Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?
- This topic has 945 replies, 12 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
matsas.
-
AuthorPosts
-
16/03/2014 at 8:17 pm #19468
VitaKapaParticipantΤρομερό μενού μιαμ μιαμ :meeple:
εμείς παίξαμε 2 παρτίδες IL Vecchio!!!
Όμορφο, γρήγορο medium-light eurogame
με καλή ροή και ωραίες επιλογές
http://cf.geekdo-images.com/images/pic1377591_md.jpg” alt=””>
16/03/2014 at 10:13 pm #19469
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΜπράβο Αχιλλέα! Πάντα τέτοια! Εμείς, όπως κι ο φίλος Βαγγέλης, παίξαμε μόνο Luna! :meeple:
Ελπίζω να επανέλθουμε δριμύτεροι το άλλο σαβ/κο! 2thumbsup
18/03/2014 at 7:49 am #19470
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΜπορεί να παίξατε μόνο ένα παιχνίδι ο καθένας σας αλλά και τα δύο δείχνουν πολύ ενδιαφέροντα παιδιά μπράβο.ελπίζω αυτή τη βδομάδα να παίξετε περισσοτερα για μεγαλύτερη απόλαυση.δυστυχώς είν ακόμα τρίτη… 😥
18/03/2014 at 1:46 pm #19471
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@garif » 18 Μαρ 2014, 10:49 wrote:
Μπορεί να παίξατε μόνο ένα παιχνίδι ο καθένας σας αλλά και τα δύο δείχνουν πολύ ενδιαφέροντα παιδιά μπράβο.ελπίζω αυτή τη βδομάδα να παίξετε περισσοτερα για μεγαλύτερη απόλαυση.δυστυχώς είν ακόμα τρίτη… 😥
Ευχαριστώ Αχιλλέα! Να έχουμε όλοι ένα πανέμορφο, ηλιόλουστο και παιχνιδιάρικο σαβ/κο μπροστά μας! :meeple:
23/03/2014 at 5:57 pm #19472
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΚαλησπερα παιδια!!!Αλλο ενα σαβκο εφτασε στο τελος του αλλα δεν πτοουμαστε γιατι αυριο απογ θα ναι σαν σαβ απογευμα αφου τριτη ευτυχως δεν δουλευουμε…τουλαχιστον εγω…ελπιζω κι εσεις το ιδιο!Αυτο το σαββατο λοιπον παιξαμε τα εξης πολλα κι ακρως ενδιαφεροντα παιχνιδια:
Για πρωτη φορα επαιξα το εκπληκτικο euro game με το fantasy θεμα το οποιο τα σπαει κυριολεκτικα το:

Συνεχισαμε με το επικινδυνο για τις ανθρωπινες σχεσεις:

Επισης για πρωτη φορα επαιξα το:

Και κλεισαμε την ημερα με την ευχαριστη κι απροσμενη εκπληξη το πραγματικα εντυπωσιακο:

Σημερα κυριακη ξεκινησαμε με το:

Συνεχισαμε με ενα απο τα πιο δυσκολα συναιτερικα παιχνιδια που εχω παιξει το:

Κι επειδη δεν βαλαμε μυαλο ειπαμε να δοκιμασουμε την τυχη μας(η μαλλον την ατυχια μας) και στο:

Aυτα λοιπον για αυτη τη βδομαδα απο εμενα…Ελπιζω να υπαρξει συνεχεια την δευτερα και την τριτη…
23/03/2014 at 8:32 pm #19473
VitaKapaParticipantωραιότατο μενού Αχιλλέα :thumbsup:
εμείς παίξαμε τα παρακάτω:
http://cf.geekdo-images.com/images/pic1362404_md.jpg” alt=””>
http://cf.geekdo-images.com/images/pic1542342_md.jpg” alt=””>
http://cf.geekdo-images.com/images/pic1398895_md.jpg” alt=””>
http://cf.geekdo-images.com/images/pic1907628_md.jpg” alt=””>
23/03/2014 at 9:00 pm #19474
petros papitsisParticipantωραια παιχνιδια παιδια πολυ ποικιλία. Εμείς το σκ δεν παίξαμε και πάρα πολύ… όμως πλησιάζουν δύο πράγματα! Πρώτον ερχεται το Lord of Waterdeep και δεύτερον έρχεται αργία!!! Άρα όπως καταλαβαίνει κανείς θα πέσει πολύ παιχνίδι στο τραπέζι… 2thumbsup
23/03/2014 at 11:36 pm #19475
VitaKapaParticipantΠαιδιά περνάυρ τέλεια μοθ φαίνεται στο νησί 🙂
Μας κάνετε και ζηλεύουμε
smiless24/03/2014 at 6:42 am #19476
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΒαγγελη μου το space cadets τι λέει;;;το έβλεπα κ δεν με χάλαγε συνεργατικό δεν είναι;;;αξίζει;;;bora bora Ε;;κι αυτό ήθελα να το παίξω…φίλε εσύ που χεις παίξει κ τα 2 πιο είν καλύτερο το μπόρα μπόρα η το αρχιπελαγο;;;
24/03/2014 at 10:31 am #19477
VitaKapaParticipant@garif » Δευτ Μαρ 24, 2014 9:42 am wrote:
Βαγγελη μου το space cadets τι λέει;;;το έβλεπα κ δεν με χάλαγε συνεργατικό δεν είναι;;;αξίζει;;;bora bora Ε;;κι αυτό ήθελα να το παίξω…φίλε εσύ που χεις παίξει κ τα 2 πιο είν καλύτερο το μπόρα μπόρα η το αρχιπελαγο;;;
Καλημέρα φίλε Αχιλλέα 🙂 και καλή εβδομάδα!!!
Το Space Cadets είναι συνεργατικό και πρωτότυπο, ο κάθε παίκτης έχει ενα station τύπου shields, weapons, jump navigation και παίζει σαν mini game με χρονομετρο, υπάρχει και ο καπετάνιος που συντονίζει και οργανώνει, και γίνεται και συζήτηση! Επίσης σε κάθε γύρω έχει περιορισμένες ενέργειες ο μηχανικός που παράγει, ταιριάζοντας πλακίδια και παράγρι ενέργειες που πρέπει να μοιραστούν σωστά ανάλογα με την
Φάση που βρίσκεται το διαστημόπλοιο στι οπίο όλοι βρισκόμαστε! Γενικά να ξέρεις ότι είναο αρκετά δύσκολο να το κερδίσεις αν το παίξεις μέχρι τέλους, εχει και διαφορετικά σενάρια και θα έλεγα αρκετούς κανόνες, οπότε δεν κάνει για non gamers!! Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ αλλά θα έλεγα ότι είναι απο τα παιχνίδια που θέλουν την κατάλληλη παρέα!Μεταξύ Archipelago και Bora Bora με διαφορά Archipelago για μένα. Περισσότερο θεματικό, όμορφο με επιλογές και με exploration, το Bora Bora μου άρεσε αλλά είναι κατηγορίας σκληρό euro Feld με κλεισίματα που δεν προλαβαίνεις να τα κάνεις όλα, αλλά με πολλές πάρα πολλές επιλογές στρατηγικής
smiless24/03/2014 at 4:03 pm #19478
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΦιλε Βαγγελη με καλυψες πληρως!σ ευχαριστω πολυ!Οποτε οπως μου τα πες τα επαιζα και τα 2 ευχαριστως αλλα γι αγορα δεν το συζηταω!Εχω το αρχιπελαγος γι αυτο σε ρωτησα την γνωμη σου οποτρε δεν εχει νοημα να παρω κατι αντιστοιχο μιας κι ειμαι και πιεσμενος αρκετα οικονομικα!σ ευχαριστω παααρα πολυ!
ΥΓ να δω ποτε θα παιξουμε τπτ παρεα ρε γμτ.. thanks you thanks you thanks you .
24/03/2014 at 5:02 pm #19479
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΕμείς αυτά μόνο…

Πιστεύω αύριο να παίξουμε και κάτι ακόμα μιας κι είναι αργία! 2thumbsup
Για το Bora-Bora να πω κι εγώ που μου αρέσει πολύ ο Feld πως δεν μου άρεσε όσο άλλα του παιχνίδια. Πολύ καλό δεν λέω αλλά αρκετά χαοτικό χωρίς λόγο και το βρήκα και κάπως unbalanced. Συν ότι έχει τόσα πραγματάκια να τοποθετείς σε κάθε γύρο, ένα πράγμα που δεν μου αρέσει ούτε στο Castles of Burgundy για παράδειγμα. Νομίζω σε αποσυντονίζει στο παιχνίδι. Δε με πειράζει να θέλει κάποιο στήσιμο στην αρχή αλλά να θέλει ενδιάμεσα να αφαιρείς απάρτια για να τοποθετήσεις άλλα, καταντάει κάπως εκνευριστικό! Προσωπικά πιστεύω τα παλιότερα του Feld είναι πιο ολοκληρωμένα ως παιχνίδια κι ας είναι ευκολότερα, αυτό όμως δεν τα κάνει χειρότερα με καμία έννοια!
26/03/2014 at 5:40 pm #19480
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΕυκαιρία χθες που ήταν αργία για την πρώτη δοκιμή του Brass, που είναι πραγματικά εξαιρετικό παιχνίδι, και μια “παρτιδούλα” Mage Knight!
26/03/2014 at 8:03 pm #19481
VitaKapaParticipantχαχαχα πόσο κράτησε η “παρτιδούλα” ?
xaxaxaxaxa26/03/2014 at 8:54 pm #19482
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΕιναι βαρυ το ατιμο το mage knight αλλα τα σπαει!ειναι παρα πολυ καλο!!!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια