Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Editors Περιοδικού › Ποιοι ειμαστε
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
19/06/2013 at 9:43 am #17888
SiromistParticipantΑς δουμε λοιπον ποιοι ειμαστε και με τι ασχολουμαστε στο περιοδικο
1. Βαγγελης Κεφαλας – Συνεντευξεις, Editorial – (Chief Editor)
2. Δημητρης Δρακοπουλος – Οι εξομολογησεις ενος gamer, Astra & Gaming
3. Δημητρης Αθανασοπουλος – Ζαρια κι Ιστορια
4. Ελια Κεφαλα – Επιτραπεζιες γευσεις, eurofamily games reviews
5. Παναγιωτης Ζωης – Meeple’s corner
6. Χρηστος Γιαλουρης – Ας παιξουμε
7. Γιωργος Ζωτος – Η τσουχτρα
8. Βαγγελης Φωσκολος – Παιζοντας ασταματητα
9. Νικος Χονδροπουλος – Μιλα ελληνικα για να καταλαβω
10. Μπαμπης Τσιμωρης – Cubes in action
11. Γιαννης Δημητρουσης – Απευθειας απο Θεσσαλονικη
12. Γεωργια Κεφαλα – Επιτραπεζοταξιδευουμε
13. Μανος Βεληβασακης – Παιζουμε Ελλαδα
14. Πενυ Κεφαλα – Επιτραπεζιο & Εργοθεραπεια
15. Θεοφιλος Γεωργιαδης – Figure painting
16. Θεοδωρος Γεωργιου – Pen n Papaer RPGs
17. Θανασης Καλτσουδας – Miniature games19/06/2013 at 3:50 pm #18669
VitaKapaParticipantΆλλη μια φορά μπράβο Siromist πολύ καλό post :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
19/06/2013 at 4:19 pm #18668
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΠολύ καλό το δημοσίευμα σου φίλε μου απλά θα παρακαλούσα να με γράψεις ως Παναγιώτη αντί για Πάνο. Ευχαριστώ! :meeple:
19/06/2013 at 8:28 pm #18665
SiromistParticipantΤο Πανος ειναι πιο κυριλε , δινει αξια στο προσωπο. Τωρα το Παναγιωτης ειναι το απολυτο βαφτιστικο, κακως το χρησιμοποιεις . Και το Γιωτης λεει αλλα ειναι πιο τρεντυ.
19/06/2013 at 11:11 pm #18666
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@Siromist wrote:
Το Πανος ειναι πιο κυριλε , δινει αξια στο προσωπο. Τωρα το Παναγιωτης ειναι το απολυτο βαφτιστικο, κακως το χρησιμοποιεις . Και το Γιωτης λεει αλλα ειναι πιο τρεντυ.
Τώρα να ανοίξουμε συζήτηση γιατί προτιμώ το κανονικό μου όνομα; Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή; Ευχαριστώ και πάλι που το διόρθωσες.
20/06/2013 at 5:12 am #18667
SiromistParticipantΒασικα υπαρχει και ο Θεοδωρος το νεο μελος αλλα δεν ξερω επωνυμο και στηλη για να τον προσθεσω στην λιστα
20/06/2013 at 9:19 am #18663
VitaKapaParticipant@Siromist wrote:
Βασικα υπαρχει και ο Θεοδωρος το νεο μελος αλλα δεν ξερω επωνυμο και στηλη για να τον προσθεσω στην λιστα
Ειναι Γεωργίου και το όνομα της στήλης ίσως είναι
Pen & Paper RPG🙂
20/06/2013 at 10:36 am #18664
SiromistParticipantthanks! I put it on the list!
20/06/2013 at 6:36 pm #18673
VitaKapaParticipantΕπίσης από το τεύχος Ιουλίου θα έχουμε μαζί μας και τον Θαναση Καλτσούδα
με νέα στήλη Miniature Games (και ενδεχομένως και wargames)
Θα μας πεί το όνομα που θέλει να έχει η στήλη του και φυσικά
θα γνωριστεί και με όσους δεν τον ξέρουν ήδη(σημ. Ο Θανάσης έχει πολυετή εμπειρία σε wargames και miniature games, ενώ ανάμεσα σε άλλα είναι και πρόεδρος του συλλόγου Legion)
τα υπόλοιπα αφήνω τον ίδιο να τα μοιραστεί μαζί μαςπρόσθεσα τον Θαναση στο Editors Περιοδικού οπότε σύντομα θα τον έχουμε και αυτόν κοντά μας :meeple:
20/06/2013 at 9:47 pm #18671
SiromistParticipantοκ θα τον προσθεσω στην λιστα αργοτερα ομως γιατι τωρα ειμαι με ταμπλετ και κωλυομαι
20/06/2013 at 10:33 pm #18672
von_kaltsMemberΛοιπόν γεια σας και από εμένα .. με λένε Θανάση και είμαι καλά!!
Είμαι wargamer (δλδ παιχνίδια στρατηγικής με μινιατούρες) από το 1990 και σχεδόν γνωρίζω τα πάντα για τον χώρο αυτόν, έχω δημιουργήσει την ιστοσελίδα http://www.wargamer.gr η οποία υπάρχει από το 2003 και ασχολείται κατά κόρον με τα παιχνίδια αυτά.
Όμως πέρυσι τον Φεβρουάριο (2012) δημιουργήσαμε τον σύλλογο Legion wargaming Club (http://www.legionwargamingclub.gr/) με κάποιους φίλους. Μέσα όμως από την επαφή μου με διαφορετικές κοινότητες, ανθρώπους και απόψεις, γνώρισα τα επιτραπέζια παιχνίδια μέσα από διάφορα event στον σύλλογο και ομολογουμένως με κέρδισαν…ανακάλυψα πως το gaming δεν είναι μόνο το παιχνίδι που παίζεις, ή που γνωρίζεις αλλά ένας τρόπος ζωής .. μια στάση ζωής που συνεχώς κερδίζει νέους παίκτες .. και επεκτείνεται!
Την στήλη μου θα την ονομάσω “Μικροί Πόλεμοι”, επηρεασμένη από ένα βιβλίο που θεωρείται η αρχή για τα παιχνίδια με μινιατούρες. Το βιβλίο λεγόταν Little wars και εκδόθηκε το 1913 από τον γνωστό συγγραφέα Herbert George Wells (που έχει γράψει βιβλία όπως The Time Machine (1895), The Island of Doctor Moreau (1896), The Invisible Man (1897), The War of the Worlds (1898) και πολλά άλλα). Η στήλη μου θα είναι μια σειρά από άρθρα που θα μυήσει του αναγνώστες στα μυστικά, στις βάσεις και στον κόσμο των παιχνιδιών με μινιατούρες. Θα παρουσιάσει και θα μοιραστεί μαζί σας τις εμπειρίες από τα γνωστότερα παιχνίδια και θα εξερευνήσει μαζί σας την προσπάθεια του ανθρώπου να αναπαραστήσει την πραγματική ζωή μέσα από τα παιχνίδια. Ελάτε να ταξιδέψουμε σε άγνωστα μονοπάτια μαζί …Θανάσης Καλτσούδας
thanasis@wargamer.gr21/06/2013 at 3:38 am #18670
VitaKapaParticipantΚαλωσηλθες Θανάση!!!
Το θέμα και το περιεχόμενο της στήλης σου
ακούγεται τρομερά ενδιαφέρον
Σε καλοσωρίζουμε στην παρεα μας και
περιμένουμε με αγωνία το πρώτο άρθρο 🙂
Καλή Αρχή!!!21/06/2013 at 8:06 am #18661
SiromistParticipantΘαναση well come!
23/06/2013 at 12:01 pm #18662
SiromistParticipantok και ο Θανασης στη λιστα!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια