Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Videos από το Επιτραπαίζουμε!!! › Puerto Rico – How to Play Video by Epitrapaizoume.gr
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
23/05/2015 at 10:40 am #18102
VitaKapaParticipant[youtube:7kosoe0o]https://www.youtube.com/watch?v=NR4FcqCavpo[/youtube:7kosoe0o]
https://www.youtube.com/watch?v=NR4FcqCavpo
Aie aie aie aie aie aie Puerto Rico…
Aie aie aie aie aie aie Puerto Rico…
Περισσότερα για το Παιχνίδι εδώ:23/05/2015 at 5:12 pm #21217
boomerParticipantΚοίτα σύμπτωση! Σήμερα το μεσημέρι μελετούσα τους κανόνες γιατί θα το αποκτήσω προσεχώς!! Μπράβο παιδιά πολύ καλό βοήθημα το βιντεάκι!! :salute: bravo
23/05/2015 at 6:38 pm #21218
VitaKapaParticipant@boomer » Σάβ Μάιος 23, 2015 8:12 pm wrote:
Κοίτα σύμπτωση! Σήμερα το μεσημέρι μελετούσα τους κανόνες γιατί θα το αποκτήσω προσεχώς!! Μπράβο παιδιά πολύ καλό βοήθημα το βιντεάκι!! :salute: bravo
Είναι εξαιρετικό παιχνίδι Δημήτρη 🙂 άξια κατέχει τη θέση που έχει :meeple: θα σου αρέσει σίγουρα
Thanks για τα καλά λόγια για το Video, να ναι καλά ο Δημήτρης που το εξήγησε!!!24/05/2015 at 8:53 am #21219
boomerParticipantΜανώλης και όχι Δημήτρης αλλά δεν πειράζει!! χαχα
Ασφαλώς Βαγγέλη τα παιχνίδια που κατέχουν τις πρώτες θέσεις στο bgg δεν βρίσκονται τυχαία εκεί και σίγουρα πολλά απ’ αυτά μου κινούν το ενδιαφέρον, ιδικά αν είναι στα ελληνικά ή και στα αγγλικά αρκεί να μην έχουν μεγάλα κείμενα στο παιχνίδι!!
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω επίσης, είναι η παραλλαγή για 2 άτομα κατά πόσο καλά δουλεύει! Το λέω γιατί έχω βρει 3 διαφορετικές εκδοχές!24/05/2015 at 9:40 am #21220
VitaKapaParticipantSorry βρε συ, αυτά παθαίνεις όταν απαντάς από κινητό σε μικροσκοπική οθόνη σε 2 φίλους ταυτόχρονα smileee
Δεν το έχω παίξει με 2, αλλά έχω ακούσει και εγώ για τους κανόνες για 2 που έχουν γίνει πλέον επίσημοι. Αυτά που διάβασα,
λένε ότι έιναι ισορροπημένο και προσαρμοσμένο για 2, και ο ένας παίρνει μετά τον άλλον ρόλο.
Ουσιαστικά το παιχνίδι γίνεται πιο γρήγορο και λίγο πιο εύκολο μιας και δεν θα σου στερηθούν παρά τα μισά μόνο προνόμια.
Όταν το δοκιμάσω κάποια στιγμή με 2, θα γράψω εντυπώσεις :meeple:24/05/2015 at 11:16 am #21221
boomerParticipantΨυχραιμία καλέ μου άνθρωπε!! Δε σε κυνηγάει κανένας! xaxaxaxa xaxaxaxa
Οντως υπάρχει και παλιά και καινούρια επίσημη εκδοχή αλλά και μια διαφορετική! Θα το δοκιμάσω κι εγώ και θα γράψουμε τις απόψεις μας να δούμε ποια είναι και η καλύτερη! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια