Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Videos από το Επιτραπαίζουμε!!! › Requests ΕΔΩ!!! Ζητείστε πιο παιχνίδι να παρουσιάσουμε…
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
28/05/2013 at 1:39 pm #17855
Epitrapaizoume.grMemberΞεκινάμε αυτό εδώ το θέμα, στο οποίο θα μπορούν όλοι οι φίλοι να ζητάνε ποια παιχνίδια θα ήθελαν να δουν στο μέλλον στο Επιτραπαίζουμε σε Video Παρουσίαση!!! Κάντε Post Reply εδώ και πείτε μας ποιο παιχνίδι θα θέλατε να σας παρουσιάσουμε!!! Υποσχόμαστε να κάνουμε ότι δυνατόν καλύτερο, για να ικανοποιήσουμε όσους περισσότερους φίλους μπορούμε!!!
Requests ΕΔΩ!!! Ζητείστε πιο παιχνίδι να παρουσιάσουμε… :meeple: :meeple: :meeple:
[glow=red:37hjggu1]Ένα από τα επόμενα Videos του Επιτραπαίζουμε, θα είναι το…[/glow:37hjggu1]
06/06/2013 at 10:45 am #18540
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΚαλημερα στην ομορφη παρεα σας!Εγω θα ζητησω κατι πιο βαρυ να γυρισετε σε video.Θα προτεινα ειτε το cyclades της matagot ειτε το battlelore!αυτα απο μενα κι αν ειναι εφικτο θα χαρω να δω καποιο απ αυτα!!
08/06/2013 at 6:33 pm #18542
VitaKapaParticipant@garif wrote:
Καλημερα στην ομορφη παρεα σας!Εγω θα ζητησω κατι πιο βαρυ να γυρισετε σε video.Θα προτεινα ειτε το cyclades της matagot ειτε το battlelore!αυτα απο μενα κι αν ειναι εφικτο θα χαρω να δω καποιο απ αυτα!!
τρομερές επιλογές και τα 2, βρίσκονται στα μελλοντικά μας σχέδια μόλις βρεθεί χρόνος :meeple:
ευχαριστούμε πολύ για τις προτάσεις garif και ελπίζουμε να καταφέρουμε στο άμεσο μέλλον να τα
ετοιμάσουμε!!!13/06/2013 at 11:41 am #18541
SiromistParticipantενα βιντε ριβιου δεν ειναι και ο,τι πιο ευκολο, ειδικα αν θες να το κανεις αρκετα σωστα και να απεικονιζεις το ταμπλω με διαφορετικες στιγμες αναλογως τη φαση του παιχνιδιου
12/11/2014 at 5:28 am #18543
AnonymousInactiveΕγω θα ζητησω κατι πιο βαρυ να γυρισετε σε video.Θα προτεινα ειτε το cyclades της matagot ειτε το battlelore!αυτα απο μενα κι αν ειναι εφικτο θα χαρω να δω καποιο απ αυτα!!
12/11/2014 at 12:30 pm #18544
matsasParticipantπολυ καλη ιδεα βαγγελη……………….!!!
και ελπιζω στο μελλον σε gamenight video!!!!!11/06/2015 at 3:43 pm #18545
kopanos13ParticipantΒιντεάκι για το 7 wonders guys! Είναι πολύ δημοφιλές.
13/06/2015 at 11:16 am #18546
VitaKapaParticipant@kopanos13 » Πέμ Ιουν 11, 2015 6:43 pm wrote:
Βιντεάκι για το 7 wonders guys! Είναι πολύ δημοφιλές.
Ναι έχεις δίκιο 🙂 πρέπει να το βάλουμε στην λίστα με την πρώτη ευκαρία να το γυρίσουμε :meeple:
thanks26/11/2015 at 5:53 pm #18547
hightopParticipantΓεια σας, συγχαρητηρια για τη δουλεια σας, εχω παραγγειλει το Eldritch Horror και θα ηθελα αν ειναι δυνατον καποια στιγμη να το δουμε στο καναλι σας στο youtube – μια ματια που εριξα νομιζω δεν υπαρχει – το παιχνδι θεωρειτε πολυ δυσκολο και θα βοηθουσε πολλους!
26/11/2015 at 10:52 pm #18548
VitaKapaParticipant@hightop » Πέμ Νοέμ 26, 2015 8:53 pm wrote:
Γεια σας, συγχαρητηρια για τη δουλεια σας, εχω παραγγειλει το Eldritch Horror και θα ηθελα αν ειναι δυνατον καποια στιγμη να το δουμε στο καναλι σας στο youtube – μια ματια που εριξα νομιζω δεν υπαρχει – το παιχνδι θεωρειτε πολυ δυσκολο και θα βοηθουσε πολλους!
Thanks hightop 🙂 να σαι καλά για τα ωραία λόγια, ευχαριστούμε :meeple: μας δίνουν δύναμη και όρεξη για συνέχεια smiles
Είναι πολύ ωραίο παιχνιδάκι και άκρως θεματικό, το χα παίξει μια φορά πριν από ακιρό και μου είχες αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.
Θα προσπαθήσουμε να το βγάλουμε σύντομα στο τραπέζι για να γυρίσουμε το Video
smiless -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια