Οργανωση συντακτων – διαρθρωση, δομη περιοδικου

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Editors Περιοδικού Οργανωση συντακτων – διαρθρωση, δομη περιοδικου

• This topic is empty.
Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • Author
    Salonikios
    Member

@Siromist wrote:

Θεματα προς συζητηση

1. τι θα λεγατε για την εκδοση του περιοδικου σε εντυπη μορφη; Και ασφαλως να διανεμεται δωρεαν σε καποια σημεια
    2. καλο ειναι να δωσουμε και απο ενα προσωπικο ε μειλ ο καθενας στη στηλη μας σε περιπτωση που θελουν οι αναγνωστες πριβε επικοινωνια.
    3. Ισως πρεπει να γινει μια στηλη με τα γραμματα/μηνυματα των αναγνωστων.

για το 3 που αναφέρεις Μπάμπη είναι καλό αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπερφορτωθεί το περιοδικό με πολλές στήλες (ήδη μπαίνουν 2 νέες) εμένα μου έρχεται ήδη ότι έχει πολλές. Για την έντυπη μορφή όπως καταλαβαίνεις έχει κόστος κάτι που αφορά τον Βαγγέλη

Demetriskun
    Member

έντυπη μορφή όχι ακόμα. προσωπικά θεωρώ ότι είναι μεγάλο άνοιγμα και είναι και αρκετά νωρίς.

για τα mail του κάθε ενός από εμάς ναι είμαι μέσα μετά 1000.

και για το 3ο είμαι ντεμι μια και υπάρχει το forum ηδη για να μιλαμε με τους fan του site και να φερνουν οι ιδιοι την αποψη τους

VitaKapa
    Participant

@Siromist wrote:

Θεματα προς συζητηση

1. τι θα λεγατε για την εκδοση του περιοδικου σε εντυπη μορφη; Και ασφαλως να διανεμεται δωρεαν σε καποια σημεια
    2. καλο ειναι να δωσουμε και απο ενα προσωπικο ε μειλ ο καθενας στη στηλη μας σε περιπτωση που θελουν οι αναγνωστες πριβε επικοινωνια.
    3. Ισως πρεπει να γινει μια στηλη με τα γραμματα/μηνυματα των αναγνωστων.

1. Καλή ιδέα το έχω σκεφτεί και εγώ, αλλά αυτό θα γίνει όταν το περιοδικό μπορεί με κάποια μορφή να έχει κάποια έσοδα από διαφημίσεις
    ή και δωρεές ενδεχομένως, για να καλυφθεί το κόστος της εκτύπωσης, στα υπόψιν
    2. Όποιος επιθυμεί ας με ενημερώσει με email, Sto epitrapaizoume.gr@gmail.com για να προσθέσω κάποιο email στην στήλη του
    3. Συμφωνώ με τους υπόλοιπους και εγώ, για το λόγο αυτό υπάρχει το forum, αν θέλετε πιο συγκεκριμένη επικοινωνία, μπορείτε να
    δημιουργήσετε TOPIC με το όνομα της στήλης σας (κάτω από από το Forum του Περιοδικού) για να επικοινωνεί ο κόσμος μαζί σας
    και να το βλέπουμε και οι υπόλοιποι 🙂 Και να συμμετέχουν όποιοι θέλουν στις συζητήσεις

:meeple:

Siromist
    Participant

ok. Βασικα θα προτεινα να συζητηθουν τα θεματα μετα το καλοκαιρι οπου θα ξαναρχισει η νεα σεζον.

Siromist
    Participant

Καιρο εχει να ακουστει κατι εδω, ελπιζω να πηγαινουν ολα καλα και να ειναι σε εξελιξη το τευχος Αυγουστου. Υπενθυμιζω πως απο Σεπτεμβριο πρεπει να αρχισουν οι αλλαγες και τα δραστικα μετρα να εφαρμοστουν.

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.