ΤΟΠ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ – Νέα Στήλη

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    VitaKapa
    Participant

Καλησπέρα σε όλους :meeple:
    μετά από μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιδέα του Anakin (Παναγιώτης) είπαμε
    να πειραματιστούμε και να ξεκινήσουμε να ποστάρουμε ενα TOP των συντακτών
    του περιοδικού!!! Προσωπικά η πρόταση του Anakin μου φάνηκε πολύ ωραία και λέμε
    να αρχίσουμε να την εφαρμόζουμε!!! Έτσι όποιο από τα παιδιά που γράφουν για το περιοδικό
    έχει όρεξη, μπορεί κάθε μήνα ή και όποτε θέλει να εμφανιστεί στη συγκεκριμένη στήλη

να ποστάρει ένα ΤΟΠ 10 αγαπημένων του παιχνιδιών, εγώ μετά θα βάζω τα κουτιά τους δίπλα
    κάτω από το όνομα του συντάκτη, για να φαίνεται όμορφο, αυτόν τον μήνα μου έστειλε ο Παναγιώτης
    ΘΑ βάλω και εγώ δικό μου αλλά και η Έλια, είναι ευπρόσδεκτος να στείλει κάθε φορά (ακόμα και τώρα)
    όποιος θέλει και έχει όρεξη!!! Ο καθένας μπορεί να επιλέξει με όποιο κριτήριο το δικό του ΤΟΠ 10
    (προσωπικά εγώ να το επηρεάζω ελαφρώς και με παιχνίδια που έπαιξα και μου άρεσαν)

Μα γιατί να το κάνουμε αυτό? Πρώτα από όλα για εμάς, εμένα θα μου άρεσε να βλέπω τι σας
    αρέσει, να παίρνω καμιά ιδέα τι να παίξω μετά και να ψάχνομαι περισσότερο
    Έπειτα για τους αναγνώστες του περιοδικού, για να βλέπουν περισσότερα παιχνίδια και
    γιατί όχι κάποιοι να ευαισθητοποιούνται περισσότερο παιχνίδια που δεν γνώριζαν

Μετά από μια συζήτηση με τον Anakin σκεφτήκαμε, να έχει το ΤΟΠ όποιου συμμετέχει και 1 πρόταση
    από δίπλα σαν text flavour, Θα δείχνει ίσως καλύτερο έτσι:

Ποστάρω ένα παράδειγμα TOP που θα δείτε στο τεύχος Νοεμβρίου, σε περίπτωση που κάποιος
    θα ήθελε να στείλει και το δικό του, είτε τώρα είτε σε άλλο τεύχος!!!
    Προτείνω να το ποστάρουμε και εδώ, όποιος θέλει (πριν από την δημοσίευση) αν θέλετε να το συμπεριλάβουμε στην
    έκδοση που θα ακοολουθεί ή μου το στέλνετε με pm

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
    #1: Trajan
    Προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο του Feld! Ο μηχανισμός του mancala δένει τέλεια με το παιχνίδι, δείτε το!
    #2: Agricola
    Εξαιρετικό worker placement που δικαίως βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του BGG και στην εκτίμηση του κόσμου!
    #3: Mage Knight Board Game
    Θέλετε ένα παιχνίδι περίπέτειας χωρίς πολύ τύχη που να παίζει τρομερά ως solo αλλά να μπορείτε να το παίξετε και με άλλους; Σταματήστε αμέσως να ψάχνετε!
    #4: The Castles of Burgundy
    Από τα πιο “χαλαρά” παιχνίδια του Feld, καθώς λείπουν τα στοιχεία τιμωρίας χωρίς να απουσιάζει φυσικά η στρατηγική!
    #5: Troyes
    Φοβερό worker placement με ζάρια! Οι αλλαγές στις κάρτες που εμφανίζονται κάνουν τις παρτίδες να μην είναι ποτέ οι ίδιες!
    #6: Bora Bora
    Πιθανόν το πιο “κακό” παιχνίδι του Feld! Μπορείς να καταστρέψεις τον αντίπαλό σου με τις επιλογές σου (κι αντίστροφα φυσικά…) πιο πολύ απ’ οποιοδήποτε εως τώρα!
    #7: Hansa Teutonica
    Πολύ απλό παιχνίδι που αν και το θέμα “απουσιάζει” σε ανταμοίβει με το στρατηγικό του βάθος!
    #8: Tigris & Euphrates
    Το καλύτερο παιχνίδι του Knizia με διαφορά κι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής!
    #9: Race for the Galaxy
    Μάλλον το καλύτερο παιχνίδι με κάρτες που έχω παίξει ποτέ! Απαραίτητη η προσθήκη των 2 πρώτων επεκτάσεων!
    #10: Notre Dame
    Ένα ακόμα παιχνίδι του Feld με πολύ πιο μικρή διάρκεια και εξίσου δύσκολες στρατηγικές αποφάσεις.

p.s. προτάσεις, αλλαγές και ιδέες για το πώς θα θέλετε να το δουλέψουμε σαν στήλη το TOP ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
    είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτες, και θα χαρούμε να τις συζητήσουμε
    :epitrapaizoume:

VitaKapa
    Participant

Πως σας φάνηκε? Ωραίο δεν βγήκε?

INSTAGRAM-Giveaway-Post-AltarTOP10a.jpg[/attachment:2nmjnk7n]

Διαβάστε το TOP 10 των Συντακτών του Επιτραπαίζουμε Magazine. Κάθε μήνα, βρείτε τις αγαπημένες επιλογές των ανθρώπων που γράφουν στο περιοδικό, καθώς και Τop Hot Games αν ψάχνετε για ιδέες!!! Γιατί όχι στείλτε μας και τα δικά σας αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια

VitaKapa
    Participant

Πως σας φάνηκε? Ωραίο δεν βγήκε?

Διαβάστε το TOP 10 των Συντακτών του Επιτραπαίζουμε Magazine. Κάθε μήνα, βρείτε τις αγαπημένες επιλογές των ανθρώπων που γράφουν στο περιοδικό, καθώς και Τop Hot Games αν ψάχνετε για ιδέες!!! Γιατί όχι στείλτε μας και τα δικά σας αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια

Καλησπέρα
    Βαγγέλη η στήλη αυτή βγήκε όντως πολύ ωραία
    Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι το εξής. Ως πότε θα μπορούμε να γράφουμε top ten συντακτών?
    Σε βάθος χρόνου θα πρέπει κάτι να αλλάζει.
    Μήπως αυτό που είπες ήταν πιο καλό? Έπαιξα και μου άρεσε. Ή οι συντάκτες του epitrapaizoume έπαιξαν….
    Μπορεί να γράφουμε για έναν, δύο συντάκτες κάθε φορά. Η ακόμα για όλους. Δεν θα πειράζει να είναι και ο/οι ίδιος/ίδιοι συντάκτες κάθε μήνα. Αυτό είναι λιγότερο απαιτητικό νομίζω.
    Έτσι θα ανανεώνεται φουλ κάθε μήνα και θα αναφέρονται πολλά νέα παιχνίδια κάθε φορά με μια μικρή λεζάντα κάτω από κάθε παιχνίδι και το συναίσθημα που σου έβγαλε όταν το έπαιξες.
    Το top ten μπορεί να γίνει ένα άρθρο για μια φορά σε μορφή γρήγορης συνέντευξης από τον καθένα. Για να δούμε την διαφορετικότητα του κάθε gamer.
    Αυτό μου ήρθε μόλις τώρα. Απλά προσωπική μου άποψη. 🙂

Καλησπέρα
    Βαγγέλη η στήλη αυτή βγήκε όντως πολύ ωραία
    Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι το εξής. Ως πότε θα μπορούμε να γράφουμε top ten συντακτών?
    Σε βάθος χρόνου θα πρέπει κάτι να αλλάζει.
    Μήπως αυτό που είπες ήταν πιο καλό? Έπαιξα και μου άρεσε. Ή οι συντάκτες του epitrapaizoume έπαιξαν….
    Μπορεί να γράφουμε για έναν, δύο συντάκτες κάθε φορά. Η ακόμα για όλους. Δεν θα πειράζει να είναι και ο/οι ίδιος/ίδιοι συντάκτες κάθε μήνα. Αυτό είναι λιγότερο απαιτητικό νομίζω.
    Έτσι θα ανανεώνεται φουλ κάθε μήνα και θα αναφέρονται πολλά νέα παιχνίδια κάθε φορά με μια μικρή λεζάντα κάτω από κάθε παιχνίδι και το συναίσθημα που σου έβγαλε όταν το έπαιξες.
    Το top ten μπορεί να γίνει ένα άρθρο για μια φορά σε μορφή γρήγορης συνέντευξης από τον καθένα. Για να δούμε την διαφορετικότητα του κάθε gamer.
    Αυτό μου ήρθε μόλις τώρα. Απλά προσωπική μου άποψη. 🙂

VitaKapa
    Participant

Πάρα πολύ καλή ιδέα Γιάννη 🙂 και θα είναι πιο χρήσιμο για να μαθαίνουμε τι παίχνίδια άλλα μπορεί να μας ενδιαφέρουν!
    Να κρατούσαμε μια στήλη απο τις 4 με πετιστασιακα τοπ ενος απο τους συνταχτες καθε φορά, μια ενός συχτάντη έπαιξε και δοκιμασε και μια με hot games για τα οποια υπαρχει πολύ buzz τελευταία, πως θα ήταν κάποια τέτοια μορφή ?

VitaKapa
    Participant

Πάρα πολύ καλή ιδέα Γιάννη 🙂 και θα είναι πιο χρήσιμο για να μαθαίνουμε τι παίχνίδια άλλα μπορεί να μας ενδιαφέρουν!
    Να κρατούσαμε μια στήλη απο τις 4 με πετιστασιακα τοπ ενος απο τους συνταχτες καθε φορά, μια ενός συχτάντη έπαιξε και δοκιμασε και μια με hot games για τα οποια υπαρχει πολύ buzz τελευταία, πως θα ήταν κάποια τέτοια μορφή ?

Τα δυο πρωτα μου ακουγονται καλα.Top ενος συντακτη καθε μηνα και ”οι συντακτες επαιξαν”. Καθε μηνα καθενας η 1-2 οσοι μπορουν να γραφουν τα play που κανανε.
    Το τριτο με hot games νομιζω οτι θα βγαινει ετσι και αλλιως απο το τι επαιξε ο καθενας καθε μηνα. Μην αρχισουμε και γραφουμε 100 τιτλους επιτραπεζιων σε καθε τευχος.Θα μπερδεψουμε παρα θα βοηθησουμε.
    Προσωπικη μου γνωμη παντα. 🙂

Τα δυο πρωτα μου ακουγονται καλα.Top ενος συντακτη καθε μηνα και ”οι συντακτες επαιξαν”. Καθε μηνα καθενας η 1-2 οσοι μπορουν να γραφουν τα play που κανανε.
    Το τριτο με hot games νομιζω οτι θα βγαινει ετσι και αλλιως απο το τι επαιξε ο καθενας καθε μηνα. Μην αρχισουμε και γραφουμε 100 τιτλους επιτραπεζιων σε καθε τευχος.Θα μπερδεψουμε παρα θα βοηθησουμε.
    Προσωπικη μου γνωμη παντα. 🙂

VitaKapa
    Participant

Παιδιά αφού συμφωνούμε το υιοθετούμε για το επόμενο τεύχος!!! :meeple:
    όποιος θέλει μπορεί να ποστάρει 2-3 παιχνίδια που έπαιξε εδώ κάθε μήνα
    και θα ήθελε να μπούν στην λίστα ΤΟΠ 10 (θα είνια μια κοινή για όλους, μη ονομαστικά)

θα το δούμε στηο Τεύχος της Τετάρτης και όποιος θέλει να αλλάξουμε κάτι από το επόμενο τεύχος
    το ξανασυζητάμε εδώ :meeple:

VitaKapa
    Participant

Παιδιά αφού συμφωνούμε το υιοθετούμε για το επόμενο τεύχος!!! :meeple:
    όποιος θέλει μπορεί να ποστάρει 2-3 παιχνίδια που έπαιξε εδώ κάθε μήνα
    και θα ήθελε να μπούν στην λίστα ΤΟΠ 10 (θα είνια μια κοινή για όλους, μη ονομαστικά)

θα το δούμε στηο Τεύχος της Τετάρτης και όποιος θέλει να αλλάξουμε κάτι από το επόμενο τεύχος
    το ξανασυζητάμε εδώ :meeple:

good post
    Μάλλον πάμε πιο πολύ για μια στήλη “Οι συντάκτες του επιτραπέζουμε προτείνουν” τότε. Αρκετά καλή ιδέα κι αυτή, ανάλογα με το τι έχουμε παίξει. Οπότε πρέπει να δούμε πόσοι είμαστε και πόσα μπορεί να προτείνει ο καθένας.

good post
    Μάλλον πάμε πιο πολύ για μια στήλη “Οι συντάκτες του επιτραπέζουμε προτείνουν” τότε. Αρκετά καλή ιδέα κι αυτή, ανάλογα με το τι έχουμε παίξει. Οπότε πρέπει να δούμε πόσοι είμαστε και πόσα μπορεί να προτείνει ο καθένας.

VitaKapa
    Participant

Thanks anakin 🙂 το μετενόμασα ήδη σε “Οι συντάκτες του Επιτραπαίζουμε προτείνουν” :thumbsup:
    προς το παρόν έχω ήδη μαζέψει για το τεύχος που δημοσιεύεται στις 15 μερικές επιλογές και έχει γεμίσει
    μια δεκάδα, προτείνω αν συμφωνείτε και εσείς να ποστάρει εδώ σε αυτό το τοπικ όποιος θέλει να προτείνει
    παιχνίδια που έπαιξε και δοκίμασε ή που του αρέσουν για το τπ 10 και θα τα συλλέγψ από εδώ και από ότι άλλο μου στέλνεται
    και θα τα περναώ στο τεύχος που βγαίνει
    smiless

VitaKapa
    Participant

Thanks anakin 🙂 το μετενόμασα ήδη σε “Οι συντάκτες του Επιτραπαίζουμε προτείνουν” :thumbsup:
    προς το παρόν έχω ήδη μαζέψει για το τεύχος που δημοσιεύεται στις 15 μερικές επιλογές και έχει γεμίσει
    μια δεκάδα, προτείνω αν συμφωνείτε και εσείς να ποστάρει εδώ σε αυτό το τοπικ όποιος θέλει να προτείνει
    παιχνίδια που έπαιξε και δοκίμασε ή που του αρέσουν για το τπ 10 και θα τα συλλέγψ από εδώ και από ότι άλλο μου στέλνεται
    και θα τα περναώ στο τεύχος που βγαίνει
    smiless

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.