τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 466 through 480 (of 946 total)
  • Author
    VitaKapa
    Participant

Ουαου!!!!! Αυτά είναι! Του δώσατε και κατάλαβε!
    Εμείς παίξαμε αρκετά στο τραπεζάκι του camping μπροστά από την σκηνή μας!!! Και κάποια στο τραπεζάκι απο κορμό δέντρου στο cafe της καντίνας :meeple:

Συνεχίζουμε να παίζουμε επιτραπέζια προς λακωνία (μονεμβασιά και ελαφόνησο)

Game On

@VitaKapa » Δευτ Αύγ 11, 2014 10:59 am wrote:

Ουαου!!!!! Αυτά είναι! Του δώσατε και κατάλαβε!
    Εμείς παίξαμε αρκετά στο τραπεζάκι του camping μπροστά από την σκηνή μας!!! Και κάποια στο τραπεζάκι απο κορμό δέντρου στο cafe της καντίνας :meeple:

Συνεχίζουμε να παίζουμε επιτραπέζια προς λακωνία (μονεμβασιά και ελαφόνησο)

Game On

Μονεμβασια κι ελαφονησο???Ντροπη σας…Πως μα το λετε ετσι στα μουτρα??? tongue tongue
    Να περασετε τελεια παιδια καλα κανετε keep playing!!!
    Αντε να δουμε κι εγω πρωτα ο θεος θα φυγω τελος εβδομαδας οποτε τωρα τι θα παιζω στο νησι και πως θα τα ανεβαζω ενας θεος ξερει…

ΥΓ.Πολυ καλες επιλογες παιδια μπραβο ειδα και τις φωτο ειναι τελειες!!!!

VitaKapa
    Participant

Thanks Αχιλλέα 🙂 ναι το τραβαει το gaming o Αυγουστος
    με το καλο να ξεκινήσουν κ οι δικιές σου διακοπές και να ξεκουραστείς!!! 🙂

@VitaKapa » Τρί Αύγ 12, 2014 12:27 am wrote:

Thanks Αχιλλέα 🙂 ναι το τραβαει το gaming o Αυγουστος
    με το καλο να ξεκινήσουν κ οι δικιές σου διακοπές και να ξεκουραστείς!!! 🙂

Αμην φιλε μου σ ευχαριστω!Μια και σημερα πρωτα ο θεος…Και απο σεπτεμβρη να σε δω να παιξουμε τπτ αντε ολο το λεμε κι ολο κατι συμβαινει…Καλη συνεχεια και καλα μπανια!!!

petros papitsis
    Participant

Καλές διακοπές Αχιλλέα! !! και εγώ ξεκίνησα της διακοπές μου επιστροφή στην δουλειά 1 Σεπτεμβρίου. σήμερα παραλαμβάνω το praetor το splendor και το granada. κανω δυνατό come back. τη λένε αυτα τα παιχνιδι? εχω δει σχόλια σας μου άρεσαν και τα τσίμπησα.

matsas
    Participant

περιμενω εντυπωσεις απο PRAETOR(το εχει και σε πολυ καλη προσφορα το ΜILAN 19.90 γερμανικο βεβαια αλλα δεν με πειραζει δεν εχει κειμενο) και SPLENDOR Πετρο!!!!

petros papitsis
    Participant

οχι ρε φίλε. κρίμα. έσκασα την σαρανταρα εγω. whattt 😮

matsas
    Participant

ενταξει ειναι η αγγλικη εκδοση εσενα οποτε η τιμη ειναι αυτη.και τωρα την εβαλε την προσφορα!!!!
    Αν δεν σ ενοχλει παντως να διαβαζεις τους κανονες απο την οθονη(κανονες στα γερμανικα.Ειδικα σε παιχνιδια που δεν εχουν κειμενο αξιζει για μενα προσωπικα) καλο ειναι να ριχνεις μια ματια στις τιμες εξω!!!!!!

VitaKapa
    Participant

@petros papitsis » Τετ Αύγ 20, 2014 10:03 am wrote:

…σήμερα παραλαμβάνω το praetor το splendor και το granada. κανω δυνατό come back. τη λένε αυτα τα παιχνιδι? εχω δει σχόλια σας μου άρεσαν και τα τσίμπησα.

εξαιρετικά παιχνίδια Πέτρο!!! Θα τα καταευχαριστηθείς σιγουρα!!!
    smiless

Καλησπερααααα παιδια και καλο φθινοπωρο να εχουμε!Παει το καλοκαιρακι ρε γμτ… 😥
    Μετα απο 3 βδομαδες απουσιας μου επιστρεωψαμε δυναμικα βρεθηκαμε με την παρεα και στρωσαμε τα παρακατω ενδιαφεροντα παιχνιδια:

2 Παρτιδες απο το πολυ ενδιαφερον

στο οποιο εχασα με 2-0 με 2 διαφορετικους αντιπαλους καθως δε σκοραρα ουτε με αιτηση…(μη παρετε τους δρακους ειν χασογκοληδες παιδια tongue)

Παιξαμε εναν συναρπαστικο αγωνα μεχρι την τελευταια στροφη στο εξαιρετικο παντα

Σφαγιαστηκαμε οριακα απο τους αιμοβορους εξωγηινους στο:

Ενω εγινε πανικος στο υπερτατο και διασκεδαστικο:

Μαζι με τα 2 εξαιρετικα expansion:
    Και

Τελος γελασαμε με την ψυχη μας παιζοντας το νεο παιχνιδι που κυκλοφορησε η καισσα το ΚΟΛΠΟ το οποιο εχει απιστευτη μπλοφα και το συστηνω ανεπιφυλακτα σε λατρεις του ειδους.Ειν ενα πιο εξελιγμενο love letter να φανταστειτε με πιο πολυ γελιο και λιγο πιο πολυπλοκο!!!

VitaKapa
    Participant

εξαιρετικό “menu” και αυτό το σκ φίλε Αχιλλέα :meeple:
    πρέπει να περάσατε πολύ ωραία!!! το κόλπο είναι πολύ καλό παιχνιδάκι!
    είναι η μεταφορά στα ελληνικά του γνωστού Coup

Εμείς παίξαμε τα παρακάτω:

και το τρομερό και πολυαναμενόμενο Five Tibes Που μας άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις! Καταπληκτικό παιχνίδι!!!

@VitaKapa » Δευτ Σεπ 08, 2014 12:16 am wrote:

εξαιρετικό “menu” και αυτό το σκ φίλε Αχιλλέα :meeple:
    πρέπει να περάσατε πολύ ωραία!!! το κόλπο είναι πολύ καλό παιχνιδάκι!
    είναι η μεταφορά στα ελληνικά του γνωστού Coup

Εμείς παίξαμε τα παρακάτω:

και το τρομερό και πολυαναμενόμενο Five Tibes Που μας άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις! Καταπληκτικό παιχνίδι!!!

Ωστε το κολπο ειναι το coup??αχα αυτο δεν το ξερα κι ευχαριστω φιλε για την επισημανση!
    :salute: :salute: TERRA MYSTICA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!Το λατρευω κυριολεκτικα!
    Το quirkle ο matsas λεει οτι αξιζει κι εχει γελιο αλλα δυστυχως ακομα δεν το χω παιξει πουθενα.Το adios amigos τι ειναι?πρωτη φορα το βλεπω…

Και τελος οποτε βρεις χρονο κανε ενα μινι ριβιου για το 5 tribes καθως απ εξω δειχνει καλο,ειναι του Bruno που τον λατρευω επισης και ειναι και days of wonder η οποια βγαζει προσεγμενες πολυ δουλειες οσον αφορα το κουτι και τα components…Αν βρεις χρονο ενημερωσε με περι τινος προκειται κι αν οντως ισχυει αυτο που λεω!ευχαριστω!!!
    ΥΓ.Αν και δεν γουσταρω τα συνεργατικα παιχνιδια το galaxy defenders μ αρεσε αρκετα και θα το ξαναεπαιζα ευχαριστα!ειν αρκετα τακτικο παρα το οτι εχει ενα σκασμο απο ζαρια κι αυτο!Αν σας αρεσε το gears of war θεωρω οτι αυτο θα σας ξετρελανει καθως ειν 2 σκαλες πανω…

VitaKapa
    Participant

Τρομερό το Terra Mystica!!! A gamer’s game
    γεμάτο, όμορφο με βάθος και αρκετή στρατηγική!!! ΠΟλύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις!
    Αλλά σίγυρα είναι περισσότερο για gamers!!! ¨οτι πρέπει δηλαδή tongue

Το Adios Amigos είναι παιχνίδι ταχύτητας, ανοίγουν οι παίκτες ταυτόχρονα 3 κάρτες
    με τους συμμορίτες τους και εσύ πρέπει να κάνεος γρήγορα τα μαθηματικά και ανάλογα
    με το αποτέλεσμα να τους καρφώσεις την κατάλληλης αξίας σφαίρα πάνω για να τους σκοτώσεις
    το κατάλληλο νούμερο δηλαδή! Απλό, γρήγορο και εύκολο, της παρέας,και για οικογένειες

Το Five Tribes Ωστόσο Αχιλλέα θα σου αρέσει πάρα πολύ, από αυτά που έχω καταλάβει ότι σου αρέσουν
    νομίζω ότι θα σε ξετρελλάνει! Αν θές πολύ ευχαρίστως να το παίξουμε και παρέα το Σάββατο, θα το κρατάω
    στην εβδομαδιαία μας συνάντηση το απόγευμα μαζι μου για όποιον ενδιαφέρεται! Και μόλις βρεθεί λίγος χρόνος
    θα γράψω ένα μινι review
    smiless

petros papitsis
    Participant

βαγγελη γιατι πουλάς το praetor? ειναι πολυ καλο παιχνίδι. έπεσα απο τα σύννεφα οταν ειδα την αγγελία. 😮

matsas
    Participant

@petros papitsis » Πέμ Σεπ 11, 2014 2:23 pm wrote:

βαγγελη γιατι πουλάς το praetor? ειναι πολυ καλο παιχνίδι. έπεσα απο τα σύννεφα οταν ειδα την αγγελία. 😮

δευτερη κοπια πετρο και γω το ιδιο τον ρωτησα!!!!κριμα αν το ειχε βαλει πιο νωρις θα το ειχα παρει απ τον βαγγελη……….το περιμενω με αγωνια!!!

Viewing 15 posts - 466 through 480 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.