Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › Μεταφράσεις Κανόνων & Αρχεια › Sewer Pirats – Ελληνικοί κανόνες
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
14/03/2014 at 12:52 pm #17987
petros papitsisParticipanthttp://cf.geekdo-images.com/images/pic1324622_md.jpg” alt=””>
Για τους φιλους του επιτραπαιζουμε Sewer Pirats – Ελληνικοί κανόνες. Φιλε βαγγελη πιστευω να σου αρεσει η δουλεια που εχουμε κανει. Περιμενω σχολια.
Οφειλω να ομολογησω οτι ηταν αρκετα δυσκολη η μεταφραση. Την μεταφραση την εκανε η κοπελα μου η ελπιδα. Εγω εκανα την επιμέλεια και το στησιμο.14/03/2014 at 5:12 pm #20629
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΜπραβο ρε παιδια πολυ καλη δουλεια μπραβο σας και παλι κι ευχαριστουμε πολυ!!! bravo good post
14/03/2014 at 5:19 pm #20630
petros papitsisParticipantΣε ευχαριστούμε Αχιλλέα!!!!! smileee
14/03/2014 at 9:53 pm #20631
VitaKapaParticipant@petros papitsis » Παρ Μαρ 14, 2014 3:52 pm wrote:
Για τους φιλους του επιτραπαιζουμε Sewer Pirats – Ελληνικοί κανόνες. Φιλε βαγγελη πιστευω να σου αρεσει η δουλεια που εχουμε κανει. Περιμενω σχολια.
Οφειλω να ομολογησω οτι ηταν αρκετα δυσκολη η μεταφραση. Την μεταφραση την εκανε η κοπελα μου η ελπιδα. Εγω εκανα την επιμέλεια και το στησιμο.Απίστευτη δουλειά παιδιά 🙂 πολλά μπράβο σε όλη την ομάδα είστε φοβεροί!!!!
Τρομερό ποδαρικό, μια εξαιρετική μετάφραση για ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι
Μπράβο!!!! :meeple:bravo good post
p.s. φίλε πέτρο, με την άδεια σου να προσθέσουμε φωτογραφία από το εξώφυλλο του παιχνιδιού στο Post σου?
η εννοείται φυσικά το ανεβάζεις και εσύ αν προτιμάς, με μια επεξεργασία του post σου.
Το ανέβασα και στο Epitrapaizoume.gr link15/03/2014 at 6:14 pm #20632
petros papitsisParticipantΣε ευχαριστούμε για τα καλα σου λόγια. Μπορεις να κανεις οτι θελεις δεν εχω κανενα προβλημα.
04/04/2014 at 7:57 am #20633
matsasParticipant2thumbsup bravo :meeple: :meeple: :meeple: :meeple: :meeple: :meeple: :meeple: :meeple: :meeple:
τα ειπα ολα!!! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια