Κεντρική / Board Games / TOP 10 Επιτραπέζια Παιχνίδια για Παιδιά
Δείτε τι καινούργιο, μόλις έφτασε...

TOP 10 Επιτραπέζια Παιχνίδια για Παιδιά

Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εκθέσουμε τα παιδιά μας στο επιτραπέζιο παιχνίδι. Οι περιπτώσεις όπου είτε η τηλεόραση, είτε τα Video Games, Smartphones, Tablets και άλλα ήδη ψηφιακής διασκέδασης γίνονται εμμονή για τα παιδιά και τους στερούν την κοινωνικοποίηση και την χαρά της επαφής άνθρωπο με άνθρωπο, είναι πολλές. Μάθετε στα παιδιά σας να αγαπάνε το επιτραπέζιο παιχνίδι, την αναλογική διασκέδαση έναντι στην ψηφιακή και θα αρχίσετε να βλέπετε αμέσως τα οφέλη.

Το Επιτραπέζιο είναι μαζί παιχνίδι και εργαλείο στα χέρια των μεγάλων για να εξοπλίσουν τους μικρούς μας φίλους με κριτική σκέψη, ευγενή άμιλλα, συνεργασία και δημιουργικότητα.

Αξίες τόσο σημαντικές που συχνά παραβλέπονται όμως λόγω του ξέφρενου ρυθμού της σύγχρονης ζωής.  Στην κατηγορία των επιτραπέζιων παιχνιδιών για παιδιά ανήκουν συνήθως παιχνίδια τα οποία διέπονται από απλούς και εύκολους κανόνες, ενώ παράλληλα είναι τόσο θεματικά όσο και από πλευράς μηχανισμός, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις παιδικές ηλικίες και νεαρά παιδιά. Μην αφήσετε την έννοια παιδικό παιχνίδι να σας ξεγελάσει, μιας και τα καλύτερα παιχνίδια από αυτήν την κατηγορία είναι ιδιαίτερα αγαπητά από όλες τις ηλικίες. Διάσημα παραδείγματα της κατηγορίας αυτής, Pitchcar, ICECOOL, Leo (Ο Λεό Πάει στον Κουρέα), Bee Alert (Οι Μελισσούλες),  Speed Cups, Gulo Gulo, Ghost Blitz (Το Άτακτο Φαντασματάκι),  The Magic Labyrinth, Dobble κ.α.

SliderRoyal-top10-gia-paidia

Μια δεκάδα με τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια για παιδιά. Όπως και όλα τα TOP 10 έτσι και αυτό, αποτελεί προσωπικές προτιμήσεις από παιχνίδια που έχουμε παίξει και έχουμε δοκιμάσει, τα οποία πιστεύουμε ότι με την εμπειρία που δίνουν πίσω αξίζουν μια θέση σε αυτή την δεκάδα.

Θα χαρούμε να ακούσουμε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και να μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια, ποια παιχνίδια προτιμάτε εσείς για παιχνίδι με τα παιδιά σας και τους μικρούς μας φίλους…

games-list-kids-games

Paidika-Paixnidia

Σχετικά Άρθρα…

Βρείτε τις καλύτερες τιμές, που αλλού?

Σχετικά με Epitrapaizoume

Epitrapaizoume
” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

Mansions of Madness (2nd Edition) – How to Play Video

Το Επιτραπαίζουμε ετοίμασε άλλο ένα νέο Video που μας ζητήθηκε να παρουσιάσουμε. Δείτε πρώτοι το …