και στρατηγικη!ειχε απ ολα το μενου βλεπω!!!

Καλησπερα για αλλη μια βδομαδα.Αυτη τη βδομαδα κινηθηκαμε σε πιο χαλαρους ρυθμους με μια παρενθεση ενος πιο σοβαρου horror game…
    Παιξαμε λοιπον τα εξης:

Το μινι διαμαντι του bauza:

Το παντα απολαυστικο:
    μαζι με το expansion:

Το ξεχασμενο αλλα εξαιρετικο καρτοπαιχνιδο:

Το χαβαλετζιδικο και πολυ καλο:

Συνεχισαμε με το κλασσικο:

Βαρυναμε λιγο το κλιμα με το ατμοσφαιρικοτατο:

και τελος συνεργαστηκαμε αψογα στο:

VitaKapa
    Participant

ωραίο μενού Αχιλλέα :meeple: Το Takenoko είναι από τα αγαπημένα μας, γρήγορα, light family games!
    Και έχει και πάρα πολύ ωραία components!!! λεχουν βγάλει και έκδοση
    http://cf.geekdo-images.com/images/pic1435854_md.jpg” alt=””>

εμείς αυτό το σκ παίξαμε τα παρακάτω:

petros papitsis
    Participant

μπράβο παιδιά ωραία παιχνίδια και αυτό το Σαββατοκυριακο. Βαγγέλη σου εχω ξανα κάνει αυτή την ερώτηση αλλά μάλλον δεν την είδες. γιατι πουλάς το praetor? ειναι πολυ καλο παιχνίδι. έπεσα απο τα σύννεφα οταν ειδα την αγγελία. 😮

VitaKapa
    Participant

Sorry Πέτρο μου ξέφυγε 🙂
    Είναι δεύτερη κόπια που βρέθηκε στα χέρια μου! Φυσικά και
    είναι εξαορετικό παοχνίδι!!! Η πρώτη κοπια δεν πάει πουθενά χεχεχε ήρθε για να μείνει στην βιβλιοθήκη μου :meeple:

matsas
    Participant

την βδομαδα που μας περασε ξεκινησε το πρωταθλημα μας …………….Ο ναι πρωταθλημα επιτραπεζιων!!!! 3 παικτες ενας πρωταθλητης!!!
    τα παιχνιδια ειναι χωρισμενα σε 3 κατηγοριες: ΒΑΡΙΑ(οχι και τοσο βαρια) οπου δινουν 3 ποντους στον πρωτο και στον 2ο 1.5-ΜΕΣΑΙΑ 2 ποντους στον 1ο και 1 στον δευτερο και τελος τα φιλερακια που δινουν 1 ποντο στον 1ο και μισο στον 2ο.
    Υπαρχει και ο θεσμος του κυπελου στον οποιο συμμετεχουν και οι γυναικες της παρεας……………..
    ετσι λοιπον το πρωταθλημα ξεκινησε με

Και εκτος αγωνιστικης(λογο καινουριων παικτων) τα

@VitaKapa » Δευτ Σεπ 15, 2014 12:05 am wrote:

ωραίο μενού Αχιλλέα :meeple: Το Takenoko είναι από τα αγαπημένα μας, γρήγορα, light family games!
    Και έχει και πάρα πολύ ωραία components!!! λεχουν βγάλει και έκδοση
    http://cf.geekdo-images.com/images/pic1435854_md.jpg” alt=””>

εμείς αυτό το σκ παίξαμε τα παρακάτω:

Oντως το τακενοκο τα σπαει Βαγγελη μου!Απ οτι βλεπω αρκετη ποικιλια και συ αυτο το σαβκο…Ετσι μπραβο γιατι χρειαζονται ολα παιδια και τα family games και τα πιο βαρια και τα χαβαλετζιδικα…

@matsas » Δευτ Σεπ 15, 2014 2:52 pm wrote:

την βδομαδα που μας περασε ξεκινησε το πρωταθλημα μας …………….Ο ναι πρωταθλημα επιτραπεζιων!!!! 3 παικτες ενας πρωταθλητης!!!
    τα παιχνιδια ειναι χωρισμενα σε 3 κατηγοριες: ΒΑΡΙΑ(οχι και τοσο βαρια) οπου δινουν 3 ποντους στον πρωτο και στον 2ο 1.5-ΜΕΣΑΙΑ 2 ποντους στον 1ο και 1 στον δευτερο και τελος τα φιλερακια που δινουν 1 ποντο στον 1ο και μισο στον 2ο.
    Υπαρχει και ο θεσμος του κυπελου στον οποιο συμμετεχουν και οι γυναικες της παρεας……………..
    ετσι λοιπον το πρωταθλημα ξεκινησε με

Και εκτος αγωνιστικης(λογο καινουριων παικτων) τα

Πρωταθλημα επιτραπεζιων???Τι λες τωρα???Καταρχας μολις σου εκλεψα την ιδεα…Ελπιζω να προλαβες να την κατοχυρωσεις διοτι μ αρεσε πολυ και το ψηνω τρελα να την εφαρμοσω!
    Αντε να μας ενημερωνεις για την εξελιξη του…Πονταρω σ εσενα μη με απογοητευσεις!!!!
    Το mundus novus σ αρεσε???
    ΥΓ.Ειδα επαιξες και το τσακ ε???Ξεχασα να σε παρω τηλ να κανονισουμε θα σε καλεσω αμμεσα φιλε σορυ…

Τελος μια ερωτηση ασχετη με το θεμα της συζητησης(απλως το γραφω εδω που θα το δειτε ολοι) μιας κι ειπε ο Matsas για πρωταθλημα μου ρθε στο μυαλο το helvetia cup το οποιο τα σπαει…αλλα εχει ενα κακο ως τωρα…Δεν εχει βγαλει εξτρα ομαδες…
    Μηπως ξερει καποιος σας εαν προκειται να βγαλει κι αν ναι ποτε???Εχει μονο 2 ομαδες εχει variant tournament αλλα με 2 ομαδες τι πρωταθλημα να κανεις???Θελει τουλαχιστον αλλες 2 ωστε να συμμετεχουν 4 και να χουν ολοι οι παιχτες μια διαφορετικη ομαδα…

matsas
    Participant

Αχιλλέα μιλας με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κατι σαν βασιλακοπουλος δεν με κουνάει κανένας δηλαδή……για την δημιουργια πρωταθληματος πρεπει να περάσετε απο την επιτροπη (εμενα δηλαδη) και να πάρετε το οκ. απαραίτητο η συλλογή 30+ παιχνιδιών σταθερός αριθμός παικτών (ιδανικός αριθμος 4) και πολυ καλη γνώση της αριθμητικής πρόσθεσης.Η εδρα πρέπει να ειναι τουλάχιστον χωρητικοτητας 10θεσεων ωστε να μπορούν να παρακολουθησουν με ευκολία τους αγώνες . Δυστυχώς ειμαι πισω εχασα την νικη στο Πουέρτο Ρίκο απο μια βλακεια μου και ετσι ο πρώτος εχει 4,5 βαθμούς και οι αλλοι δυο απο 1,5.θα ενημερωνω για την εξέλιξη. Έχει χαβαλέ πάντως.
    Το mundus novus ειναι εκπληκτικό καρτοπαιχνιδο Αχιλλέα και με τρομερή ποιότητα. παιζει σούπερ και με δυο παίκτες.
    το τσακ εδω στο έχω κανονιζουμε οποτε μπορεις

@matsas » Δευτ Σεπ 15, 2014 5:00 pm wrote:

Αχιλλέα μιλας με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κατι σαν βασιλακοπουλος δεν με κουνάει κανένας δηλαδή……για την δημιουργια πρωταθληματος πρεπει να περάσετε απο την επιτροπη (εμενα δηλαδη) και να πάρετε το οκ. απαραίτητο η συλλογή 30+ παιχνιδιών σταθερός αριθμός παικτών (ιδανικός αριθμος 4) και πολυ καλη γνώση της αριθμητικής πρόσθεσης.Η εδρα πρέπει να ειναι τουλάχιστον χωρητικοτητας 10θεσεων ωστε να μπορούν να παρακολουθησουν με ευκολία τους αγώνες . Δυστυχώς ειμαι πισω εχασα την νικη στο Πουέρτο Ρίκο απο μια βλακεια μου και ετσι ο πρώτος εχει 4,5 βαθμούς και οι αλλοι δυο απο 1,5.θα ενημερωνω για την εξέλιξη. Έχει χαβαλέ πάντως.
    Το mundus novus ειναι εκπληκτικό καρτοπαιχνιδο Αχιλλέα και με τρομερή ποιότητα. παιζει σούπερ και με δυο παίκτες.
    το τσακ εδω στο έχω κανονιζουμε οποτε μπορεις

Xαχαχαχαχα!Ευτυχως εχω ολα οσα χρειαζεται η αδεια φιλε οποτε ελπιζω να μην αργησει η εκδοση της…Πολυ εξυπνη ιδεα φιλε πραγματικα…Αποκτα κι ενδιαφρον το παιχνιδι μετα!!!

Kαλημεραααααα!!!Επειδη θα λειπω ολη την υπολοιπη μερα ειπα να ποσταρω πρωι πρωι αφου ετσι κι αλλιως δε θα παιξω τπτ σημερα…
    Παρασκευοβραδο λοιπον με μια ατελειωτη παρτιδα του επικου:

μαζι με το expansion:

Kαι χτες σαββατο κινηθηκαμε λιγο πιο χαλαρα με τα εξης:

και κλεισαμε με μια παρτιδα με πολλα πολλα φαλτσοσφυριγματα:

matsas
    Participant

Γεια σας ειμαι ο βαγγελης κι εχω να παιξω απο τις 13 σεπτεμβριου 2014!!!!!!! waiting

Viewing 15 posts - 481 through 495 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.