Κεντρική / Boardgame Topics / BOARDGAME TOPICS: 3D Doors for Boardgames

BOARDGAME TOPICS: 3D Doors for Boardgames

Look on every door as being an entrance somewhere else… Συχνά, σε πολλά παιχνίδια, ειδικά τύπου εξερεύνησης μπουντρουμιού (dungeon crawlers) ή και γενικότερα crawlers καθώς και σε πολλά παιχνίδια περιπέτειας, συναντάμε δείκτες πορτών. Αυτοί οι δείκτες, στην συγκριτική του πλειοψηφία τους είναι απλό card stock (χαρτόνι) το οποίο κάθεται flat επάνω στο ταμπλό και ενώ οι μινιατούρες των χαρακτήρων ή το game scenery βοηθάει στο να μπει κανείς ακόμα περισσότερο στο θέμα, η απουσία 3D doors κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση…

Ωραία άρα δε θα θέλατε σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσετε την παικτική σας εμπειρία να χρησιμοποιήσετε κάτι πραγματικά, όμορφο αλλά παράλληλα και πρακτικό? Σίγουρα οι τρισδιάστατες πόρτες στα παιχνίδια αξίζουν, κερδίζουν συχνά τα βλέμματα όλων στο τραπέζι και να είναι κάτι πέραν από το αισθητικό κομμάτι συνεισφέρει αισθητά και στο πρακτικό, μιας και μας βοηθάνε γρήγορα να εντοπίσουμε εισόδους και εξόδους στο χάρτη μιας και γίνονται πλέον εύκολα highlighted και να επικεντρωθούμε πλέον στο παιχνίδι και στα σχέδια μας και όχι στο να προσπαθούμε να καταλάβουμε από που να κινηθούμε.

Πολλά παιχνίδια κατά τη διάρκεια των kickstarter campaigns τους προσφέρουν συνήθως addons 3D doors packs οπότε είναι καλή ευκαιρία αν κάποιος σκοπεύει έτσι και αλλιώς να προμηθευτεί ένα τέτοιο παιχνίδι να πάρει κατι το αντίστοιχο set. Ωστόσο το σίγουρο είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουμε ειδικές πόρτες για κάθε παιχνίδι. Εάν κάποιος προμηθευτεί 2-3 διαφορετικά set για παράδειγμα ένα για fantasy, ένα για sci-fi και ένα για κανονικές, τότε έχει καλύψει σχεδόν όλη την γκάμα παιχνιδιών εκεί έξω. Ακόμα και ένα set να έχει κανείς, από τα flat tokens σίγουρα, η αισθητική οποιαδήποτε τρισδιάστατης πόρτας είναι κάτι που προσφέρει πολύ. Μια άλλη επιλογή, πλέον μιας και η χρήση 3D printing έχει αρχίσει να μπαίνει στην καθημερινότητα όλων, και πολλά καταστήματα, ή οικιακές λύσεις προσφέρουν τέτοια επιλογή, είναι δωρεάν σχέδια για custom printing π.χ. από thingverse ψάχνοντας απλά με keyword doors ή και σε αντίστοιχα sites. Πάμε λοιπόν να περάσουμε σε κάποιες ιδέες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες:

Βρείτε περισσότερα ειδικά θέματα για το αγαπημένο μας hobby, τα επιτραπέζια παιχνίδια, εδώ και μη διστάσετε να μας στείλετε ιδέες και προτάσεις για το επόμενο βίντεο που θα γυρίσουμε στην ενότητα BoardGame Topics, μέσα από την φόρμα επικοινωνίας μας ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα…

Σχετικά με Epitrapaizoume

” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume

⚡️ https://linktr.ee/epitrapaizoume 🎲 TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume ✏️ …