War of the Ring (Ο πόλεμος του Δαχτυλιδιού) (2004) Review

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • Author

@Tomahawk » Πέμ Νοέμ 07, 2013 11:02 pm wrote:

Και έχει ακόμα πράμα… τώρα που ‘χουμε πάρει μπρος εγώ και ο garif 😉

Αν εχει λεει???Εχω καμια 30αρια παιχνιδια διπλα μου που με κοιτανε με παραπονο σαν να μου λενε:για μας δεν εχει review??? 🙁

@Tomahawk » Πέμ Νοέμ 07, 2013 11:02 pm wrote:

Και έχει ακόμα πράμα… τώρα που ‘χουμε πάρει μπρος εγώ και ο garif 😉

Αν εχει λεει???Εχω καμια 30αρια παιχνιδια διπλα μου που με κοιτανε με παραπονο σαν να μου λενε:για μας δεν εχει review??? 🙁

@VitaKapa » Πέμ Νοέμ 07, 2013 9:08 pm wrote:

@Tomahawk » Πέμ Νοέμ 07, 2013 8:04 pm wrote:

Αμέ garif τώρα που θα αρχίσουμε να γνωριζόματε και με βιτακαπα θα το κανονησουμε!

Πρώτα από όλα μπράβο για άλλο ένα φοβερό Review που μας άνοιξε την όρεξη
    πρέπει να σταματήσετε να κάνετε τόσο ελκυστικά reviews γιατί στο τέλος θα θέλουμε να παίζουμε από
    το πρωί ως το βράδυ με διακοπή μόνο για ανεφοδιασμό 😀 😀 😀 Bravo και πάλι Bravo Tomahawk

Περιμένω να μάθω λεπτομέριες για το πότε ανοίγει ο χώρος που σας έλεγα και είναι φιλικός στο μας
    δέχεται να παίζουμε και σύντομα θα ποστάρω poll για να διαλέξουμε ώρα και μέρα για την πρώτη μας συνάντηση για παιχνίδι :meeple:

Περιμενουμε με αγωνια!!!Δυστυχως ο χρονος μου ειναι περιορισμενος και πλην των νυχτερινων ορων δεν βρισκομαι σπιτι κι ελευθερος αρκετες ωρες αλλα μαθε με το καλο και ολα θα γινουν!!!Να σας γνωρισω κι απο κοντα!!!

@VitaKapa » Πέμ Νοέμ 07, 2013 9:08 pm wrote:

@Tomahawk » Πέμ Νοέμ 07, 2013 8:04 pm wrote:

Αμέ garif τώρα που θα αρχίσουμε να γνωριζόματε και με βιτακαπα θα το κανονησουμε!

Πρώτα από όλα μπράβο για άλλο ένα φοβερό Review που μας άνοιξε την όρεξη
    πρέπει να σταματήσετε να κάνετε τόσο ελκυστικά reviews γιατί στο τέλος θα θέλουμε να παίζουμε από
    το πρωί ως το βράδυ με διακοπή μόνο για ανεφοδιασμό 😀 😀 😀 Bravo και πάλι Bravo Tomahawk

Περιμένω να μάθω λεπτομέριες για το πότε ανοίγει ο χώρος που σας έλεγα και είναι φιλικός στο μας
    δέχεται να παίζουμε και σύντομα θα ποστάρω poll για να διαλέξουμε ώρα και μέρα για την πρώτη μας συνάντηση για παιχνίδι :meeple:

Περιμενουμε με αγωνια!!!Δυστυχως ο χρονος μου ειναι περιορισμενος και πλην των νυχτερινων ορων δεν βρισκομαι σπιτι κι ελευθερος αρκετες ωρες αλλα μαθε με το καλο και ολα θα γινουν!!!Να σας γνωρισω κι απο κοντα!!!

VitaKapa
    Participant

Τέλεια παιδιά 🙂 και έχω θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε και από κοντά :meeple:

Tomahawk υπόσχομαι ότι θα μπω και εγώ στο χορό των reviews 🙂

VitaKapa
    Participant

Τέλεια παιδιά 🙂 και έχω θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε και από κοντά :meeple:

Tomahawk υπόσχομαι ότι θα μπω και εγώ στο χορό των reviews 🙂

Tomahawk
    Member

Άντε σε περιμένουμε 😉 σαν να αρχίζει να αποκτά περισσότερη κίνηση το φορουμ :epitrapaizoume: :thumbsup:

Όσον αφορά την ώρα και εγώ καθημερινές δε μπορώ γιατί δουλεύω μέχρι τις 5 😐 ΣΚ μπορώ (που κανονικά παίζω αλλά χαλάλι να γνωσριστούμε 😀 😀 ) και καθημερινές αν καταφέρω και ψήσω κανέναν εδώ κοντά.

Μεταξύ μας το review αυτό γράφτηκε σήμερα εν ώρα δουλειάς με συνεχή ελαχιστοποίηση της σελίδας και πάμε πάλι χαχα :ugeek:

Tomahawk
    Member

Άντε σε περιμένουμε 😉 σαν να αρχίζει να αποκτά περισσότερη κίνηση το φορουμ :epitrapaizoume: :thumbsup:

Όσον αφορά την ώρα και εγώ καθημερινές δε μπορώ γιατί δουλεύω μέχρι τις 5 😐 ΣΚ μπορώ (που κανονικά παίζω αλλά χαλάλι να γνωσριστούμε 😀 😀 ) και καθημερινές αν καταφέρω και ψήσω κανέναν εδώ κοντά.

Μεταξύ μας το review αυτό γράφτηκε σήμερα εν ώρα δουλειάς με συνεχή ελαχιστοποίηση της σελίδας και πάμε πάλι χαχα :ugeek:

VitaKapa
    Participant

@Tomahawk » Παρ Νοέμ 08, 2013 12:51 am wrote:

Χαχαχαχα καλα Tomahawk είσαι φοβερος 😀

VitaKapa
    Participant

@Tomahawk » Παρ Νοέμ 08, 2013 12:51 am wrote:

Χαχαχαχα καλα Tomahawk είσαι φοβερος 😀

matsas
    Participant

για πιο χωρο λετε ρε παιδια??????garif εχω αδυνααμια στον αρχοντα χαχαχαχαχαχαχαχ

matsas
    Participant

για πιο χωρο λετε ρε παιδια??????garif εχω αδυνααμια στον αρχοντα χαχαχαχαχαχαχαχ

Παληκαρια κι εγω σαβκα συνηθως μπορω(την μια απο τις 2 μερες γιατι συνηθως την αλλη παιζω μπαλα το μεσημερι και μου χαλαει ολη την μερα αλλα χαλαλι της)οποτε αναμενω νεοτερα…Τομαχωκ κι εγω κατι πρωινα στην δουλεια σαπιζω στο ιντερνετ και γραφω απο κινητο και σε καταλαβαινω ειναι μαρτυριο…Αν δεν εχεις ηρεμια να κανεις αυτο που θες…Γι αυτο αν παρατηρησετε ποσταρω τα review νυχτιατικα που μαζευομαι σπιτι…Αναμενω νεα λοιπον.Matsa κανονισε να παιξουμε τοτε ρε συ…Κι εγω λατρευω αρχοντα!Α κατι τελευταιο ρε παιδια σε ποιες περιοχες μενετε??Εγω Ζωγραφιωτης ειμαι…

Παληκαρια κι εγω σαβκα συνηθως μπορω(την μια απο τις 2 μερες γιατι συνηθως την αλλη παιζω μπαλα το μεσημερι και μου χαλαει ολη την μερα αλλα χαλαλι της)οποτε αναμενω νεοτερα…Τομαχωκ κι εγω κατι πρωινα στην δουλεια σαπιζω στο ιντερνετ και γραφω απο κινητο και σε καταλαβαινω ειναι μαρτυριο…Αν δεν εχεις ηρεμια να κανεις αυτο που θες…Γι αυτο αν παρατηρησετε ποσταρω τα review νυχτιατικα που μαζευομαι σπιτι…Αναμενω νεα λοιπον.Matsa κανονισε να παιξουμε τοτε ρε συ…Κι εγω λατρευω αρχοντα!Α κατι τελευταιο ρε παιδια σε ποιες περιοχες μενετε??Εγω Ζωγραφιωτης ειμαι…

VitaKapa
    Participant

@matsas » Παρ Νοέμ 08, 2013 1:40 pm wrote:

λοιπόν σκεφτόμασταν να ξεκινήσουμε συναντήσεις αρχικά σε μηνιαία βάση
    για επιτραπέζιο παιχνίδι και παρέα!!! Υπάρχουν διάφορες λύσεις και
    νομίζω μια πολύ καλή που μου φαίνεται πολλά υποσχόμενη
    είναι αυτή της Μαρίας μια κοπέλα gamer που γνώρισα πρόσφατα
    και η οποία ανοίγει παιχνιδοκαφέ και είναι εξαιρετικά θετική στο να
    κάνουμε συναντήσεις αν θέλουμε εκεί
    το εκεί είναι στο Χαλάνδρι (ίσως είναι λίγο μακριά για κάποιους όπως και για μένα
    μιας και μένA Νεο κόσμο κοντά) αλλά το καλό είναι ότι θα έχουμε την πλήρη στήριξη από το
    μαγαζί η Μαρία είναι πολύ φιλική και πάνω από όλα gamer

μόλις έχω νεότερα θα ποστάρω λεπτομέρειες για να το συζητήσουμε 🙂

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.