Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Reviews από τους φίλους του Επιτραπαίζουμε › War of the Ring (Ο πόλεμος του Δαχτυλιδιού) (2004) Review
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
08/11/2013 at 4:42 pm #18876
VitaKapaParticipant@matsas » Παρ Νοέμ 08, 2013 1:40 pm wrote:
για πιο χωρο λετε ρε παιδια??????garif εχω αδυνααμια στον αρχοντα χαχαχαχαχαχαχαχ
λοιπόν σκεφτόμασταν να ξεκινήσουμε συναντήσεις αρχικά σε μηνιαία βάση
για επιτραπέζιο παιχνίδι και παρέα!!! Υπάρχουν διάφορες λύσεις και
νομίζω μια πολύ καλή που μου φαίνεται πολλά υποσχόμενη
είναι αυτή της Μαρίας μια κοπέλα gamer που γνώρισα πρόσφατα
και η οποία ανοίγει παιχνιδοκαφέ και είναι εξαιρετικά θετική στο να
κάνουμε συναντήσεις αν θέλουμε εκεί
το εκεί είναι στο Χαλάνδρι (ίσως είναι λίγο μακριά για κάποιους όπως και για μένα
μιας και μένA Νεο κόσμο κοντά) αλλά το καλό είναι ότι θα έχουμε την πλήρη στήριξη από το
μαγαζί η Μαρία είναι πολύ φιλική και πάνω από όλα gamerμόλις έχω νεότερα θα ποστάρω λεπτομέρειες για να το συζητήσουμε 🙂
08/11/2013 at 6:21 pm #18777
TomahawkMemberεκπροσωπώ Πειραιά εδώ πέρα :Ρ
08/11/2013 at 6:21 pm #18877
TomahawkMemberεκπροσωπώ Πειραιά εδώ πέρα :Ρ
09/11/2013 at 8:06 am #18778
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Παρ Νοέμ 08, 2013 7:42 pm wrote:
@matsas » Παρ Νοέμ 08, 2013 1:40 pm wrote:
για πιο χωρο λετε ρε παιδια??????garif εχω αδυνααμια στον αρχοντα χαχαχαχαχαχαχαχ
το εκεί είναι στο Χαλάνδρι (ίσως είναι λίγο μακριά για κάποιους όπως και για μένα
μιας και μένA Νεο κόσμο κοντά) αλλά το καλό είναι ότι θα έχουμε την πλήρη στήριξη από το
μαγαζί η Μαρία είναι πολύ φιλική και πάνω από όλα gamerμόλις έχω νεότερα θα ποστάρω λεπτομέρειες για να το συζητήσουμε 🙂
Κoντογειτονακια ημαστε εμεις φιλε…Οκ αναμενουμε νεοτερα και με το καλο ν ανοιξει η κοπελα και καλες δουλειες να εχει πρωτα απ ολα για την ιδια και μετα για εμας να βρουμε κανα στεκι να πηγαινουμε.Αναμενουμε νεοτερα!!!
09/11/2013 at 8:06 am #18878
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Παρ Νοέμ 08, 2013 7:42 pm wrote:
@matsas » Παρ Νοέμ 08, 2013 1:40 pm wrote:
Κoντογειτονακια ημαστε εμεις φιλε…Οκ αναμενουμε νεοτερα και με το καλο ν ανοιξει η κοπελα και καλες δουλειες να εχει πρωτα απ ολα για την ιδια και μετα για εμας να βρουμε κανα στεκι να πηγαινουμε.Αναμενουμε νεοτερα!!!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια