Οργανωση συντακτων – διαρθρωση, δομη περιοδικου

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Editors Περιοδικού Οργανωση συντακτων – διαρθρωση, δομη περιοδικου

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • Author
    Siromist
    Participant

@VitaKapa wrote:

@Siromist wrote:

Για τελευταια φορα, θα γνωριστουμε καπως? θα συστηθει ο καθενας με τη σειρα του?

Μπάμπη έχω ήδη στείλει μήνυμα στα υπόλοιπα παιδιά που γράφουν για να μπουν και να παρακολουθήσουν το
    Editors Περιοδικού καλύτερα!!! Ελπίζω να εισακουστούν οι προσκλήσεις μου, μιας και η συζήτηση εδώ μπορεί
    γίνει πολύ δημιουργική και να μας βοηθήσει όλους στο να βελτιωνόμαστε τεύχος με το τεύχος 🙂

θενκς!

VitaKapa
    Participant

Ελπίζω να μπουν και να σχολιάσουν εν καιρώ για να φανούν και περισσότερες απόψεις

Siromist
    Participant

Αντε να παρουμε επιτελους μπρος

Siromist
    Participant

Λοιπον, ωρα να πουμε καποια πραγματα.

Αυτο που εγινε δεν πρεπει να ξαναγινει! Μιλαω για την καθυστερηση εκδοσης του τευχους Ιουνιου. Οπως ειπε και ο Θεοφιλος δεν ειναι καλο για το κυρος του περιοδικου. Αν καποιος συνεργατης μας δεν στειλει εγκαιρα αρθρο, τοτε ας μην συμπεριληφθει η δουλεια του στο τευχος, ειναι απλο! Επισης αν Βαγγελη θες καμια βοηθεια σε οτιδηποτε αλλο οργανωτικο απλα ζητα το, ολο και κατι θα μπορουμε να κανουμε, μη παιρνεις μονος σου ολο το βαρος της διαμορφωσης – διαταξης – εικονογραφησης του περιοδικου.

Siromist
    Participant

Λοιπον, για την βελτιωση μας θα θελα να κανω καποια σχολια επι της δουλειας των συναδελφων μας. Ασφαλως και θα δεχτω κι εγω τον σχολιασμο απο οποιονδηποτε συντακτη επι του δικου μου εργου.(το λεω αυτο γιατι θα ακολουθησει σκληρη κριτικη!)

Γενικως ειμαστε σε καλο δρομο, ετσι πιστευω τουλαχιστον, απο καποιους ξεχειλιζει πραγματικο μερακι και χειριζονται αψογα – απιστευτα την ελληνικη γλωσσα αφηνωντας δειγματα γραφης.

:thumbsup: Δημητρη Δρακοπουλε, εισαι αψογος, γραφη απιστευτη , μεσα στην εμπνευση ολα οσα γραφεις, απ τους καλυτερους αρθρογραφους μας. Απλα RESPECT!!
    :thumbsup: Γιωργο Ζωτο, περα απο καθε φαντασια δημιουργιες, ο νουμερο ενα στην σατυρα, κλαιω ακομα απ το αρθρο για τον Friese!
    :thumbsup: Ελια Κεφαλα και επιτραπεζιες γευσεις, αυτο που κανεις ειναι κατι το ξεχωριστο carry on this way!
    :thumbsup: Πενυ Κεφαλα, δεν μπορει να υπαρξει αμφισβητηση σε αυτο που κανεις μιας που ειναι τα αρθρα σου βασει της δουλειας σου. Πραγματικα κατι το ιδιαιτερο.
    :thumbsup: Θεοφιλε Γεωργιαδη, κι εσυ εχεις μια σπεσιαλ κατηγορια, εχεις μηδεν ανταγωνισμο.
    :thumbsup: Θοδωρε, ακομα δεν εχουμε δειγματα δουλειας σου αλλα νομιζω πως θα δω εκπληκτικα πραγματα απο εσενα, πραγματικα ελειπε μια τετοια στηλη απο το περιοδικο.

:thumbsdown: Το προβλημα που υπαρχει ειναι με ολους τους υπολοιπους δηλαδη εγω, ο Βαγγελης Κεφαλας, ο Δημητρης Αθανασοπουλος, ο Παναγιωτης, ο Χργηστος, ο Βαγγελης Φωσκολος, ο Νικος, ο Γιαννης, η Γεωργια, ο Μανος και ισως η Ελια με το ριβιου. Ολοι εμεις γραφουμε παρουσιασεις παιχνιδιων που ειναι λιγακι too much για το περιοδικο. Κατι θα πρεπει να κανουμε γι αυτο, νομιζω κουραζει. Καποιοι πιστευω θα πρεπει να σταματησουν και να ασχοληθουν και με καποιο αλλο τομεα του gaming ή τουλαχιστον να ειδικευτουν πανω σε κατηγοριες παιχνιδιων οπως πχ η Ελια που τα ριβιου της ειναι μονο για Family games και τα δικα μου που ειναι μονο για heavy games. Ααα και του Δημητρη Αθαν. που ειναι ιστορικες αναφορες κατα καποιο τροπο(αν εχω καταλαβει καλα) πανω σε παλια παιχνιδια. Για τους υπολοιπους δεν εχω καταλαβει αν οντως γραφετε για καποια συγκεκριμενη κατηγορια παιχνιδιων. Η στηλη πχ του Βαγγελη Φωσκολου δεν μου κανει αισθηση καθολου, νομιζω οτι χρηζει σημαντικης βελτιωσης.

Περιμενω τις αποψεις σας επι των προτασεων μου. Μας μενουν 2 τευχη ακομα, ας συνεχισουμε οπως ειμαστε για την ωρα και θα κανουμε ο,τι αλλαγες απ την νεα σεζον. Σας ακουω….

VitaKapa
    Participant

Εγώ λοιπόν θα χειρίζομαι τις συνεντεύξεις και θα έχω και μια στήλη
    η οποία θα λέγεται πήγαινε παίξε

για να διευκολύνω την κατάσταση
    δεν θα παρουσιάζω reviews για να ελαφρώσω λίγο από τα πολλά reviews
    και θα είναι στήλη με διάφορα θέματα, επιτραπέζιους προβληματισμούς
    ή θέματα επικαιρότητας (meetings, events κλπ)

Και η δικιά μου Family Games,
    η οποία είναι η αγαπημένη μου κατηγορία

και σε κάθε τεύχος θα παρουσιάζω μια πρόταση για ένα Family Game 🙂

Salonikios
    Member

Μήπως κάποιος αρθρογράφος στα επιτραπέζια να ασχοληθεί αντί με ριβιού παιχνιδιών που κυκλοφορούν με ένα άρθρο που αναφέρεται στα “coming soon” επιτραπέζια;
    δηλαδή στα νέα επιτραπέζια και στα εξπάνσιον αυτών που σίγουρα είναι πολλά – δεν ξέρω άν υπάρχει ανάλογη πληροφόρηση-

Ασχετο αφορμής απο την Έλια, ποια η διαφορά των family games με τα party games που είναι τα αγαπημένα φίλου μου, το οτι παίζονται (τα πάρτυ) με πολλούς παίχτες; 🙄

Demetriskun
    Member

έμενα η στήλη μου είναι μίνι αφιερώματα.

η ιστορία κάποιου παιχνιδιού ή σειράς ή είδους και όχι το review του μια και δεν αναλύω πάρα πολύ το πως παίζεται άλλα το ποιο είναι και τι υπάρχει γύρω από αυτό , ίσως εναλλακτικό και άλλες φορές σαν είδος κατηγορίας.

γράφω στον ελεύθερο μου χρόνο για το επιτραπαιζουμε αρθράκια για κάτι που μου αρέσει και νομίζω ότι το κάνω καλά.

εάν από έμενα υπάρχει κάποιο “παράπονο” ή συμβουλή προς βελτίωση παρακαλώ ελεύθερα πείτε μου για να βελτιώσω και την εικόνα των άρθρων μου αλλά και του περιοδικοί για να προαχθεί και άλλο το χόμπι και το site

VitaKapa
    Participant

Δημήτρη εμένα η στήλη σου μου αρέσει πάρα πολύ
    Έχει χαρακτήρα ιστορίας κ νοσταλγικής ανασκόπησης
    Μας μαθαίνει και θα υπενθυμίζει διάφορα γεγονότα
    Με τον όμορφο τρόπο που μας τα περιγραφεις

Έχει ταυτότητα, και προσωπικά πιστεύω ότι δεν
    Χρειάζεται αλλαγές

VitaKapa
    Participant

@Salonikios wrote:

Μήπως κάποιος αρθρογράφος στα επιτραπέζια να ασχοληθεί αντί με ριβιού παιχνιδιών που κυκλοφορούν με ένα άρθρο που αναφέρεται στα “coming soon” επιτραπέζια;
    δηλαδή στα νέα επιτραπέζια και στα εξπάνσιον αυτών που σίγουρα είναι πολλά – δεν ξέρω άν υπάρχει ανάλογη πληροφόρηση-

Ασχετο αφορμής απο την Έλια, ποια η διαφορά των family games με τα party games που είναι τα αγαπημένα φίλου μου, το οτι παίζονται (τα πάρτυ) με πολλούς παίχτες; 🙄

Πάρα πολύ καλή η ιδέα σου για τα νέα games και τα υpcoming
    (Ισως εδω να μπορούσε να προστεθεί και η κατηγορία με αξιολογα Kickstarter παιχνίδια)! Το είχαμε συζητήσει και μζε τον
    Geremes και είναι φοβερή ιδέα!!!!
    Υπάρχει κάποιος που θα ηθελε να το αναλάβει?
    Να έκανα μια ερώτηση στο Greek Guild? Αν υπάρχει κάποιος?
    Εκτος αν έχετε να προτείνετε εσεις?

P.s. πολλά πάρτυ games είναι και family games
    Τα party games τις περισσοτερες φορες απευθύνονται
    σε περισοτερα άτομα, έχουν λίγους κ εύκολους κανονες
    και κρατανε λίγο

:dice:

Siromist
    Participant

@Salonikios wrote:

Τα παρτυ games ειναι αυτα τα πολυ απλα που βγαζουν γελιο και ειναι συνηθως Interactive οπως πχ jungle speed. Τα family ειναι αυτο που λεει η λεξη , για την οικογενεια δηλαδη, ολα τα παλια επιτραπεζια της δεκαετιας 80 90 που κυκλοφορουσαν εδω στην Ελλαδα ηταν φαμιλυ πχ Μονοπολυ, Κερδιστε χανοντας, χοτελ κτλ.

Siromist
    Participant

Δημητρη κι εγω πιστευω οτι πρεπει να διατηρηθει η στηλη σου, αλλες ειναι που πρεπει να κανουν πισω. Παντως αν δεν θελουν καποιοι να αποχωριστουν τη στηλη τους, μπορω να κανω κι εγω πισω αν και οπως ειπα καποιες ειναι για μεγαλες βελτιωσεις.

Demetriskun
    Member

Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια.
    Κάνω ότι καλύτερο μπορώ και θεωρώ κάλο και σωστό το να ξέρουμε την ιστορία πίσω από μερικά παιχνίδια.

παντός το ξανά λέω όποιες προτάσεις ευπρόσδεκτες. ακόμα και σε τι θα θέλατε να κάνω αφιέρωμα.

Siromist
    Participant

Θεματα προς συζητηση

1. τι θα λεγατε για την εκδοση του περιοδικου σε εντυπη μορφη; Και ασφαλως να διανεμεται δωρεαν σε καποια σημεια
    2. καλο ειναι να δωσουμε και απο ενα προσωπικο ε μειλ ο καθενας στη στηλη μας σε περιπτωση που θελουν οι αναγνωστες πριβε επικοινωνια.
    3. Ισως πρεπει να γινει μια στηλη με τα γραμματα/μηνυματα των αναγνωστων.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.