τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 946 total)
  • Author

@Anakin » Δευτ Ιούλ 07, 2014 6:36 pm wrote:

Εμείς μόνο αυτά:

Το Sticheln άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις για το είδος των trick taking games αλλά και το PAX ήταν πολύ καλό και θυμίζει λίγο το Biblios.

Αχιλλέα, ο Γιάννης στο Playscape που τον είχα ρωτήσει για το Helvetia Cup μου είχε πει καλά λόγια.

Aυτο θα σε ρωταγα αλλα με προλαβες…Αρα σου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις οπως λες θα κοιταξω να το δοκιμασω και θα σου πω κι εγω την γνωμη μου…Παρηγγειλα το blue moon legends…Με επεισες φιλαρακι!!

VitaKapa
    Participant

http://cf.geekdo-images.com/images/pic1963503_md.png” alt=””>
    @matsas » Κυρ Ιούλ 06, 2014 11:00 am wrote:

βαγγελη ειδα praetor στο ινσταγκραμ για ξεκινα να λες!!!!!!!
    μ ενδιαφέρει πααααρα πολύ

Παιδιά είναι καταπληκτικό παιχνίδι, στο είδος του eurogame για να μη ξεχνιόμαστε,
    από τα καλύτερα που έπαιξα το 2014 ανυπομονώ για παραπάνω παρτίδες, το δοκιμάσαμε
    4, και άρεσε σε όλους μας!!! Εχει ένα ωραίο μηχανισμό με τους εργάτες σου οι οποίοι αποκτούν
    εμπειρία όσο περισσότερο τους χρησιμοποιείς και στο τέλος βγαίνουν στην σύνταξη!!!
    πάρα πολύ καλά μηχανισμοί και απίστευτα ε΄θκολοι κανόνες!!! Ωραίο και στρωτό!
    Αν προλάβω μέσα στις επόμενες μέρες ίσως γράψω και ένα μίνι review!!!!http://cf.geekdo-images.com/images/pic1971315_md.jpg” alt=””>

p.s. πάλι ωραία παιχνίδια βλέπω έπαιξε η παρέα παρόλο τις ζέστες 😎

petros papitsis
    Participant

Καλημέρα σε όλους. Τώρα το καλοκαίρι το χόμπι μας έχει περιοριστεί αρκετα τον λογο τον καταλαβαινετε. Σύρο Κυκλάδες παραλια beach volley μπάνια μπύρες κοκτέιλ και ολα αυτα τα ωραια. που χρόνος για παιχνίδι. Λοιπόν ερώτηση στον φιλο μου vitakapa. εχω παραγγειλει το camel up και θα ήθελα να μου πεις δυο λόγια. Ειναι παιχνιδι που παίζει πολυ το ζάρι? γενικα αν μπορείς κανε μια γρήγορη επεξήγηση. Βλέπω πολυ ενδιαφέρον και το praetor σκέφτομαι μήπως ειναι το επόμενο. Σε Αυτό χρησιμοποιείς πολύ το ζάρι? γενικα εχω ενα θέμα με τα ζάρια. smileee

Αχιλλέα θα σου αρέσει το Blue Moon! Καλόπαιχτο! Join the dark side! Ουπς, παρασύρθηκα! xaxaxaxa

@petros papitsis » Τρί Ιούλ 08, 2014 8:37 am wrote:

Καλημέρα σε όλους. Τώρα το καλοκαίρι το χόμπι μας έχει περιοριστεί αρκετα τον λογο τον καταλαβαινετε. Σύρο Κυκλάδες παραλια beach volley μπάνια μπύρες κοκτέιλ και ολα αυτα τα ωραια. που χρόνος για παιχνίδι. Λοιπόν ερώτηση στον φιλο μου vitakapa. εχω παραγγειλει το camel up και θα ήθελα να μου πεις δυο λόγια. Ειναι παιχνιδι που παίζει πολυ το ζάρι? γενικα αν μπορείς κανε μια γρήγορη επεξήγηση. Βλέπω πολυ ενδιαφέρον και το praetor σκέφτομαι μήπως ειναι το επόμενο. Σε Αυτό χρησιμοποιείς πολύ το ζάρι? γενικα εχω ενα θέμα με τα ζάρια. smileee

Φιλε Πετρο ετσι πρεπει να κανεις ειδικα εσυ εκει που μενεις…Εγω εδω που μενω βλεπω θαλασσα μονο με 20 ευρω για βενζινη οποτε δεν αξιζει!πιο καλα τα επιτραπεζια…
    Εχει κανει ο βαγγελης review ανβαλυτικοτατο για το camel up εδω:
    http://epitrapaizoume.gr/forum/viewtopic.php?f=6&t=854

Ελπιζω να βοηθησα…Καλη συνεχεια!!!

@Anakin » Τρί Ιούλ 08, 2014 7:33 pm wrote:

Αχιλλέα θα σου αρέσει το Blue Moon! Καλόπαιχτο! Join the dark side! Ουπς, παρασύρθηκα! xaxaxaxa

Σημερα επεσε στα χερια μου!σ ευχαριστω παναγιωτη μου μολις το παιξω θα σου πω κι εντυπωσεις!!!

VitaKapa
    Participant

@petros papitsis » Τρί Ιούλ 08, 2014 8:37 am wrote:

…Ειναι παιχνιδι που παίζει πολυ το ζάρι? γενικα αν μπορείς κανε μια γρήγορη επεξήγηση. Βλέπω πολυ ενδιαφέρον και το praetor σκέφτομαι μήπως ειναι το επόμενο. Σε Αυτό χρησιμοποιείς πολύ το ζάρι? γενικα εχω ενα θέμα με τα ζάρια. smileee

Καλημέρα φίλε Πέτρο 🙂 ναι τσέκαρε το link που εγραψε ο Αχιλλέας παραπάνω!!! Εχει πλάκα, είναι ωραίο και γρήγορο filler με στοιχήματα, το καλό ότι παίζει μέχρι 8 οπλοτε κάνει και για μεγάλες παρέες, το ζάρι παίζει πολύ αλλά το ζουμί είναι να ξέρεις πότε να στοιχηματόσεις και σε ποια καμήλα για να βγάλρις περισσότερα, σε ένα σκηνικό δυναμικο που συνεχώς αλλάζει :meeple:
    P.s. το Praetor πάλι είνσι must buy, τρομερό παιχνίδι θα σας αρέσει σίγουρα

petros papitsis
    Participant

Ευχαριστώ Αχιλλέα και Βαγγέλη. :salute: 2thumbsup

matsas
    Participant

στο praetor πετρο το ζαρι δεν το ρίχνεις απλα με τον αριθμό που θα εχει δείχνει την εμπειρία-επιπεδο του εργάτη σου στο 6 βγαίνει σε σύνταξη Χεχεχεχε.
    το ειχα δει απο την αρχή και μου εχει κολλήσει και θα το χτυπήσω……
    βαγγελη διαβασα μερικές αποψεις που λενε για “σπασμενα” πλακάκια που σου δίνουν πολλους ποντους……διαπίστωσες κατι τέτοιο εσύ?

petros papitsis
    Participant

Ευχαριστώ matsa οτι ξεχνάει να μου απαντήσει ο ενας το κανει κάποιος άλλος. Είστε φοβεροί. :salute: :dice:

VitaKapa
    Participant

@matsas » Τετ Ιούλ 09, 2014 10:06 am wrote:

….
    βαγγελη διαβασα μερικές αποψεις που λενε για “σπασμενα” πλακάκια που σου δίνουν πολλους ποντους……διαπίστωσες κατι τέτοιο εσύ?

Υπάρχουν 2 πλακίδια ενα που σου δίνει morale για να είναι ευτυχισμένοι οι εργατες σου και ένα άλλο που σου μετατρέπει το current morale σου σε πόντους νίκης!!! Για να τουμπανιάσει κανείς θα πρέπει να ελέγχει και τα 2 tiles αλλά και να προλαβαίνει να τα χρησιμοποιήσει πρώτος κάθε φορά και τα 2 για πόντους νίκης! Πράγμα αδύνατο μιας και το turn order κάθε φορά είναι ανάποδο (δηλαδη αυτός με τους λιγότερους πόντους παίζει πρώτος) αρα αν προηγηθείς σε vp στον επόμενο γύρο θα παίξεις τελευταίος! Γενικά οι παίκτες μπορούν να πάρουν την ενέργεια και απο πλακίδιο που ελέγχει άλλος παίκτης αρκεί να το προλάβουν στον γύρο και να του δώσουν ρνα μικρό αντίτιμο ( μετά για το υπολοιπο γύρο τον μπλοκάρουν ετσι απο το να παρει την συγκεκριμένη ενέργεια)

Επίσης δίνουν διάφορετικά πράγματα vps! Στα παιχνίδια που έπαιξα θεωρώ ότι είναι πολύ ισορροποιμένο παιχνίδι!!!

Αν έχετε χρόνο το Σάββατο στις 16:00 το στήνουμε να το παίξουμε 🙂

@VitaKapa » Πέμ Ιούλ 10, 2014 7:06 am wrote:

@matsas » Τετ Ιούλ 09, 2014 10:06 am wrote:

….

Υπάρχουν 2 πλακίδια ενα που σου δίνει morale για να είναι ευτυχισμένοι οι εργατες σου και ένα άλλο που σου μετατρέπει το current morale σου σε πόντους νίκης!!! Για να τουμπανιάσει κανείς θα πρέπει να ελέγχει και τα 2 tiles αλλά και να προλαβαίνει να τα χρησιμοποιήσει πρώτος κάθε φορά και τα 2 για πόντους νίκης! Πράγμα αδύνατο μιας και το turn order κάθε φορά είναι ανάποδο (δηλαδη αυτός με τους λιγότερους πόντους παίζει πρώτος) αρα αν προηγηθείς σε vp στον επόμενο γύρο θα παίξεις τελευταίος! Γενικά οι παίκτες μπορούν να πάρουν την ενέργεια και απο πλακίδιο που ελέγχει άλλος παίκτης αρκεί να το προλάβουν στον γύρο και να του δώσουν ρνα μικρό αντίτιμο ( μετά για το υπολοιπο γύρο τον μπλοκάρουν ετσι απο το να παρει την συγκεκριμένη ενέργεια)

Επίσης δίνουν διάφορετικά πράγματα vps! Στα παιχνίδια που έπαιξα θεωρώ ότι είναι πολύ ισορροποιμένο παιχνίδι!!!

Αν έχετε χρόνο το Σάββατο στις 16:00 το στήνουμε να το παίξουμε 🙂

Μια χαρα μου ακουγεται!Βαγγελη αν προλαβω θα ερθω το σαββατο θα εξαρτηθει μακαρι να προλαβω…Τεσπα καλο gaming παρασκευουλα αυριο!!!

Δυστυχως πολυ λιγα πραγματα αυτη τη βδομαδα και μαλιστα τπτ απ αυτα το σαβκο…Να ναι καλα η πεμπτη κι η παρασκευη γιατι το σαβκο δεν ριξαμε ουτε ζαρι…
    Δοκιμασαμε λοιπον για 1η φορα το:

το οποιο αφησε στους 3 της παρεας μετριες εντυπωσεις ενω στον 4ο δεν αρεσε καθολου.
    Η αληθεια ειν οτι δεν ειν καθολου κακο παιχνιδι εχει σκεψη τακτικη και ενδιαφερον θεμα κατ εμε.

Συνεχισαμε με το εκπληκτικο με καθολικη παραδοχη:

μαζι με το εξπανσιον

Και παρασκευη παιξαμε το εξαιρετικο:

το χαβαλετζιδικο:

και κλεισαμε με 2 παρτιδες απο το αγαπημενο:

petros papitsis
    Participant

Πολύ μεγάλη ποικιλία βλέπω Αχιλλέα μπράβο μην παραπονιέσαι :thumbsup: εμείς παιξαμε το Σάββατο τα εξής:

Glastonbury???Τι λεει αυτο πετραν?Πρωτη φορα το ακουω-βλεπω…Καλο?Μια χαρα κι εσεις χαλαρα διασκεδαστικα με πολυ ευχαριστα παιχνιδια!Ειδικα το χαμαιλεοντες ειν η αδυναμια μου απο τα “μικρα” παιχνιδια!

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.