Πωλείτε το Make ‘n’ Break – 5 ευρώ

• This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    xodroolis
    Participant

Πωλούνται τα εξής επιτραπέζια παιχνίδια:

[s:kv6rmg27]Ticket to ride: the card game (αγγλική έκδοση, sleeved κάρτες, κουτί χωρίς inlet, 4 φορές παιγμένο, κατάσταση πολύ καλή) 5 ευρώΕπωλήθη[/s:kv6rmg27]
    [s:kv6rmg27]Ελιξήριο (ελληνική έκδοση, 2 παιγμένο, κατάσταση πολύ καλή) 5 ευρώ Επωλήθη[/s:kv6rmg27]
    [s:kv6rmg27]Όχι ευχαριστώ (εληνική έκδοση, 5 φορές παιγμένο, κατάσταση πολύ καλή) 2 ευρώ Επωλήθη[/s:kv6rmg27]
    [s:kv6rmg27]The masons (γερμανική έκδοση “Mauer bauer”, εκτυπωμένοι αγγλικοί κανόνες, 7 φορές παιγμένο, κατάσταση καλή) 5 ευρώ Επωλήθη
    Principato (γερμανική έκδοση, στην ζελατίνα του) 6 ευρώΕπωλήθη
    Σικάγο (ελληνική έκδοση, 3 φορές παιγμένο, κατάσταση καλή) 5 ευρώ Επωλήθη
    League of six (γερμανική έκδοση “Sechsstadtebund”, εκτυπωμένοι αγγλικοί κανόνες, καμία φορά παιγμένο, ξεπαντσαρισμένο, κατάσταση πολύ καλή) 6 ευρώ Επωλήθη
    Before the wind (αγγλική έκδοση, 1 φορά παιγμένο, κατάσταση πολύ καλή) 5 ευρώ Επωλήθη[/s:kv6rmg27]

Make ‘n’ Break (πολύγλωσση έκδοση ravensburger, συμπεριλαμβανομένων και ελληνικών οδηγιών, 2 φορές παιγμένο, κατάσταση πολύ καλή) 5 ευρώ

Η πώληση γίνεται με σκοπό να αδειάσω λίγο την βιβλιοθήκη μου. Τα παιχνίδια είναι όλα προσεγμένα και χωρίς φανερές φθορές.
    Εξαιτίας της μικρής τιμής πώλησης, ενημερώνω τους ενδιαφερόμενους ότι θα πρέπει να τα παραλάβουν οι ίδιοι ή αντιπρόσωποί τους από τον χώρο μου, στους Αμπελόκηπους δήμου Αθηναίων.
    Αποστολές ή συναντήσεις αλλού δεν αναλαμβάνω.
    Παρακαλώ στείλτε προσωπικό μήνυμα οι ενδιαφερόμενοι

Όσα πωλούνται θα διαγράφονται από την λίστα
    Αν πουληθούν όλα για όσα υπήρξε ενδιαφέρον, το thread θα διαγραφεί.

xodroolis
    Participant

[s:4rp3sop0]League of six (γερμανική έκδοση “Sechsstadtebund”, εκτυπωμένοι αγγλικοί κανόνες, καμία φορά παιγμένο, ξεπαντσαρισμένο, κατάσταση πολύ καλή) 6 ευρώ[/s:4rp3sop0] Δεσμευμένο

VitaKapa
    Participant

Φοβερές τιμές Νίκο!!!! Είμαι σίγουρος ότι θα εξαφανιστούν στο άψε σβήσε!!!
    και είναι και ωραία παιχνιδάκια!!! Καλή αρχή :thumbsup: :meeple:

Κρίμα που τα έχω ήδη όλα 👿

Ενδιαφέρομαι για το Σικάγο. Πώς θα μπορούσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία ?

karderina
    Member

και εγω ενδιαφέρομαι για τον ελιξήριο!

xodroolis
    Participant

Προστέθηκαν στην λίστα 2 ακόμα παιχνίδια.
    Before the wind – 5 ευρώ.
    Make ‘n’ Break – 5 ευρώ.

Τα υπόλοιπα είναι όλα δεσμευμένα

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.