Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?
- This topic has 945 replies, 12 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
matsas.
-
AuthorPosts
-
10/06/2014 at 7:06 pm #19693
VitaKapaParticipant@petros papitsis » Τρί Ιουν 10, 2014 7:59 am wrote:
…Βαγγέλη τα αγγουρακια τουρσί ειναι καινούργιο παιχνιδι? τι λεει καλο? 2thumbsup
Καλησπέρα Πέτρο!!!
πρόκειται για ένα γρήγορο και ευχάριστο trick taking game (παιχνίδι μπαζών)
από τον Friedemann Friese γνωστό για πολλά και καλά όπως Power Grid
και Felix: The Cat in the Sack!
Τα τα αγγουρακια τουρσί (Fünf Gurken) είναι παιχνίδι με player elimination, στο τέλος μένουν 2 μόνο και κερδίζει ο τελευταίος!
Έχουμε λοιπόν ένα παιχνίδι με μπάζες, όπου είτε παίρνει κανείς την μπάζα παίζοντας τη μεγαλύτερη κάρτα του, είτε παίζοντας
την μικρότερη κάρτα του Το όλο θέμα όμως εστιάζει στο ότι δεν πρέπει να κερδίσεις την τελευταία μπάζα! Γιατί η κάρτα με την οποία
κέρδίζεις δίχνει πόσα αγοουράκια θα πάρεις!Αν τοθλάχιστον ένας παίχτης παίξει το νούμερο 1 στην τελευταία
μπάζα, κάνει έξτρα ζημιά γιατί ο νικητής της μπάζας πρέπει να πάρει διπλάσια αγγούρια pirateΕύκολο, γρήγορο και διασκεδαστικό, νομίζω αν σας αρέσει το στυλ παιχνιδιών καρτών με μπάζες
τότε αυτό το παιχνίδι έχει σίγουρα θέση στην βιβλιοθήκη σας!!!Εμείς έχουμε ήδη παίξει αρκετες
παρτίδες και το έχουμε ευχαριστηθεί :meeple:
http://cf.geekdo-images.com/images/pic1823847_md.jpg” alt=””>
http://cf.geekdo-images.com/images/pic1823846_md.jpg” alt=””>
p.s. έχει και περίεργα μικρά πράσσινα αγγουράκια τουρσί μέσα 😀
10/06/2014 at 7:25 pm #19694
petros papitsisParticipantΑ ρε Βαγγέλη εισαι πολυ κατατοπιστικος σε οτι σου εχω ζητήσει!!! :salute: bravo :salute: σύντομα με καμια καινουργια παραγγελία θα το αγοράσω και αυτο. THANKS!!!!
11/06/2014 at 3:45 am #19695
VitaKapaParticipant@petros papitsis » Τρί Ιουν 10, 2014 10:25 pm wrote:
Α ρε Βαγγέλη εισαι πολυ κατατοπιστικος σε οτι σου εχω ζητήσει!!! :salute: bravo :salute: σύντομα με καμια καινουργια παραγγελία θα το αγοράσω και αυτο. THANKS!!!!
Τι λες βρε σιγα το πράγμα, χαρά μου να βοηθάω αν κάτο το γνωρίζω!!! Καλές αγορές και καλές παρτίδες!!!
:meeple:13/06/2014 at 2:07 pm #19696
KatelanosMemberHELP !!!
Eimai trelamenos me epitrapezia.
Alla oloi oi filoi mou den me katalavenoun.
Yparxi kapoio meros / kapoioi pou na theloun/psaxnoun allo ena atomo sti paixnidoparea tous?Perioxi: Voria Proastia (Agia Paraskevi, Gerakas, Xalandri, Kifisia…)
13/06/2014 at 3:12 pm #19697
VitaKapaParticipant@Katelanos » Παρ Ιουν 13, 2014 5:07 pm wrote:
HELP !!!
Yparxi kapoio meros / kapoioi pou na theloun/psaxnoun allo ena atomo sti paixnidoparea tous?Perioxi: Voria Proastia (Agia Paraskevi, Gerakas, Xalandri, Kifisia…)
καλησπέρα φίλε Katelano 🙂 και καλωσήλθες στο φόρουμ μας
για παρέα προς τα βόρια δεν ξέρω (εγώ ίσως ξέρει κάποιο άλλο από τα παιδιά)
μπορώ να αναφέρω 2 παιχνιδοκαφέ που υπάρχουν προ τα πάνω
1) το This House Rules στο Μαρούσι
εδώ γίνεται κάποιες φορές και μηνιαίως συνάντηση φίλων επιτραπέζιων παιχνιδιών
2) το Playstories Στο Χαλάνδρι
επίσης εκεί δουλεύει, και πάντα έχει όρεξη για παιχνίδι ο φίλος Θοδωρής (faroth στο φορουμ μας)
σίγουρα θα χαρεί να παίξετε παρέα στο μαγαζί!! Και κάνει και φοβερό καφέ αλα barista :meeple:Επίσης στην Καίσσα Αμαρουσίου link κάθε Τρίτη από τις 5 μαζεύονται για παιχνίδι
Τέλος εμείς μαζευόμαστε συχνά, συνήθως εβδομαδιαία (κάθε Σάββατο) κοντά στην Στάση Μετρό Αγ Ιωάννη, αν σε ενδαφέρει επίσης θα χαρούμε να
σε δούμε από κοντά και να παίξουμε στο επόμενο meeting (μπορώ να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες σε pm αν θες)καλό παιχνίδι και πάλι καλωσήλθες
:meeple:16/06/2014 at 2:48 pm #19698
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΕλέω παγκοσμίου κυπέλλου και που έπαιξα μερικά “διπλά” παιχνίδια είμαι χαρούμενος!

16/06/2014 at 7:37 pm #19699
VitaKapaParticipantΜιας και είχε πέσει αρκετή δουλειά το Σκ για να βγει το τεύχος
του Επιτραπαίζουμε Magazine, στην ώρα του στις 15 του μήνα
καταφέραμε να παίξουμε λίγα αλλά μας άρεασαν και περάσαμε καλά:

17/06/2014 at 3:58 pm #19700
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@Katelanos » Παρ Ιουν 13, 2014 5:07 pm wrote:
HELP !!!
καλησπερα φιλε και καλως ηρθες στην παρεα μας.το playstories ειν ενα καλο καφε με εξαιρετη παρεα τον φιλο θοδωρη και την μαρια που το εχει απο κει και περα πολυ ωραια ειν κι εκει που σου ειπε ο βαγγελης το σαββατο(δεν εχω προλαβει να παω ακομα αλλα παει ενας φιλος και μου λεει)και επιπλεον εγω μαζευω κοσμο τις κυριακες συνηθως σπιτι μου και παιζουμε.Ζωγραφου μενω και παιζουμε τα παντα απο παιχνιδια αλλα εχουμε μια εφεση στις ameritraσιες!παιζουμε και τα θεματικα μας euro βεβαια…Αν ενδιαφερεσαι στειλε pm τωρα βεβαια κυριακη και λογω καλοκαιριου θα ελαττωθει αλλα δεν χανομαστε αμα δεσουμε γιατι να μην το κανουμε συνηθεια???
17/06/2014 at 3:59 pm #19701
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Δευτ Ιουν 16, 2014 10:37 pm wrote:
Μιας και είχε πέσει αρκετή δουλειά το Σκ για να βγει το τεύχος
του Επιτραπαίζουμε Magazine, στην ώρα του στις 15 του μήνα
καταφέραμε να παίξουμε λίγα αλλά μας άρεασαν και περάσαμε καλά:

Ωραιες επιλογες βαγγελη μπραβο ρε συ!Θα μπορουσες να μου πεις 2 λογια για το camel cup???
17/06/2014 at 4:04 pm #19702
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΔυστυχως δουλευα ολο το σαβκο και δυστυχως θα δουλευω και αυτο που ερχεται οποτε ημουν χρονικα περιορισμενος…Παιξαμε ομως δεν εχω παραπονο ξεπαρθενεψαμε τα:

παιχνιδι που μας αφησε θετικες εντυπωσεις!!!Επιπλεον δοκιμασα για 1η φορα το:

Τελος παιξαμε 2 παρτιδες απο το αγαπημενο:

και μια παρτιδα:
18/06/2014 at 6:47 am #19703
matsasParticipantβαγγο και γω μαζι με τον αχιλλεα !!!για πες δυο λογακια για το camel up και για το ticket(αξιζει τα λεφτα του?)
18/06/2014 at 9:33 am #19704
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΤικετ εγγύηση φίλε δεν το συζητάμε.το camel cup όμως θα θελα να μάθω τι στυλ έχει…αγώνες με καμήλες είναι;;;
18/06/2014 at 10:36 am #19705
matsasParticipantειναι το ticket anniversary αχχιλεα .εχω το ευρωπη αλλα αρεσει στην γυναικα πολυ……………….βεβαια παει ενα 80ρι οποτε δεν ειναι και ευκολη αγορα!!!!!!με χαλαει οτι ειναι το απλο εμενα!!!θα ηθελα ο χαρτης να ειχε στοιχεια κι απο αλλες εκδοσεις
18/06/2014 at 2:28 pm #19706
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΕμένα μου φαίνεται λίγο “αρπαχτή” βγάζω ένα παιχνίδι 10ετίας με πιο όμορφα περιεχόμενα και την επέκταση με τα έξτρα εισητήρια και το κοστολογώ πάρα πολύ γιατί είναι επετειακή έκδοση… Βάλε κανα-δυο χάρτες ακόμα και τίποτα ακόμα και το συζητάμε, αλλά έτσι προσωπικά το θεωρώ κλεψιά. Το Blue Moon Legends για παράδειγμα έχει μέσα στο κουτί του ότι έχει βγει για το Blue Moon συν όλα τα promos! Αυτό θεωρώ επετειακή έκδοση και στην τιμή του (40-45 ευρώ περίπου) μην πω το θεωρώ κι ευκαιρία! Να σημειωθεί πως και τα δύο είναι παιχνίδια του 2004 κι είναι νομίζω άμεση η σύγκριση.
18/06/2014 at 4:44 pm #19707
matsasParticipantπαναγιωτη εχεις δικιο .Αν δεν αρεσε στην γυναικα δεν θα το σκεφτομουν καν να το παρω .το ευρωπη ειναι σουπερ!!!!
θα ηθελα να ειχε τον απλο χαρτη οπως τον εχει και τωρα αλλα και εναν πιο συνθετο σε διαδρομες( με τα τουνελ του τα φερι του τα βουνα του )
με την τιμη αυτη μπορεις να παρεις 2-3 επιτραπεζια κι αν ψαξεις προσφορες μπορεις και πολλα παραπανω…………………………..μ αυτα τα λεφτα μπορω να παρω praetor +keyflowers και μ ενα 20ρικο ακομα αγοραζω τον χαρτη της ασιας(μ αρεσει πιο πολυ) η της αφρικης που μου εχουν πει οτι αξιζουν!!! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια