Φωτογραφίες Παίζοντας Επιτραπέζια

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 392 total)
  • Author
    VitaKapa
    Participant

@petros papitsis » Κυρ Μαρ 16, 2014 10:18 pm wrote:

Ωραιο ακούγεται το lords of waterdeep σε ευχαριστω. Για το jamaica τι λες?

Φίλε Πέτρο,τo Jamaica εμένα είναι το αγαπημένο μου family racing game, έχει καταπληκτικά περιεχόμενα και γραφικά, παίζει πάρα πολύ εύκολα και ευχάριστα, γενικά είναι αρκετά απλό (αυτό δεν ξέρω αν θα σας χαλάσει) εμάς μας αρέσει μιας και κάθε παρτίδα είναι γρήγορη και ενδιαφέρουσα!!! Εμείς δεν είχαμε τέτοιο θέμα με τις μάχες, και σε καμία περίπτωση δεν το βρήκαμε βαρετό το αντίθετο μάλιστα (σκέψου έχω 900 παιχνίδια και θα το έδιωχνα αν έπρεπε να τα δώσω, από τα τελευταία) Αλλά πρέπει να ξανατονίσω ότι είναι απλό μην περιμένετε σύνθετο παιχνίδι! Για τα 30-45 λεπτά που κρατάει όμως είναι ιδανικό!! Αν θες ρίξε και μια ματιά στο Video που είχαμε κάνει παλαιότερα:
    [youtube:1o5u0i9a]http://www.youtube.com/watch?v=JF4y_TfmJlE[/youtube:1o5u0i9a]
    ότι άλλο θες με χαρά να σου πω και να βοηθήσω όπως μπορώ 🙂

Φίλε Πέτρο δυστυχώς το Τζαμάικα δεν το γνωρίζω να αε βοηθήσω.το λορντς όμως που το ‘παιξα χτες τα σπάει κυριολεκτικά.συμφωνώ απολύτως με τον Βαγγέλη.πολύ ωραίο worker placement με πανευκολους κανόνες κυλάει γρήγορα κι ευχάριστα κ στο προτείνω κι εγώ ασυζητητί.

Νομίζω το αδικησατε το Κυκλάδες πάντως είν εξαιρετικό παιχνίδι κ με το εξπανσιον φυσαει…

petros papitsis
    Participant

Καλημερα σε ολη την παρεα του επιτραπαιζουμε. θα χρειαστώ μια εμπειρική γνώμη. θελω να κανω μια αγορα και ειμαι αναμεσα σε δυο πολυ δυνατά παιχνιδια. Το πρωτο ειναι το lord of waterdeep και το δευτερο το libertalia. Πιο απο τα δυο μου πρωτεινετε και αν υπάρχουν αρνητικά στοιχεία για το καθε παιχνιδι και μπορειτε να μου τα γράψετε θα ηταν οτι καλυτερο. Το expansion του lord of waterdeep αξίζει? Θα προτιμουσα να μην ειναι πολυ βαρύ παιχνίδι και με ευκολους κανονες.

VitaKapa
    Participant

@petros papitsis » Τρί Μαρ 18, 2014 11:19 am wrote:

Καλημερα σε ολη την παρεα του επιτραπαιζουμε. θα χρειαστώ μια εμπειρική γνώμη. θελω να κανω μια αγορα και ειμαι αναμεσα σε δυο πολυ δυνατά παιχνιδια. Το πρωτο ειναι το lord of waterdeep και το δευτερο το libertalia. Πιο απο τα δυο μου πρωτεινετε και αν υπάρχουν αρνητικά στοιχεία για το καθε παιχνιδι και μπορειτε να μου τα γράψετε θα ηταν οτι καλυτερο. Το expansion του lord of waterdeep αξίζει? Θα προτιμουσα να μην ειναι πολυ βαρύ παιχνίδι και με ευκολους κανονες.

Γειά σου Πέτρο :meeple:
    Είναι και τα 2 πολύ καλά παιχνίδια κατα την προσωπική μου άποψη πάντα (έχω και τα 2 στην συλλογή μου και τα έχω ευχαριστηθεί και τα 2)! Ωστόσο είναι αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους!
    http://cf.geekdo-images.com/images/pic1326136_md.jpg” alt=””>
    Το Libertalia έχει καταπληκτικό artwork, κρατάει μόλις 30 λεπτά και παίζει εξαιρετικά! Θα σας θυμήσει αρκετά το Citadels (Πατρίκιοι και Πληβείοι) που από ότι είδα πρέπει να σας αρέσει και εσάς 😀 Οι παίχτες σε κάθε γύρο επιλέγουν ένα ρόλο πειρατή και προσπαθούν να κερδίσουν τους περισσότερους θησαυρούς. Οι ρόλοι, μέσω ιδιοτήτων επιτρέπουν να πάρει κανείς θησαυρούς, να αλλάξει τις διαθέσιμες κάρτες, να σκοτώσει κάρτες και άλλα πολλάhttp://cf.geekdo-images.com/images/pic1116080_md.jpg” alt=””>
    Το Lords of Waterdeep είναι άλλης κατηγορίας, κλασσικό eurogame με μηχανισμό τοποθέτησης εργατών με απλούς κανόνες και ωραία components. To theme του παιχνιδιού είναι κάπως ελαφρύ, σχεδόν pasted-on ωστόσο εμάς αυτό δεν μας επηρέασς, πιστεύω έχει να κάνει με την παρέα! Μεγάλη ποικιλία σε αποστολές και κτίρια! Γενικά απλοί μηχανησμοί, όχι κάτι πρωτοπωριακό, αλλά κατά έναν τρόπο όλα δένουν όμορφα μεταφύ τους!

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα!!! 😀 Σκέψου καλύτερα με γνώμονα τι θα αρέσει περισσότερο στην παρέα σου, για να το παίξετε και παραπάνω

petros papitsis
    Participant

Έχει κανείς υπόψη του κάποιο e-shop που να πουλά πιο οικονομικά επιτραπέζια?

Θα προτιμούσα ευρωπαικό γιατί ψάχνοντας πέφτω όλο σε αμερικάνικα που χρεώνουν παλαβά έξοδα αποστολής…

VitaKapa
    Participant

@petros papitsis » Τετ Μαρ 19, 2014 7:56 pm wrote:

Έχει κανείς υπόψη του κάποιο e-shop που να πουλά πιο οικονομικά επιτραπέζια?

Θα προτιμούσα ευρωπαικό γιατί ψάχνοντας πέφτω όλο σε αμερικάνικα που χρεώνουν παλαβά έξοδα αποστολής…

Παραθέτω μερικά ενδεικτικά:
    Ελλάδα:
    1) Minwars
    2) Red Meeple
    3) efantasy
    Εξωτερικό:
    1) Boardgameguru
    2) Milan Spiele
    3) Philibert
    :meeple:

Φιλε Πετρο προσωπικα δεν θα εβαζα ποτε τετοιο διλλημα στον εαυτο μου καθως το Lords of waterdeep ειναι κατ εμε παντα ετσι(μη βαρας μετα) πολυ καλυτερο απο το libertalia.Καλα και τα 2 παιχνιδια απλως το ενα ειν πιο σοβαρο να το πω,πιο κλασσικο πιο ευχαριστο κατι απ αυτα…Το libertalia μπορεις να το δοκιμασεις στο board game arena και αποφασιζεις μονος σου μετα!κανε λογαριασμο εγγραφη και παιζεις οτι θες μετα εχει παρα πολλα!!!Κατ εμε δινω ψηφο στο Lords παντως!!

petros papitsis
    Participant

Σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη για την πληροφορία που μου έδωσες! Αχιλλέα η αλήθεια είναι οτι ήμουν σε δίλημμα ποιό παιχνίδι να διαλέξω. Τελικά κατέληξα στο lord of waterdeep!!! Σύντομα θα σας έχω νέα για το παιχνίδι… Γνωρίζετε αν υπάρχουν οι κανόνες κάπου στα Ελληννικά ή να μπούμε πάλι στην διαδικασία να τους μεταφράσουμε? Επισυνάπτω φωτογραφίες απο τις φιγούρες του Sewer Pirats κατα την διαδικασία της “μεταμόρφωσης”!!!

petros papitsis
    Participant

2thumbsup

petros papitsis
    Participant

:thumbsup:

petros papitsis
    Participant

smiless

VitaKapa
    Participant

Καλημέρα Πέτρο 🙂 όχι δεν υπάρχουν ελληνικοί κανόνες του Lords of Waterdeep πουθενά! Υπάρχουν οι Αγγλικοί στην σελίδα του παιχνιδιού ΕΔΩ (tab product details) και σε κανονική μορφή και σε Quick Play Rules, αν βοηθάει καθόλου!!! Παντως μπράβο σας παιδιά τιτάνιο έργο :meeple:

P.s. πανέμορφες οι μινιατούρες :thumbsup: δείχνει πάρα πολύ το παιχνίδι!!! Εξαιρετική δουλειά 🙂

petros papitsis
    Participant

σε ευχαριστω Βαγγέλη. ομολογώ οτι θελει πολυ λεπτομέρεια γιατι ειναι πολυ μικρες οι φιγούρες. Δες μερικες ακομα και θα στείλω και το τελικο αποτελεσμα οταν τελειώσουν ολα. 2thumbsup

petros papitsis
    Participant

2thumbsup :thumbsup:

VitaKapa
    Participant

Ουαουυυ!!! Όλες είναι πολύ ωραίες αλλά ειδικά το ρακούν τα σπάει :meeple:

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 392 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.