Κεντρική / Game / Burgle Bros (2015)
Δείτε τι καινούργιο, μόλις έφτασε...

Burgle Bros (2015)

Stars: StarStarStarStarStarStarStarStar HalfStar EmptyStar Empty

Βαθμολογία: 7.70

Κατάταξη: 663

Σχεδιαστής Tim Fowers
Παίκτες 1–4
Διάρκεια 45–90
λεπτά
Ηλικίες 12
Γλώσσα Μέτρια ύπαρξη κειμένου μέσα στο παιχνίδι, Χρειάζεται βοηθητικό σημείωμα ή επικόλληση κειμένου
Κατηγορία Family (Οικογενειακά),Thematic (Θεματικά)
Εκδόσεις Fowers Games

Το Burgle Bros  είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι για 1 έως 4 παίκτες. Οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι αναπαριστούν μοναδικούς χαρακτήρες μιας σπείρας διαρρηκτών οι οποίοι εξειδικεύονται στο να ξαφρίζουν πολύτιμες λείες από κτίρια υψίστης ασφαλείας. Αυτή την φορά η σπείρα έχει βάλει στο μάτι την κεντρική τράπεζα και πιο συγκεκριμένα το θησαυροφυλάκιο της. Φυσικά αν και είναι αυτονόητο, ας τονιστεί ότι οι παίκτες προσπαθούν να το κάνουν όλο αυτό χωρίς να τους πιάσουν. Το κτίριο έρχεται με 3 ορόφους, κάθε ένας με μια διευθέτηση 16 δωματίων (4×4 πλέγμα). Κάθε όροφος φέρει το δικό του θησαυροφυλάκιο το οποίο και θα επιχειρήσουν να διαρρήξουν οι παίκτες. Οι παίκτες ξεκινάνε στον πρώτο όροφο και αφού περάσουν από όλους του επόμενους ορόφους, σκοπεύουν να διαφύγουν από την ταράτσα και το ελικοδρόμιο, τουλάχιστον αυτό ήταν το αρχικό τους σχέδιο. Κάθε παίκτης έχει στην κατοχή του δείκτες stealth και όποτε βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο με κάποιον φύλακα χάνουν έναν από αυτούς τους δείκτες. Αν κάποιος παίκτης πιαστεί από κάποιον φύλακα της τράπεζας (τους παίζει το παιχνίδι) και δεν φέρουν επάνω τους έναν τέτοιο δείκτη, τότε το παιχνίδι τελειώνει και όλοι οι παίκτες χάνουν μιας και θεματικά έγινα αντιληπτοί, ο συναγερμός χτύπησε και τους τσάκωσαν. Εάν οι παίκτες καταφέρουν να σπάσουν και τα 3 θησαυροφυλάκια και να διαφύγουν από το ελικοδρόμιο της ταράτσας τότε κερδίζουν το παιχνίδι και είναι έτοιμοι να ξοδέψουν την περιουσία που απέσπασαν…

Το Burgle Bros  είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι για 1 έως 4 παίκτες. Οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι αναπαριστούν μοναδικούς χαρακτήρες μιας σπείρας διαρρηκτών οι οποίοι εξειδικεύονται στο να ξαφρίζουν πολύτιμες λείες από κτίρια υψίστης ασφαλείας. Αυτή την φορά η σπείρα έχει βάλει στο μάτι την κεντρική τράπεζα και πιο συγκεκριμένα το θησαυροφυλάκιο της. Φυσικά αν και είναι αυτονόητο, ας τονιστεί ότι οι παίκτες προσπαθούν να το κάνουν όλο αυτό χωρίς να τους πιάσουν. Το κτίριο έρχεται με 3 ορόφους, κάθε ένας με μια διευθέτηση 16 δωματίων (4x4 πλέγμα). Κάθε όροφος φέρει το δικό του θησαυροφυλάκιο το οποίο και θα επιχειρήσουν να…

Κριτική Παιχνιδιού

Θέμα - 8.5
Ευκολία Εκμάθησης - 8
Διασκέδαση - 8.5
Περιεχόμενα - 8
Στρατηγική - 6.5
Απουσία Τύχης - 6.5

7.7

Καλό

Θεματικό και όμορφο συνεργατικό παιχνίδι όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο διαρρηκτών με μοναδικό σκοπό να αδειάσουν την κεντρική τράπεζα και το θησαυροφυλάκιο της...

User Rating: 4 ( 2 votes)

Διαβάστε το άρθρο του Άρη Κτιστάκη στην στήλη της OUT OF THE FOAM BOAX REVIEW εδώ ή και παρακάτω:

…Από καιρό τα μέλη της οικογενείας Burgle είχαν βάλει στο στόχο το τριώροφο κτίριο της Treasure Inc. που φιλοξενούσε σε κάθε όροφό του και από ένα πολύτιμο αντικείμενο πραγματικά ανεκτίμητης αξίας. Αυτή τη φορά ήξεραν πως εκείνο το βράδυ θα ήταν η τελευταία τους ευκαιρία να μπουν στο κτίριο και να αρπάξουν τα πολύτιμα αντικείμενα πριν αυτά μεταφερθούν στο κοντινό μουσείο Τέχνης. Ήταν άλλη μια δουλειά για την οικογένεια Burgle. Μια δουλειά όπως μόνο εκείνοι ήξεραν να εκτελούν: αθόρυβα, χωρίς όπλα, χωρίς χρήση βίας παρά μόνο με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των εξαιρετικών δυνατοτήτων και χαρισμάτων που διαθέτουν…

H συνέχεια της ιστορίας μεταφέρεται φυσικά στο τραπέζι μας, όπου εμείς υποδυόμενοι τα μέλη της διάσημης συμμορίας Burgle αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας αυτή τη πολύ δύσκολη διάρρηξη. Το Burgle Bros είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι 1-4 παικτών κατά το οποίο προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε επιτυχημένα μια διάρρηξη ενός τριώροφου κτιρίου στο οποίο φυλάσσονται πολύτιμα αντικείμενα. Η ιδιαιτερότητά του συνίσταται στο γεγονός ότι αφενός θα πρέπει να διαρρήξουμε επιτυχώς το χρηματοκιβώτιο του κάθε ορόφου, ενώ παράλληλα θα πρέπει αν αποδράσουμε με τα κλοπιμαία όλοι μαζί στην οροφή του κτιρίου όπου και θα διαφύγουμε με το ελικόπτερο. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα συνεργατικά παιχνίδια, έτσι κι εδώ, εφόσον πετύχουμε το σκοπό μας κερδίζουμε όλοι μαζί, ενώ εφόσον έστω ένας παίκτης συλληφθεί από την υπηρεσία security τότε έχουμε αποτύχει στην αποστολή μας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Στο παιχνίδι περιλαμβάνονται 48 πλακίδια όπου και κάθε πλακίδιο αντιστοιχεί σε ένα δωμάτιο. Τα δωμάτια ποικίλλουν και ανάμεσα σ’αυτά θα βρούμε το computer room, το φουαγιέ, μυστική κρύπτη, δωμάτιο ανίχνευσης κίνησης, το δωμάτιο με το χρηματοκιβώτιο και πολλά άλλα. Στην αρχή λοιπόν του παιχνιδιού απεικονίζουμε τους 3 ορόφους τοποθετώντας κλειστά τα πλακίδια σε ένα πλαίσιο 4×4 (δηλαδή 16 πλακίδια / όροφο) και τοποθετώντας ανάμεσα σ’αυτά (τυχαία ή βάσει διαγράμματος) ξυλάκια τα οποία αναπαριστούν την τοιχοποιία μεταξύ των δωματίων. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι σε κάθε όροφο να περιλαμβάνεται ένα χρηματοκιβώτιο και ένα σετ από σκάλες (που θα μας οδηγήσουν στον επόμενο όροφο και κατά συνέπεια στη ταράτσα διαφυγής). Σε κάθε όροφο τοποθετούμε ένα φύλακα (security guard), ο οποίος θα περιπολεί άλλες φορές αμέριμνος κι άλλες πανικόβλητος (μάλλον κάποιος ενεργοποίησε τον συναγερμό) με σκοπό τα πολύτιμα αντικείμενα να παραμείνουν στη θέση τους. Κάθε παίκτης διαλέγει τυχαία ένα μέλος της οικογένειας Burgle (από τα 9 διαθέσιμα) μαζί με την αντίστοιχη φιγούρα και τη κάρτα του με το ειδικό χαρακτηριστικό του (special ability) ενώ παίρνει και 3 token μεταμφίεσης τα οποία εάν εξαντληθούν τότε ο παίκτης αποκαλύπτεται και το παιχνίδι λήγει μετατρέποντας την περίφημη διάρρηξη σε φιάσκο! Στην άκρη θα βάλουμε τα 3 decks καρτών με τα πολύτιμα αντικείμενα, τα πιθανά εργαλεία που μπορούμε να συλλέξουμε και να μας κάνουν τη ζωή ευκολότερη, καθώς και το deck με τις κάρτες γεγονότων. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς παίζεται το παιχνίδι.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ
Κάθε παίκτης με τη σειρά του μπορεί να εκτελέσει μέχρι 4 ενέργειες από τις 5 διαθέσιμες που έχει. Οι ενέργειες που μπορούμε να επιλέξουμε είναι:
1. Nα κρυφοκοιτάξουμε ένα διπλανό δωμάτιο (που δεν χωρίζεται από τοίχο), δηλ. να αναποδογυρίσουμε το πλακίδιο χωρίς ωστόσο να μεταφερθούμε σε αυτό, αποφεύγοντας έτσι την ενεργοποίηση τυχόν συναγερμών ή ηλεκτρονικών κυττάρων
2. Να μετακινηθούμε σε ένα διπλανό δωμάτιο αποκαλύπτοντάς το , επωμιζόμενοι τις σχετικές συνέπειες (ενεργοποίηση συναγερμών κλπ)
3. Να χακάρουμε ένα computer room (εφόσον είμαστε σ’αυτό) όπου θα μας δώσει την δυνατότητα να απενεργοποιήσουμε το συναγερμό στο αντίστοιχο δωμάτιο ανίχνευσης κίνησης ή αποτυπωμάτων ή φωτοκύτταρου.
4. Να προσθέσουμε ένα ζάρι (πράσινο) στη κατοχή μας το οποίο θα μας δώσει τη δυνατότητα παραβίασης του κωδικού. Κάθε απόκτηση τέτοιου ζαριού μας στοιχίζει 2 ενέργειες από τις διαθέσιμες 4, ενώ η εν λόγω ενέργεια μπορεί να γίνει μόνο εφόσον βρισκόμαστε στο δωμάτιο με το χρηματοκιβώτιο.
5. Να ρίξουμε τα ζάρια που συλλέξαμε για να δούμε αν καταφέραμε να «σπάσουμε» το κωδικό του χρηματοκιβωτίου, και πάλι, η εν λόγω ενέργεια μπορεί να γίνει μόνο εφόσον βρισκόμαστε στο δωμάτιο με το χρηματοκιβώτιο. Εφόσον επιλέξουμε 2 ενέργειες ή λιγότερες από τις 4 διαθέσιμες μπορούμε να τραβήξουμε μια κάρτα από τη στοίβα γεγονότων και να εκτελέσουμε άμεσα το γεγονός αυτό (μερικές φορές καλό για εμάς ενώ κάποιες άλλες λιγότερο ευνοϊκό). Αφού ο παίκτης ολοκληρώσει τις ενέργειές του, ήρθε η ώρα του φύλακα να κινηθεί και στο σημείο αυτό θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί. Κατά το στήσιμο του παιχνιδιού είπαμε πώς σε κάθε όροφο τοποθετούμε ένα φύλακα.
Κάθε φύλακας έχει το δικό του deck κίνησης, δηλαδή τις δικές του κάρτες τις οποίες κάθε φορά τραβάμε (1 κάρτα μετά το τέλος του κάθε παίκτη) και η οποία μας υποδηλώνει προς τα που θα κινηθεί ο φύλακας. Ο προορισμός αναφέρεται κωδικοποιημένα με γράμματα και αριθμούς αφού θεωρούμε πως η οριζόντια στήλη αποτελείται από 4 γράμματα (Α,B,C,D) και η κάθετη στήλη από 4 αριθμούς (1,2,3,4) καθώς κάθε όροφος έχει 16 πλακίδια (4×4). Καταλαβαίνουμε λοιπόν πώς αν η κάρτα μας δείξει τον κωδικό Α1 , μιλάμε για το πρώτο δωμάτιο πάνω αριστερά (πρώτη σειρά), ενώ η κάρτα Α4 για το τελευταίο δωμάτιο τέρμα δεξιά (πάλι της πρώτης σειράς) κ.ο.κ. Όταν λοιπόν η κάρτα μας δείξει που πρέπει να πάει ο φύλακας τοποθετούμε το κόκκινο ζάρι στο δωμάτιο προορισμού ώστε να το έχουμε ως σημείο αναφοράς. Για τον πρώτο όροφο το ζάρι δείχνει την πλευρά με το 2 όπου υποδηλώνει ότι ο φύλακας κάθε φορά θα κινείται 2 δωμάτια, το ζάρι στο δεύτερο όροφο δείχνει τη πλευρά 3 (3 βήματα), ενώ το ζάρι στον τρίτο όροφο δείχνει την πλευρά 4 (4 βήματα). Να σημειώσουμε εδώ ότι μόλις ο φύλακας φτάσει στο προορισμό του ανοίγουμε την επόμενη κάρτα και τοποθετούμε το ζάρι στο νέο δωμάτιο προορισμού. Το παιχνίδι στο σημείο αυτό βγάζει πολύ επιτυχημένα το θέμα του καθώς δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα προς τα που θα μετακινηθεί ο φύλακας, όπως άλλωστε θα συνέβαινε και στη πραγματικότητα. Οπότε φανταστείτε ότι είστε κρυμένοι στο διπλανό δωμάτιο από το φύλακα, αλλά εκείνος αποφασίζει να συνεχίσει την περιπολία του προς την άλλη πλευρά με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να σας εντοπίσει. Αν ένας φύλακας βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο με εμάς, χάνουμε ένα token μεταμφίεσης (από τα 3 που έχει ο κάθε παίκτης) και τα πράγματα γίνονται ακόμα δυσκολότερα. Να τονίσουμε ότι οι φύλακες σε κάθε όροφο ενεργοποιούνται μόνο αν υπάρχει παρουσία των παικτών. Κατά συνέπεια καταλαβαίνουμε ότι αν υπάρχει πολυκοσμία σ’έναν όροφο τόσο πιο συχνή είναι η κίνηση του φύλακα (καθώς ενεργοποιείται μετά από κάθε παίκτη), ενώ αν «απλώσουμε» την ομάδα στους ορόφους, ενδέχεται να υπάρξει έλλειψη συνεργασίας μεταξύ των παικτών. Η συνεργασία είναι πολύ σημαντική καθώς οι ειδικές ιδιότητες του κάθε παίκτη μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ομάδα. Αλλά τελικά το τι τακτική θα ακολουθήσουμε είναι κάτι που θα πρέπει να αποφασίσουμε εκείνη τη στιγμή.

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ
Όπως αναφέραμε και στην αρχή, ο βασικός σκοπός του παιχνιδιού είναι να παραβιάσουμε και τα 3 χρηματοκιβώτια πριν διαφύγουμε στην οροφή του κτιρίου. Πως γίνεται όμως αυτό; και εδώ έχουμε πολύ ένα ευρηματικό μηχανισμό που μας δίνει και λίγο γεύση από «σπάσιμο» συνδυασμού ενός χρηματοκιβωτίου. Αρχικά για να διαρρήξουμε ένα χρηματοκιβώτιο πρέπει να βρούμε το δωμάτιο στο οποίο φυλάσσεται (ένα σε κάθε όροφο). Θα πρέπει επίσης να έχουμε ανακαλύψει όλα τα δωμάτια που απαρτίζουν το χρηματοκιβώτιο στην οριζόντια και στην κάθετη σειρά (σε σχήμα δηλαδή σταυρού). Αυτό καθιστά το παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον καθώς το να ανακαλύψουμε μόνο το δωμάτιο του χρηματοκιβωτίου δεν αρκεί. Σε κάθε λοιπόν δωμάτιο, που υπάρχει οριζόντια και κάθετα από το χρηματοκιβώτιο (σχήμα σταυρού) υπάρχει ένας αριθμός στη γωνία του πλακιδίου από το 1 έως το 6. Κατά συνέπεια θα υπάρχουν 3 αριθμοί οριζόντια και 3 κάθετα. Οι αριθμοί αυτοί είναι εκείνοι που πρέπει να φέρουμε με τα πράσινα ζάρια που έχουμε αποκτήσει νωρίτερα. Κάθε ζαριά μας χρεώνει μια ενέργεια, ενώ η ενέργεια αυτή προϋποθέτει να είμαστε καθηλωμένοι στο δωμάτιο του χρηματοκιβωτίου……όμως υπάρχει και ένας φύλακας που πηγαινο-έρχεται ανεβάζοντας έτσι την αδρεναλίνη στα ύψη! Τυχόν ίδια νούμερα που εμφανίζονται στα πλακίδια αρκεί να τα «σπάσουμε» με μία ζαριά, δηλ. αν στο συνδυασμό υπάρχουν 2 τριάρια, αν φέρουμε με το ζάρι μία φορά 3, τότε έχουμε σπάσει και τα 2 τριάρια κ.ο.κ

ΛΟΙΠΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Στα λοιπά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα προσθέσουμε την ύπαρξη των συναγερμών, όπου ενεργοποιούνται αν παραβούμε τους κανόνες.
Για παράδειγμα, σε ένα δωμάτιο ανίχνευσης κίνησης απαιτείται να τελειώσουμε τη κίνησή μας στο δωμάτιο αυτό. Εάν δεν το πράξουμε και συνεχίσουμε στο διπλανό δωμάτιο , τότε πρακτικά ενεργοποιείται ο συναγερμός που σημαίνει:
1. Το δωμάτιο προορισμού του φύλακα αλλάζει – γίνεται πλέον εκείνο που ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός.
2. Η κίνηση του φύλακα ανεβαίνει κατά ένα, κατά συνέπεια αν ενεργοποιηθεί και δεύτερο συναγερμός το επίπεδο κίνησης του φύλακα ανεβαίνει ακόμα ένα (πχ. ένας φύλακας με αρχικό επίπεδο κίνησης 2 , μπορεί με την ενεργοποίηση 2 συναγερμών να φτάσει επίπεδο κίνησης 4, κάτι το οποίο πραγματικά δυσκολεύει την κατάστασή μας). Πολλές φορές όμως είναι ίσως καλή ιδέα να αποσπάσουμε τη προσοχή του φύλακα για να γλιτώσουμε το συμπαίκτη μας ο οποίος είναι στριμωγμένος.
3. Στις στοίβες καρτών θα βρούμε και πολλά χρήσιμα εργαλεία τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν. Μια βόμβα κρότου ως αντιπερισπασμός θα ήταν μια καλή ιδέα αποσυντονισμού ενός φρουρού, ή το άνοιγμα μιας τρύπας σε ένα τοίχο ενδεχομένως να συντόμευε πολύ τη διαδρομή μας πρός το χρηματοκιβώτιο.
4. Οι ιδιότητες του κάθε παίκτη αποτελούν σημαντική βοήθεια στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
5. Το παιχνίδι προσφέρει εύκολο και δύσκολο επίπεδο, ενώ υπάρχει set up και για διώροφο κτίριο για αρχάριους παίκτες.

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ
Ο Tim Fowers πραγματικά έχει κάνει εξαιρετικά δουλειά σ’ αυτό το συνεργατικό παιχνίδι που είναι άκρως θεματικό και πανεύκολο στην κατανόησή του.
To κουτί του παιχνιδιού, είναι ιδιαίτερα ευρηματικό καθώς έχει σχήμα κτιρίου, με το ελικοδρόμιο σχεδιασμένο στη ταράτσα του! Το replay-ability του είναι ατελείωτο καθώς σε 3 σετ πλακιδίων (όροφοι) σε τοποθέτηση διάταξης 4×4 είναι αδύνατον να αντιμετωπίσουμε το ίδιο σενάριο, και αν σε αυτό προσθέσουμε τους πολλούς διαθέσιμους χαρακτήρες με τα διαφορετικά ειδικά χαρακτηριστικά (special abilities) καταλαβαίνουμε ότι κάθε παρτίδα θα έχει άλλη «γεύση». Θεματικά πλησιάζει πολύ κοντά στην αίσθηση του «τέλειου κόλπου» , δηλαδή της τέλειας διάρρηξης κάτω από την μύτη της ασφάλειας του κτηρίου. Συναγερμοί που καθιστούν τους φύλακες πιο δραστήριους, δωμάτια με κάμερες όπου μπορούμε να εντοπιστούμε αν βρισκόμαστε σε ίδιο δωμάτιο με άλλη κάμερα, φουαγιέ που δίνουν οπτική πρόσβαση στον επάνω όροφο (οπότε και μπορούν να μας εντοπίσουν κλπ) είναι μερικά από τα πανέξυπνα χαρακτηριστικά των καλοσχεδιασμένων δωματίων. Έξυπνες ιδιότητες των ηρώων, και μερικά «έξυπνα» λάφυρα (όπως 2 ράβδοι χρυσού που χρειάζονται 2 διαφορετικούς παίκτες να τις κουβαλήσουν λόγω βάρους) έρχονται να δέσουν την αίσθηση μιας πραγματικής διάρρηξης. Το Burgle Bros πιστεύω ότι θα προσφέρει, εκτός από άφθονο γέλιο στην παρέα, στιγμές έντασης και αγωνίας όταν ο φύλακας θα είναι μια ανάσα μακριά από εσάς. Βάλτε λοιπόν το μυαλό σας να δουλέψει και κάντε τη διάρρηξη του αιώνα!!!

 

Το Burgle Bros  είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι για 1 έως 4 παίκτες. Οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι αναπαριστούν μοναδικούς χαρακτήρες μιας σπείρας διαρρηκτών οι οποίοι εξειδικεύονται στο να ξαφρίζουν πολύτιμες λείες από κτίρια υψίστης ασφαλείας. Αυτή την φορά η σπείρα έχει βάλει στο μάτι την κεντρική τράπεζα και πιο συγκεκριμένα το θησαυροφυλάκιο της. Φυσικά αν και είναι αυτονόητο, ας τονιστεί ότι οι παίκτες προσπαθούν να το κάνουν όλο αυτό χωρίς να τους πιάσουν. Το κτίριο έρχεται με 3 ορόφους, κάθε ένας με μια διευθέτηση 16 δωματίων (4x4 πλέγμα). Κάθε όροφος φέρει το δικό του θησαυροφυλάκιο το οποίο και θα επιχειρήσουν να…

Κριτική Παιχνιδιού

Θέμα - 8.5
Ευκολία Εκμάθησης - 8
Διασκέδαση - 8.5
Περιεχόμενα - 8
Στρατηγική - 6.5
Απουσία Τύχης - 6.5

7.7

Καλό

Θεματικό και όμορφο συνεργατικό παιχνίδι όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο διαρρηκτών με μοναδικό σκοπό να αδειάσουν την κεντρική τράπεζα και το θησαυροφυλάκιο της...

User Rating: 4 ( 2 votes)

124 square cards
48 cardboard tiles
9 character meeples
3 guard meeples
9 transluscent dice
73 tokens
24 wood walls
Color instructions
Game box

Σχεδιαστής Tim Fowers
Εικονογράφηση Heiko Günther, Ryan Goldsberry, Virginia Critchfield
Εκδόσεις Fowers Games
Χρονιά 2015
Αριθμός Παικτών 1–4
Προτείνεται για 3–4 παίκτες
Διάρκεια 45–90
λεπτά
Ηλικίες 12
Εξάρτηση από γλώσσα Μέτρια ύπαρξη κειμένου μέσα στο παιχνίδι, Χρειάζεται βοηθητικό σημείωμα ή επικόλληση κειμένου
Κύρια Ονομασία Burgle Bros
Εναλλακτικές Ονομασίες
Κατηγορία Family (Οικογενειακά), Thematic (Θεματικά)
Μηχανισμοί Action Point Allowance System (Σύστημα Διαχείρισης Ενεργειών), Co-operative Play (Συνεργασίας), Dice Rolling (Χρήση Ζαριών), Grid or Area Movement (Κίνηση σε Πλέγμα ή στο Χώρο), Modular Board (Ταμπλό που Αλλάζει), Variable Player Powers (Εναλλαγής Δυνατοτήτων Παίκτη)
Βραβεία
Παίξτε το Online
Κανόνες (Αγγλικά)
Κανόνες (Ελληνικά)
more games

Messina 1347 (2021)
Arkham Horror The Card Game Revised Core Set (2016)
Maquis (2013)
Eldritch Horror (2013)
7 Wonders Architects (2021)
Golem (2021)
Boonlake (2021)
Euthia Torment of Resurrection (2021)
Pandemic Legacy Season 1 (2015)
Ark Nova (2021)
Tinners' Trail (2021)
Arkham Horror (Third Edition) (2018)
Anno 1800 (2020)
Tranglar (2021)
Stardew Valley The Board Game (2021)
MicroMacro Ανεξιχνίαστες Υποθέσεις (2021)

Βρείτε τις καλύτερες τιμές, που αλλού?

Σχετικά με Epitrapaizoume

” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

NEA: HUANG το νέο Tigris & Euphrates από την PHALANX

Ανακοίνωση νέου παιχνιδιού της PHALANX με τίτλο HUANG το οποίο είναι το παλιό  Tigris & Euphrates του …