Συζήτηση για το Περιοδικό – Απόψεις & Ιδέες

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Επιτραπαίζουμε Magazine Συζήτηση για το Περιοδικό – Απόψεις & Ιδέες

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author

Έχετε ιδέες και προτάσεις για το “Επιτραπαίζουμε Magazine” ???
    Ελάτε να τις συζητήσουμε όλοι μαζί σε αυτόν εδώ το χώρο, περιμένουμε να ακούσουμε τις ιδέες σας!!! 🙂

Δημιουργήσαμε τούτο εδώ το Topic όπου όλοι οι φίλοι μπορούμε να συζητάμε για το περιοδικό, να εκφράζουμε τις απόψεις μας και τις επιθυμίες, να ζητάμε θέματα με τα οποία θα θέλαμε να καταπιαστεί το περιοδικό και γενικότερα να συμμετέχουμε τόσο στην υλοποίηση του όσο και στη συνεχή βελτίωση του, μέσα από το ThinkTank του forum!!! Περιμένουμε την δικιά σας άποψη και κριτική 🙂

Μία ακόμα ιδέα στο εκπληκτικό περιοδικό μας είναι να προσθέσουμε ένα top-5 για android κι ένα top-10 για i-phone/i-pad. Αυτή η διαφορά είναι γιατί σαφώς υπάρχουν πολύ περισσότερα για τα συστήματα της apple για την ώρα. Για android θα πρότεινα τα Catan, Carcassonne, Tigris & Euphrates, Through the Desert και Hey! That’s my Fish! τα οποία έχω μεταξύ άλλων στο κινητό μου. Δε βρίσκω νόημα να βάλουμε σκάκι, τάβλι, ντάμα, go μιας και υπάρχουν πολλές τέτοιες εφαρμογές και δεν είναι δυνατόν να δοκιμαστούν όλες. Εξάλλου οι fan των παιχνιδιών αυτών πάντα έχουν τουλάχιστον μία εφαρμογή περασμένη! 😉

Να προσθέσω πως το top-30 και top-50 να γίνει είμαστε μια χαρά γιατί δυστυχώς μένουν πολλά εξαιρετικά παιχνίδια εκτός! 😕

VitaKapa
    Participant

@Anakin wrote:

Μία ακόμα ιδέα στο εκπληκτικό περιοδικό μας είναι να προσθέσουμε ένα top-5 για android κι ένα top-10 για i-phone/i-pad. Αυτή η διαφορά είναι γιατί σαφώς υπάρχουν πολύ περισσότερα για τα συστήματα της apple για την ώρα. Για android θα πρότεινα τα Catan, Carcassonne, Tigris & Euphrates, Through the Desert και Hey! That’s my Fish! τα οποία έχω μεταξύ άλλων στο κινητό μου. Δε βρίσκω νόημα να βάλουμε σκάκι, τάβλι, ντάμα, go μιας και υπάρχουν πολλές τέτοιες εφαρμογές και δεν είναι δυνατόν να δοκιμαστούν όλες. Εξάλλου οι fan των παιχνιδιών αυτών πάντα έχουν τουλάχιστον μία εφαρμογή περασμένη! 😉

Να προσθέσω πως το top-30 και top-50 να γίνει είμαστε μια χαρά γιατί δυστυχώς μένουν πολλά εξαιρετικά παιχνίδια εκτός! 😕

πολύ ωραία ιδέα Anakin 🙂 μπορούμε να κάνουμε μια μόνιμη στήλη “Digital Board Games” ή κάτι τέτοιο και να παρουσιάζουμε τα TOP trends (ένα TOP 5 για Android και ένα για iPad) και ίσως και ένα μίνι αρθράκι για σε κάθε τεύχος για κάποιο από όλα αυτά τα games (όσον αφορά τη μεταφορά του στο digital ίσως)!!!
    Αν σε ενδιαφέρει να το αναλάβεις το προχωράμε 🙂 ή αν δεν προλαβαίνεις αν υπάρχει κάποιος άλλος που να τον ενδιαφέρει!!!

Όχι απαραίτητα τα top-trends γιατί δεν είναι σωστό να ακολουθούμε το ρεύμα της εποχής, όσο τα καλύτερα που θα μπορούμε να βγάλουμε μέσω ψηφοφορίας ή κάτι ανάλογο. Για το android πρότεινα ήδη πχ. ποια θεωρώ τα καλύτερα ας πουν μερικοί ακόμη την γνώμη τους ή να οργανώσουμε ένα poll. Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσαν να κάνουν οι κάτοχοι apple για τα δικά τους που έχουν και τον κύριο όγκο.

VitaKapa
    Participant

…πάντως έπαιξα πρόσφατα το Tigris & Euphrates σε android και κόλλησα απίστευτα!!! Δεν είχα παίξει καθόλου το κανονικό επιτραπέζιο, και το έμαθα εύκολα από το tutorial του version android!!! Είναι απλά φοβερό παιχνίδι, υψηλής τακτικής και στρατηγικής όταν ειδικά παίξεις μερικές παρτίδες και ξέρεις τη κάνεις 😀

@VitaKapa wrote:

…πάντως έπαιξα πρόσφατα το Tigris & Euphrates σε android και κόλλησα απίστευτα!!! Δεν είχα παίξει καθόλου το κανονικό επιτραπέζιο, και το έμαθα εύκολα από το tutorial του version android!!! Είναι απλά φοβερό παιχνίδι, υψηλής τακτικής και στρατηγικής όταν ειδικά παίξεις μερικές παρτίδες και ξέρεις τη κάνεις 😀

Εξαιρετική η μεταφορά του σε όλους τους τομείς! Μπορεί να έχουμε πιο λίγα παιχνίδια οι χρήστες android αλλά αν είναι τέτοιου επιπέδου σίγουρα δε με πειράζει καθόλου.

Siromist
    Participant

απο που μπορουμενα τα κατεβασουμε αυτα για το αντροιντ ρε παιδια;

VitaKapa
    Participant

@Siromist wrote:

απο που μπορουμενα τα κατεβασουμε αυτα για το αντροιντ ρε παιδια;

https://play.google.com/store

και ειδικότερα για το Tigris & Euphrates ΕΔΩ

Siromist
    Participant

δεν υποστηριζει google play το δικο μου tablet. Αλλη λυση;

@Siromist wrote:

δεν υποστηριζει google play το δικο μου tablet. Αλλη λυση;

Περίεργο, γιατί αν έχει λειτουργικό Android κανονικά πρέπει να υποστηρίζει και Google Play!!!
    Τι Λειτουργικό έχει το tablet σου Siromist?

Siromist
    Participant

Android εχει αλλα δεν υποστηριζει το store due to liscence reasons

VitaKapa
    Participant

@Siromist wrote:

προς το παρόν δεν ξέρω άλλη λύση πέραν του Google Play, αν βρω κάτι άλλο, θα το αναφέρω εδώ

@Siromist wrote:

Μπορείς να κατεβάσεις σπασμένο το apk του παιχνιδιού και να το εγκαταστήσεις απλά να γνωρίζεις πως αυτό είναι παράνομο.

Siromist
    Participant

μπα με βλεπω για καινουριο ταμπλετ. Αν δεν ξερεις αυτα παθαινεις. 7αρι εχω και με βλεπω για 8αρι, πολυ μικρο ειναι το 7ιντσο

Siromist
    Participant

Βγαινει αυριο το τευχος ‘η παιζει και σημερα να βγει;

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.