WTS: Ο Πόλεμος του Δαχτυλιδιού

• This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Tomahawk
    Member

Καταρχήν ο λόγος που το παιχνίδι αυτό “δε βγαίνει πολλές φορές έξω” από τους κατόχους του, δεν είναι η διάρκειά του. Αυτό που δεν το κάνει τόσο “θελκτικό” είναι τα πολλά “παραθυράκια” των κανόνων του και ο τρόπος που είναι “οργανωμένα” στο βιβλίο κανόνων, κάνοντάς τα λίγο δυσνόητα. Οπότε έκατσα και έφτιαξα μια σειρά από Reference Sheets (καμία σχέση με αυτά που δίνονται μαζί με το παιχνίδι και εξηγούν απλά τη σειρά των γύρων και τα αποτελέσματα των ζαριών), τα οποία εξηγούν εύλογα και επισημαίνουν όλα αυτά τα “παραθυράκια” των κανόνων. Έφτιαξα ένα για τον παίκτη των Ε.Λ. που ονομάζεται “Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού”, ένα για τον παίκτη της Σκιάς που ονομάζεται “Το Κυνήγι για το Δαχτυλίδι” και ένα τελευταίο που θα χρειαστούν και οι δύο παίκτες προς το τέλος του παιχνιδιού, που ονομάζεται “Η Συντροφιά στη Μόρντορ”.

Μέσω αυτών των Reference Sheets, παίκτες που έχουν καιρό να διαβάσουν τους κανόνες και βαριούνται ή δεν έχουν τον χρόνο να τους μελετήσουν πάλι από την αρχή και να τους εξηγήσουν και στους υπόλοιπους παίκτες· τους δίνεται τώρα η ευκαιρία να παίξουν το παιχνίδι πραγματικά επιτόπου, κάνοντάς τους ανάγνωση απλά μια φορά!

Επίσης μαζί με τα card sleeves της Fantasy Flight, τα πλαστικοποιημένα Reference Sheets (τα δικά μου είναι απλά τυπωμένα, τα Sheets του παιχνιδιού είναι πλαστικοποιημένα) δίνεται και μια πλαστική θήκη για τα περισσότερα tokens του παιχνιδιού.

Η τιμή είναι 50 Ευρώ και δεν πέφτει.

Φωτογραφίες:

Sneek Peek από τα reference sheets που έφτιαξα:

VitaKapa
    Participant

Μπραβο ρε συ, εξαιρετικη αναλυση. Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα με το παιχνιδι και για αυτο δεν το εχω βγαλει στο τραπεζι ακομα. Ωστοσο η εμπειρια πρεπει να ειναι μοναδικη :meeple:
    Μας ανοιξες την ορεξη

Tomahawk
    Member

@VitaKapa » Πέμ Οκτ 15, 2015 9:39 am wrote:

Μπραβο ρε συ, εξαιρετικη αναλυση. Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα με το παιχνιδι και για αυτο δεν το εχω βγαλει στο τραπεζι ακομα. Ωστοσο η εμπειρια πρεπει να ειναι μοναδικη :meeple:
    Μας ανοιξες την ορεξη

Ευκαιρία τότε 😉

Είναι κομμάτι δύσκολο – και πολλοί – οι κανόνες, αλλά εγώ δίνω μασημένη τροφή 😀

VitaKapa
    Participant

εγω ψηνομαι να το κανονίσουμε μέσα :meeple:

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.