Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Editors Περιοδικού › Welcome Dear Editors!!!
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
23/05/2013 at 12:36 pm #17844
Epitrapaizoume.grMemberWelcome Dear Editors!!!
Αγαπητοί φίλοι καλωσήλθατε στο υπο-forum του Επιτραπαίζουμε “Editors Περιοδικού” 😀
Καταρχήν να σας ενημερώσω ότι αυτό το υπο-forum είναι φανερό μόνο στους δικούς σας λογαριασμούς
και ότι γράφεται εδώ μέσα είναι για τα δικά μας μάτια και μόνο, συνεπώς μπορούμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα
τόσο για συζητήσεις, προτάσεις και αλλαγές του περιοδικού, όσο και για γνώμες ειδικότερες για κάθε θέμα!Kάθε νέο τεύχος που πρόκειται να βγάλουμε, 1η ζυγού μήνα (Δηλαδή 1η Φεβρουαρίου, 1η Απριλίου, 1η Ιουνίου, 1η Αυγούστου, 1η Οκτωβρίου & 1η Δεκεμβρίου).)
Σχετικά με άλλα θέματα, θα τα δημιουργούμε καθώς οι ανάγκες για συγκεκριμένη συζήτηση προκύπτει και φυσικά ο καθένας μας είναι ελεύθερος να ξεκινήσει ότι θέμα επιθυμεί
26/05/2013 at 11:18 pm #18435
SiromistParticipantΕπιτελους! το περιμενα καιρο!
18/06/2013 at 4:09 pm #18443
farothMemberΚαλησπέρα σας και απο μένααα. Λέγομαι Θοδωρής και ειμαι το νέο μελος του περιοδικού σας
18/06/2013 at 4:21 pm #18445
VitaKapaParticipant@faroth wrote:
Καλησπέρα σας και απο μένααα. Λέγομαι Θοδωρής και ειμαι το νέο μελος του περιοδικού σας
Καλωσήλθες faroth στην παρέα μας 🙂
Να σημειώσω και εγώ για να το μάθουν και τα υπόλοιπα παιδιά
ότι ο faroth αναλαμβάνει νέα μηνιαία στήλη pen and paper rpg
ανυπομονούμε για το πρώτο σου άρθροκαι πάλι Καλωσήλθες :thumbsup:
18/06/2013 at 8:19 pm #18444
SiromistParticipantωπππ! Εδω ειμαστε!!! παλιες καλες στιγμες αρπιτζαδικες, ελειπε απ το περιοδικο μας!! Θα κανω ενα ποστ με γενικα σχολια και αναλυση των παντων καποια στιγμη
28/06/2013 at 4:06 pm #18441
farothMemberχαιρομαι που σας αρεσει η ιδεα μου 🙂 ειδη εχω ετοιμο το πρωτο κειμενο για pathfinder edition και αλλαγες της απο την 3.5
28/06/2013 at 6:24 pm #18442
SiromistParticipantpathfinder edition? δεν το πιανουν οι κεραιες μου…. 😕
27/07/2013 at 1:25 pm #18438
SiromistParticipantΛοιπον. Ξαναλεω Βαγγελη αν χρειαζεσαι οποιαδηποτε βοηθεια στην συνταξη του περιοδικου, απλα μας το λες κι οποιος μπορει βοηθαει. Μη παιρνεις ολο το βαρος μονος σου , δυστυχως εγω δεν εχω ιδεα απο εικονογραφηση και σελιδοποιηση ουτε και απο web design. Δεν ξερω αν μπορω να κανω κατι αλλο. Απλα μιλα!
27/07/2013 at 6:03 pm #18439
VitaKapaParticipant@Siromist wrote:
Λοιπον. Ξαναλεω Βαγγελη αν χρειαζεσαι οποιαδηποτε βοηθεια στην συνταξη του περιοδικου, απλα μας το λες κι οποιος μπορει βοηθαει. Μη παιρνεις ολο το βαρος μονος σου , δυστυχως εγω δεν εχω ιδεα απο εικονογραφηση και σελιδοποιηση ουτε και απο web design. Δεν ξερω αν μπορω να κανω κατι αλλο. Απλα μιλα!
Thanks Μπαμπη 🙂 να σαι καλά, το περιοδικό το μορφοποιώ σε
συγκεκριμένο software, και δυστυχώς δεν βολεύει να δουλεύουμε το ίδιο αρχείο πολλοί, ωστόσο αν εχεις ορεξη και χρόνο θα μπορούσα να ανεβάζω το περιοδικό μια μέρα πριν το δημοσιεύσουμε π.χ. στο google drive γοα να μπορείς να το κατεβάζεις pdf και να του ριχνεις καμια ματια για λαθακια πριν το δημοσιεύσουμε την επόμενη? τι λες? Γενικά έτσι θα αποφεύγαμε αρκετα λαθάκια πιστεύωΕπίσης οτιδηποτε άλλο σκεφτείς και εσυ και τα υπολοιπα παιδια το συζητάμε 🙂
Thanks για την προσφορα βοήθειας
:meeple:03/08/2013 at 4:28 pm #18436
SiromistParticipantΟταν λες “λαθακια” τι εννοεις? ορθογραφικα; συντακτικα; σελιδοποιησης; Νομιζω οτι οποιο κι απ τα 3 ειναι δεν μπορει να την κανει μονο ενας αυτη τη δουλεια θα γινει κουδουνι!! 😯
05/08/2013 at 2:54 pm #18437
VitaKapaParticipant@Siromist wrote:
Οταν λες “λαθακια” τι εννοεις? ορθογραφικα; συντακτικα; σελιδοποιησης; Νομιζω οτι οποιο κι απ τα 3 ειναι δεν μπορει να την κανει μονο ενας αυτη τη δουλεια θα γινει κουδουνι!! 😯
Ναι και ορθογραφικα και σελιδοποιησης (π.χ. να μην κοβεται κατι κλπ)! Για τα ορθογραφικά χρησιμοποιώ το spell checker του word, αλλά και αυτο δεν τα πιάνει πάντα όλα, για αυτο χρειάζεται και καμια έξτρα ματιά περαν του δικού μου ελέγχου, αν το ανεβάζω εδώ με link στο pdf (google drive) πριν το δημοσιεύσουμε θα μπορούμε να του ρίχνουμε όλοι μια ματιά! Απλά το περιθώριο θα είναι μερικές μέρες για να μην καθυστερούμε την δημοσίευση στο κοινό
Σκέφτομαι deadline για τα άρθρα στις 5 κάθε μήνα& μετα 5-10 το μορφοποιώ και στις 10 το ανεβάζουμε για να το βλέπουμε εμείς και να το διορθώνουμε! Μετά στις 15 το ανεβάζουμε για το κοινο κανονικα και στο issuu στη διορθωμένη έκδοση τους!
Πως σας φαίνεται κάτι τέτοιο?06/08/2013 at 8:09 pm #18440
SiromistParticipantαπο μενα , καλο.
21/12/2013 at 8:32 am #18446
imported_vidaldoMemberΚαλησπέρα από και από εμένα. Λέγομαι Γιάννης Βιδάλης και είμαι νέο μέλος στην παρέα σας. Ελπίζω να σας γνωρίζω καλύτερα, όσους δεν ξέρω, και από εδώ αλλά και από κοντά. Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι.
21/12/2013 at 10:46 am #18447
VitaKapaParticipantwelcome welcome welcome
27/02/2014 at 3:31 pm #18448
Μπάμπης ΓιαννιόςParticipantΚαλησπέρα παιδιά! Να σας χαιρετίσω και εγώ με τη σειρά μου! Είμαι ο Μπάμπης, από Θεσσαλονίκη! Χαρά και τιμή μου που βρίσκομαι εδώ! laughing
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια