Sewer Pirats – Ελληνικοί κανόνες

• This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    petros papitsis
    Participant

http://cf.geekdo-images.com/images/pic1324622_md.jpg” alt=””>
    Για τους φιλους του επιτραπαιζουμε Sewer Pirats – Ελληνικοί κανόνες. Φιλε βαγγελη πιστευω να σου αρεσει η δουλεια που εχουμε κανει. Περιμενω σχολια.
    Οφειλω να ομολογησω οτι ηταν αρκετα δυσκολη η μεταφραση. Την μεταφραση την εκανε η κοπελα μου η ελπιδα. Εγω εκανα την επιμέλεια και το στησιμο.

Μπραβο ρε παιδια πολυ καλη δουλεια μπραβο σας και παλι κι ευχαριστουμε πολυ!!! bravo good post

petros papitsis
    Participant

Σε ευχαριστούμε Αχιλλέα!!!!! smileee

VitaKapa
    Participant

@petros papitsis » Παρ Μαρ 14, 2014 3:52 pm wrote:

Για τους φιλους του επιτραπαιζουμε Sewer Pirats – Ελληνικοί κανόνες. Φιλε βαγγελη πιστευω να σου αρεσει η δουλεια που εχουμε κανει. Περιμενω σχολια.
    Οφειλω να ομολογησω οτι ηταν αρκετα δυσκολη η μεταφραση. Την μεταφραση την εκανε η κοπελα μου η ελπιδα. Εγω εκανα την επιμέλεια και το στησιμο.

Απίστευτη δουλειά παιδιά 🙂 πολλά μπράβο σε όλη την ομάδα είστε φοβεροί!!!!
    Τρομερό ποδαρικό, μια εξαιρετική μετάφραση για ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι
    Μπράβο!!!! :meeple:

bravo good post

p.s. φίλε πέτρο, με την άδεια σου να προσθέσουμε φωτογραφία από το εξώφυλλο του παιχνιδιού στο Post σου?
    η εννοείται φυσικά το ανεβάζεις και εσύ αν προτιμάς, με μια επεξεργασία του post σου.
    Το ανέβασα και στο Epitrapaizoume.gr link

petros papitsis
    Participant

Σε ευχαριστούμε για τα καλα σου λόγια. Μπορεις να κανεις οτι θελεις δεν εχω κανενα προβλημα.

matsas
    Participant

2thumbsup bravo :meeple: :meeple: :meeple: :meeple: :meeple: :meeple: :meeple: :meeple: :meeple:
    τα ειπα ολα!!!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.