Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Off-Topic (Ανεμολόγιο…) › Το ‘χετε και εσείς αυτό;…
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
19/12/2013 at 11:43 pm #17947
TomahawkMemberΚαλησπέρα παιδιά, αϋπνίες 😛 και όπως κάθε φορά που πέφτω το βράδυ στο κρεβάτι γυρνάνε πολλά στο κεφάλι μου. Πως φέρθηκα σήμερα; πως πέρασα; γιατί καπνίζω; πως θα ‘ναι η μέρα αύριο; τι υπάρχει μετά το θάνατο; γιατί ζούμε; σε τι θα χαλάσω τα λεφτά μου στο μέλλον; Αυτό το τελευταίο συγκρατήστε και ξεκινάμε. Έχω λίγα επιτραπέζια, κάνα δυο RPG, έναν στρατό Warhammer 40k και σκόρπια διάφορα μοντέλα συν ότι μου αρέσει πολύ να βάφω… κι όμως θέλω κι άλλα… έχω παιχνίδια που δε τα ‘χω παίξει λόγο χρόνου/συγκυριών κι όμως με του που πάρω λεφτά θα στοχεύσω στο να πάρω κάτι καινούριο. Με ενοχλεί λίγο αυτό αλλά έτσι (αγοράζοντας δηλαδή) γεμίζω μέσα μου ένα κενό… αυτό ακριβώς νιώθω και δε ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος. Τέσπα καληνύχτα σε όλους!!! πάω να προσπαθήσω να τη πέσω (αυτή τη στιγμή ψήνομαι για παιχνίδι χαχαχα) 😀 😀
20/12/2013 at 6:32 am #20314
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΜια χαρα εισαι φιλε μου τιποτα δεν εχεις μη σε προβληματιζει τπτ.κι εγω ετσι ειμαι κ για να ηρεμησεις θ σου πω οτι εχω αγορασει παιχνιδια με 60-90ε τα χω 3χρονια κ τα χω παιξει 2φορες ομως παιρνω συνεχως καινουρια.μ αρεσουν,τα παιρνω,τα συλλεγω για παρτη μου δεν τα κλεβω αρα δεν απολογουμαι.απλως λογω κρισης επιλεγω προσεκτικοτερα.και μια μεγαλη αληθεια για τα παιχνιδια:τα ακριβα επιτραπεζια ειναι αλλη απολαυση καθως εχουν πληθωρα επιλογων κ στρατηγικη αλλα εχουν ενα τεραστιο μειον…απαιτουν πολυ χρονο κ απευθυνονται σε συγκεκριμενο κοινο ετσι δεν μπορεις ν τα παιξεις οσο συχνα θελεις.θα καταληξεις λοιπον πιο ευκολα να παιξεις dixit k γουρουνακια στη λασπη απο το επικο runewars πχ.
20/12/2013 at 6:43 am #20315
TomahawkMember@garif » Παρ Δεκ 20, 2013 9:32 am wrote:
Μια χαρα εισαι φιλε μου τιποτα δεν εχεις μη σε προβληματιζει τπτ.κι εγω ετσι ειμαι κ για να ηρεμησεις θ σου πω οτι εχω αγορασει παιχνιδια με 60-90ε τα χω 3χρονια κ τα χω παιξει 2φορες ομως παιρνω συνεχως καινουρια.μ αρεσουν,τα παιρνω,τα συλλεγω για παρτη μου δεν τα κλεβω αρα δεν απολογουμαι.απλως λογω κρισης επιλεγω προσεκτικοτερα.και μια μεγαλη αληθεια για τα παιχνιδια:τα ακριβα επιτραπεζια ειναι αλλη απολαυση καθως εχουν πληθωρα επιλογων κ στρατηγικη αλλα εχουν ενα τεραστιο μειον…απαιτουν πολυ χρονο κ απευθυνονται σε συγκεκριμενο κοινο ετσι δεν μπορεις ν τα παιξεις οσο συχνα θελεις.θα καταληξεις λοιπον πιο ευκολα να παιξεις dixit k γουρουνακια στη λασπη απο το επικο runewars πχ.
χαχα έτσι είναι κι εγώ το War of the Ring έχω παίξει ελάχιστες φορές και το ‘χω 6 χρόνια :Ρ
20/12/2013 at 9:03 am #20316
VitaKapaParticipantΜεγάλη κουβέντα φίλε tomahawk 🙂
Τι μα πω και εγώ που έχω μια συλλογή απο 850 παιχνίδια
και δεν θέλω να ξεφορτωθώ κανένα :meeple:
Από την συλλογή μου έχω παίξει περίπου τα μισά προς το παρόν λόγω περιορισμένου χρόνου και σκέψου παίζουμε 1-2 παρτίδες καθημερινά!!!Παντως θα σου έλεγα να μην σε αγχώνει και εμείς μαζί σου!!! Το κακό θα ήταν να μαζεύει κανείς παιχνίδια και να μην θέλει να τα παίξει για να μην τα φθείρει , το λέω γιατί έχω δει και τέτοιες περιπτώσεις όσο και αν ακούγεται παράξενο 🙂 τα παιχνίδια είναι για να παίζονται και για να τα ευχαριστιόμαστε ( άσχετα αν σου αρέσει να μαζεύεις πολλά για συλλογή και ποικιλία)! Οπότε αν η διάθεση υπάρχει, που στην περίπτωση σου είμαι βέβαιος 🙂 τότε όλα καλά 🙂
Παιδιά απο Δευτέρα κανονίζουμε συνάντηση, ξεκινάω 15 μέρες άδεια full με gaming 😀
20/12/2013 at 11:03 am #20317
TomahawkMemberΜετά από τρίτη κι εγώ για λίγες μέρες άντε! 😀 και στον garrif να πεις
20/12/2013 at 5:08 pm #20318
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant[/quote]χαχα έτσι είναι κι εγώ το War of the Ring έχω παίξει ελάχιστες φορές και το ‘χω 6 χρόνια :Ρ[/quote]
Kι εγω μια το εχω παιξει το συγκεκριμενο…Περιμενω τον Matsas για την 2η που ειναι fun!!! 😉
20/12/2013 at 5:15 pm #20319
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Παρ Δεκ 20, 2013 12:03 pm wrote:
Μεγάλη κουβέντα φίλε tomahawk 🙂
Τι μα πω και εγώ που έχω μια συλλογή απο 850 παιχνίδια
και δεν θέλω να ξεφορτωθώ κανένα :meeple:
Από την συλλογή μου έχω παίξει περίπου τα μισά προς το παρόν λόγω περιορισμένου χρόνου και σκέψου παίζουμε 1-2 παρτίδες καθημερινά!!!Παντως θα σου έλεγα να μην σε αγχώνει και εμείς μαζί σου!!! Το κακό θα ήταν να μαζεύει κανείς παιχνίδια και να μην θέλει να τα παίξει για να μην τα φθείρει , το λέω γιατί έχω δει και τέτοιες περιπτώσεις όσο και αν ακούγεται παράξενο 🙂 τα παιχνίδια είναι για να παίζονται και για να τα ευχαριστιόμαστε ( άσχετα αν σου αρέσει να μαζεύεις πολλά για συλλογή και ποικιλία)! Οπότε αν η διάθεση υπάρχει, που στην περίπτωση σου είμαι βέβαιος 🙂 τότε όλα καλά 🙂
1ον ειπαμε φιλε Βαγγελή εσυ εχεις γινει το προτυπο μου…Μακαρι να ειχα τοσα και μακαρι να επαιζα κατι καθε μερα!RESPECT λοιπον σ εσενα φιλε με ολη τη σημασια της λεξης!!!
2ον Υπαρχουν ατομα που κανουν αυτο που λες??Δηλαδη πληρωνουν ενα καρο λεφτα για να τα καταστρεψουν??Τοση ανωμαλια??Να μου πεις εδω υπαρχουν ατομα που σκοτωνουν και βασανιζουν ζωα οποτε ολα τα περιμενεις…Κριμα…Αυτοι οντως χριζουν ψυχολογικης βοηθειας!!!
3ον Αναμενω συναντηση παιδια κανονιστε και πειτε μου να σας γνωρισω θα χαρω πολυ!(Ερχεται μια παρα πολυ καλη μου φιλη απο κυπρο Αθηνα για 5 μερες 26 με 31 δεκεμβριου και μου το πε πριν 2 μερες για να μου το κανει εκπληξη οποτε θα ειμαι σχεδον ολες τις ωρες που δε θα δουλευω μαζι της αλλα πειτε μου και θα κοιταξω να ξεκλεψω χρονο αλλιως το σαβκο 4-5 γεναρη ειμαι εντελως free αν ειστε κι εσεις…)Κανονιστε και μου λετε!!! 😉Παιδιά απο Δευτέρα κανονίζουμε συνάντηση, ξεκινάω 15 μέρες άδεια full με gaming 😀
20/12/2013 at 5:19 pm #20320
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@Tomahawk » Παρ Δεκ 20, 2013 2:03 pm wrote:
Μετά από τρίτη κι εγώ για λίγες μέρες άντε! 😀 και στον garrif να πεις
Ευχαριστω ρε φιλε να σαι καλα!!!Σημερα πηρα το MANSIONS OF MADNESS και υπευθυνος εισαι εσυ και το review σου…Κανονισε να μην ειναι ετσι οπως τα γραφεις κακομοιρη μου και θα σου πω εγω μετα αν θα θες να πειτε και σ εμενα… 😆 😆 😆 😉 (Τα components του ειναι απιστευτα δεν εχω προλαβει να δω τπτ αλλο ακομα αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μου αρεσει)
20/12/2013 at 5:23 pm #20321
TomahawkMember@garif » Παρ Δεκ 20, 2013 8:19 pm wrote:
@Tomahawk » Παρ Δεκ 20, 2013 2:03 pm wrote:
Ευχαριστω ρε φιλε να σαι καλα!!!Σημερα πηρα το MANSIONS OF MADNESS και υπευθυνος εισαι εσυ και το review σου…Κανονισε να μην ειναι ετσι οπως τα γραφεις κακομοιρη μου και θα σου πω εγω μετα αν θα θες να πειτε και σ εμενα… 😆 😆 😆 😉 (Τα components του ειναι απιστευτα δεν εχω προλαβει να δω τπτ αλλο ακομα αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μου αρεσει)
Άμα αντέχεις κράτατο πρώτη φορά να παίξουμε μαζι και με βιτα καπα 😉 δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου αρέσει 😉
20/12/2013 at 5:55 pm #20322
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@Tomahawk » Παρ Δεκ 20, 2013 8:23 pm wrote:
@garif » Παρ Δεκ 20, 2013 8:19 pm wrote:
@Tomahawk » Παρ Δεκ 20, 2013 2:03 pm wrote:
Άμα αντέχεις κράτατο πρώτη φορά να παίξουμε μαζι και με βιτα καπα 😉 δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου αρέσει 😉
Χαλαραααααααααα!Αμα ψηνεσται πολυ ευχαριστως αλλα να παιξουμε με το δικο σου που χεις βαψει και τις φιγουρες θα ναι αλλη φαση…
22/12/2013 at 11:51 pm #20323
matsasParticipantχαχαχαχαχα βαγγελη-Αχιλλέα κανονίστε να παίξουμε ρε παιδια τωρα που υπάρχει χρονος (αν υπάρχει δηλαδη….)!!!
ωραιο το θεματακι…..και γω νομιζα οτι ειμαι μονο εγω ετσι αλλα διαβάζοντας εδω ησύχασα!!!!! ολο λεω τερμα αυτα ειναι δεν παίρνω άλλο παιχνιδι και τσουπ θα μπω στο bgg η στο επιτραπαιζουμε θα δω κατι και πάει κολλησα(μου έχουν κάτσει τωρα τα takenoko-Francis Drake-cinque terre-jamaica οπου το ειχα και το έδωσα το μετανιωσα και σκεφτομαι το ticket to ride μπας και κολλησω το μικρόβιο στην οικογένεια)
δεν μπορώ να σας φτασω η συλλογή μου ειναι μικρή ακομα γύρω στα 30 παιχνιδια αλλα και γω δεν τα εχω παιξει ολα αλλα οταν βλεπω κατι που μ αρεσει παει τελειωσα το θελω….. (το εχω περιορίσει λιγο αν και ειμαι ετοιμος για ξεσπασμα)
συμφωνώ με garif τα καλα παιχνίδια θελουν και τον ανάλογο χρονο αλλα και παικτες!!!!
εγω στον υπνο μου ονειρεύομαι παρτίδες. ………23/12/2013 at 11:06 am #20324
VitaKapaParticipant@matsas » Δευτ Δεκ 23, 2013 2:51 am wrote:
εγω στον υπνο μου ονειρεύομαι παρτίδες. ………
xaxaxaxaxa
Σε καλό δρόμο είσαι και εσύ!!!! . lol, εννοείται να κανονίσουμε!!!
Εσάς ποια μέρα σας βολεύει? Πχ. Παρασκευή πρωί μαζί με καφεδάκι?23/12/2013 at 1:19 pm #20325
matsasParticipantλογικα θα μπορω εγω!!!!!
μονο που δεν πινω καφε whattt το ξερω το ξερω πρεπει να ειμαι ο μοναδικος xaxaxaxaxa23/12/2013 at 4:44 pm #20326
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Δευτ Δεκ 23, 2013 4:19 pm wrote:
λογικα θα μπορω εγω!!!!!
μονο που δεν πινω καφε whattt το ξερω το ξερω πρεπει να ειμαι ο μοναδικος xaxaxaxaxaΟχι δεν εισαι ο μοναδικος!!!Ουτε εγω πινω εκτος εαν εννοειται καφε τον εναν καφε το 3μηνο εαν προκειται να ξενυχτησω…Πινω ομως milkshake σοκολατες amites κτλ…Δυστυχως εγω καθημερινες πρωινα δουλευω και δεν θα μπορεσω…
23/12/2013 at 7:22 pm #20327
TomahawkMemberΝα το πούμε στο φλου για Παρασκευή και βλέπουμε;… εγώ δε ξέρω αν θα μου δώσουν κάποια άδεια ακόμα 😐
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια