Το ‘χετε και εσείς αυτό;…

• This topic is empty.
Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Author
    matsas
    Participant

αχιλλεα δεν γινετε χωρις εσενα.η παρεα σε θελει!!! :dice:

@matsas » Δευτ Δεκ 23, 2013 10:58 pm wrote:

αχιλλεα δεν γινετε χωρις εσενα.η παρεα σε θελει!!! :dice:

😥 ευχαριστω πολυ φιλε αλλα δυστυχως δεν παιζει να μπορω πρωινα(παρα μονο αν εχω αδεια καθως ειμαι παντα πρωινος)αλλα κανονιστε εσεις εννοειται μην περιμενετε εμενα!Θελω και τον Βαγγελη και τον Τομαχοκ ν στρωσουμε κατι καλο καμια μερα…Πρεπει να οργανωθουμε κι εμεις σιγα σιγα να κανουμε τα δικα μας events σε καποιες ημερομηνιες μεσα στο μηνα.Ημαστε λιγα σχετικα ατομα και πιστευω μπορουμε να το οργανωσουμε!Και κατι ακομα καλα τα παιχνιδια με ατομα φιλους που προσπαθουμε να τους ενταξουμε στο κλιμα αλλα οταν παιζεις με gamers ειναι εντελως αλλη φαση!Λιγοτερη γκρινια,λιγοτερη επεξηγηση,λιγοτερος χρονος της παρτιδας και το κυριοτερο ακουμπας αλλου ειδους παιχνιδια πιο βαρια που δεν μπορουν ολοι…Χτες πηγα να παιξω runewars…Απο το αγαπημενο μου παιχνιδι που το θεωρω παρακαλουσα να περασει η ωρα να το διαλυσουμε…Μου σπασανε τα νευρα 😈

VitaKapa
    Participant

Παρασκευή απογευματάκι? Για να μπορεί και ο Αχιλλέας?
    Αχιλλέα τι ώρα σε βολεύει?
    Οι υπόλοιποι τι λέτε για απόγευμα?

matsas
    Participant

θα γνωριζω απο πεμπτη εγω!!!!για τ απογευμα!!!για που λετε να βρεθουμε??

Tomahawk
    Member

Δε μπορώ έχω RPG 😐

Κανονιστε ν βρεθειτε παρασκ πρωι που μπορειτε ολοι και θα βρεθουμε κ μαζι μην σας αγχωνει.εγω προσωπικα κυριωςσαβκα μπορω γιατι καθημερινες διπλοδουλευω παιζω μπαλες,εχω γυμναστηριο κτλ…βεβαια αν δεν δουλευω τα αλλα κανονιζονται μετα απο συννενοηση.απλως την πεμπτη ερχεται η κολλητη μου απο κυπρο για 5μερες κ θα την φιλοξενησω οποτε δεν ξερω τι χρονο θα χω αν εχω ειναι λιγο περιεργα.απλως αμα κανονισετε στειλτε μου ποτε κανονισατε κι αν τα καταφερω θα ρθω κι εγω.και παλι σορυ ε…

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.