Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Πωλήσεις & Ανταλλαγές Παιχνιδιών › (SOLD) Παιχνίδια που Πουλήθηκαν-Ανταλλάχθηκαν › Πωλησεις παιχνιδιων
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
06/06/2013 at 7:09 am #17864
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΠωλουνται τα εξης επιτραπεζια παιχνιδια:
Σκουληκοδρομιες(ελληνικη εκδοση),αριστη κατασταση(παιγμενο 2 φορες) 5 ευρω!
Που ειναι οι τοματες(ελληνικη εκδοση),αριστη κατασταση(απαιχτο) 5 ευρω!
Oι αποικοι του καταν το παιχνιδι με τις καρτες(ελληνικη εκδοση),αριστη κατασταση(παιγμενο 1 φορα) 5 ευρω!
Χομπιτ(ελληνικη εκδοση)αριστη κατασταση (παιγμενο 1 φορα) 15 ευρω!
Πιρανχας(ελληνικη εκδοση),αριστη κατασταση(παιγμενο μια φορα) 5 ευρω!
Sudoku(Ελληνικη εκδοση),αριστη κατασταση(παιγμενο 1 φορα) 10 ευρω
Aπλως επειδη η αξια ειναι πολυ μικρη κι ο χρονος μου περιορισμενος θα πρεπει να τα παραλαβετε απο μενα στην περιοχη του ζωγραφου αττικης η εστω να βρεθουμε καπου κοντα εκει(παγκρατι-αμπελοκηποι-γουδι)!Ολα τα παιχνιδια που δινω ειναι σε υπεραριστη κατασταση(μπορειτε να τα ελεγξετε και μονοι σας οσο θελετε)και ειναι παιχνιδια παρεας καταλληλα και για γυναικες και παιδια!Τα δινω γιατι απλως εγω ειμαι σ αλλη φαση με πιο βαρια παιχνιδια κι ειναι κριμα να τα εχω να σκονιζονται!
08/06/2013 at 6:37 pm #18604
VitaKapaParticipantΤρομερές τιμές garif!!! Κρίμα που έχω ήδη τα περισσότερα 😉
17/06/2013 at 7:28 pm #18603
nicky15mtlMemberενδιαφερομαι για το μπλοφα παρτυ και το munchkin!
22/11/2013 at 12:47 pm #18605
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΠαιδια ξεχασα να αφαιρεσω τ παιχνιδια που δωθηκαν κ ζητω συγνωμη.αυτη η λιστα πλεον δεν υπαρχει οποτε οτι πωλειται θα μπαινει με τον καινουριο τροπο.ευχαριστω
23/11/2013 at 8:03 pm #18606
VitaKapaParticipantΤέλεια Garif, άρα το κλείνουμε αυτό το τοπικ για να μην μπερδεύει και να επικεντρωθούμε
στην πλατφόρμα με τις αγγελίες που είναι καλύτερη :meeple:24/11/2013 at 7:35 am #18607
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΠολυ καλη ιδεα κι εγω προσπαθουσα να κανω διαγραφη το θεμα αλλα δεν το βρηκα ποτε…
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια