Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?
- This topic has 945 replies, 12 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
matsas.
-
AuthorPosts
-
11/05/2014 at 8:09 pm #19603
VitaKapaParticipant@garif » Σάβ Μάιος 10, 2014 9:22 pm wrote:
@VitaKapa » Δευτ Μάιος 05, 2014 9:51 pm wrote:
@matsas » Κυρ Μάιος 04, 2014 2:55 pm wrote:
…
βαγγελη τα μικρα διαβολακια τι λενε σαν παιχνιδι????Ευχαριστουμε για το review σου βαγγελη μου!μαλιστα το επιασα ειναι μια ωραια μιξη απο κατσιοκομαχιες και παρε 5(οσον αφορα τη βαθμολογηση στα 100)που ειπε κι ο αλλος βαγγελης.Καθολου ασχημο!Θα το δοκιμασω με την 1η ευκαιρια!να σαι καλα φιλαρακι!!!
Δεν κάνει τίποτα, μην το συζητάς!!! Glad to Help :meeple:
11/05/2014 at 8:55 pm #19604
VitaKapaParticipant

12/05/2014 at 3:19 pm #19605
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantAxa αυτα ειναι Βαγγελη!super σας βλεπω!Αυτο το 1ο που εχεις βαλει με τα πλοια στο κουτι τι στυλ ειναι??Καλο???Με τραβηξε οπως ειδα το εξωφυλλο!
12/05/2014 at 5:20 pm #19606
petros papitsisParticipantΚαλησπέρα σε ολους και από εμένα. Βαγγέλη ολο καινούργια παιχνίδια μας φανερώνεις. Είσαι σούπερ!!!! Επιτέλους μετα από αρκετα προβλήματα ετοίμασαμε την μεταφραση του lord of waterdeep. Πολύ δύσκολη οφείλω να ομολογήσω. Για να είμαι παλι δίκαιος την μεγαλύτερη δουλειά την έκανε η Ελπίδα. :thumbsup: 2thumbsup Εμείς παίξαμε λιγο αυτό το σαββατοκύριακο. θα ανεβάσω σε λιγο φωτογραφιες και τα παιχνίδια που παιξαμε.
12/05/2014 at 5:59 pm #19607
petros papitsisParticipantΒαγγέλη θέλω την βοήθεια σου, η αν μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει. Πως μπορώ να ανεβάσω τους κανόνες του lords? Το αρχείο είναι pdf και είναι 17mb. Mου βγάζει σφάλμα και γράφει μέχρι 10mb μπορώ να ανεβάσω. ΤΙ ΚΆΝΩ? 😮
12/05/2014 at 6:21 pm #19608
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΔοκιμάσαμε το Ghost Stories για πρώτη φορά με την επέκταση White Moon συν την Guardhouse, που προσθέτει ένα ακόμα πλακίδιο και 5 κάρτες, ενώ έτυχε για πρώτη φορά “τελικός κακός” Wu Feng o Chuck No Rice! laughing

Τα υπόλοιπα παιχνίδια του σαβ/κου τα βάζω σωρηδόν…

12/05/2014 at 6:31 pm #19609
petros papitsisParticipantΣε ζηλεύω. Πολύ ωραία ποικιλία!!!!! 2thumbsup
12/05/2014 at 6:37 pm #19610
petros papitsisParticipantΕμείς παιξαμε τα παρακάτω.
12/05/2014 at 7:49 pm #19611
VitaKapaParticipant@garif » Δευτ Μάιος 12, 2014 6:19 pm wrote:
Axa αυτα ειναι Βαγγελη!super σας βλεπω!Αυτο το 1ο που εχεις βαλει με τα πλοια στο κουτι τι στυλ ειναι??Καλο???Με τραβηξε οπως ειδα το εξωφυλλο!
Αχιλλέα εμένα μου άρεσε πολύ, έχει εμπόριο στην μεσόγειο και πέραδώθε με τα καράβια, τα οποία είναι καταπληκτικής παραγωγής
(μιλάω για την δεύτερη πάντα έκδοση) και έχει και ελαφριά μάχη με ζάρια εάν θέλεις να επιτεθείς σε άλλα καράβια ή και πόλεις
(που θέλεις δηλαδή μην κρυβόμαστε πίσω από τοδάχτυλο μας) ωραίο γεμάτο παιχνίδι, σε περιμένω με την πρώτη ευκαρία να το παίξουμε!!!
smiless12/05/2014 at 8:21 pm #19612
petros papitsisParticipantΒαγγέληηηηηηηηηηηηηηηηηηηη smileee smileee xaxaxaxa Στο έχω ξανά γράψει πιο πίσω αλλά δεν το είδες. θέλω την βοήθεια σου, η αν μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει. Πως μπορώ να ανεβάσω τους κανόνες του lords? Το αρχείο είναι pdf και είναι 17mb. Mου βγάζει σφάλμα και γράφει μέχρι 10mb μπορώ να ανεβάσω. ΤΙ ΚΆΝΩ? 😮 smiless
12/05/2014 at 8:23 pm #19613
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Δευτ Μάιος 12, 2014 10:49 pm wrote:
@garif » Δευτ Μάιος 12, 2014 6:19 pm wrote:
Axa αυτα ειναι Βαγγελη!super σας βλεπω!Αυτο το 1ο που εχεις βαλει με τα πλοια στο κουτι τι στυλ ειναι??Καλο???Με τραβηξε οπως ειδα το εξωφυλλο!
Αχιλλέα εμένα μου άρεσε πολύ, έχει εμπόριο στην μεσόγειο και πέραδώθε με τα καράβια, τα οποία είναι καταπληκτικής παραγωγής
(μιλάω για την δεύτερη πάντα έκδοση) και έχει και ελαφριά μάχη με ζάρια εάν θέλεις να επιτεθείς σε άλλα καράβια ή και πόλεις
(που θέλεις δηλαδή μην κρυβόμαστε πίσω από τοδάχτυλο μας) ωραίο γεμάτο παιχνίδι, σε περιμένω με την πρώτη ευκαρία να το παίξουμε!!!
smilessΣ ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες.Μεσα γιατι οχι!!!Μ αρεσε οπως το δα(εξωτερικα παντα μου αφησε θετικη εντυπωση)!!!
12/05/2014 at 8:25 pm #19614
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@petros papitsis » Δευτ Μάιος 12, 2014 9:37 pm wrote:
Εμείς παιξαμε τα παρακάτω.
Παιχνιδαρες ολα πετραν.Πολυ χαβαλε τα 3 απο τα 4 και το Lords of waterdeep ειναι απο τα καλυτερα worker placement παιχνιδια!Μπραβο παιδια keep playing
12/05/2014 at 8:28 pm #19615
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@Anakin » Δευτ Μάιος 12, 2014 9:21 pm wrote:
Δοκιμάσαμε το Ghost Stories για πρώτη φορά με την επέκταση White Moon συν την Guardhouse, που προσθέτει ένα ακόμα πλακίδιο και 5 κάρτες, ενώ έτυχε για πρώτη φορά “τελικός κακός” Wu Feng o Chuck No Rice! laughing

Τα υπόλοιπα παιχνίδια του σαβ/κου τα βάζω σωρηδόν…

Αυτο το ghost stories παναγιωτη μου χει κατσει…Θα παω σε κανα playstories να το παιξω να δω αν ειν τοσο καλο και τοσο δυσκολο οσο λενε!!!Ποικιλια κι εσυ παναγιωτη ε??Εγω δυστυχως δεν ειχα τπτ αυτο το σαβκο…Η θα παιξεις ενα τεραστιο η πολλα μικρα…Και τα 2 δυστυχως δεν γινεται…Το καθενα παντως εχει τη χαρη του!!!Keep playing!!! 😉
12/05/2014 at 9:37 pm #19616
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΕυχαριστώ Πέτρο! Βλέπω πάντως κι εσύ με την παρέα σου εξαιρετικές επιλογές! bravo
Αχιλλέα επειδή έχω παίξει από συνεργατικά τα Ghost Stories, Yggdrasil, Pandemic, Forbidden Island, Death Angel (Δεν μετράω τα Mage Knight, Urbion και Onirim για το ότι το μεν πρώτο δεν είναι μόνο συνεργατικό και τα άλλα είναι συνεργασίας για 2) μπορώ με σιγουριά να εκφράσω πως είναι το καλύτερο (ακολουθεί πολύ κοντά το Yggdrasil) αλλά με την επέκταση πιστεύω πάει ένα σκαλί ακόμα παραπάνω! Πρώτο παιχνίδι παίξαμε, δεν μπορώ να είμαι απόλυτος, αλλά άφησε σούπερ εντυπώσεις! Ακόμα πιο πολλά πράγματα να κάνεις και σε βάζει ακόμα πιο πολύ στο θέμα. Είχα βάλει στο “βάθος” να παίζει και instrumental κινέζικη μουσική οπότε είχαμε τρελή ατμόσφαιρα!
Εδώ ένα μικρό δείγμα! :meeple:
[youtube:3atoevmj]https://www.youtube.com/watch?v=HBeiYrJo9WE[/youtube:3atoevmj]
12/05/2014 at 10:24 pm #19617
matsasParticipantκαι ξαφνικα χτυπαει το κινητο του παναγιωτη και ενας τυπος του εγραφε “ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΕΛΕΙΣ???”και να η παντοφλα απο τους υπολοιπους παικτες………….. smileee
Anakin τωρα καταλαβα γιατι αργουσες να στειλεις………..πολυ πραμα 2thumbsup !!!!!!εγω μια βδομαδα αποχη………………………………………….απιστευτο!!!! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια