Λοιπον πως σας φανηκε????????

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 107 total)
  • Author
    petros papitsis
    Participant

ευχαριστούμε matsa για την πληροφορία ήσουν πολύ κατατοπιστεικος :thumbsup:

EYXARISTOYME Βαγγελη να σαι καλα…Μαλιστα τελικα οντως οπως ειπες δεν θα ναι το στυλ μου τοσο…Και παλι ευχαριστουμε!!!!

matsas
    Participant

2 νεα παιχνιδια βγηκαν στο τραπεζι μας
    το πρωτο ειναι το
    Πραγματικη σφαγη μην βγει στο τραπεζι αν υπαρχει ανταγωνιστικο ατομο στην παρεα πολυ εντονο interaction βγαινουν μαχαιρια κανονικα
    μηχανισμος αλλα 7wonders διαλεγω καρτα δινω στον διπλανο μου σκοπος μου ειναι να μαζεψω επιρροη απο τις 5 οικογενειες της βενετιας(η’ απο μια οικογενεια 4 ποντους η 1 ποντο απο την καθε οικογενεια).Δεν μπαινω σε λεπτομερειες ειναι παλιο και αρκετα γνωστο νομιζω.πολυ σημαντικα τα νομισματα και δυστηχως αν καποιος μπει στο ματι απο τους αλλους παικτες δυσκολα να καταφερει να κανει κατι
    Το 2ρο παιχνιδι ειναι το
    Ειμαστε αρχαιολογοι και προσπαθουμε να βρουμε και να πουλησουμε τα αντικειμενα που ανακαλυψαμε στο μουσειο.set collection μηχανισμος αρκετα ευκολο και γρηγορο παιχνιδι.Καθε παικτης ξεκιναει στο χερι του με 4 καρτες και στο κεντρο του τραπεζιου ανοιγουν 5 καρτες οι οποιες αποτελουν την αγορα του παιχνιδιου!!!ο γυρος ξεκιναει με ανασκαφες(τραβας μια καρτα απο την στοιβα) και στην συνεχεια μπορεις να κανεις τις εξης ενεργειες οσες φορες θες και με οποια σειρα θες
    να ανταλλαξεις καρτες απο το χερι σου με την αγορα.καθε καρτα εχει μια ανταλλακτικη αξια ,μπορεις να δωσεις οσες καρτες θες απο το χερι σου και να παρεις καρτες απο την αγορα ισης ομως αξιας(ανταλλακτικης)
    Να παιξεις μια καρτα η ενα σετ καρτων.Οσο περισσοτερες μαζεψεις τοσο το καλυτερο υπαρχει σε καθε καρτα η αξια αγορας απο το μουσειο πχ παπυρος 1καρτα 1 ……………vp θα πω 2καρτες 2vp 3 καρτες 3vp 4 καρτες 10vp
    ΑΙγυπτος χωρις πυραμιδα γινετε??οχι βεβαια ετσι λοιπον εχουμε την μεγαλη πυραμιδα του φαραω στην οποια υπαρχουν 3 δωματια τα οποια κρυβουν θυσαυρουςστο πρωτο υπαρχουν 3 καρτες θυσαυρων στο δευτερο 5 καρτες και στο τριτο 7 καρτες.πως θα παρεις αυτες τις καρτες ομως ?υπαρχουν καρτες -χαρτες τις οποιες μπορεις ειτε να τις πεταξεις για vp η να ξεσκαρταρεις και να παρεις αναλογα με τον αριθμο χαρτων που θα δωσεις τον θυσαυρο απο το αντιστοιχο δωματιο 1ο-1καρτα χαρτη 2ο-2 καρτες χαρτη 3ο -3 καρτες χαρτη
    προσοχη τα πραγματα δεν ειναι τοσο ευκολα μιας και υπαρχουν κλεφτες ……οποιος τραβηξει μια τετοια καρτα μπορει να κλεψει μια καρτα απο εναν αντιπαλο του χωρις να δει και φυσικα εχουμε αμμοθυελλα οπου αποτελσμα της ειναι να χαθουν αρκετοι θυσαυροι.αν ανοιξει καποιος αμμοθυελλα καρτα πρεπει ολοι οι παικτες να πεταξουν στην αγορα τις μισες τους καρτες(στρογγ.προς τα κατω)

VitaKapa
    Participant

Εξαιρετικές αναφορές και οι 2 Βαγγέλη
    good post

Προσωπικά έχω στην συλλογή μου και τα 2 παιχνίδια και τα εχω ευχαριστηθεί πολύ! Το Masques με το νεο Artwork να προσθετει σημαντικά σε ένα ήδη ευχαριστο και ακρως διαδραστικο παιχνίδι – ετοιμαστήκε για τσακωμους με την καλή εννοια
    Το δεύτερο απο τα μικρά διαμαντακια!!! Σχεδον πάντα στην τσαντα μου για ταξιδι 2μερο 3μερο παιζει πολυ ωραία :meeple:
    Ωραία ανάλυση Βαγγέλη
    :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Αχα διαβασα πρωτα τ αλλο και μετα αυτο το ποστ κι ετσι οταν εγραφα για την γνωμη σας δεν ειχα δει αυτο…Λοιπον βαγγελη-δες λοιπον κι οι 2 δε εχω παιξει το αρχαιολοτζι αλλα το μασκες(intrigo στην δικη μου κοπια)απλως τα σπαει…Ειναι το μοναδικο μικρο σε εισαγωγικα παιχνιδι που του δινω 10αρι…Μονο στρατηγικη πολλαπλες επιλογες πολυ ξυλο πολυ σκεψη πολλες επιλογες αλλα ενα μεγαλο ενα τεραστιο μειονεκτημα…Το 10αρι γινεται 1 σε βαθμολογια αν παιζεις με ατομα που δεν το κατεχουν καθως δε θα προσεξουν πολλες κινησεις και ειτε θα τελειωσει το παιχνιδι πολυ γρηγορα ειτε θα αρχισουν οι αλλοι να λενε τι να κανει καποιος πραγματα και τα 2 εξισου εκνευριστικα για εμενα…Με 4αδα δυνατη ειν απο τα καλυτερα στρατηγικα παιχνιδια που εχω παιξει…

matsas
    Participant

καταρχας αχιλλεα thx για την εξυπηρετηση
    για το ιντριγκο το μειον του θα ελεγα αυτο που εγραψα αν μπεις στο ματι σε παραπανω απο 1 ατομο δυσκολα να καταφερεις κατι………………..

Καλησπερα παιδια…Λοιποβν στελνω για 2 λογους…1ος να σας ευχαριστησω και 2ος επειδη πορωθηκα…
    Το five tribes απλως τα σπαει!!!Ειναι παιχνιδαρα παααρα πολυ καλο εξαιρετικο θα ελεγα μπραβο και στην days of wonder(εγγυηση) και στον Μπρουνο(τεραστιος)!Πρωτοτυπο,εξυπνο ακρως στρατηγικο ακομα κι η ελαχιστη τυχη στις καρτες κοντρολαρεται ανετα!Πολλοι τροποι να παιξεις σουπερ!!!Ευχαριστω που μου το προτεινατε πλεον τοποθετηθηκε στο πανω ραφι μαζι με dominant species και τερα μυστικα!!!

VitaKapa
    Participant

@garif » Σάβ Φεβ 07, 2015 11:10 pm wrote:

Καλησπερα παιδια…Λοιποβν στελνω για 2 λογους…1ος να σας ευχαριστησω και 2ος επειδη πορωθηκα…
    Το five tribes απλως τα σπαει!!!Ειναι παιχνιδαρα παααρα πολυ καλο εξαιρετικο θα ελεγα μπραβο και στην days of wonder(εγγυηση) και στον Μπρουνο(τεραστιος)!Πρωτοτυπο,εξυπνο ακρως στρατηγικο ακομα κι η ελαχιστη τυχη στις καρτες κοντρολαρεται ανετα!Πολλοι τροποι να παιξεις σουπερ!!!Ευχαριστω που μου το προτεινατε πλεον τοποθετηθηκε στο πανω ραφι μαζι με dominant species και τερα μυστικα!!!

Στα λεγα δε στα λεγα? Εξαιρετικό παιχνίδι, έχει γίνει από τα αγαπημένα μου :meeple:

ΜΝα γιατι νομιζεις οτι σε ρωταω για καθε παιχνιδι την γνωμη σου??Σ εμπιστευομαι απολυτα Βαγγελη μου!!!

VitaKapa
    Participant

@garif » Κυρ Φεβ 08, 2015 7:44 pm wrote:

ΜΝα γιατι νομιζεις οτι σε ρωταω για καθε παιχνιδι την γνωμη σου??Σ εμπιστευομαι απολυτα Βαγγελη μου!!!

smiles thanks φίλε μου και εγώ το ίδιο κάνω για σένα, ειδικά στα fantasy με κλειστά μάτια
    xaxaxaxaxa

matsas
    Participant

ελα για πειτε απο κανονες τι λεει το 5τραιμπς??????????????????ευκολοι δυσκολοι????

@VitaKapa » Κυρ Φεβ 08, 2015 9:27 pm wrote:

@garif » Κυρ Φεβ 08, 2015 7:44 pm wrote:

smiles thanks φίλε μου και εγώ το ίδιο κάνω για σένα, ειδικά στα fantasy με κλειστά μάτια
    xaxaxaxaxa

Σειρα μου να σ ευχαριστησω Βαγγελη μου!!!Οποτε εχουμε πιασει μια αρκετα μεγαλη γκαμα παιχνιδιων οποτε δεν φοβαμαι τπτ πλεον!!! tongue

@matsas » Κυρ Φεβ 08, 2015 11:32 pm wrote:

ελα για πειτε απο κανονες τι λεει το 5τραιμπς??????????????????ευκολοι δυσκολοι????

Κλασσικη days of wonder…Πολυ καλη παραγωγη,3 σελιδες με κανονες αρκετα ευκολοι αλλα πρωτοτυποι,και πολυ πολυ βαθος επιλογων στο παιχνιδι.Πουθενα κειμενο οποτε δεν επηρεαζει τους μη ξενογλωσσους παιχτες κι ολα καλα!!!!Βαγγελη απο τον κοσμο διχως τελος ειχα να ευχαριστηθω ετσι euro game…Σαφως και τα dungeon lords-terra mystica πιανουν στα euro απλως ειν πιο fantasy εκεινα kai προσωπικα τα κατατασσω αλλου

matsas
    Participant

τηχ αχιλλεα !!!!μαλλον θα μπει στην λιστα!!!

Καλησπερα στην παρεα!!!Πριν λιγο δοκιμασα για 1η φορα το πολυσυζητημενο dead of winter…Χμ… 😕 😕
    Τωρα τι να πω??Σαφως θελω και αλλο Play για να πω αλλα σε 1η φαση μου φανηκε θεματικο,πρωτοτυπο οσον αφορα τα ζομποπαιχνιδα αλλα με ενα μονο play βρηκα 2-3 στοιχεια που δεν μ αρεσαν και δεν μου καθησαν καθολου καλα.Τωρα θα πειτε μιλαει ο ειδικος???Οχι απλως εμενα με χαλασαν…Εκτος και το τονιζω το εκτος αν το παιζαμε λαθος οποτε θα ποσταρω διορθωτικο οταν διαβασω ο ιδιος τους κανονες…Παντως αν το παιζαμε σωστα θυμιζει κερδιστε χανοντας καθως σε συμφερει πολλες φορες να σκοτωσεις τους δικους σου για να κερδισεις…Ναι αν οντως ισχυει αυτο και δεν ειν χαζομαρα του φιλου που το εξηγησε ειν οτι πιο αθλιο εχω δει σε παιχνιδι και χαλαει μια τοσο ωραια ιδεα.Επιπλεον εχει αρκετη τυχη που προσωπικα δεν μα ρεσει αν και εχουν κανει φιλοτιμες προσπαθειες να την περιορισουν με τη χρηση καρτων και abilities οποτε τους το αναγνωριζω!Κατα τ αλλα σαφως δεν ειν κακο παιχνιδι προς θεου εξυπνες ιδεες λιγο καλυτερη εκτελεση ζητουσα.Για πρωτη φορα του βαζω ενα 7αρι με πιθανοτητες ν ανεβει μολις το ξαναπαιξω και διαβασω ο ιδιος τους κανονες…

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 107 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.