Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?
- This topic has 945 replies, 12 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
matsas.
-
AuthorPosts
-
22/04/2014 at 9:28 am #19543
VitaKapaParticipantΩραίες αγορές Πέτρο 🙂
με το καλό να τα πάρεις,
Καλόπαιχτα και να τα ευχαριστηθείτε22/04/2014 at 7:46 pm #19544
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Δευτ Απρ 21, 2014 11:22 pm wrote:
Αυτο το ΣΚ παίξαμε αρκετα 🙂 φυσικά μετά από παιδάκια και τα σχετικά εννοείται 😀

αρκετά χορταστικό πιάτο, αλλά όπως πάντα ήθελα κι άλλο χεχεχε
xaxaxaxaxaΟΥΑΟΥ!!!Ωραια παιχνιδια Βαγγελη μου και βλεπω αρκετα που δεν ξερω…Ενα απ αυτα ειν τα παιδακια που ειπες???Τι ειναι αυτο???Πως παιζεται??? xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa tongue tongue tongue
Περαν της πλακας μπορεις να μου πεις εντυπωσεις για το hornet(1η φορα τ ακουω) και το phantom of the opera???22/04/2014 at 7:50 pm #19545
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@petros papitsis » Τρί Απρ 22, 2014 8:27 am wrote:
βαγγελη πολυ ωραία παιχνίδια. απο οτι βλεπω εχεις πολύ μεγάλη ποικιλία καλημερα. το παρα κάναμε και εμείς αυτες της μερες αναφερω τα παιχνίδια που παίξαμε. σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες! !! Περιμένω με αγωνία την καινούργια σοδειά. libertalia, dungeons pez, Arctic scavangers. Glastonbury. elder sign
Πετραν μου σουπερ παιχνιδια κι αυτα που παιξατε εσεις οπως σου σχολιασα ηδη στις φωτο σου!!!Οσο για τα καινουρια που λες με το καλο να σου ερθουν και ειδικα το dungeon petz πιστευω θα το χαρεις γιατι ειν και καλο και διασκεδαστικο με πρωτοτυπο κι ευχαριστο θεμα!Το λιβερταλια ειν καλο κι αυτο πρωτοτυπο απλως δεν ειμαι σιγουρος για την επαναληψιμοτητα του ενω το elder sign για συνεργατικο dice rolling ειν πολυ καλο κι εχει και θεμα cthulu που ναι ολα τα λεφτα!Τ αλλα δυο δεν τα ξερω οποτε θα περιμενω να μου πεις εσυ τι λενε…
23/04/2014 at 2:54 pm #19546
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΧριστός Ανέστη σε όλους! Μια χαρά βλέπω παίξατε όλοι! Ευκαιρία ήταν με τις διακοπές σαφώς! :meeple:
Εμείς παίξαμε αρκετά παιχνίδια κλασικής τράπουλας καθώς και τα κάτωθι:

23/04/2014 at 8:19 pm #19547
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@Anakin » Τετ Απρ 23, 2014 5:54 pm wrote:
Χριστός Ανέστη σε όλους! Μια χαρά βλέπω παίξατε όλοι! Ευκαιρία ήταν με τις διακοπές σαφώς! :meeple:
Εμείς παίξαμε αρκετά παιχνίδια κλασικής τράπουλας καθώς και τα κάτωθι:

Mr Jack και jaipur μια χαρα παιχνιδαρες για 2!!!
23/04/2014 at 10:42 pm #19548
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΕξαιρετικά διπλά και τα δύο και πραγματικά χαίρομαι που τα έχω στην συλλογή μου αλλά πολύ καλά ακόμα τα Lost Cities και Haggis (με 3 όμως είναι σαφώς καλύτερο).
26/04/2014 at 8:30 am #19549
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@Anakin » Πέμ Απρ 24, 2014 1:42 am wrote:
Εξαιρετικά διπλά και τα δύο και πραγματικά χαίρομαι που τα έχω στην συλλογή μου αλλά πολύ καλά ακόμα τα Lost Cities και Haggis (με 3 όμως είναι σαφώς καλύτερο).
Το haggis δεν το γνωριζω ειν η αληθεια,το Lost cities το ξερω το εχω παιξει δεν ειν κακο αλλα προτιμω τ αλλα δυο… smiles
26/04/2014 at 9:24 am #19550
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@garif » 26 Απρ 2014, 11:30 wrote:
@Anakin » Πέμ Απρ 24, 2014 1:42 am wrote:
Εξαιρετικά διπλά και τα δύο και πραγματικά χαίρομαι που τα έχω στην συλλογή μου αλλά πολύ καλά ακόμα τα Lost Cities και Haggis (με 3 όμως είναι σαφώς καλύτερο).
Το haggis δεν το γνωριζω ειν η αληθεια,το Lost cities το ξερω το εχω παιξει δεν ειν κακο αλλα προτιμω τ αλλα δυο… smiles
Είναι στο στυλ του Tichu αλλά χωρίς ζευγάρια (ο καθένας μόνος του) για 2 και 3 παίκτες. Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια “τράπουλας” θα σου αρέσει!
27/04/2014 at 2:16 pm #19551
VitaKapaParticipantΚαλησπέρα στην παρέα 🙂
το Σκ ξεκίνησε μια χαρά με αρκετά παιχνιδάκια
και καλή παρέα!!! Μέχρι στιγμής παίξαμε τα παρακάτω:

και συνεχίζουμε δυναμικά!!! 😎
27/04/2014 at 5:38 pm #19552
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@Anakin » Σάβ Απρ 26, 2014 12:24 pm wrote:
@garif » 26 Απρ 2014, 11:30 wrote:
@Anakin » Πέμ Απρ 24, 2014 1:42 am wrote:
Είναι στο στυλ του Tichu αλλά χωρίς ζευγάρια (ο καθένας μόνος του) για 2 και 3 παίκτες. Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια “τράπουλας” θα σου αρέσει!
Ααααα μπα οχι ρε Παναγιωτη μου αντιθετως δεν μ ενδιαφερουν σχεδον καθολου τα παιχνιδια τραπουλας οπως δεν παιζω σχεδον ποτε και χαρτια ουτε πρωτοχρονια να φανταστεις…Βεβαια αν επεφτε στα χερια μου θα το δοκιμαζα εστω για μια φορα δεν μπορω να κακοχαρακτηρισω κατι αν δεν το χω δει και δεν το χω παιξει προς θεου…
27/04/2014 at 5:41 pm #19553
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Κυρ Απρ 27, 2014 5:16 pm wrote:
Καλησπέρα στην παρέα 🙂
το Σκ ξεκίνησε μια χαρά με αρκετά παιχνιδάκια
και καλή παρέα!!! Μέχρι στιγμής παίξαμε τα παρακάτω:

και συνεχίζουμε δυναμικά!!! 😎
Ολο καινουρια παιχνιδια μου εμφανιζεις Βαγγελη μου κι εχω χασει την μπαλα!Πριν βρω πληροφοριες για το ενα μου πετας 2-3 νεα και με στελνεις παλι… tongue
Μια χαρα σε κοβω σουπερ μου φαινεται πρεπει να χουν χαβαλε αν κρινω απο τις φωτο…Αυτο το little devil και το hornet μου κινουν το ενδιαφερον θετικα…27/04/2014 at 5:54 pm #19554
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΚαλησπερα κι απο μενα!Εμεις μολις ολοκληρωσαμε ενα μινι μαραθωνιο που αποτειτε απο τα εξης παιχνιδια:
Ξεκινησαμε με το:
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ EXPANSION:
Συνεχισαμε πολυ δυναμικα και ακρως θεματικα με το εξαιρετικο:
KI AYTO MAZI ME TO EXPANSION:
Και κλεισαμε πιο χαλαρα με το:
27/04/2014 at 6:56 pm #19555
VitaKapaParticipantouoaouuu garif!!!!! :thumbsup:
plus 129/04/2014 at 5:22 pm #19556
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΜπράβο παιδιά! Του δώσατε και κατάλαβε! Εγώ δούλευα το Σάββατο οπότε την Κυριακή λίγα πράγματα… 🙁
Βαγγέλη το Φάντασμα της Όπερας το θεωρείς καλύτερο από τα δύο Mr. Jack; Μιλάω για τα κανονικά, όχι την έκδοση τσέπης. Ρωτάω επειδή είναι των ίδιων σχεδιαστών. Το εξέλιξαν κι άλλο το σύστημα έχει τίποτε καινούριο;
29/04/2014 at 7:21 pm #19557
VitaKapaParticipantΚαλησπέρα Παναγιώτη, 🙂
Το Φάντασμα τις όπερας ομολογώ οτι με προβλημάτισε πολύ αν θα έπρεπε να το αποκτήσω μιας και έχω ήδη και εγώ τα 2 άλλα Mr. Jack , και ειδικά το New York είναι από τα Αγαπημένα μας με την Έλια! Φοβόμουν ότι θα είναι μια απο τα ίδια! Η Αλήθεια είναι οτι ο μηχανισμός είναι ο ιδιος και αυτοι που έχουν παίξει το Mr Jack και αισθανθούν πολύ οικείο και γνώριμο το πεδίο! Ωστόσο η κυρίως διαφορά που είναι απλοική είναι οτι δεν εχει πλέγμα και η κίνηση των χαρακτήρων ειναι περισσότερο σφιχτή, ωστόσο λεχει εναν μηχανισμό όπου στο τέλος κάθε γύρου ο δείκτης της Ντίβας προχωράει προς την αποχώρηση απο την όπερα (της εχει φοβίσει το φάντασμα) τόσες θέσεις όσοι οι δείκτες που παραμένουν ακόμα ύποπτοι! Συνεπώς όσο ο ντετέκτιβ καθυστερεί να απορίπτει ενόχους, τόσο περισσότερο προχωράει ο δείκτης προς το τέλος! Ακούγεται υπερβολικά απλό, αλλά δουλεύει τέλεια! Είναι ισορροπημένο και βγάζει το θέμα του μια χαρά!
Αν κάποιος δεν έχει τοMr Jack θεωρώ ότι πρέπει να το πάρει
Αν κάποιος το έχει (όπως εγώ) πάλι θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει θέση στην βιβλιοθήκη του, εγώ για παράδειγμα όχι μόνο δεν μετάνοιωσα που το πήρα, αλλά το έχω βγάλει στο τραπέζι πολλές φορές και το έχω καταευχαριστηθεί για τα 30 λεπτά που κρατάει!Αν θες μπορω να στο δανίσω να τι δοκιμάσεις για να δεις αν σου κάνει 🙂
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια