Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?
- This topic has 945 replies, 12 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
matsas.
-
AuthorPosts
-
18/06/2014 at 8:47 pm #19708
VitaKapaParticipant@garif » Τρί Ιουν 17, 2014 6:59 pm wrote:
@VitaKapa » Δευτ Ιουν 16, 2014 10:37 pm wrote:
Μιας και είχε πέσει αρκετή δουλειά το Σκ για να βγει το τεύχος
του Επιτραπαίζουμε Magazine, στην ώρα του στις 15 του μήνα
καταφέραμε να παίξουμε λίγα αλλά μας άρεασαν και περάσαμε καλά:

Ωραιες επιλογες βαγγελη μπραβο ρε συ!Θα μπορουσες να μου πεις 2 λογια για το camel cup???
Παιδιά πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις για το Camel Up το προτείνω, είναι εύκολο και απλό αλλά βγάζει ωραία συναισυήματα και έχει αλληλεπίδραση! Ειδικά τα στοιχήματα που βάζεις για τις καμήλες!!! Θα κάτσω αύριο το βράδυ μετά τη δουλειά να γράψω ένα μινι review με την μέχρι τώρα εμπειρία μου και τις εντυπώσεις μου από το παιχνίδι :meeple:
18/06/2014 at 9:02 pm #19709
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΑ ρε βαγγελη εισαι δυναμιτης!!!Ευχαριστουμε ρε φιλε!αναμενουμε λοιπον!!!
22/06/2014 at 3:39 pm #19710
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΔυστυχως το σαβκο περασε με πολυ πολυ δουλεια και το μονο που καταφεραμε να κανουμε ηταν να παιξουμε ηταν ενα εισαγωγικο σεναριο ξεκινωντας ενα campaign στο:

και 2 παιχνιδακια χτες βλεποντας και τη ματσαρα Γερμανια-Γκανα.Τα παιχνιδια που παιξαμε ηταν τα:

και το χαβαλετζιδικο:

Μονο αυτα αλλα θα επανελθω δριμυτερος το συντομοτερο…
22/06/2014 at 8:11 pm #19711
KatelanosMember22/06/2014 at 9:03 pm #19712
matsasParticipantεχει αρχισει και δεν μ αρεσει το καλοκαιρι……………………..κανει κακο στο χομπι μας
αυτο το ΣΚ δεν επαιξα ΤΙΠΟΤΑ………………………………. 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁22/06/2014 at 9:16 pm #19713
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΠαίξαμε πάρα πολλές παρτίδες από το εκπληκτικό

ενώ παίξαμε ακόμη τα κάτωθι:

Γενικά δεν έχω κανένα παρόπονο! Είδα και τους αγώνες, παίξαμε κι αρκετά, ήπιαμε και τα ποτάκια μας έξω, σούπερ σαβ/κο! 2thumbsup :meeple:
23/06/2014 at 6:01 am #19714
petros papitsisParticipantΚαλημέρα καλή εβδομάδα. εμείς δυστυχώς παιξαμε μόνο Παρασκευή 🙁
23/06/2014 at 6:06 am #19715
petros papitsisParticipantΚαλημέρα anakin. βλέπω πολυ και παίζεται το blue moon legend. Αν μπορείς πες μου δυο λόγια για αυτο το παιχνίδι! !!! 😀 :thumbsup:
23/06/2014 at 11:10 am #19716
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@Anakin » Δευτ Ιουν 23, 2014 12:16 am wrote:
Παίξαμε πάρα πολλές παρτίδες από το εκπληκτικό

ενώ παίξαμε ακόμη τα κάτωθι:

Γενικά δεν έχω κανένα παρόπονο! Είδα και τους αγώνες, παίξαμε κι αρκετά, ήπιαμε και τα ποτάκια μας έξω, σούπερ σαβ/κο! 2thumbsup :meeple:
Μπράβο ρε Παναγιώτη πάντα τέτοια σου εύχομαι.το blue moon legends έχει σχέση με το blue moon city;είν του κνιζια οκ αλλά είν ίδιο παιχνίδι η απλώς στον ίδιο κόσμο;
23/06/2014 at 11:12 am #19717
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@Katelanos » Κυρ Ιουν 22, 2014 11:11 pm wrote:
http://img.amiami.jp/images/product/main/122/TOY-IPN-3826.jpg” alt=””>
http://3.bp.blogspot.com/-RZ-UFRUJpyc/T3GiZOtWoKI/AAAAAAAAAJA/oLKhXrn-G60/s1600/survive4.jpg” alt=””>
Πολύ καλό παιχνίδι αλλά ένα ίσον κανένα φίλε…πρέπει να παίξεις παραπάνω… 😀
23/06/2014 at 11:14 am #19718
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Δευτ Ιουν 23, 2014 12:03 am wrote:
εχει αρχισει και δεν μ αρεσει το καλοκαιρι……………………..κανει κακο στο χομπι μας
αυτο το ΣΚ δεν επαιξα ΤΙΠΟΤΑ………………………………. 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁Πλάκα πλάκα όλοι ξεχύνονται στις παραλίες κι άντε βρες παρέα μετά.άσε πού με κάτι φιλερακια πλέον εγω δεν καλυπτομαι…θέλω να πάρω και λίγο απ την σκληρή δόση μου!
23/06/2014 at 11:18 am #19719
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@petros papitsis » Δευτ Ιουν 23, 2014 9:01 am wrote:
Καλημέρα καλή εβδομάδα. εμείς δυστυχώς παιξαμε μόνο Παρασκευή 🙁
Μια χαρά παιχνίδια επαιξες πετραν μη παραπονιέσαι είχες ποικιλια…εύχομαι αυτή τη βδομάδα να παίξεις παραπάνω αλλά να κανείς κ καμία βουτιά για μας…
23/06/2014 at 5:23 pm #19720
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΚαταρχήν να πω πως μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιχνίδια του “δόκτωρος” Reiner Knizia οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός… tongue
Το 2004 κυκλοφόρησε το Blue Moon που ανήκει στην εκπληκτική σειρά της Kosmos για 2 παίκτες (μεταξύ τους ανήκουν παιχνίδια όπως τα Lost Cities, Jambo, Dragonheart, Hera & Zeus, Odin’s Ravens κ.ά.) το οποίο όμως πήγε λίγο παραπάνω την σειρά αυτή καθώς πρόκειται στην ουσία για LCG. Το παιχνίδι περιείχε δύο φυλές που αντιμαχόντουσαν η μία την άλλη, τους Hoax και τους Vulca. Στην συνέχεια βγήκαν άλλες 7 φυλές, δύο επεκτάσεις και 5 promo (αυτά αν δεν κάνω λάθος) και ολοκληρώθηκε το παζλ. Είχε τύχει να παίξω το αρχικό κι άλλες δύο από τις φυλές και μου άρεσε πάρα πολύ αλλά δυστυχώς για να τα συγκεντρώσεις όλα ήθελες πάρα πολλά λεφτά για να τα βρεις έστω και 2ο χέρι. Το λιγότερο που ζητούσαν ήταν 100-150 ευρώ! Φυσικά τόσα λεφτά δεν τα δίνω προσωπικά και δεν θα πουλούσα παιχνίδι σε τέτοια τιμή αλλά ο καθείς κάνει ότι θέλει, αν ψάχνει να βρει θύματα που είναι πρόθυμα… Όπως και να έχει, δεν είναι αυτό το θέμα μας οπότε συνεχίζω! Έρχεται λοιπόν το 2013 οπότε και διαβάζω ότι ετοιμάζουν έκδοση για τα 10 χρόνια στην ουσιά που θα έχει τα “πάντα όλα” μέσα σε λογική τιμή και περίμενα υπομονετικά για το Blue Moon Legends. Άξιζε τελικά; Φυσικά άξιζε και με το παραπάνω! Το παιχνίδι το παίρνεις καινούριο στα 35 με 45 ευρώ περίπου κι έχει μέσα γύρω στις 350 κάρτες, ότι έχει κυκλοφορήσει δηλαδή! Είναι πανέμορφο, έχουν αναβαθμίσει τα περιεχόμενα (τους δράκους που νομίζω προέρχονται από άλλο παιχνίδι της FFG και την ποιότητα των καρτών βασικά πιο πολύ), κάποιους τους πειράζει που αλλάξανε το μέγεθος των καρτών από tarot sized σε standard american αλλά βασικά το πιο κανονικό μέγεθος βοηθά και στο να βρεις sleeves (είμαι φανατικός sleever…) αλλά και στο ανακάτεμα καθώς προσωπικά δε με βόλευαν και τόσο οι ταρώ. Μετά από αυτό που είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, ο Knizia έβγαλε ένα από τα τελευταία του καλά παιχνίδια, κατ’ εμέ πάντα, το Blue Moon City που είναι ξεχωριστό παιχνίδι για 2 εως 4 στον ίδιο κόσμο. Έχουν σχέση τα δύο εκτός από το σύμπαν που τοποθετούνται; Καμία απολύτως! Αξίζει το Blue Moon Legends; Αξίζει αν σου αρέσει ο Knizia, αν σου αρέσουν τα παιχνίδια τακτικής, αν σου αρέσει η διαφορετικότητα γιατί η κάθε φυλή έχει τις ιδιαιτερότητές της και γενικά αν κάποιος θέλει να πληρώσει και να πάρει κάτι που αξίζει τα λεφτά του με άπειρη επαναληψιμότητα. Τα γράφω αυτά έχοντας παίξει πολλά παιχνίδια με τις 8 φυλές (δεν έχω παίξει μόνο με τους Buka μέχρι στιγμής) και δεν έχω κάνει καθόλου deck building μιας και το παιχνίδι σου επιτρέπει να αλλάξεις και κάποια πράγματα από το deck σου. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως το παιχνίδι σε ανταμοίβει όταν επενδύσεις χρόνο πάνω του. Θα πρέπει να γνωρίζεις το deck σου αλλά και του αντιπάλου για να το εκτιμήσεις και να ξέρεις πως παίζεις, αλλιώς αν πεις θα παίξω μια παρτίδα για να το δω δεν θα καταλάβεις και πολλά. Υπάρχει και η Keldon’s AI για το Blue Moon εδώ όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να δοκιμάσει το παλιό παιχνίδι όπου έχει σίγουρα όλες τις φυλές (δεν είμαι σίγουρος για τις επεκτάσεις…) να δει περίπου τι είναι. Τίποτα δεν είναι σα να έχεις αντίπαλο έναν άνθρωπο αλλά θα πάρετε μια ιδέα! :meeple:23/06/2014 at 6:41 pm #19721
petros papitsisParticipant:salute: :salute: :salute: :salute: 2thumbsup anakin respect. Εισαι δυναμίτης!!!! smileee
24/06/2014 at 11:09 am #19722
matsasParticipantπως γινετε να μην παιζω σκ και να παιζω καθημερινες δεν μπορω να καταλαβω………………….
χθες λοιπον ειχαμε
A castle for all seasons
Assyria(ενα οχι και τοσο γνωστο παιχνιδι αλλα αρκετα ενδιαφερον)
Dominion
το εξυπνο πουλι. πρωτη φορα που με νευριαζει παιχνιδι που εχει τυχη…………αλλα εχει πλακα
hey that’s my fish .Η ευχαριστη εκπληξη!!!! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια