τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 451 through 465 (of 946 total)
  • Author
    VitaKapa
    Participant

Τέλεια Αχιλλέα 🙂 ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες
    Μπήκε στο hot wishlist :meeple:
    Thanks

Επιτραπεζιος οργασμος αυτη τη βδομαδα κυριολεκτικα…Απο την πεμπτη δεν εχω σταματησει να παιζω κι οχι οτι κι οτι παιχνιδαρες που ειχα να τις παιξω μπορει και χρονο…Αρχιζω λοιπον απο το 1ο επικο κι εκπληκτικο παιχνιδι το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:

Δεν χωρανε λογια για αυτο το αριστουργημα παιδια…Δεν περιγραφω αλλο!!!

Συνεχισαμε με μια επικη και οριακη αναμετρηση στην αλλη απιστευτη παιχνιδαρα το:
    VS

Περναμε στην Παρασκευη οπου παιξαμε για 1η φορα το εντυπωσιακο στο ματι,καλο στο παιξιμο αλλα ως εκει οχι κατι παραπανω:

Χτες σε μια μινι μαζωξη σε εναν φιλο δεν ελειψαν 4 παρτιδες απο το διασκεδαστικο κι αγαπημενο:

Τελος σημερα μετα απο 355 μερες στο περιπου εδειξα σ εναν φιλο που μου ζηταγε το επικων διαστασεων παιχνιδι το αγαπημενο του “Matsas” το:

Τελος κλεισαμε με μια παρτιδα απο αλλο ενα επικο 2 player game το εκπληκτικο:

Ναι δεν εχω που δεν εχω μεγαλο γκρουπ λειπουν και σε διακοπες και το γυρισαμε στα 2 player games…Αυτα αρκετα σας κουρασα…
    ΥΓ.Στησαμε το concept να το δουμε χτες αλλα ρε παιδια ελεος…Δεν αρεσε σε κανεναν…Οκ βγαζει γελιο με την χαζομαρα που το δερνει αλλα πραγματικα πεταμενα λεφτα μας φανηκε…Βεβαια γουστα ειν αυτα…αλλα σαν το Taboo κανενα!!!

VitaKapa
    Participant

Full Gaming Garif :thumbsup: :thumbsup: smiles
    Παοχνιδάρες όλες!!! Το Earth Reborn εχω ακουσει οτι ειναι τρομερο παιχνίδι και σε βαζει να μαθαινεις τους κανονες λιγους λιγους απο σεναριο σε σεναριο, θελει ομως λενε dedicated αντίπαλο για να λαμψει και τοτε βγαινει η μαγεια

Εμεις αρκεστηκαμε αυτο το ΣΚ σε παιχνίδια που χωράνε στο σπαστο τραπεζακι του camping μας 🙂 και στην παραλία

@VitaKapa » Δευτ Αύγ 04, 2014 10:53 am wrote:

Full Gaming Garif :thumbsup: :thumbsup: smiles
    Παοχνιδάρες όλες!!! Το Earth Reborn εχω ακουσει οτι ειναι τρομερο παιχνίδι και σε βαζει να μαθαινεις τους κανονες λιγους λιγους απο σεναριο σε σεναριο, θελει ομως λενε dedicated αντίπαλο για να λαμψει και τοτε βγαινει η μαγεια

Εμεις αρκεστηκαμε αυτο το ΣΚ σε παιχνίδια που χωράνε στο σπαστο τραπεζακι του camping μας 🙂 και στην παραλία

Μην υποτιμας κανενα παιχνιδι ειδικα αυτα που παιξατε εσεις γιατι ειν γαματα!μπορει να ναι πιο μικρα αλλα τα σπανε!!!
    Το earth reborn εχει και γαμω τις φιγουρες,πολυπλοκο στησιμο,σουπερ σεναρια(9 για να μαθεις ολους τους κανονες)σε βαζει σιγα σιγα στο θεμα αλλα εχει ενα εξαιρετικο rulebook που δεν σου αφηνει αποριες!το συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!

matsas
    Participant

και τι ειπε ο φιλος σου αχιλλεα???????????περιμενω με αγωνια να διαβασω!!!!!Εγω αχιλλεα νομιζω οτι μονο το dixit ειναι ιδανικο για τετοιου ειδους παιχνιδια(ταμπου απλα δεν παιζεις με γυναικες.του εχουν αλλαξει τα φωτα)
    Μιας και γυρισα απο τις διακοπες μου θα γραψω για το τι παιχνιδια παιξαμε αυτες τις 12 μερες
    τελικα αρεσει στην γυναικα πολυ.με τσακισε κι ολας
    σταθερη αξια !!!!!
    μεγαλο χιτ του καλοκαιριου μας.το παιχνιδι ειναι σουπερ για την παραλια.το εδωσα και στον ανηψιο μου που εμαθα οτι του αρεσουν τρελα τα επιτραπεζια….τι σου ειναι τα γονιδια εεε??φυσικα πηγα και το πηρα αμεσως αλλιως θα μ εριχνε παντοφλα η γυναικα!!!
    τα λογια ειναι περιττα
    να παρουμε και λιγο γευση απο κουβα!!!
    πολυ μεγαλη εκπληξη αυτο το παιχνιδι.νομιζω πρεπει να το αποκτησουν ΟΛΟΙ
    οκ μην κραζετε ξερω.μα ουνο????ναι αλλα μ αυτο παιζεις διπλα στο κυμα!!!!!!!
    και μ αυτα κ μ αυτα να πω οτι η γυναικα ειχε την ιδεα να παιξουμε πρωταθληματακι………….και ναι εχαασα 10-5!!!και να φαντασει κανεις οτι ουτε π ηθελε ν ακουσει στην αχη για επιτραπεζια!!!!!!!
    ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΧΑΡΑ…………….

VitaKapa
    Participant

Τρομερη φωτο 🙂 να μας την στειλεις να την βαλουμε στο περιοδικο στο φωτο of the month με 2-3 προτασεις περιγραφη :meeple:

matsas
    Participant

@VitaKapa » Τρί Αύγ 05, 2014 9:13 pm wrote:

Τρομερη φωτο 🙂 να μας την στειλεις να την βαλουμε στο περιοδικο στο φωτο of the month με 2-3 προτασεις περιγραφη :meeple:

που στην στελνω βαγγελη???θα τρελαθει αμα της το πω χαχαχαχαχαχα!την εχω ανεβασει και στο bgg μηπως μπορεις να την παρεις απο κει!

VitaKapa
    Participant

:d10-9: Ειδα ότι την έχεις ανεβάσει και εδω σε υψηλη ανάλυση 🙂 οπότε μια χαρά την παίρνω απο πάνω 🙂 εκλεισε στις 15 θα είναι photo of the month 🙂
    Αν θες γραψε νου και μια 2 προτασεις για το ποτε τραβήχτηκε και οτι θελετε να εχει σαν κειμενο (δεν αν θες παλαιοτερα τευχη για να δεις ιδέες 🙂
    thanks Βαγγέλη

Εξαιρετικη φωτο οντως Βαγγελη!Καλως ηρθες πισω και καλη προσαρμογη!Γιατι ρε τι εχει το uno???Μια χαρα ειναι για παραλια και κανα βραδυ με μεγαλη παρεα απλως ειν ως εκει.Για love letter δεν το συζητω παιχνιδαρα τα αλλα 2 μικρα που λες το τσακ(καπως ετσι)και το κουιρκλ θελω να τα παιξω οπωσδηποτε…Τωρα το dixit κορυφαιο για 6αδα οπως και το κυνηγοι της νυχτας για την παρεα μου τουλαχιστον το παιζουν αντρες γυναικες το ιδιο ευχαριστα!!Τελος το concept ευτυχως το εδωσα…Ναι μεν εχασα ενα αρκετα μεγαλο ποσο αλλα τουλαχιστον κατι εσωσα…Αρα καταλαβες ποσο πολυ μ αρεσε!!!

VitaKapa
    Participant

[youtube:xxf7bgqv]http://www.youtube.com/watch?v=MZI1xKTUExI[/youtube:xxf7bgqv]

Πολύ ωραιο filler το tschak! Ευχαριστο, φρεσκο και όμορφο!!! Και μενα ειναι απο τα αγαπημενα μου, να το δοκιμασεις Αχιλλέα!!!

Eχετε κανει και review ρε κομμαντα??Αυτα ειναι δεν παιζεστε με τπτ…Καθομαι να το δω τωρα…

Τα σπαει το παιχνιδι μ αρεσει και το θεμα κι ειναι και πρωτοτυπο σχετικα για φιλερακι!ευκολο και γρηγορο!Ελπιζω να κυκλοφορει ελλαδα και να το παρω αμμεσα…Εξαιρετικο δειχνει ψηθηκα ηδη!!!

matsas
    Participant

αχιλλεα ξερω οτι σ αρεσει η ελληνικη αγορα αλλα ριξε μια ματια κι εδω .το εχει σε πολυ καλη τιμη!!!!!!!!!!!προσφορα
    http://www.milan-spiele.de/advanced_search_result.php?keywords=Tschak%21&osCsid=5dp3j74hptgv8tla9jglj0g570
    και ναι ειναι παρα πολυ καλο ευκολο γρηγορο και με τρομερη ποιοτητα!!!για το τσακ ολα αυτα

@matsas » Σάβ Αύγ 09, 2014 1:36 am wrote:

αχιλλεα ξερω οτι σ αρεσει η ελληνικη αγορα αλλα ριξε μια ματια κι εδω .το εχει σε πολυ καλη τιμη!!!!!!!!!!!προσφορα
    http://www.milan-spiele.de/advanced_search_result.php?keywords=Tschak%21&osCsid=5dp3j74hptgv8tla9jglj0g570
    και ναι ειναι παρα πολυ καλο ευκολο γρηγορο και με τρομερη ποιοτητα!!!για το τσακ ολα αυτα

Nαι ισχυει το χει 10ευρω κατω απο την τιμη στην ελλαδα…Βεβαια δεν κοιταξα αν εχει αγγλικα μεσα γιατι αν ειν γερμανικα δεν λεει…Το θεμα ειναι οτι η θα το παρω μεχρι παρασκευη απο ελλαδα για τις διακοπες αλλιως μετα δεν με κοβω να το παιρνω…Θα δειξει!σ ευχαριστω πολυ παντως!!!

Αλλο ενα σαβκο ηρθε και περασε αλλα παραπονο κανενα!Μιας και δεν εχουμε λεφτα να βγουμε κι ημαστε εν αναμονη αδειας και μιας κι εχουμε λιγο περισσοτερο ελευθερο χρονο ολοι οσοι απομειναμε εδω παιξαμε πολλα και καλα το παρασκευοσαβκο.Επειδη ειν πολλα για να τα ανεβασω με φωτο θα τα γραψω απλως…

Παρασκευη:
    -Nexus ops
    -Takenoko
    -Tobago

Σαββατο:
    -Mage wars
    -Dixit
    -Room 25
    -Uluru

Κυριακη:
    -Dungeon command “sting of Lolth” VS “Curse of undeath”
    -Ticket to ride
    -Stone age
    -Blue moon legends

Σαπισαμε παλι αλλα θελω κι αλλο…Εχω παθει εξαρτηση εναν γιατρο ρε παιδια….

Viewing 15 posts - 451 through 465 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.