Εσείς? Τι τύπος Παίκτη είστε?

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Epitrapaizoume Εσείς? Τι τύπος Παίκτη είστε?

• This topic is empty.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    VitaKapa
    Participant

http://epitrapaizoume.gr/wp-content/uploads/SliderRoyal-gamer-types-2.jpg” alt=””>Πολλές είναι οι κινήσεις που κάνουμε εμείς οι gamers όταν παίζουμε κάποιο επιτραπέζιο. Αυθόρμητες κινήσεις, συμπεριφορές, συνήθειες, που προδίδουν για το τι είδους παιχνίδια θα έπρεπε να παίζουμε. Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι καμιά φορά να παρατηρήσετε σιωπηλοί τους συμπαίχτες σας και να αφήσετε την φαντασία σας να οργιάσει. Εμείς ξεχωρίσαμε βάλαμε μερικούς παίχτες σε κατηγορίες και τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Βρείτε τι τύπος παίκτη είστε ΕΔΩ

μια ευγενική χορηγία του Δημήτρη Δρακόπουλου :meeple:

VitaKapa
    Participant

χωρίς καμία αμφιβολία εγώ προσωπικά ανήκω στην κατηγορία παίχτη του λεγόμενου «στάκαμαν». Έχω μια ακαταμάχητη εμμονή μανία να στοιβάζω ότι βρω μπροστά του. Αν δεν είναι όλα σε σειρά τακτοποιημένα, δεν μπορώ να ησυχάσω!!! Όλα τα πιόνια μου στη σειρά, τα νομίσματα μου και τα υλικά μου τακτοποιημένα και δεν συμμαζεύεται!!! 🙂

Δυστυχως δεν μπορω να πω οτι βρηκα τον τυπο μου μεσα σε αυτα τα παραδειγματα…Αντιθετα με εσενα φιλε βαγγελη ειμαι τελειως οτι να ναι στα πιονια μου(τα πεταω διπλα ισα ισα να βλεπω τι εχω),δεν μ αρεσει να μιλαω ιδιαιτερα αλλα δεν φτανω και στο σημειο του απορροφημενου σε καμια περιπτωση,ειμαι εντελως γκαντεμης στο ζαρι αλλα δεν γκρινιαζω γιατι δεν αντεχω την γκρινια παιζουμε να χαρουμε κι οχι να σπαστουμε,σκεφτομαι τις κινησεις μου αλλα οσο παιζουν οι αλλοι αντε το πολυ κανα λεπτο στη σειρα μου(παραπανω βαριεμαι θελω να κυλαει το παιχνιδι)οποτε πραγματικα δεν ξερω που να με καταταξω…Το μονο σιγουρο που μου λενε ολοι ειναι οτι ειμαι ameritrash gamer…Τωρα το 2ο σιγουρο ειναι οτι σε παιχνιδια επιδεξιοτητας τυπου jenga κτλ απλως δεν το εχω!Ειμαι τσαπατσουλης κι αγαρμπος στις κινησεις μου αλλα μονο στις κινησεις μου!

VitaKapa
    Participant

:meeple: άρα είσαι ιδανικός στην παρέα στο παιχνίδι εκτός αν η παρέα παίζει villa paletti ή jenga 😛

Ισως αν μαζευτού αρκτοι τύποι gamer ακόμα , να εμπνευστεί ο Δημήτρης και να ετοιμάσει καξ μέρος β 😀

@VitaKapa » Τετ Νοέμ 20, 2013 7:48 am wrote:

:meeple: άρα είσαι ιδανικός στην παρέα στο παιχνίδι εκτός αν η παρέα παίζει villa paletti ή jenga 😛

Ισως αν μαζευτού αρκτοι τύποι gamer ακόμα , να εμπνευστεί ο Δημήτρης και να ετοιμάσει καξ μέρος β 😀

Ιδανικος…σχετικα ειναι ολα.εχουμε εναν παιχτη στην παρεα που ναι 2φορες χειροτερος σε γκρινια κ μουρμουρα απ τον γκρινιαρη που λετε.εκει να δεις πως γινομαι κι εγω μετα…δεν μ αρεσει να μουρμουρανε ολοι οταν παιζουμε οπως δεν μ αρεσει να λενε οι αλλοι σε καποιον τι να παιξει…οκ μπορω να το δεχτω οταν γινεται με μετρο η οταν παει καποιος να κερδισει αλλα απ την αρχη να γινεται αυτο καταντα εκνευριστικο…εχω κι εγω τα χουγια μου μη νομιζεις παντως για jenga δεν ειμαι σιγουρα…

vradipous1
    Member

Παιδια καλησπερα!!! Πρωτο μου ποστ επιτελους!! Ελπιζω να συνεχισω με πολλα ακομα!

Εγω βρηκα κατι που μου ταιριαζει αλλα μονο οταν αποφασισω οτι θα παιξω σοβαρα, κατι δλδ που εχει να μου συμβει καιρο. Βλεπετε εχω καιρο να παιξω Agricola! Περισσοτερο λοιπον μου ταιριαζει ο τυπος του “απορροφημενου”, αφου εμεις οι eurogamers σκεφτομαστε πολυ οταν παιζουμε σοβαρα σε αντιθεση με καποιους a…. αλλους τελος παντων…! 😀

aria_k
    Member

Αν και δεν μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα με κάτι απο αυτά θα έλεγα οτι τα πιο κοντινά προφίλ (ανάλογα με τη διάθεση και το παιχνίδι!) είναι αυτά του στακα-γου-μαν και του απορροφημένου! 🙂 Παρόλα αυτά είμαι σίγουρη έχω υπάρξει κάτι απο όλα αυτά τουλάχιστον μία φορά σε παιχνίδι! 😳

VitaKapa
    Participant

Ε τοτε επιβάλεται 🙂 αφου μαζεψουμε τους τυπους gamer εδω θα ζητήσουμε απο το geremes οπωσδηποτε β μερος με τις προσθήκες :meeple:

@vradipous1 » Πέμ Νοέμ 21, 2013 2:13 am wrote:

Παιδια καλησπερα!!! Πρωτο μου ποστ επιτελους!! Ελπιζω να συνεχισω με πολλα ακομα!

Εγω βρηκα κατι που μου ταιριαζει αλλα μονο οταν αποφασισω οτι θα παιξω σοβαρα, κατι δλδ που εχει να μου συμβει καιρο. Βλεπετε εχω καιρο να παιξω Agricola! Περισσοτερο λοιπον μου ταιριαζει ο τυπος του “απορροφημενου”, αφου εμεις οι eurogamers σκεφτομαστε πολυ οταν παιζουμε σοβαρα σε αντιθεση με καποιους a…. αλλους τελος παντων…! 😀

Καλως ηρθες στην παρεα μας αγγελε.agricola e;;;εχω παααρα πολυ καιρο να παιξω.πολυ καλο παιχνιδι ομολογουμενως αν και ειμαι ameritrash player εγω. αλλα πραγματικα το agricola υα σπαει.κι εχω μονο τοβασικο ουτε,εξπανσιον ουτε τιποτα.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.