OLYMPUS ΒΟΗΘΕΙΑ

• This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    matsas
    Participant

Καλησπερα στην παρεα .ζηταω την βοηθεια σας αν μπορει καποιος να με βοηθησει.μηπως μπορει καποιος να φτιαξει αυτο το αρχειο στα ελληνικα ?ειναι ενα pdf με τα κτιρια του παιχνιδιου και θα το ηθελα για βοηθημα!
    δυστυχως δεν εχω καποιο προγραμμα που να μπορω να το κανω και δεν ξερω και πως.αν μπορει καποιος ας μου πει, μονο το κειμενο θελω στα ελληνικα οχι την ονομασια των κτιριων!!! Το αρχειο με τα κτιριαINSTAGRAM-Giveaway-Post-AltarOLYMPUS_Buildings_ENG.pdf[/attachment:3oukhcaw]

petros papitsis
    Participant

Καλησπέρα σε όλους. Φιλε Βαγγέλη σου εχω καλά νεα. Λογικά αύριο θα στην έχουμε ετοίμασει την μετάφραση. Θα το ανεβάσω λογικά αύριο το βράδυ. Την μια πλευρά την έχουμε σχεδόν έτοιμη. :thumbsup: smiless

matsas
    Participant

Σ ευχαριστω πολυ πετραν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petros papitsis
    Participant

Φίλε Βαγγέλη στο έχουμε ετοιμάσει. Δες αν είναι οκ και μου λες. Στο κάτω μέρος έχει ένα υδατογραφιμα με το πρόγραμμα που το κάναμε επεξεργασία. Αν δεν σε ενοχλεί το αφήνεις έτσι, διαφορετικά μου λες να κατεβάσω ένα άλλο πρόγραμμα να στο βγάλω. πιστεύω να σε βοήθησα!!!!! περιμένω να μου πεις………… 😉 smileee smiless

matsas
    Participant

σ ευχαριστώ πολύ Πέτρο πολύ καλή δουλειά!!!!!!! Δεν υπάρχει λόγος να ξαναγίνει ειναι σούπερ!

petros papitsis
    Participant

Σε ευχαριστούμε βαγγελη. τωρα είμαι εκτός Σύρου λόγο μπασκετ οταν επιστρέψω και εχω χρόνο θα το φτιάξω και το υδατογραφιμα. στο έφτιαξα για να το εχεις το σαββατοκυριακο σου να το γουστάρεις. 😉 :thumbsup: xaxaxaxaxa ( αν θελει ο vitakapa μπορείανα το βάλει και στην κεντρική σελίδα του επιτραπαιζουμε…..

VitaKapa
    Participant

Το ανέβασα Πέτρο ΕΔΩ, μπράβο και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την εξαιρετική δουλειά smiles

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.