τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 946 total)
  • Author

@Anakin » Τετ Μαρ 26, 2014 8:40 pm wrote:

Ευκαιρία χθες που ήταν αργία για την πρώτη δοκιμή του Brass, που είναι πραγματικά εξαιρετικό παιχνίδι, και μια “παρτιδούλα” Mage Knight!

Παναγιωτη μου καλησπερα!!!Κι εγω χτες mage knight επαιξα αλλα δεν προλαβα τπτ αλλο ηταν και το 1ο μας παιχνιδι οποτε το πηγαιναμε σερνοντας!Ερωτηση ρε φιλε το brass τι λεει???Ειναι καλο??Worker placement ειναι η καμια σχεση???Exω to tinners trail του wallace και μ αρεσει αρκετα κι ακουω οτι αυττο ειν καλυτερο!οποτε μπορεσεις στειλε καμια πληροφορια…Ευχαριστωωωω!

@VitaKapa » 26 Μαρ 2014, 23:03 wrote:

χαχαχα πόσο κράτησε η “παρτιδούλα” ?
    xaxaxaxaxa

Εντάξει κράτησε 2μιση ωρίτσες μόνο γιατί ο στρατηγός Volkare είχε άλλη γνώμη και μας τσάκισε στο τσακ-μπαμ! Είπα να το βάλω στα 2 μεσαία επίπεδα τρομάρα μου! 😆

Όσον αφορά το Brass Αχιλλέα, μπορεί να φαίνεται λίγο “ξερό” αλλά πραγματικά είναι παιχνίδι για gamers. Οικονομικό του Wallace κι είπα να παίξω το καλύτερό του γιατί η μόνη εμπειρία που είχα ήταν από το κατώτερο του μετρίου Toledo. Οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές, κυλάει πολύ καλά κι οι κανόνες που έχει είναι ενδιαφέροντες ενώ δε θα το χαρακτήριζα και πολύ δύσκολο. Να πω την αλήθεια το περίμενα αρκετά δυσκολότερο αλλά μια χαρά τελικά! Πιστεύω θα αρέσει σε όσους αρέσουν υπολογιστικά παιχνίδια με περιορισμένη τύχη τύπου Caylus, Puerto Rico, Luna, In the Year of the Dragon κτλ. Δε θεωρείται euro αλλά εμένα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο και μου έδωσε την αίσθηση που παίρνω από τα ευρωπαϊκά. Ελπίζω να σε καλύψα και μιας και είδα μερικά στην trade να ψήσω κανέναν να σταυρώσει κάποιο! 2thumbsup

Με καλυψες φιλε μου σ ευχαριστω πολυ!!!Στο μυαλο μου εισαι κι εγω στην trade τα ειδα κι ειπα αφου το επαιξες να σε ρωτησω καθως δεν με αφησε αδιαφορο ουτε το παιχνιδι ουτε ο σχεδιαστης του…Σ ευχαριστω πολυ και καλη τυχη στην trade(αν και δεν εχω τπτ ιδιαιτερα καλο πλην ενος)αλλα ποτε δεν ξερεις… thanks you

Καλησπερα παιδια!!!Αλλο ενα σαβκο περασε δυστυχως… 😥
    Αυτη τη βδομαδα παιξαμε τα εξης:

Τπτ ιδιαιτερο απλως γρηγορο πολυ ευκολο και με υπεροχο ταμπλο!

Συνεχισαμε με το εκπληκτικο:
    [thumbnail:ghzn5nw3]http://cf.geekdo-images.com/images/pic212815_md.jpg[/thumbnail:ghzn5nw3]

Και σημερα παιξαμε τα:
    [thumbnail:ghzn5nw3]http://cf.geekdo-images.com/images/pic1222746_md.jpg[/thumbnail:ghzn5nw3]
    Mαζι με το expansion:
    [thumbnail:ghzn5nw3]http://cf.geekdo-images.com/images/pic1534821_md.jpg[/thumbnail:ghzn5nw3]

Δοκιμασαμε για 1η φορα το:
    [thumbnail:ghzn5nw3]http://cf.geekdo-images.com/images/pic1875045_md.jpg[/thumbnail:ghzn5nw3]

Συνεχισαμε μια περιπετεια με πληρη αποτυχια ομως στο:

και κλεισαμε με το αγαπημενο:
    [thumbnail:ghzn5nw3]http://cf.geekdo-images.com/images/pic1535396_md.jpg[/thumbnail:ghzn5nw3]

petros papitsis
    Participant

Αν και δεν χόρτασα παιχνίδι το σαββατόβραδο κατι λιγα προλάβαμε και παίξαμε με την παρεα. επισυνάπτω τα παιχνίδια. Ωραία επιλογη Αχιλλέα στα παιχνίδια που διάλεξες. Το masques τη λεει σαν παιχνιδι αξίζει?

petros papitsis
    Participant

ΠΡΟΣΕΧΏΣ: Για τους φιλους του επιτραπαιζουμε. Μετά απο την επιτυχημένη προσπαθεια μετάφρασης του sewer pirats εχουμε ξεκινήσει ενα καινούργιο παιχνίδι για μετάφραση όλους τούς κανονες του στα Ελληνικά. Αυτό ειναι το: lords of waterdee. 😀

VitaKapa
    Participant

Respect!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :salute:

Εμείς αυτά για το σαβ/κο…

Αχιλλέα να υποθέσω πως το Tash Kalar δεν σε εντυπωσίασε; Μπορείς να πεις μια άποψη; Δε με ενδιαφέρει το παιχνίδι, απλά θα ήθελα πολύ την γνώμη σου ως πρώτη εμπειρία.

Μπραβο Πετραν σ εσενα κι ολη την παρεα σου στην Συρο!!Συνεχιστε τις μετφαρασεις ωστε να μπορουν ακομα περισσοτεροι να παιζουν τετοιου ειδους παιχνιδια γιατι κακα τα ψεμματα σε αρκετους τα αγγλικα ειν μεγαλο προβλημα!!!Κι εγω δεν το χω ιδιαιτερα αλλα ευτυχως στο να μιλησω και να ακουσω δυσκολευομαι στην αναγνωση τα παω μια χαρα οποτε το παλευω!!!Το παιχνιδι που πηρες πιστευω θα σ αρεσει και δεν θα με βριζεις που στο προτεινα κι εγω απλως πες μου εντυπωσεις οταν το παιξεις οκ???

@Anakin » Δευτ Μαρ 31, 2014 12:20 am wrote:

Εμείς αυτά για το σαβ/κο…

Αχιλλέα να υποθέσω πως το Tash Kalar δεν σε εντυπωσίασε; Μπορείς να πεις μια άποψη; Δε με ενδιαφέρει το παιχνίδι, απλά θα ήθελα πολύ την γνώμη σου ως πρώτη εμπειρία.

Καλησπερα και καλη εβδομαδα Παναγιωτη!!!Λοιπον το παιχνιδι το πηρα την προηγ βδομαδα απο ενα παληκαρι στο geek,το επαιξα την κυριακη και το εβαλα το απογευμα στην trade κι ισως γι αυτο λες οτι δεν με εντυπωσιασε…Λοιπον το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο απο θεμα τακτικης απλως με τα σχηματα τα χρωματα κτλ ψιλοκαηκα…Σε συνδιασμο με το οτι 2στους 4 ουτε να το ξαναδουν δεν θελουν,του 3ου του αρεσε παρα πολυ κι εμενα ετσι κι ετσι)επαναλαμβανω ως παιχνιδι ειν πολυ καλο απλως δεν ειν το στυλ μου)ειπα μιας κι εχουμε trade να το βαλω(οχι να το σκοτωσω οπως και τα περισσοτερα παιχνιδια μου αλλωστε)μπας και κατσει κατι καλο.Αλλιως προτιμω να το κρατησω…Εσενα που σ αρεσει το σκακι απορω πως και δεν το χεις στα υπ οψιν???Ειναι πολυ τακτικο παιχνιδι…Στα αρνητικα του τωρα ειναι το τεραστιο κοστος του!Εκει ειμαι αμιληκτος φιλε δεν αξιζει σε καμια περιπτωση αυτο το παιχνιδι 55 ευρω οταν το Mage knight του ιδιου και τα lords kai petz εχουν 80 κι 60 αντιστοιχα…Απο που προκυπτουν τα 55 ε του Τας καλαρ???Ενα καρτοπαιχνιδο ειναι με 100καρτες το πολυ ενα ταμπλο μικρο και κατι χαρτονενια τοκενς ελεος το ξεφτιλισαμε στην τιμη!Προσωπικα απο ενα σημειο και μετα ψιλοβαρεθηκα αλλα γι αλλη μια φορα λεω πως δεν ειν το στυλ μου αλλα θα εσκαγα αν δεν το δοκιμαζα…Σαν παιχνιδι για οσους γουσταρπυν αυτο το στυλ΄ειν πολ καλο!ελπιζω να βοηθησα Παναγιωτη μου!!!

Ναι, βοήθησες πάρα πολύ, ευχαριστώ πολύ Αχιλλέα! Καλή εβδομάδα σε όλους! :meeple:

VitaKapa
    Participant

Χαιρετώ την παρέα 🙂 εμείς αυτό το ΣΚ παίξαμε:

Ωραιος Βαγγελη!!!Αυτο το nun and run θελω πολυ να το παιξω πρεπει να χει αρκετο χαβαλε!!! smiles

VitaKapa
    Participant

@garif » Τετ Απρ 02, 2014 3:56 pm wrote:

Ωραιος Βαγγελη!!!Αυτο το nun and run θελω πολυ να το παιξω πρεπει να χει αρκετο χαβαλε!!! smiles

Ναι Αχιλλέα, έχει πολύ πλάκα, είναι άκρως θεματικό και βγάζει γέλιο! Γενικά είναι πολύ αποδεκτό σε παρέες με non gamers, αλλά κατά την προσωπική μου άποψη, είναι από τα καλά παιχνίδια που τα ευχαριστιούνται και gamers!!! Σϊγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε :meeple:

matsas
    Participant

@petros papitsis » Κυρ Μαρ 30, 2014 11:20 pm wrote:

ΠΡΟΣΕΧΏΣ: Για τους φιλους του επιτραπαιζουμε. Μετά απο την επιτυχημένη προσπαθεια μετάφρασης του sewer pirats εχουμε ξεκινήσει ενα καινούργιο παιχνίδι για μετάφραση όλους τούς κανονες του στα Ελληνικά. Αυτό ειναι το: lords of waterdee. 😀

[s:oab3ve8p]πετρο που μπορω να βρω την μεταφραση των κανονων του sewer pirats?[/s:oab3ve8p] ειδα που ειναι οποτε ακυρο !!!!!πολυ καλη δουλεια μπραβο πετρο.Τι λεει το sewer pirats?μου το εφεραν σαν δωρο κι ακομα δεν το εχουμε δοκιμασει.φαινεται να εχει χαβαλε!!!
    ενημερωνω οτι το σαββατο ειναι παγκοσμια ημερα επιτραπεζιου οποτε θα εχουμε πολλα να γραψουμε!!!!!!!!!!!!!!!

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.