τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 946 total)
  • Author

Εσυ πετραν αυτο θα ελειπε διπλα στην θαλασσα να μην πας παραλια…Το ιδιο κι εσυ ναγγελη εκει που μενεις…εγω που μαι κεντρο και θελω 20ε βενζινη δεν το κοβω να -πηγαινω παραλια…Μαλλον θα λιωνω στα επιτραπεζια και το καλοκαιρι αλλα θα φροντισω να βαλω φουσκωτη πισινα,ανεμιστηρα και κοκτειλς για ντεκορ!!! xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa

@Anakin » Δευτ Μάιος 26, 2014 6:56 pm wrote:

Πάρα πολύ καλά παιδιά! Εμείς είχαμε σινεμά την Παρασκευή, έξοδο και τελικό CL το Σάββατο οπότε μόνο προλάβαμε να παίξουμε τρία διπλά παιχνίδια. Άφηασαν πάρα πολύ καλές εντυπώσεις γι’ αρχή! Ελπίζω στο επόμενο σαβ/κο να επανορθώσουμε!

Ωραιος Παναγιωτη καλοριζικα και παλι!Για πες εντυπωσεις απο battle line και colossal arena???Ειναι tactical wargame με καρτες η καμια σχεση???Πως σου φανηκαν??Στρατηγικη η τυχη υπερτερει???ευχαριστωωω

matsas
    Participant

@garif » Δευτ Μάιος 26, 2014 7:43 pm wrote:

Εσυ πετραν αυτο θα ελειπε διπλα στην θαλασσα να μην πας παραλια…Το ιδιο κι εσυ ναγγελη εκει που μενεις…εγω που μαι κεντρο και θελω 20ε βενζινη δεν το κοβω να -πηγαινω παραλια…Μαλλον θα λιωνω στα επιτραπεζια και το καλοκαιρι αλλα θα φροντισω να βαλω φουσκωτη πισινα,ανεμιστηρα και κοκτειλς για ντεκορ!!! xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa

εγω μαζι σου φιλε ειμαι.καλυτερα επιτραπεζια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    σημερα επαιξα για πρωτη φορα και το βρηκα πολυ ενδιαφερον και διαφορετικο απ οτι εχω παιξει μεχρι τωρα!!

πολυ καλο παιχνιδι και με πολυ καλα περιεχομενα!!!!!!!
    να κανω και μια ερωτηση μιας και εχω δει παιζει αρκετα το sewer pirats στην σελιδα μας εδω.
    αν καποιοσ εχει φτασει στην θεση καπετανιος και ο επομενος παικτης παιξει το σαλιγκαρι φτασει στην 3η θεση και τραβαει μια καρτα και του βγει αυτη που ηθελε για να κινηθει μια θεση μπροστα στην θεση του καπετανιου.τοτε ο παικτης που ηταν στην θεση του καπετανιου παει πισω και την θεση του την περνει ο σαλιγκαρος?????

petros papitsis
    Participant

καλημερα φιλε ( matsa) ναι κανονικά στην θέση του καπετάνιου την περνει ο σαλιγκαρος. Έχει φοβερό γέλιο οταν γίνει αυτο. Ειδικα αν ο παίκτης που ειναι καπετάνιος ειναι και λιγο γρουσουζεις. Έχουμε μεταφράσει στα ελληνικά ολο το παιχνίδι sewer pirats. :thumbsup:

VitaKapa
    Participant

εγώ έπαιξα μερικά παιχνιδάκια που είχα ξαναδοκιμάσει και στο παρελθόν και μου άρεσαν, όπως το όμορφο Cοney Island και δοκίμασα και μερικά νέα και εντυπωσιακά, όπως το απίστευτο Dice Duel ιδανικό για πάρτυ Με πανικό από ζάρια σε πραγματικό χρόονο, αλλά και το γεμάτο και δυνατό Russian Railroads Euro Με εύκολους κανόνες και άπειρες στρατηγικές και τρόπους να σκοράσεις πόντους νίκης!!! Ωραίο ΣΚ γεμάτο όμορφες παρτίδες!!! yioupi

Αχιλλέα το Battle Line θυμίζει αρκετά “πόκερ” στους συνδυσμούς που μπορείς να κάνεις προκειμένου να πάρεις περισσότερες σημαίες από τον αντίπαλό σου. Θεωρητικά μπορείς να πεις ότι έχει μία ελαφριά αίσθηση από δύο στρατούς παρατεταγμένους. Επίσης 10 κάρτες τακτικής δίνουν μια διαφορετική γεύση κάθε φορά μιας και κανείς δεν μπορείς να χρησιμοποιήσει περισσότερες από μία από τον αντίπαλό του. Το Colossal Arena φαίνεται παιχνίδι που δεν μπορείς να το ελέγξεις τόσο με 4 ή 5 παίκτες αλλά με 2 και 3 γίνεται αρκετά υπολογιστικό και φύσικά έχει λίγο back-stabbing που δεν αρέσει σε πολλούς. Μου θύμισε λίγο κάτι σόου που ψηφίζεις ποιος θα απόχωρήσει! Χαχαχαχα… xaxaxaxa

Αρκετά καλά και τα δύο, όπως και το Jambo. Θα σου πρότεινα να δεις κανένα σχετικό βιντεάκι για να σχηματίσεις μια καλύτερη γνώμη μιας και τα παιχνίδια με τράπουλα δεν τα συμπαθείς. Αν έκανα μια πρόβλεψη θα έλεγα πως πιο πολύ θα σου άρεσε το Colossal Area κι ίσως και το Jambo μιας και σου αρέσει το Jaipur.

matsas
    Participant

ευχαριστη εκπληξη αν και το περιμενα το παιχνιδι

στα + οτι παιζει πολυ καλα και με 2 παικτες kai γρηγορο.εχει λιγο τυχη τι καρτες θα ανοιξουν αλλα πρεπει να παιζεις και με το τι μπορει να θελουν οι αλλοι.δεν μπορεις να παιξεις χωρις τακτικη!!!

VitaKapa
    Participant

@matsas » Πέμ Μάιος 29, 2014 12:07 pm wrote:

ευχαριστη εκπληξη αν και το περιμενα το παιχνιδι

στα + οτι παιζει πολυ καλα και με 2 παικτες kai γρηγορο.εχει λιγο τυχη τι καρτες θα ανοιξουν αλλα πρεπει να παιζεις και με το τι μπορει να θελουν οι αλλοι.δεν μπορεις να παιξεις χωρις τακτικη!!!

Thanks για το tip Matsas!!!
    Τέλεια γιατί το πήρα και ετοιμάζομαι να το διαβάσω :meeple:

@Anakin » Τετ Μάιος 28, 2014 7:54 pm wrote:

Αχιλλέα το Battle Line θυμίζει αρκετά “πόκερ” στους συνδυσμούς που μπορείς να κάνεις προκειμένου να πάρεις περισσότερες σημαίες από τον αντίπαλό σου. Θεωρητικά μπορείς να πεις ότι έχει μία ελαφριά αίσθηση από δύο στρατούς παρατεταγμένους. Επίσης 10 κάρτες τακτικής δίνουν μια διαφορετική γεύση κάθε φορά μιας και κανείς δεν μπορείς να χρησιμοποιήσει περισσότερες από μία από τον αντίπαλό του. Το Colossal Arena φαίνεται παιχνίδι που δεν μπορείς να το ελέγξεις τόσο με 4 ή 5 παίκτες αλλά με 2 και 3 γίνεται αρκετά υπολογιστικό και φύσικά έχει λίγο back-stabbing που δεν αρέσει σε πολλούς. Μου θύμισε λίγο κάτι σόου που ψηφίζεις ποιος θα απόχωρήσει! Χαχαχαχα… xaxaxaxa

Αρκετά καλά και τα δύο, όπως και το Jambo. Θα σου πρότεινα να δεις κανένα σχετικό βιντεάκι για να σχηματίσεις μια καλύτερη γνώμη μιας και τα παιχνίδια με τράπουλα δεν τα συμπαθείς. Αν έκανα μια πρόβλεψη θα έλεγα πως πιο πολύ θα σου άρεσε το Colossal Area κι ίσως και το Jambo μιας και σου αρέσει το Jaipur.

Ευχαριστω για την αναλυση Παναγιωτη να σαι καλα!Οντως το Jaipur ειναι καλο παιχνιδι!!!Ασε ρε η παρεα μου γουσταρει κυριως euro games(οχι οτι εμενα δεν μ αρεσουν)αλλα σαν κλασσικος ameritrasher δεν βγαινουν τοσο συχνα…

Καλησπερα στην παρεα!Αυτην την εβδομαδα παιξαμε αρκετες ωρες αλλα ποτε μα ποτε δεν ειν αρκετες που λεει και το τραγουδι…
    Παιξαμε λοιπον τα:

για πρωτη φορα το οποια αρεσε σε ολους μας(οντως αρκετα εως πολυ καλο game)

Μετα αφοσιωθηκαμε στο:

το οποιο τα σπαει αλλα αυτο το χαοτικο rulebook του εγινε προεκταση του χεριου μου…

Σημερα κυριακη παιξαμε τα:

μαζι με το ακρως ενδιαφερον expansion:

το οποιο επιτελους κανει το 4πλο να παιζει super και να μη θες υποχρεωτικα 6αδα για να παιξεις…

Μετα σφαχτηκαμε σε μια παρτιδα:

μαζι με το επικο expansion του:

Τελος χαλαρωσαμε με τα διασκεδαστικα:

ΚΑΙ
    MAZI ME TO:

matsas
    Participant

σαββατο ηταν και περασε!!!!!

VitaKapa
    Participant

Ωραία παιχνιδάκια!!!
    εμείς διαγοροποιηθήκαμε λίγο από τα συνηθισμένα μας και παίξαμε τα παρακάτω:

petros papitsis
    Participant

Ενα ενα παιδιά με τα καινούργια παιχνίδια που μου δείχνετε. Τα θελω ολα!!!!!! Μπράβο Βαγγέλη μπράβο matsa!!! 😀 xaxaxaxa 2thumbsup

ο κλασσικος χαλαρος matsas αλλα με πολυ ομορφες επιλογες κι ο αλλος κλασσικος βαγγελης με 350 καινουρια παιχνιδια καθε εβδομαδα…Το hansa teutonica τι λεει ρε φιλε γιατι το εχω σταμπαρει κι εγω αλλα δεν το χω παιξει???Αξιζει???

matsas
    Participant

@garif » Δευτ Ιουν 02, 2014 8:41 pm wrote:

ο κλασσικος χαλαρος matsas αλλα με πολυ ομορφες επιλογες κι ο αλλος κλασσικος βαγγελης με 350 καινουρια παιχνιδια καθε εβδομαδα…Το hansa teutonica τι λεει ρε φιλε γιατι το εχω σταμπαρει κι εγω αλλα δεν το χω παιξει???Αξιζει???

το εχουμε ριξει στα χαλαρα η αληθεια ειναι αλλα πιστευω θα παρει φορα η ομαδα και θα γινει κατι καλο αυτη την εβδομαδα!!
    Το hansa πρεπει να ειναι καλο το ειδα δεν το επαιξα ποτε για ενα και μονο λογο δεν μου εβγαζε καθολου μα καθολου θεμα μιλαμε ουτε μια μικρη τοσο δα σταγονα τιποτα ρε παιδι μου!!!! μετριο ταμπλο,πρεπει να εχει καλο interaction μεταξυ των παικτων.Νομιζω οτι αν σε καποιον αρεσουν και τα ξερα παιχνιδια τοτε ισως ν αξιζει γενικα εχω ακουσει καλα λογια αλλα εμενα δεν μου εκατσε καλα!!!!

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.