τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 946 total)
  • Author

Καλησπερα στην παρεα!!Το πασχα πλησιαζει και ολοι θα εχουμε λιγο χρονο παραπανω για παιχνιδι!!!Αυτη τη βδομαδα δυστυχως παιξαμε ελαχιστα παιχνιδια αλλα μεγαλα σε διαρκεια!
    Ξεκινησαμε λοιπον με το:

Ενα παιχνιδι αρκετα καλο θα ελεγα απλως επειδη το επαιζα 1η φορα κι εχει πολλα combo με τις αναβαθμισεις δεν καταλαβα και πολλα απ το παιχνιδι

Συνεχισαμε κλασσικα και…τρομαχτικα με το:

Και κλεισαμε με το ελληνικοτατο:

Η παρέα μου το εντελώς αντίθετο Αχιλλέα… Χρόνο έχουμε επίσης αλλά όλοι ήθελαν κάτι πιο χαλαρό κι έτσι παίξαμε αρκετές παρτίδες από τα κάτωθι:

Ολα χρειαζονται φιλε Παναγιωτη μου!Ξερω ατομα ου δεν θελουν ουτε να δουν χαλαρα παιχνιδια τυπου Κολορετο που ειν απ τα αγαπημενα μου και το γουσταρω τρελα!Οσο για το for sale ειναι ενας διακαης ποθος σε καθε trade αλλα ποτε δεν μου καθεται…(εχω αρχισει να πιστευω οτι εχω περισσοτερες πιθανοτητες να μου κατσει η Σακιρα παρα το for sale tongue tongue )
    Μια χαρα ειναι οτι κι αν παιζεις αρκει βεβαιως να το ευχαριστιεσαι,να μην τσακωνεσαι(το χουμε παθει απειρες φορες) και να εχεις σουβλακια με κοντοσουβλι για παρεα!!!(τι λεω αγιες μερες θα καω στην κολαση) whattt xaxaxaxaxa

VitaKapa
    Participant

Κάθε παιχνίδι έχει την ώρα του και την κατάλληλη παρέα 🙂
    εμείς παίξαμε τα παρακάτω:

Λατρευω βαγγελη betrayal…Τα σπαει!!!πολυ σωστα αυτο που λες καθε παιχνιδι εχει την ωρα του αλλα και την παρεα του!!!

didie
    Member

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά..
    Εμείς το Σ/Κ παίξαμε

Το πανέμορφο Tokaido

Thebes

και μία δύο παρτίδες πριν τα νηστίσιμα σουβλάκια..

Βαγγέλη όλο το βλέπω μπροστά μου το Splendor το σκέφτομαι,το ξανασκέφτομαι…
    Πες μας μία γνώμη.

Σαφώς όλα έχουν την ώρα τους και στις διακοπές πάμε πιο χαλαρά. Σήμερα παίξαμε 2 άτομα ένα κλασσικό παιχνίδι τράπουλας το Cribbage καθώς και τα:

Το Coloretto είναι κι εμένα από τα αγαπημένα μου καρτοπαίχνιδα! Μ’ αρέσει πως ένα τόσο απλό παιχνίδι μπορεί να σε κάνει να κολλήσεις τόσο και έχει και μια λογική. Δεν παίρνεις ότι να ‘ναι ενώ, αν μπορείς, χαλάς και λίγο τους αντιπάλους σου! :meeple:

Για το For Sale θα πω μετά από τις πρώτες παρτίδες πως δικαίως πολλοί το χαρακτηρίζουν ως super-filler. Παίζεται πάρα πολύ γρήγορα, σε περίπου 15′ οπότε σε μία ωρίτσα έχεις παίξει 4 παρτίδες ενώ θέλει και λίγο σκέψη με την διαχείριση των χρημάτων στην πρώτη φάση και με την πώληση των σπιτιών στην δεύτερη φάση. Πραγματικά χαίρομαι που το πήρα γιατί κι εγώ το ήθελα στην math trade οπότε επειδή δε μου έκατσε τίποτα το τσίμπησα! 2thumbsup

Για το Splendor θα ήθελα κι εγώ μια γνώμη Βαγγέλη αν σου είναι εύκολο! thanks you

VitaKapa
    Participant

Καλημέρα παιδιά 🙂
    Didie το Thebes είναι απο τα αγαπημενα μου παιχνίδια, και για το Colorretto συμφωνώ καξ εγώ 100 % με τον Anakin :meeple:

Το Splendor ήταν μια ευχάριστη έκπληξη απο το πουθενά για μένα!!! Πρόκειται για ένα γρήγορο παιχνίδι με εύκολους κανόνες και γρήγορο ρυθμό κάτι που το κατατάσει εύκολη επιλογή για gateway games! Θεματικά είμαστε έμποροι πολύτιμων λίθων στην εποχή του μεσαίωνα που προσπαθούμε να αποκτήσουμε αδκετό πλούτο ώστε να μας επισκεφτούν οι διάφοροι ευγενείς και να μας δώσουν ακόμα περξσσότερους πόντους prestige!
    Στην πράξη είναι πολύ απλό, στον γύρο του ο παίκτης είτε συλλέγει μάρκες πολύτιμων λίθων, είτε αγοράζει και χτίζει κάρτες μπροστά του, είτε κρατάει κάρτα στο reserce του για μετά! Όποιος συλλέξει πτώτος 15 πόντους prestive κερδίζει τι παιχνίδι!
    Μπορει εκ πρώτης όψεος να ακουστεί κάτι συνηθισμένο, ωστόσο το παιχνίδι έχει μια ανεξήγητη φρεσκάδα! Αν προσθεσει κανείς την άριστη ποιοτητα κατασκευής ( οι μαρκες αισθάνονται απιστευτα βαριές για παιχνιδι στο χέρι του παίκτη, σαν μαρκες καζίνο) και επίσης το γεγονός ότι οαίζει το ίδιο καλά με 2 όσο και με περισσότερους παίκτες, τότε καταλήγουμε στο ότι έχουμε ένα καλό παιχνίδι γενικότερα 🙂 Προσωπικά μου άρεσε πολύ και σίγουρα πιστεύω ότι πρέπει να το δοκιμάσετε
    :meeple:

http://cf.geekdo-images.com/images/pic1904126_md.jpg” alt=””>

petros papitsis
    Participant

καλημερα σε ολους και απο εμενα. πολυ ωραια παιχνιδια βλεπω οτι παίξατε μπράβο!!!! Εμεις αν και ειχαμε λιγο χρονο κατι καναμε το σαββατόβραδο. 7 wonder με τα expansions city και leader, sewer pirats, lord of waterdeep, το μπαουλο το κυρ Γιαννη, ροκ πάρτι, zombie dice, dominion. 2thumbsup ( μήπως γνωρίζει καποιος αν υπάρχει application για το μετρημα των ποντων απο το lords of waterdeep? κατι σαν το application του 7wonder)

Αυτο το splendor μου κινησε κι εμενα την περιεργεια και ηθελα να ρωτησω αλλα με προλαβατε και μαλιστα 2 απο σας!ευγε παιδια κι ευχαριστουμε Βαγγελη για τις πληροφοριες!!!Παναγιωτη για το for sale ετσι ειχα ακουσει οποτε πλεον πρεπει να το χτυπησω οπωσδηποτε…Αντε να δω που θα το βρω ομως…Τεσπα ερχεται το πασχα αντε μπας και παιξουμε τπτ…

ΥΓ.Ενας φιλος αγορασε σημερα το Lancaster στα τυφλα επειδη του εκανε κλικ που λεμε…Εχετε καμια αποψη για το παιχνιδι????

petros papitsis
    Participant

παιδιά θα χρειαστώ την βοήθεια σας. θελω να κανω μια αγορα. το παιχνιδι Arctic scavangers γνωρίζει κανεις κατι για αυτο? μοιάζει λιγο με το dominion. αλλά δεν ειναι το ίδιο.

petros papitsis
    Participant

παιδιά θα χρειαστώ την βοήθεια σας. θελω να κανω μια αγορα. το παιχνιδι Arctic scavangers γνωρίζει κανεις κατι για αυτο? μοιάζει λιγο με το dominion. αλλά δεν ειναι το ίδιο.

@petros papitsis » Τετ Απρ 16, 2014 6:19 pm wrote:

Δυστυχως δεν το γνωριζω καθολου πετραν να σε βοηθησω…

VitaKapa
    Participant

Το συγκεκριμένο δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω :meeple:
    Ωστόσο αν ψάχνετε στην παρέα παιχνίδι τύπου Dominion (Κυρίαρχος)
    τότε αξίζει να δοκιμάσετε το Trains της AEG, συνδιάζει όλα τα καλά του
    Doiminion (Deck Building, etc) Ωστόσο έχει παράλληλα και χάρτη, connectivity
    και networking, και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον smiles
    http://cf.geekdo-images.com/images/pic1606346.jpg” alt=””>http://cf.geekdo-images.com/images/pic1920571_md.jpg” alt=””>http://cf.geekdo-images.com/images/pic1881255_md.jpg” alt=””>

petros papitsis
    Participant

Ευχαριστώ Αχιλλέα και Βαγγέλη! !!! Σύντομα θα σας πω εγω μια γνωμη για αυτο το παιχνίδι. Το βρηκα ενδιαφέρον και τελικα το αγόρασα. 😀

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.