Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?
- This topic has 945 replies, 12 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
matsas.
-
AuthorPosts
-
13/05/2014 at 9:04 am #19618
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@matsas » 13 Μάιος 2014, 01:24 wrote:
και ξαφνικα χτυπαει το κινητο του παναγιωτη και ενας τυπος του εγραφε “ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΕΛΕΙΣ???”και να η παντοφλα απο τους υπολοιπους παικτες………….. smileee
Anakin τωρα καταλαβα γιατι αργουσες να στειλεις………..πολυ πραμα 2thumbsup !!!!!!εγω μια βδομαδα αποχη………………………………………….απιστευτο!!!!Φίλε Βαγγέλη, καταρχήν σ’ ευχαριστώ για την υπομονή σου, κατά δεύτερον για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάω παραθέτω σε κολάζ φωτογραφίες των φίλων μου από τις φάτσες που έκαναν και τις πράξεις τους κατά την διάρκεια που σου έγραφα στο facebook…
13/05/2014 at 1:33 pm #19619
matsasParticipantxaxaxaxaxaxaxa.οχι ρε φίλε τοσο σκληροί ειναι?????
σιγα καλέ τι υπομονή μια χαρά πλακα έκανα!!!!13/05/2014 at 1:44 pm #19620
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@matsas » 13 Μάιος 2014, 16:33 wrote:
xaxaxaxaxaxaxa.οχι ρε φίλε τοσο σκληροί ειναι?????
σιγα καλέ τι υπομονή μια χαρά πλακα έκανα!!!!Δεν ήθελα να το βάλω αυτό αλλά σε μια στιγμή βγαλμένη από το Evil Dead μου λέει μια φίλη μου “ΤΕΛΕΙΩΝΕ!!!!”… Ευτυχώς την τραβήξαμε κι αυτήν φωτογραφία ακριβώς πάνω στην στιγμή!

Καταλαβαίνεις γιατί άργησα να απαντήσω μετά… 😆
13/05/2014 at 3:47 pm #19621
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantχαχαχαχαχαχα αυτα ειναι!!!Παναγιωτη αυτο ειν το ενα κακο να εχεις γυναικες στην παρεα…Το αλλο ειν οτι δεν μπορεις να παιξεις runewars-claustrophobia κτλ αν κι εσενα δεν ειν και πολυ το στυλ σου!Απο την αλλη τα καλα μπορει να ναι περισσοτερα καθως εμεις μαζευομαστε μονο μαντραχαλοι που καφριζουμε οσο δεν παει ενω ακουμε και την γκρινια τους μετα οτι αργησαμε να το τελειωσουμε…Ασε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα μ αυτο το θεμα…Δεν βρισκω λυση καμια!!!
13/05/2014 at 4:25 pm #19622
VitaKapaParticipant@matsas » Τρί Μάιος 13, 2014 1:24 am wrote:
…εγω μια βδομαδα αποχη………………………………………….απιστευτο!!!!
Θα τιμωρηθείς παραδειγματικά
xaxaxaxaxa13/05/2014 at 4:32 pm #19623
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΑχιλλέα όπως το είπες για τα γούστα μου! Δε με πειράζει γιατί για euro, καρτοπαίχνιδα/χαρτιά και party games που παίζουμε κυρίως είναι κομπλέ! 2thumbsup
Για την τιμωρία του Βαγγέλη (matsas) θα συνεδριάσουμε οι υπόλοιποι και θα ανακοινωθεί η ποινή αργότερα… tongue
13/05/2014 at 8:27 pm #19624
VitaKapaParticipant@petros papitsis » Δευτ Μάιος 12, 2014 11:21 pm wrote:
Βαγγέληηηηηηηηηηηηηηηηηηηη smileee smileee xaxaxaxa Στο έχω ξανά γράψει πιο πίσω αλλά δεν το είδες. θέλω την βοήθεια σου, η αν μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει. Πως μπορώ να ανεβάσω τους κανόνες του lords? Το αρχείο είναι pdf και είναι 17mb. Mου βγάζει σφάλμα και γράφει μέχρι 10mb μπορώ να ανεβάσω. ΤΙ ΚΆΝΩ? 😮 smiless
Πέτρο είστε φοβεροί!!!! Φοβεροί λέμε 🙂
Ανέβασα το όριο στα 20 ΜΒ τώρα πρέπει να είναι ΟΚ
αν έχεις πρόβλημα στείλε μου μήνυμα
smilessανυπομονούμε να τους δούμε
13/05/2014 at 9:17 pm #19625
matsasParticipant@Anakin » Τρί Μάιος 13, 2014 7:32 pm wrote:
Αχιλλέα όπως το είπες για τα γούστα μου! Δε με πειράζει γιατί για euro, καρτοπαίχνιδα/χαρτιά και party games που παίζουμε κυρίως είναι κομπλέ! 2thumbsup
Για την τιμωρία του Βαγγέλη (matsas) θα συνεδριάσουμε οι υπόλοιποι και θα ανακοινωθεί η ποινή αργότερα… tongue
να μην αναφερω δηλαδη οτι παω και για 2η εβδομαδα χωρις παρτιδα……………………….
αχιλλεα το προβλημα με την ωρα και τις γυναικες ειναι στανταρ!!!!!και το κλασσικο που λενε -μα καλα δεν σας φτανουν 2 ωρες?ποσο θελετε???(ενα 8ωρο ειναι ιδανικο xaxaxaxaxa )
να ανοιξουμε ενα τοπικ με θεμα γυναικα και επιτραπεζιο!!!!!!!13/05/2014 at 9:42 pm #19626
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΆστο καλύτερα γιατί άμα αρχίσω να κράζω τις γυναίκες δεν θα τελειώσω ποτέ…καλύτερα να λέμε για επιτραπέζια tongue
Πάντως προσωπικά 8ωρο το θέλω οπωσδήποτε.κι αν όλοι είν καλοί κι έμπειροι παίχτες κ δεν χάνεις χρόνο σε εξηγήσεις κι ακόμα παραπάνω καθώς δεν πονοκεφαλιαζεις14/05/2014 at 5:03 am #19627
petros papitsisParticipantκαλημερα.χαχαχαχαχα είστε φοβεροί!!!! :salute: ωραια σχόλια. Εγώ θεμα με την κοπελα μου δεν εχω. Ισα ισα της αρεσουν τα παιχνιδια πιο πολυ απο εμενα. τρανό παράδειγμα εχει κανει ολες τις μεταφράσεις απο τα παιχνιδια. Βαγγέλη σε ευχαριστω το μεσημέρι θα το ανεβασω περιμένω τα σχόλια αν σου αρεσαν.
14/05/2014 at 1:22 pm #19628
petros papitsisParticipantΒαγγέλη πάλι τα ίδια μου βγάζει αυτό το μήνυμα: Το αρχείο είναι μεγάλο, το μέγιστο μέγεθος που επιτρέπετε είναι 10 MiB. whattt 😮
15/05/2014 at 4:02 am #19629
VitaKapaParticipant@petros papitsis » Τετ Μάιος 14, 2014 4:22 pm wrote:
Βαγγέλη πάλι τα ίδια μου βγάζει αυτό το μήνυμα: Το αρχείο είναι μεγάλο, το μέγιστο μέγεθος που επιτρέπετε είναι 10 MiB. whattt 😮
Καλημέρα Πέτρο το απόγυμα μετα την δουλεια θα το φτιάξω 🙂
Thanks15/05/2014 at 5:20 am #19630
petros papitsisParticipantΚαλημέρα Βαγγέλη. οταν τελειώσω απο την δουλειά μου κατα της 3 το μεσημέρι θα ξανα προσπαθήσω. :thumbsup:
15/05/2014 at 12:25 pm #19631
matsasParticipantπετρο εχεις μεταφρασει και τα κτιρια???
15/05/2014 at 12:49 pm #19632
petros papitsisParticipantΝαι ολα matsa.. Τα παντα ειναι ελληνικά. Και οι άρχοντες ειναι στα ελληνικά αλλα και ο σχολιασμός για την προσοπικοτιτα για τον καθε εναν. Ειναι αυτο που γραφει πανω πανω στην καρτα με ψιλά γράμματα για τον καθε αρχοντα. Θα το δεις και περιμένω την κριτική σου. 2thumbsup
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια