Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Wiki , Οδηγίες & Κανόνες › Tips & Tricks (Πως να το κάνετε…)
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
29/05/2013 at 1:13 pm #17859
VitaKapaParticipant[glow=red:2xny4bzq]Tips & Tricks (Πως να το κάνετε…)[/glow:2xny4bzq]
παιδιά, ξεκινάω εδώ αυτό το θέμα για να αναφέρουμε συμβουλές για το πώς μπορούμε να κάνουνε πιο εύκολα,όλα αυτά που θέλουμε στο forum!!! Image Posting, Links, Youtube Posting, Λίστες κ.α.
όποιος/όποια θέλει να ρωτήσει κάτι ή αντίστοιχα να μοιραστεί κάτι σχετικό με τη χρήση του forum
ας το κάνει εδώ, για να βλέπουν και οι υπόλοιποι και να μαθαίνουν οι νέοι :meeple:01/06/2013 at 4:02 pm #18556
SiromistParticipantτο “thank” πως το κανεις;
02/06/2013 at 9:42 am #18557
VitaKapaParticipant@Siromist wrote:
το “thank” πως το κανεις;
Καλημέρα Μπάμπη 🙂 κάνεις thank πατώντας τον αντίχειρα
που έχει στο πάνω δεξιά μέρος του Post στην άκρη!!!
Και στο profil ή και κάτω από το avatar του καθενός
φαίνεται πόσα thanks έχει λάβει και πόσα έχει δώσει07/06/2013 at 5:17 pm #18558
SiromistParticipantΥπαρχει τροπος ωστε να ενημερωνεσαι οταν καποιος απανταει σε καποιο θρεντ που εχεις γραψει; Δεν εννοω με ι-μειλ αλλα αν υπαρχει κατι αλλο μια επισημανση στο θρεντ καπως κτλ.
08/06/2013 at 7:02 pm #18565
Υπαρχει τροπος ωστε να ενημερωνεσαι οταν καποιος απανταει σε καποιο θρεντ που εχεις γραψει; Δεν εννοω με ι-μειλ αλλα αν υπαρχει κατι αλλο μια επισημανση στο θρεντ καπως κτλ.
Προς το παρόν αυτό που είναι σε ισχύ by default είναι τα Subscriptions (Παρακολουθήσεις) Στο κάτω μέρος του φόρουμ
Αν θέλεις να παρακολουθείς ένα forum πατάς το Παρακολούθηση Δ. Συζήτησης στην σελίδα του forum το κάτω μέρος
Αν θέλεις να παρακολουθείς ένα topic πατάς το Παρακολούθηση θέματος στο κάτω μέρος της σελίδας
Τα παραπάνω στέλνουν ένα email αν έχεις πατήσει παρακολουθήσει, όταν κάποιος δημοσιεύσει σε φόρουμ ή θέμα που σε ενδιαφέρειΕναλλακτικά υπάρχει και η λύση του προσθήκη στα αγαπημένα (σαν bookmarks) αυτό σου δίνει την ικανότητα να συγκεντρώνεις όλα
αυτά τα forum ή topics που σε ενδιαφέρουν σαν σελιδοδείκτες (στον πίνακα ελέγχου σου) το καλό που έχουν είναι ότι σου τα κάνει
sort με ημερομηνία του Αγαπημένου στο οποίο έχει κάποιος κάνει κάτι post και επίσης αλλάζει το χρώμα σε κόκκινο αν θυμάμαι καλά
για να σε διευκολύνει να καταλάβεις ότι κάτι νέο υπάρχει εκεί ποσταρισμένοΑυτό που σκοπεύουμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα σύστημα που να σου τα δείχνει όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να
πάς στον πίνακα ελέγχου σου αλλά κατευθείαν, όπως ψάχνεις το φορθμ, είναι αρκετά πρακτικό και το έχουμε στο todo list μας 🙂
thanks για το feedback09/06/2013 at 1:36 pm #18566
SiromistParticipantεχει γινει κατι με το σαιτ? σε οποιο λινκ και να πατησω μου βγαζει error?
09/06/2013 at 1:47 pm #18567
εχει γινει κατι με το σαιτ? σε οποιο λινκ και να πατησω μου βγαζει error?
εμένα μου δουλεύουν κανονικά και τα links σε Epitrapaizoume.gr και forum
ίσως φταίει κάτι άλλο στο PC σου?αν έχει και άλλος παρόμοιο πρόβλημα με τον Siromist ας το γράψει Please εδώ
thanks
:meeple:10/06/2013 at 6:46 am #18568
SiromistParticipantok ηταν κατι προσωρινο αλλα και παλι οταν ανοιγει η σελιδα κολλαει και σερνεται πιο πολυ απο ποτε. Don’t know what’s happening
10/06/2013 at 5:35 pm #18569
ok ηταν κατι προσωρινο αλλα και παλι οταν ανοιγει η σελιδα κολλαει και σερνεται πιο πολυ απο ποτε. Don’t know what’s happening
οκ, παράξενο, εμένα από 2 διαφορετικά wifi πάει μια χαρά, τι ίδιο και η Γεωργία μου λέει από το σπίτι της
αν έχει και άλλος τέτοιου τύπου προβλήματα, ας τα αναφέρει εδώ να το κοιτάμε
thanks
🙂13/06/2013 at 11:46 am #18561
SiromistParticipantακομα στους ιδιους ρυθμους, ανοιγουν μεν τα λινκς αλλα κολανε λιγο
13/06/2013 at 7:31 pm #18562
ακομα στους ιδιους ρυθμους, ανοιγουν μεν τα λινκς αλλα κολανε λιγο
μήπως επηρεάζεται τίποτα άλλο στο μηχάνημα σου? Σε όσα έχω δοκιμάσει εγώ πάντως τρέχει κανονικά!!!
Θα το παρακολουθώ πάντως να το έχω υπόψιν
thanks19/06/2013 at 8:41 am #18560
SiromistParticipantΜα καλα, γιατι δεν μπορεις να δημιουργεις κενα μεταξυ των λεξεων οταν γραφεις??? τι καινουριο ειναι παλι αυτο? Μεγας εισαι Κυριε ολα τα κουλα σε αυτο το φορουμ θα τα συναντησω!! ! !
20/06/2013 at 10:24 am #18559
SiromistParticipantΠραγματικα ειναι το πιο δυσχρηστο φορουμ, πρεπει να σαι δηλαδη γνωστης της php για να τη βγαλεις καθαρη; Ημαρτον! 😯
20/06/2013 at 5:49 pm #18564
Πραγματικα ειναι το πιο δυσχρηστο φορουμ, πρεπει να σαι δηλαδη γνωστης της php για να τη βγαλεις καθαρη; Ημαρτον! 😯
Συγνώμη δηλαδή το BGG είναι πιο εύκολο?
Εχει ακριβως τον ίδιο τροπο λειτουργιας με BB Codes
Και έχουμε και σκοπό να το βελτιώσουμε κι άλλο με
custom χαρακτηριστικα, σταδιακια!!!20/06/2013 at 11:36 pm #18563
SiromistParticipantαυτο το κουλο που δεν μπορεις να αφηνεις περισσοτερα κενα αναμεσα στις λεξεις εκτος απο ενα πρωτη φορα το συναντω
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια