Mansions of Madness (2011)

• This topic is empty.
Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • Author
    VitaKapa
    Participant

@Tomahok » Πέμ Οκτ 31, 2013 10:18 pm wrote:

Στο Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) προτείνω 🙂

Μια χαρά μου ακούγεται, το σκ θα είναι έτοιμο 🙂

VitaKapa
    Participant

@Tomahawk » Πέμ Οκτ 31, 2013 10:18 pm wrote:

Στο Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) προτείνω 🙂

έτοιμο το υποforum Μοντελισμός & Επιτραπέζια, δημιουργώντας νέο Topic,
    μπορεί κανείς να ποστάρει τα αριστουργήματα του :meeple:

Ανυπομονούμε να δούμε 😯

@VitaKapa » Τετ Οκτ 30, 2013 10:34 pm wrote:

@Tomahok » Τετ Οκτ 30, 2013 10:26 pm wrote:

Α και κάτι που ξέχασα να βάλω στο αρχικό ποστ όσον αφορά τις καινοτομίες του… κάθε τέρας (ίδιας κατηγορίας) είναι διαφορετικό!!! άλλο damage, άλλο health (εντάξει δεν εννοώ ότι το ένα π.χ. έχει 5 και το άλλο 15 :Ρ αλλά και πάλι έχει διαφορετικά και τέλος κάθε τέρας έχει ένα δικό του Special Ability!! όλα αυτά αναγράφονται στη βάση (από κάτω) κάθε τέρατος και γίνονται γνωστά στους Investigators μόνο και αν το τέρας δεχθεί ζημιά 🙂

Λοιπόν Tomahok δεν θα μου ξεφύγεις 😀
    σε έχω κλείσει για παρτίδα Mansion of Madness στην πρώτη
    επίσημη συνάντηση φίλων του Επιτραπαίζουμε!!!
    Τι λέτε θέλετε να το οργανώσουμε?
    και όποιοι έχουν όρεξη μαζεύονται!!!
    :epitrapaizoume:

Αμα υπαρχει χωρος ψηνομαι αγριααααα!

VitaKapa
    Participant

Όλοι οι καλοί χωράνε και είναι ευσπρόδεκτοι φυσικά!!! :meeple: τι λέτε να κανονίσουμε την πρώτη μας συνάντηση για παιχνίδι κάποια μέρα το Π/Σ/Κ 22, 23 ή 24 του μήνα? Και οργανωνόμαστε μετά απο εκεί και πέρα?

Tomahawk
    Member

@VitaKapa » Κυρ Νοέμ 10, 2013 10:40 pm wrote:

Όλοι οι καλοί χωράνε και είναι ευσπρόδεκτοι φυσικά!!! :meeple: τι λέτε να κανονίσουμε την πρώτη μας συνάντηση για παιχνίδι κάποια μέρα το Π/Σ/Κ 22, 23 ή 24 του μήνα? Και οργανωνόμαστε μετά απο εκεί και πέρα?

Μέσα!!!

@VitaKapa » Κυρ Νοέμ 10, 2013 10:40 pm wrote:

Δυστυχως εγω μαθαινω το προγραμμα μου τελευταια στιγμη οποτε οπως λεω και στην παρεα μου κανονιστε εσεις οι σιγουροι οποτε βολευει εσας και απλως ενημερωστε με κι αν μπορεσω θα ερθω με τα χιλια!Επειδη δουλευω 2 δουλειες και η μια σε νοσοκομειο καταλαβαινετε ειναι τα ωραρια μου οτι να ναι… 🙁

VitaKapa
    Participant

ωραία οπότε το βλέπουμε όταν πλησιάζουμε στο τριήμερο για συμμετοχή garif 🙂

Καλησπερα παιδια!Επανερχομαι καθως θελω να ρωτησω κατι μιας και το χω βαλει το παιχνιδι στην wish list Μου και σκεφτομαι να το αγορασω.Διαβασα στο geek σε σχολια οτι ναι ειναι εξυπνο,μοιαζει στο betrayal,εχει θεμα cthulu μπλα μπλα μπλα!Διαβασα ομως απο πολλους κατι που δεν μ αρεσε…Οτι οι εξερευνητες στην ουσια απλως κατευθυνονται απο τον κακο και δεν εχουν πολλες αποφασεις να παρουν καθως απλως ριχνουν ζαρια και κανουν οτι τους πει ο κακος(βαση σεναιου παντα).Ισχυει κατι τετοιο??Καποιος που να μπορει να απαντησει??Γιατι αν ισχυει ακουγεται λιγο βαρετο για τους εξερευνητες…Αν το γραφε μονο 1-2 δεν θα δινα σημασια αλλα ολοι οσοι το βαθμολογουν χαμηλα το κανουν γι αυτον τον λογο…Ευχαριστω εκ των προτερων!

Υ.Γ Φιλε Τομαχωκ που χαθηκες εσυ??

Tomahawk
    Member

@garif » Πέμ Δεκ 05, 2013 11:20 pm wrote:

Καλησπερα παιδια!Επανερχομαι καθως θελω να ρωτησω κατι μιας και το χω βαλει το παιχνιδι στην wish list Μου και σκεφτομαι να το αγορασω.Διαβασα στο geek σε σχολια οτι ναι ειναι εξυπνο,μοιαζει στο betrayal,εχει θεμα cthulu μπλα μπλα μπλα!Διαβασα ομως απο πολλους κατι που δεν μ αρεσε…Οτι οι εξερευνητες στην ουσια απλως κατευθυνονται απο τον κακο και δεν εχουν πολλες αποφασεις να παρουν καθως απλως ριχνουν ζαρια και κανουν οτι τους πει ο κακος(βαση σεναιου παντα).Ισχυει κατι τετοιο??Καποιος που να μπορει να απαντησει??Γιατι αν ισχυει ακουγεται λιγο βαρετο για τους εξερευνητες…Αν το γραφε μονο 1-2 δεν θα δινα σημασια αλλα ολοι οσοι το βαθμολογουν χαμηλα το κανουν γι αυτον τον λογο…Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δε ισχύει κάτι τέτοιο, σίγουρα ένας έξυπνος Keeper (που σίγουρα έχει παίξει πολλές φορές όπως εγώ 😈 😛 😛 ) να μπορεί να τους μπερδέψει αλλά ας μη ξεχνάμε πως και ο Keeper έχει δικιά του αποστολή η οποία δεν είναι συνήθως eliminate the investigators. Το μεγαλύτερο session μου είχε κρατήσει 3μιση ώρες και στο τέλος ήρθαμε ισοπαλία… ήταν πολύ tough όντως. Garif με έφαγε η ρουτίνα, η κούραση βαριέμαι, ξανάπιασα λίγο το Warhammer (βασικά το βάψιμο γιατί δε παίζω) και είμαι πάλι στη φάση να το γυρίσω στα επιτραπέζια 😀 (τη μια έτσι την άλλη αλλιώς είμαι 😛 😛 ). Αλλά παρατηρώ και οι υπόλοιποι γνωστοί-φίλοι ειναι κουρασμένοι από τις δουλειές τους και δεν έχουν διάθεση για παιχνίδι 😐 άσε που πρέπει να τους μαζέψω εγώ έναν έναν. Από αύριο ξεκινάω εβδομαδιαία sessions “Σταυροφορία στο Διάστημα” (πάλι τον κακό κάνω :Ρ), για όσους δε το ξέρουν… θα γραφα ένα review αλλά είμαι κουρασμένος τώρα 😕 Αυτά Garif 🙂

Χρόνια πολλά σου Νικους!

@Tomahawk » Παρ Δεκ 06, 2013 8:08 pm wrote:

@garif » Πέμ Δεκ 05, 2013 11:20 pm wrote:

Δε ισχύει κάτι τέτοιο, σίγουρα ένας έξυπνος Keeper (που σίγουρα έχει παίξει πολλές φορές όπως εγώ 😈 😛 😛 ) να μπορεί να τους μπερδέψει αλλά ας μη ξεχνάμε πως και ο Keeper έχει δικιά του αποστολή η οποία δεν είναι συνήθως eliminate the investigators. Το μεγαλύτερο session μου είχε κρατήσει 3μιση ώρες και στο τέλος ήρθαμε ισοπαλία… ήταν πολύ tough όντως. Garif με έφαγε η ρουτίνα, η κούραση βαριέμαι, ξανάπιασα λίγο το Warhammer (βασικά το βάψιμο γιατί δε παίζω) και είμαι πάλι στη φάση να το γυρίσω στα επιτραπέζια 😀 (τη μια έτσι την άλλη αλλιώς είμαι 😛 😛 ). Αλλά παρατηρώ και οι υπόλοιποι γνωστοί-φίλοι ειναι κουρασμένοι από τις δουλειές τους και δεν έχουν διάθεση για παιχνίδι 😐 άσε που πρέπει να τους μαζέψω εγώ έναν έναν. Από αύριο ξεκινάω εβδομαδιαία sessions “Σταυροφορία στο Διάστημα” (πάλι τον κακό κάνω :Ρ), για όσους δε το ξέρουν… θα γραφα ένα review αλλά είμαι κουρασμένος τώρα 😕 Αυτά Garif 🙂

Χρόνια πολλά σου Νικους!

Παιζεις warhammer ε??Ο κολλητος μου παιζει(η μαλλον επαιζε κι αυτος)εχει συλλογη αρκετα μεγαλη εβαφε κι αυτος κτλ.Τυρανιδες εχει απο στρατο και του αρεσει αλλα κι αυτος τωρα το χει παρατησει!Α μην σε παιρνει απο κατω υπαρχουν παιχνιδια και για 2 ατομα…Σαφως και 4αδα η 5αδα ειν καλυτερα αλλα τι να κανεις ο κοσμος δεν εχει ορεξη εχουμε ενα σωρο προβληματα αλλα να σου πω και με το να τα σκεφτεσαι και να αγχωνεσαι τι βγαινει??Γι αυτο το χω γυρισει στα επιτραπεζια δεν βγαινω σχεδον ποτε παρα 2 φορες τον μηνα και μαζευομαστε οσοι μπορουμε και χαβαλεδιαζουμε!Να κανονισουμε να βρεθουμε κοντα στις γιορτες να παιξουμε τπτ κι εμεις.Που μενεις εσυ?Εγω ζωγραφου…Σταυροφορια ε??Γαματο παιχνιδι αν και προτιμουσα hero quest!Παντα ημουν λατρεις του κακου οχι τοσο επειδη μ αρεσει να μαι κακος αλλα επειδη μ αρεσε που επαιζε μονος εναντιον ολων και αυτο το βρισκω μεγαλυτερη προκληση!Τελος για το παιχνιδι με καλυψες κι ευχαριστω!Γνωριζα οτι ο σκοπος του κακου δεν ειν να εξοντωσει παντα τους εξερευνητες αλλα οπως το περιγραφουν αν διαβασεις τα σχολια λενε οτι οι εξερευνητες ειν μαριονετες του κακου κι απλως ριχνουν ζαρια(και επειδη εχει και 80 ευρω)σε ρωτησα εσενα που το εχεις!Καλο σαβκο και καλο λιωσιμο ευχομαι!!!Ευχαριστω πολυ!

Tomahawk
    Member

Δεν ισχύει αυτό που γράφει ο τύπος καθόλου, λογικά είναι hater :p κάτι θα τον χάλασε από την αρχή… είναι ότι πρέπει για X-mas (λόγο και της τιμής του) και θυμήσου, έχει Print on Demand Expasions (expasions που βγαίνουν για λίγο καιρό) με σενάρια για το base game και 2 κανονικά Expasions (ένα μικρό και ένα μεγάλο) που αλλάζουν κυριολεκτικά ριζικά το Base Game. Φυσικά και να βρεθούμε… βέβαια μένω Πειραιά (Δραπετσώνα) αλλά τουλάχιστον μια φορά έτσι για το γαμώτο :Ρ να γνωριστούμε ρε παιδί μου, μου ‘χε πει ο Vitta Kappa για όταν ανοίξει μια κοπέλα από εδώ ένα μαγαζί και να βρισκόμασταν εκεί. Μπορούμε όμως και ποιο γρήγορα. Κοίτα εγώ δεν είμαι νορμάλ (χαχα) ή θα παίζω επιτραπέζια, ή θα ασχολούμε με warhammer (βάψιμο-παιχνίδι… σε αναλογία 70%-30%…). Τώρα τελευταία επειδή έχω λίγο πιεστεί το έχω ρίξει στις βραδινές βόλτες για περπάτημα και φιλοσοφία με κάνα φίλο 🙂 αλλά πάντα ψήνομαι για παιχνίδι.

χαχαχαχα!Μια χαρα normal εισαι!Ετσι κι αλλιως κι εμενα στην δουλεια τρελο με λενε που 31 ετων παιζω επιτραπεζια αλλα μια χαρα ημαστε κι αστους να λενε!Ναι κι εγω το χα δει θελω πολυ και με τον Βαγγελη να μαζευτουμε να γνωριστουμε!επειδη μεχρι 22 του μηνα εχω α[πογραφες και τρεχω μετα θα στειλω σε ολους σας να κανονισουμε μια μαζωξη ειναι must πλεον!Δυστυχως δεν μενουμε κοντα αλλα δεν ειν και τοσο τραγικη η αποσταση ενα σαβκο μπορουμε να το κανονισουμε!Τελεια σ ευχαριστω πολυ για την ενημερωση κι αμα τελικα βρω τα λέφτα(η το παιχνιδι)και το παρω θα σου πω την γνωμη μου κι αν μ αρεσει θα σε ρωτησω και πιο εξπανσιον να παρω…Οτι θες με ρωτας κι εσυ για οποιοδηποτε παιχνιδι αν θες γνωμη εννοειται!Ευχαριστω πολυ και παλι!Ελπιζω να τα πουμε συντομα!!! 😉

Tomahawk
    Member

@garif » Σάβ Δεκ 07, 2013 11:41 am wrote:

χαχαχαχα!Μια χαρα normal εισαι!Ετσι κι αλλιως κι εμενα στην δουλεια τρελο με λενε που 31 ετων παιζω επιτραπεζια αλλα μια χαρα ημαστε κι αστους να λενε!Ναι κι εγω το χα δει θελω πολυ και με τον Βαγγελη να μαζευτουμε να γνωριστουμε!επειδη μεχρι 22 του μηνα εχω α[πογραφες και τρεχω μετα θα στειλω σε ολους σας να κανονισουμε μια μαζωξη ειναι must πλεον!Δυστυχως δεν μενουμε κοντα αλλα δεν ειν και τοσο τραγικη η αποσταση ενα σαβκο μπορουμε να το κανονισουμε!Τελεια σ ευχαριστω πολυ για την ενημερωση κι αμα τελικα βρω τα λέφτα(η το παιχνιδι)και το παρω θα σου πω την γνωμη μου κι αν μ αρεσει θα σε ρωτησω και πιο εξπανσιον να παρω…Οτι θες με ρωτας κι εσυ για οποιοδηποτε παιχνιδι αν θες γνωμη εννοειται!Ευχαριστω πολυ και παλι!Ελπιζω να τα πουμε συντομα!!! 😉

🙂

VitaKapa
    Participant

plus 1

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.