Κεντρική / Boardgame Topics / BOARDGAME TOPICS: Money for Boardgames

BOARDGAME TOPICS: Money for Boardgames

Money Talks… Τα περισσότερα από τα επιτραπέζια παιχνίδια μας που παίζουμε καθημερινά, έχουν κάποιου τύπου συνάλλαγμα με την μορφή χρημάτων. Είτε μετράτε λίρες στα χέρια σας, είτε δολάρια, είτε ευρώ η ακόμα και κάποιο φανταστικό νόμισμα, ένα είναι σίγουρο, ότι τα χρήματα/νομίσματα στα παιχνίδια, με όποια μορφή και να έρχονται αποτελούν ένα πολύ σημαντικό περιεχόμενο στο αγαπημένο μας κουτί. Πολλές φορές μάλιστα ακόμα και οι ίδιοι οι μηχανισμοί του παιχνιδιού κάνουν χρήση των κερμάτων ή των δεσμίδων, περνώντας πέραν από την απλή ανταλλαγή στα χέρια των παικτών ή σε συναλλαγές με την τράπεζα.

Ωραία άρα δε θα θέλατε σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσετε την παικτική σας εμπειρία να χρησιμοποιήσετε κάτι πραγματικά, όμορφο αλλά παράλληλα και πρακτικό? Σίγουρα τα χρήματα στα παιχνίδια αξίζουν να μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο και να είναι κάτι που να ευχαριστιέσαι να παίρνεις στα χέρια μέχρι να τα χάσεις ή να τα πληρώσεις…

Υπάρχουν πολλές προτάσεις για το τι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιούμε μέσα στα παιχνίδια μας, από μεταλλικά νομίσματα και μάρκες μέχρι και δεσμίδες σε token και άλλα πιο εξωτικά υλικά. Πάμε να δούμε μερικές προτάσεις, αλλά πριν περάσουμε στα παραδείγματα και στις επιλογές, θυμηθείτε δε χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνουμε κάτι καινούργιο ή να πληρώνουμε ως addon κάτι ακριβό ξανά και ξανά για κάθε παιχνίδι. Αν δεν είστε συλλέκτης νομισμάτων για παράδειγμα, τότε βρείτε τι ταιριάζει σε σας και στην παρέα σας, επενδύστε κάποιο μικρό κεφάλαιο και αναβαθμίστε μια για πάντα την εμπειρία σας, σχετικά με τα χρήματα στα επιτραπέζια παιχνίδια, μια για πάντα, με μια λύση που θα βγαίνει κάθε φορά στο τραπέζι. Πάμε λοιπόν να περάσουμε σε κάποιες ιδέες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες:

Βρείτε περισσότερα ειδικά θέματα για το αγαπημένο μας hobby, τα επιτραπέζια παιχνίδια, εδώ και μη διστάσετε να μας στείλετε ιδέες και προτάσεις για το επόμενο βίντεο που θα γυρίσουμε στην ενότητα BoardGame Topics, μέσα από την φόρμα επικοινωνίας μας ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα…

Σχετικά με Ευάγγελος Κεφάλας

Ο Βαγγέλης ως γνήσιος χημικός, από το πρώτο του πτυχίο μέχρι και το διδακτορικό του πάντα του άρεσε πάντα η έρευνα και η χαρά της ανακάλυψης. Έτσι έχει πάντα όρεξη για νέα παιχνίδια ενώ τελευταία "πειραματίζεται" και με τη δημιουργία νέων επιτραπέζιων παιχνιδιών. Του αρέσουν κάθε λογής παιχνίδι και η φιλοσοφία του είναι ότι για κάθε περίσταση και κάθε παρέα υπάρχει ένα διαφορετικό παιχνίδι που κάνει κλικ. Του αρέσουν τα όμορφα παιχνίδια από άποψη παραγωγής και θέματος και πιστεύει ότι τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι για το μυαλό ότι το γυμναστήριο για το σώμα. Σώματι υγιεί εν νου υγιή...

Δείτε επίσης...

TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume

⚡️ https://linktr.ee/epitrapaizoume 🎲 TOP 30 Must Have Boardgames – Essen Spiel 2022 by Epitrapaizoume ✏️ …