Κι ετσι ξαφνικε ηρθε η ιδεα!!!

• This topic is empty.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    matsas
    Participant

Μια ιδεα λοιπον σε θεωρητικο επιπεδο μιας και δεν μπορει να γινει απ την μια μερα στην αλλη ειναι η εξης:Γιατι να μην γινει τ αγαπημενο μου χομπι επαγγελμα?????πως??μα με τ ανοιγμα ενος μαγαζιου!!!δεν ξερω σε τι μορφη(ηλεκτρονικη η καταστημα ισως και τα 2) ουτε εχω καποιο ονομα στο μυαλο μου(ψεμμα εχω αλλα δεν το λεω χαχαχαχα).Ειπα να το ψαξω λιγο παραπανω
    Μια βασικη απορια που εχω.Εκτος απο την καισσα που μπορει να λειτουργει σαν προμηθευτης (για ελλαδα) που μπορει να βρει και να ερθει σε επαφη καποιος με αλλους προμηθευτες(ελλαδα αλλα κυριως εξωτερικο)???

Φιλε Βαγγελη τωρα εθιξες πονεμενο θεμα!Εχω ενα μαγαζι 23 τμ στου ζωγραφου που καθεται κλειστο χρονια και σκεφτομαι συνεχεια ποσο ωραια θα ηταν να ανοιγα ενα παιχνιδομαγαζο!Το θεμα φιλε δεν ειναι οι προμηθευτες αυτα θα τα μαθεις λιγο απο την καισσα λιγο απο τον γιαννη θα σου πουνε θα βρεις κοσμο να σε βοηθησει!το θεμα ειναι το κεφαλαιο στην αρχη που θες και το ρισκο να μην πετυχεις και να χαντακωθεις(ενα μαγαζι εχει τεβε αρκετα ευρω το μηνα κι αν εχεις κι ενοικιο γαμησε τα.Εχεις ψαχτει καθολου για το κεφαλαιο???Επιπλεον θα πρεπει να ειναι σε περιοχη να μην εχει κοντα του καισσα και fantasy flight καθως τα υπολοιπα μαγαζια που πουλανε παιχνιδια ειναι το Playscape του γιαννη και το Mindwars tou κωστα που σαφως δεν θα πας ν ανοιξεις κοντα τους.Αρα η καισσα κι η φαντασυ φλαιτ θα ναι το θεμα σου.Mporeiw na pareiw franchise απο καισσα??Αν ναι σε τι τιμη???
    Και κατι που επειδη ειχα μαγαζι με τρομαζει ειναι οτι για να σταθεις(χωρτις υπαλληλο,με τεβε μονο κι ενοικιο)θα πρεπει να πουλας 20 παιχνιδια την ημερα τουλαχιστον…Πιστευεις οτι ειναι εφικτο αυτο σε τοσο δυσκολους καιρους??Δεν σε αποθαρρυνω καθολου αντιθετως την γνωμη σου ρωταω καθως οπως σου ειπα το εχω σκεφτει πολλακις κι εγω(μη φοβασαι δεν θα σου φαω την ιδεα να το ανοιξω εγω 1ος tongue tongue tongue ,θα σου κανω την χαρη να σε παρω για συνεταιρο!!!χαχαχαχα

VitaKapa
    Participant

@matsas » Δευτ Φεβ 17, 2014 5:01 pm wrote:

Μια ιδεα λοιπον σε θεωρητικο επιπεδο μιας και δεν μπορει να γινει απ την μια μερα στην αλλη ειναι η εξης:Γιατι να μην γινει τ αγαπημενο μου χομπι επαγγελμα?????πως??μα με τ ανοιγμα ενος μαγαζιου!!!δεν ξερω σε τι μορφη(ηλεκτρονικη η καταστημα ισως και τα 2) ουτε εχω καποιο ονομα στο μυαλο μου(ψεμμα εχω αλλα δεν το λεω χαχαχαχα).Ειπα να το ψαξω λιγο παραπανω
    Μια βασικη απορια που εχω.Εκτος απο την καισσα που μπορει να λειτουργει σαν προμηθευτης (για ελλαδα) που μπορει να βρει και να ερθει σε επαφη καποιος με αλλους προμηθευτες(ελλαδα αλλα κυριως εξωτερικο)???

Ανρε φίλε Βαγγέλη μακάρι σε ένα χρόνο να σε επισκεφτόμαστε στην επιχείρηση σου και να πίνουμε καφεδάκι και να παίζουμε :meeple:

matsas
    Participant

garif ειναι καθαρα σε επιπεδο ονειρου για την δεδομενη χρονικη στιγμη..υπαρχει μια βαση σε περιπτωση που γινει κατι τετοιο σε μορφη καταστηματος .Εχω χωρο και σε αρκετα καλο μερος οποτε το θεμα ενοικιο δεν υπαρχει!!!και δεν ειναι και κοντα με μαγαζια που λες!
    Οταν λεω μαγαζι δεν μιλαω για καφε ετσι?αλλα για πωλησεις επιτραπεζιων οποτε νομιζω το κεφαλαιο ειναι αρκετα μικροτερο σ αυτη την προσπαθεια!!!!
    Απλα η απορια μου ειναι πως μπορεις να δεις τους προμηθευτες που υπαρχουν, τι τιμες παιζουν?ειναι οι εκδοτες των παιχνιδιων μ αυτους ερχεσαι σ επαφη???
    Βαγγελη θα γυριζουμε τα βιντεακια στο μαγαζι ……………………. χαχαχαχαχαχαχα smiless

Το θεμα ειναι να μην μεινει μονο στο ονειρο αλλα να το προχωρησεις και παραπερα αγορινα!Αν δεν εχεις ενοικιο κι εχεις χρονο η καποιο δικο σου ατομο(κοπελα,γονεις αδελφια) να κρατανε το μαγαζι τοτε προχωρα το κι ολα τα αλλα λυνονται!Το μονο που πρεπει να μαθεις ειναι το κεφαλαιο που χρειαζεται να δεις αν μπορεις να το καλυψεις.Οσο για τους προμηθευτες θα βρεις στο τσακ μπαμ φιλε…

matsas
    Participant

Ενα μερος του κεφαλαιου και το πιο συμαντικο πιστευω ειναι το εμπορευμα που θα εχεις τα παιχνιδια δηλαδη!!!!!!Τ αλλα πανω κατω μπορω να τα δω .Σ αυτο που ειμαι ασχετος ειναι στο τι παιζει με τους προμηθευτες.Ερχεσε σ επαφη με τους εκδοτες των παιχνιδιων?ερχεσαι σ επαφη με καποιον διανομεα και αναλαμβανει ολες τις παραγγελιες?τι τιμες παιζουν ??Αυτα θελω να μαθω .Αν γνωριζει καποιος ………………..
    Γι αυτο ρωταω για να μην μεινει ονειρο!!!Γενικα το ψαχνω το θεμα σε οτι κι αν κανω και την μικρη λεπτομερια.Θελω να εχω μια εικονα του τι γινεται πριν κανω οποιαδηποτε κινηση!!!

βαγγελη μου καλυτερα να πας μια μερα απ τον γιαννη στοβπλεισκειπ να σου πει η να στειλεις πμ στον κωστη τον mindwars.αθτοι θα σε κατατοπισουν σε ολα οσα ρωτας

Katelanos
    Member

Τι έγινε;
    Υπάρχει καμία πρόοδος;

matsas
    Participant

δυστυχως οχι .ειναι πολυ περιορισμενα τα πραγματα στην χωρα μας(μονο καισσα) με αποτελεσμα να πρεπει να ερθεις σ επαφη με ανθρωπους του εξωτερικου που δυστυχως εγω δεν γνωριζω και δεν γνωριζω και καποιον που θα μπορουσε να με καθοδηγησει λιγο…….το βρισκω λιγο κουφο να παω και να ρωτησω παιδια που εχουν ηδη καταστημα.οποτε ειναι ακομα ονειρο!!!!!!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.