Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Events, Εκδηλώσεις, Ημερολόγιο › International Tabletop Day – 5/4/2014
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
04/04/2014 at 7:37 pm #17996
VitaKapaParticipantInternational TableTop Day
Υπάρχει Παγκόσμια Ημέρα Γιορτής σχεδόν για τα πάντα! Η ημέρα των Ερωτευμένων, η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, η Ημέρα, δεν μπορούμε να σκεφτούμε λοιπόν λόγο, γιατί να μην υπάρχει και μια Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιων Παιχνιδιών!!!! Τι μπορούμε εμείς να κάνουμε για να βοηθήσουμε να διαδοθούν τα Επιτραπέζια Παιχνίδια?
Σελίδα Αφιέρωμα στο Epitrapaizoume.gr: εδώ
Σελίδα TableTopDay: εδώ
Facebook: εδώ
[youtube:otjripk4]https://www.youtube.com/watch?v=WTOHCkLZFOM[/youtube:otjripk4]
To Epitrapaizoume.gr θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιων Παιχνιδιών με παρουσίαση του 12 Realms – Video Event με την Mage Company, στο Playstories στο Χαλάνδρι, πολύ παιχνίδι. αλλά και διαγωνισμό με κληρώσεις και πολλά δώρα!!! Ο κόσμος των παραμυθιών μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος!!!! Όμως, οι ήρωες θα σώσουν την μέρα για άλλη μια φορά!!!! Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει open play του παιχνιδιού και κλήρωση με πολλά πολλά όμορφα δώρα!!!!
04/04/2014 at 11:25 pm #20661
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ???Εμεις δεν αξιζουμε μια μερα δηλαδη??Μια μερα οπου να γιορταζουν ολοι αυτοι που εχουν αγαπη στα παιχνιδια???Μπραβο σας παιδια για αλλη μια φορα για την ενημερωση(ομολογω οτι ημουν αδιαβαστος δεν το ηξερα).Δυστυχως δουλευω αυριο οποτε δεν θα μπορεσω να παρευρεθω…Ελπιζω την επομενη φορα για νασας δω κι ολας!!!Ειμαι σιγουρος οτι παλι θα σκισετε…Τα χαιρετισματα μου στα παιδια στο playstories…
05/04/2014 at 10:28 am #20662
VitaKapaParticipant@garif » Σάβ Απρ 05, 2014 2:25 am wrote:
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ???Εμεις δεν αξιζουμε μια μερα δηλαδη??Μια μερα οπου να γιορταζουν ολοι αυτοι που εχουν αγαπη στα παιχνιδια???Μπραβο σας παιδια για αλλη μια φορα για την ενημερωση(ομολογω οτι ημουν αδιαβαστος δεν το ηξερα).Δυστυχως δουλευω αυριο οποτε δεν θα μπορεσω να παρευρεθω…Ελπιζω την επομενη φορα για νασας δω κι ολας!!!Ειμαι σιγουρος οτι παλι θα σκισετε…Τα χαιρετισματα μου στα παιδια στο playstories…
Thanks Αχιλλέα!!! 🙂 να σαι καλά :meeple:
05/04/2014 at 7:43 pm #20663
VitaKapaParticipant[youtube:2wkigsx7]https://www.youtube.com/watch?v=9TJot6PJiJg[/youtube:2wkigsx7]
Κλήρωση Δώρου 12 Realms από Mage Company @Playstories – Inernational TableTop Day
To Epitrapaizoume.gr βρέθηκε την Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιων Παιχνιδιών στην παρουσίαση του 12 Realms – Video Event με την Mage Company, στο Playstories στο Χαλάνδρι, πολύ παιχνίδι. ενδιαφέρουσα κουβεντούλα με τον Αλέξανδρο και τον Μιχάλη από την Mage Company αρκετό παιχνίδι με το εντυπωσιακό 12 Realms (ακόμα πιο εντυπωσιακό με τις πανέμορφες βαμμένες μινιατούρες) αλλά και διαγωνισμό!!! Πρώτη κληρώση από τα δώρα, μια κόπια του παιχνιδιού με τα expansions στον τυχερό οδιοκτήτη του λαχνού με το νούμερο 1!!! Μπράβο φίλε, καλόπαικτο, ένα είναι σίγουρο, θα το καταευχαριστηθείς!!!16/09/2014 at 5:40 am #20664
AnonymousInactiveΩραία ιδέα για thread Matsas 🙂 :thumbsup:
Το πρώτο μου χει κάτσει και μενα στο μυαλο
αλλα δεν εχει ερθει ακομα στα καταστηματα
περιμένουμε!!!! Πρεπει να ειναι καλό παιχνίδι!!!16/09/2014 at 5:55 am #20665
matsasParticipant@darla » Τρί Σεπ 16, 2014 8:40 am wrote:
Ωραία ιδέα για thread Matsas 🙂 :thumbsup:
Το πρώτο μου χει κάτσει και μενα στο μυαλο
αλλα δεν εχει ερθει ακομα στα καταστηματα
περιμένουμε!!!! Πρεπει να ειναι καλό παιχνίδι!!!καλημερα αλλα πιο ακριβως παιχνιδι ??μαλλον σε λαθος thread ειμαστε 😛
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια